21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
daanuta1971 a scris:recuperezi maine eu am mai facut cate ceva... daca eu sunt nascuta pe 11 mi se potriveste si mie ce i-ai scris ei?elena a scris:daaa am fost am intrat putin cu deea poti sa citesti mai sus ce tema am abordat ca ti va face placere si pe la 8 m am la monitor tu cred ca ai fost mai vrednica eu mai mult m am fitiit de colo colo avenit cineva pe la noi am mai discutat am mai v orbit vre jum de ora la telefon si a trecut ziuaanuta1971 a scris:ai fost harnicutaazi? ai terminat treaba? esti singura pe aici?elena a scris:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
miine iti dau mp si ai sa vezielena a scris:daanuta1971 a scris:recuperezi maine eu am mai facut cate ceva... daca eu sunt nascuta pe 11 mi se potriveste si mie ce i-ai scris ei?elena a scris:daaa am fost am intrat putin cu deea poti sa citesti mai sus ce tema am abordat ca ti va face placere si pe la 8 m am la monitor tu cred ca ai fost mai vrednica eu mai mult m am fitiit de colo colo avenit cineva pe la noi am mai discutat am mai v orbit vre jum de ora la telefon si a trecut ziuaanuta1971 a scris:ai fost harnicutaazi? ai terminat treaba? esti singura pe aici?elena a scris:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
elena- vip
daca nu ti s ar potrivi nu ai fii aici esti sufletul acestui forum asa ca toata stima si mindriaelena a scris:miine iti dau mp si ai sa vezielena a scris:daanuta1971 a scris:recuperezi maine eu am mai facut cate ceva... daca eu sunt nascuta pe 11 mi se potriveste si mie ce i-ai scris ei?elena a scris:daaa am fost am intrat putin cu deea poti sa citesti mai sus ce tema am abordat ca ti va face placere si pe la 8 m am la monitor tu cred ca ai fost mai vrednica eu mai mult m am fitiit de colo colo avenit cineva pe la noi am mai discutat am mai v orbit vre jum de ora la telefon si a trecut ziuaanuta1971 a scris:ai fost harnicutaazi? ai terminat treaba? esti singura pe aici?elena a scris:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
elena- vip
nu exagera ca ma simt prost .. cand iti vin baietii acasa? nu ti-e dor de ei?elena a scris:daca nu ti s ar potrivi nu ai fii aici esti sufletul acestui forum asa ca toata stima si mindriaelena a scris:miine iti dau mp si ai sa vezielena a scris:daanuta1971 a scris:recuperezi maine eu am mai facut cate ceva... daca eu sunt nascuta pe 11 mi se potriveste si mie ce i-ai scris ei?elena a scris:daaa am fost am intrat putin cu deea poti sa citesti mai sus ce tema am abordat ca ti va face placere si pe la 8 m am la monitor tu cred ca ai fost mai vrednica eu mai mult m am fitiit de colo colo avenit cineva pe la noi am mai discutat am mai v orbit vre jum de ora la telefon si a trecut ziuaanuta1971 a scris:ai fost harnicutaazi? ai terminat treaba? esti singura pe aici?elena a scris:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta ai citit interviul lui cansel sa vezi o schiimbare l stii c a el este sincer nu minte si dupa ce vezi confrunta cu ce stii tu ca ti am zis sa vezielena a scris:daca nu ti s ar potrivi nu ai fii aici esti sufletul acestui forum asa ca toata stima si mindriaelena a scris:miine iti dau mp si ai sa vezielena a scris:daanuta1971 a scris:recuperezi maine eu am mai facut cate ceva... daca eu sunt nascuta pe 11 mi se potriveste si mie ce i-ai scris ei?elena a scris:daaa am fost am intrat putin cu deea poti sa citesti mai sus ce tema am abordat ca ti va face placere si pe la 8 m am la monitor tu cred ca ai fost mai vrednica eu mai mult m am fitiit de colo colo avenit cineva pe la noi am mai discutat am mai v orbit vre jum de ora la telefon si a trecut ziuaanuta1971 a scris:ai fost harnicutaazi? ai terminat treaba? esti singura pe aici?elena a scris:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
elena- vip
ba da si astazi am vorbit cu ei aproape o ora vin pe 5 aug de abia astept noi de fapt am vorbit in fiecare zianuta1971 a scris:nu exagera ca ma simt prost .. cand iti vin baietii acasa? nu ti-e dor de ei?elena a scris:daca nu ti s ar potrivi nu ai fii aici esti sufletul acestui forum asa ca toata stima si mindriaelena a scris:miine iti dau mp si ai sa vezielena a scris:daanuta1971 a scris:recuperezi maine eu am mai facut cate ceva... daca eu sunt nascuta pe 11 mi se potriveste si mie ce i-ai scris ei?elena a scris:daaa am fost am intrat putin cu deea poti sa citesti mai sus ce tema am abordat ca ti va face placere si pe la 8 m am la monitor tu cred ca ai fost mai vrednica eu mai mult m am fitiit de colo colo avenit cineva pe la noi am mai discutat am mai v orbit vre jum de ora la telefon si a trecut ziuaanuta1971 a scris:ai fost harnicutaazi? ai terminat treaba? esti singura pe aici?elena a scris:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
elena- vip
stai ca am gresit desi cred ca ai inteles 5 septembrieelena a scris:ba da si astazi am vorbit cu ei aproape o ora vin pe 5 aug de abia astept noi de fapt am vorbit in fiecare zianuta1971 a scris:nu exagera ca ma simt prost .. cand iti vin baietii acasa? nu ti-e dor de ei?elena a scris:daca nu ti s ar potrivi nu ai fii aici esti sufletul acestui forum asa ca toata stima si mindriaelena a scris:miine iti dau mp si ai sa vezielena a scris:daanuta1971 a scris:recuperezi maine eu am mai facut cate ceva... daca eu sunt nascuta pe 11 mi se potriveste si mie ce i-ai scris ei?elena a scris:daaa am fost am intrat putin cu deea poti sa citesti mai sus ce tema am abordat ca ti va face placere si pe la 8 m am la monitor tu cred ca ai fost mai vrednica eu mai mult m am fitiit de colo colo avenit cineva pe la noi am mai discutat am mai v orbit vre jum de ora la telefon si a trecut ziuaanuta1971 a scris:ai fost harnicutaazi? ai terminat treaba? esti singura pe aici?elena a scris:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. ce faceti?
elena- vip
au fost plecati toata vara aproape.. daca iti vin acasa mai ai loc la calculator?
anuta1971- vip
da ca eu am calc sotul are lepto p sebastian baiatul cel mare calculator si cel mic usurpriza dar nu stie are si el leptot miercuri i l am luat eu si de asta nu prea le aveam ca mai mult il folosea , marius cel mic eu citeodata mai intram nu prea ma atrageaanuta1971 a scris:au fost plecati toata vara aproape.. daca iti vin acasa mai ai loc la calculator?
elena- vip
sebastian 13 ani marius 11elena a scris:da ca eu am calc sotul are lepto p sebastian baiatul cel mare calculator si cel mic usurpriza dar nu stie are si el leptot miercuri i l am luat eu si de asta nu prea le aveam ca mai mult il folosea , marius cel mic eu citeodata mai intram nu prea ma atrageaanuta1971 a scris:au fost plecati toata vara aproape.. daca iti vin acasa mai ai loc la calculator?
elena- vip
e bine ca nu sunt suparari din cauza calculatorului.. unde or fi fetele?... ali a spus ca azi ajunge acasa..si are net bun.. poate inra mai tarziu.. narcisa stiu ca e ocupata... unde or fi? dana a plecat dupa frantuzielena a scris:da ca eu am calc sotul are lepto p sebastian baiatul cel mare calculator si cel mic usurpriza dar nu stie are si el leptot miercuri i l am luat eu si de asta nu prea le aveam ca mai mult il folosea , marius cel mic eu citeodata mai intram nu prea ma atrageaanuta1971 a scris:au fost plecati toata vara aproape.. daca iti vin acasa mai ai loc la calculator?
anuta1971- vip
zii ai citit interviul lui canselanuta1971 a scris:e bine ca nu sunt suparari din cauza calculatorului.. unde or fi fetele?... ali a spus ca azi ajunge acasa..si are net bun.. poate inra mai tarziu.. narcisa stiu ca e ocupata... unde or fi? dana a plecat dupa frantuzielena a scris:da ca eu am calc sotul are lepto p sebastian baiatul cel mare calculator si cel mic usurpriza dar nu stie are si el leptot miercuri i l am luat eu si de asta nu prea le aveam ca mai mult il folosea , marius cel mic eu citeodata mai intram nu prea ma atrageaanuta1971 a scris:au fost plecati toata vara aproape.. daca iti vin acasa mai ai loc la calculator?
elena- vip
Buna seara fetelor ce mai faceti
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Fetelor ,ce faceti ,gata i-am rezolvat pe frantuzi ,a mai ramas unu ,asta care pozeaza pe podul Galata , si pe care Dea l-a pus in avatar ,renuntand la gingasia aia de fetita .Asta ma termina el pe mine ...Fetelor si pe voi ? Trebuie sa ne unim... Fiti atente ,ce privire are in avatarul Deei ,o inteleg ,cine ar rezista ? indragostit
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
da ne a dat gata cu poza este superdana17 a scris:Fetelor ,ce faceti ,gata i-am rezolvat pe frantuzi ,a mai ramas unu ,asta care pozeaza pe podul Galata , si pe care Dea l-a pus in avatar ,renuntand la gingasia aia de fetita .Asta ma termina el pe mine ...Fetelor si pe voi ? Trebuie sa ne unim... Fiti atente ,ce privire are in avatarul Deei ,o inteleg ,cine ar rezista ? indragostit
elena- vip
raspuns ..NIMENIelena a scris:da ne a dat gata cu poza este superdana17 a scris:Fetelor ,ce faceti ,gata i-am rezolvat pe frantuzi ,a mai ramas unu ,asta care pozeaza pe podul Galata , si pe care Dea l-a pus in avatar ,renuntand la gingasia aia de fetita .Asta ma termina el pe mine ...Fetelor si pe voi ? Trebuie sa ne unim... Fiti atente ,ce privire are in avatarul Deei ,o inteleg ,cine ar rezista ? indragostit
elena- vip
:hello vivivivi a scris:Buna seara fetelor ce mai faceti
elena- vip
Fetelor ,unde santeti ? E meci la televizor ? Atunci plec si eu sa mai fac un meci cu frantujii ,ca tot m-am uitat la cel al Deei ,dar nu rezist mult ,nu din cauza lui , ci a efectelor speciale puse de Dea... Va pup ,o seara buna ...dana17 a scris:Fetelor ,ce faceti ,gata i-am rezolvat pe frantuzi ,a mai ramas unu ,asta care pozeaza pe podul Galata , si pe care Dea l-a pus in avatar ,renuntand la gingasia aia de fetita .Asta ma termina el pe mine ...Fetelor si pe voi ? Trebuie sa ne unim... Fiti atente ,ce privire are in avatarul Deei ,o inteleg ,cine ar rezista ? indragostit
dana17- vip
Ai Aparut ? Si-ai disparut... :gfd<:elena a scris:raspuns ..NIMENIelena a scris:da ne a dat gata cu poza este superdana17 a scris:Fetelor ,ce faceti ,gata i-am rezolvat pe frantuzi ,a mai ramas unu ,asta care pozeaza pe podul Galata , si pe care Dea l-a pus in avatar ,renuntand la gingasia aia de fetita .Asta ma termina el pe mine ...Fetelor si pe voi ? Trebuie sa ne unim... Fiti atente ,ce privire are in avatarul Deei ,o inteleg ,cine ar rezista ? indragostit
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Sam 28 Aug 2010, 10:04 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
[quote="dana17"]
Ai Aparut ? [/quote da cam toata ziua la monitor treaba iok tu ce faci ti a ramas la frantuzi ai dreptate cel putin unul de origine turca este superelena a scris:raspuns ..NIMENIelena a scris:da ne a dat gata cu poza este superdana17 a scris:Fetelor ,ce faceti ,gata i-am rezolvat pe frantuzi ,a mai ramas unu ,asta care pozeaza pe podul Galata , si pe care Dea l-a pus in avatar ,renuntand la gingasia aia de fetita .Asta ma termina el pe mine ...Fetelor si pe voi ? Trebuie sa ne unim... Fiti atente ,ce privire are in avatarul Deei ,o inteleg ,cine ar rezista ? indragostit
elena- vip
fetelor ma scuzati am vorbit la telefon, si apoi am avut musafiri... elenus sa nu fii suparata ca am disparut... ce poza aveti voi aici.. ayyy
anuta1971- vip
[quote="elena"]
dana17 a scris:Ai Aparut ? [/quote da cam toata ziua la monitor treaba iok tu ce faci ti a ramas la frantuzi ai dreptate cel putin unul de origine turca este superelena a scris:raspuns ..NIMENIelena a scris:da ne a dat gata cu poza este superdana17 a scris:Fetelor ,ce faceti ,gata i-am rezolvat pe frantuzi ,a mai ramas unu ,asta care pozeaza pe podul Galata , si pe care Dea l-a pus in avatar ,renuntand la gingasia aia de fetita .Asta ma termina el pe mine ...Fetelor si pe voi ? Trebuie sa ne unim... Fiti atente ,ce privire are in avatarul Deei ,o inteleg ,cine ar rezista ? indragostit
elena- vip
da l-am citit.. Cansel este un om deosebit indragostitelena a scris:zii ai citit interviul lui canselanuta1971 a scris:e bine ca nu sunt suparari din cauza calculatorului.. unde or fi fetele?... ali a spus ca azi ajunge acasa..si are net bun.. poate inra mai tarziu.. narcisa stiu ca e ocupata... unde or fi? dana a plecat dupa frantuzielena a scris:da ca eu am calc sotul are lepto p sebastian baiatul cel mare calculator si cel mic usurpriza dar nu stie are si el leptot miercuri i l am luat eu si de asta nu prea le aveam ca mai mult il folosea , marius cel mic eu citeodata mai intram nu prea ma atrageaanuta1971 a scris:au fost plecati toata vara aproape.. daca iti vin acasa mai ai loc la calculator?
anuta1971- vip
[quote="elena"]
vezi ca ti am si raspuns dana indragostit indragostitelena a scris:dana17 a scris:Ai Aparut ? [/quote da cam toata ziua la monitor treaba iok tu ce faci ti a ramas la frantuzi ai dreptate cel putin unul de origine turca este superelena a scris:raspuns ..NIMENIelena a scris:da ne a dat gata cu poza este superdana17 a scris:Fetelor ,ce faceti ,gata i-am rezolvat pe frantuzi ,a mai ramas unu ,asta care pozeaza pe podul Galata , si pe care Dea l-a pus in avatar ,renuntand la gingasia aia de fetita .Asta ma termina el pe mine ...Fetelor si pe voi ? Trebuie sa ne unim... Fiti atente ,ce privire are in avatarul Deei ,o inteleg ,cine ar rezista ? indragostit
elena- vip
[quote="elena"]
Elena,cand scrii tu un mesaj ,nu stiu cum sa-l citesc sa nu ma doara ochii...elena a scris:dana17 a scris:Ai Aparut ? [/quote da cam toata ziua la monitor treaba iok tu ce faci ti a ramas la frantuzi ai dreptate cel putin unul de origine turca este superelena a scris:raspuns ..NIMENIelena a scris:da ne a dat gata cu poza este superdana17 a scris:Fetelor ,ce faceti ,gata i-am rezolvat pe frantuzi ,a mai ramas unu ,asta care pozeaza pe podul Galata , si pe care Dea l-a pus in avatar ,renuntand la gingasia aia de fetita .Asta ma termina el pe mine ...Fetelor si pe voi ? Trebuie sa ne unim... Fiti atente ,ce privire are in avatarul Deei ,o inteleg ,cine ar rezista ? indragostit
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum