21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
tu stiu ca ai intuitii si nu prima data in viata intuitia ta ce spuneelena a scris:pai atunci asteptam da cum zici tudana17 a scris:Eu am mai spus...Cansel pare lunatic , dar de fapt stie exact ce vrea ...pe ea ...elena a scris:cansel pentru destinul lui ACUM stie ce sa faca va fi rasplatit intuiesc eu ca el va fi bine pentru ca si la el este fff important tot anul asta si tot acest rastimpdana17 a scris:Sper ,asa cum am zis la Murat ca -l vreau un luptator asa si cu Cansel...elena a scris:succesul vine si pleaca ramane omul asta este... important O M U Lelena a scris:bravo dana intuiesti perfect si sunt convinsa ca daca am vorbi tete a tete ar fi multe de spus pacat pentru ea nu peste mult isi va da seama cind in destin ti se atrage atentia si nu iei in seama .. no commentdana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mai degraba propria familie nu altcinevadana17 a scris:Vina cred ca o poarta trecutul...elena a scris:daca ti asi spune ca asa este ea ma refer la simtire nu ma mai provoca nimeni nu este de vinadana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
deci sa-i tinem pumnii...elena a scris:pai atunci asteptam da cum zici tudana17 a scris:Eu am mai spus...Cansel pare lunatic , dar de fapt stie exact ce vrea ...pe ea ...elena a scris:cansel pentru destinul lui ACUM stie ce sa faca va fi rasplatit intuiesc eu ca el va fi bine pentru ca si la el este fff important tot anul asta si tot acest rastimpdana17 a scris:Sper ,asa cum am zis la Murat ca -l vreau un luptator asa si cu Cansel...elena a scris:succesul vine si pleaca ramane omul asta este... important O M U Lelena a scris:bravo dana intuiesti perfect si sunt convinsa ca daca am vorbi tete a tete ar fi multe de spus pacat pentru ea nu peste mult isi va da seama cind in destin ti se atrage atentia si nu iei in seama .. no commentdana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Nu am inteles ,care familie ? A ei ? Nu vad legatura ...Intuitia mea rare ori da gres ,dar in general sant un om informat...elena a scris:mai degraba propria familie nu altcinevadana17 a scris:Vina cred ca o poarta trecutul...elena a scris:daca ti asi spune ca asa este ea ma refer la simtire nu ma mai provoca nimeni nu este de vinadana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Vin 27 Aug 2010, 1:40 am, editata de 1 ori
dana17- vip
Hei ,ai cazut ? Cred ca da ...Noapte buna...
dana17- vip
intelege ma nu pot nu am dreptul sa mai zic si altceva dar sa speram ca totul va fi bine hai sa fim optimiste daelena a scris:nu te citeam sa inteleg ca tu te ai referit la legaturile ei nu dana nu pot sa ti zic nici nu ar fi frumos din partea mea sa mai spun si altcuiva nu prea obisnuiesc sa spun ce stiu despre alte persoane asa ca ma abtin am vorbit acum ca ea este persoana publica si stii cin esti persoana publica cam toata lumea vrea sa afle mai multe este si o parte urita a celebritatii ca bine zicea anutadana17 a scris:Hei ,ai cazut ?
iar tuba este o actrita si atit
elena- vip
NOAPTE BUNA FETELOR!!!..am facut pozele dar nu ma gasesc efectele la poze ..sper maine sa le gasesc..stau ca o baba in fata calculatorului si bombanesc
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ai dreptul sa-ti dai cu parerea ,ai dreptul sa vorbesti de zodii ,dar de viata privata nu ,cel putin nu la nivel de zvonuri...elena a scris:intelege ma nu pot nu am dreptul sa mai zic si altceva dar sa speram ca totul va fi bine hai sa fim optimiste daelena a scris:nu te citeam sa inteleg ca tu te ai referit la legaturile ei nu dana nu pot sa ti zic nici nu ar fi frumos din partea mea sa mai spun si altcuiva nu prea obisnuiesc sa spun ce stiu despre alte persoane asa ca ma abtin am vorbit acum ca ea este persoana publica si stii cin esti persoana publica cam toata lumea vrea sa afle mai multe este si o parte urita a celebritatii ca bine zicea anutadana17 a scris:Hei ,ai cazut ?
dana17- vip
noapte buna oboseala pa miine sa fii in forma sa ai un somn linistitAdmin_dea05 a scris:NOAPTE BUNA FETELOR!!!..am facut pozele dar nu ma gasesc efectele la poze ..sper maine sa le gasesc..stau ca o baba in fata calculatorului si bombanesc
elena- vip
Nu santem sanatoase .Nu ?Admin_dea05 a scris:NOAPTE BUNA FETELOR!!!..am facut pozele dar nu ma gasesc efectele la poze ..sper maine sa le gasesc..stau ca o baba in fata calculatorului si bombanesc
dana17- vip
ba da stam si noi la taclale la lumina stelelordana17 a scris:Nu santem sanatoase .Nu ?Admin_dea05 a scris:NOAPTE BUNA FETELOR!!!..am facut pozele dar nu ma gasesc efectele la poze ..sper maine sa le gasesc..stau ca o baba in fata calculatorului si bombanesc
Admin_dea05- Admin
da ai perfecta dreptate si eu daca a si vorbi asi spune ce stiu nu ce aud zvonuri asa ca ma abtin dana vezi cu tu ti am mai zis ma citesti ca pe o carte apreciez si stima mea si tot ce vreidana17 a scris:Ai dreptul sa-ti dai cu parerea ,ai dreptul sa vorbesti de zodii ,dar de viata privata nu ,cel putin nu la nivel de zvonuri...elena a scris:intelege ma nu pot nu am dreptul sa mai zic si altceva dar sa speram ca totul va fi bine hai sa fim optimiste daelena a scris:nu te citeam sa inteleg ca tu te ai referit la legaturile ei nu dana nu pot sa ti zic nici nu ar fi frumos din partea mea sa mai spun si altcuiva nu prea obisnuiesc sa spun ce stiu despre alte persoane asa ca ma abtin am vorbit acum ca ea este persoana publica si stii cin esti persoana publica cam toata lumea vrea sa afle mai multe este si o parte urita a celebritatii ca bine zicea anutadana17 a scris:Hei ,ai cazut ?
elena- vip
dar ce o fi cu mine ca nu am stat in viata mea asa de mult la calculatorAdmin_dea05 a scris:ba da stam si noi la taclale la lumina stelelordana17 a scris:Nu santem sanatoase .Nu ?Admin_dea05 a scris:NOAPTE BUNA FETELOR!!!..am facut pozele dar nu ma gasesc efectele la poze ..sper maine sa le gasesc..stau ca o baba in fata calculatorului si bombanesc
elena- vip
Hai Elena la somn ...Maine trebuie sa fim in forma ... Noapte buna !!!Te pup...
dana17- vip
dana mai esti sau ne ducem la culcare da sau nu ziielena a scris:dar ce o fi cu mine ca nu am stat in viata mea asa de mult la calculatorAdmin_dea05 a scris:ba da stam si noi la taclale la lumina stelelordana17 a scris:Nu santem sanatoase .Nu ?Admin_dea05 a scris:NOAPTE BUNA FETELOR!!!..am facut pozele dar nu ma gasesc efectele la poze ..sper maine sa le gasesc..stau ca o baba in fata calculatorului si bombanesc
elena- vip
pa n bunadana17 a scris:Hai Elena la somn ...Maine trebuie sa fim in forma ... Noapte buna !!!Te pup...
elena- vip
Noapte buna!!!elena a scris:pa n bunadana17 a scris:Hai Elena la somn ...Maine trebuie sa fim in forma ... Noapte buna !!!Te pup...
Admin_dea05- Admin
Buna dimi!!! Ce fac fetele????Va pregatiti pt diseara????
am terminat si eu in sf de facut pozele din ep 17
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-600.htm#50712
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-600.htm#50712
Admin_dea05- Admin
Buna Dea ,superbe...Multumim .Ai prins exact expresiile de pe chipul lor ,care ne spun mai mult decat 1000 de cuvinte !!! indragostit Cand mai dormi ? Vezi ca ti-am raspuns la Poze de vacanta ...Admin_dea05 a scris:Buna dimi!!! Ce fac fetele????Va pregatiti pt diseara????
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Vin 27 Aug 2010, 9:53 am, editata de 1 ori
dana17- vip
Buna dimi!cu filmul asta mi-a pierit somnul ...dana17 a scris:Buna Dea ,superbe...Multumim .Ai prins exact expresiile de pe chipul lor ,care ne spun mai mult dect 1000 de cuvinte !!! indragostit Cand mai dormi ? Vezi ca ti-am raspuns la Poze de vacanta ...Admin_dea05 a scris:Buna dimi!!! Ce fac fetele????Va pregatiti pt diseara????
poza asta am gasit-o in pozele lui Cansel.O fi parfumul lui preferat?
Admin_dea05- Admin
Si mie ,oricum eu dorm putin vara ,sa vad daca si la iarna are acelasi efect.. OOOARE ,o fi parfumul lui ?Admin_dea05 a scris:Buna dimi!cu filmul asta mi-a pierit somnul ...dana17 a scris:Buna Dea ,superbe...Multumim .Ai prins exact expresiile de pe chipul lor ,care ne spun mai mult dect 1000 de cuvinte !!! indragostit Cand mai dormi ? Vezi ca ti-am raspuns la Poze de vacanta ...Admin_dea05 a scris:Buna dimi!!! Ce fac fetele????Va pregatiti pt diseara????
dana17- vip
poza e de pe facebook. intr-o multime de poze a lui cansel era si asta cu parfumul.dana17 a scris:Si mie ,oricum eu dorm putin vara ,sa vad daca si la iarna are acelasi efect.. OOOARE ,o fi parfumul lui ?Admin_dea05 a scris:Buna dimi!cu filmul asta mi-a pierit somnul ...dana17 a scris:Buna Dea ,superbe...Multumim .Ai prins exact expresiile de pe chipul lor ,care ne spun mai mult dect 1000 de cuvinte !!! indragostit Cand mai dormi ? Vezi ca ti-am raspuns la Poze de vacanta ...Admin_dea05 a scris:Buna dimi!!! Ce fac fetele????Va pregatiti pt diseara????
Admin_dea05- Admin
Am sa-l caut in magazine sa vad ce e de capul lui...Admin_dea05 a scris:poza e de pe facebook. intr-o multime de poze a lui cansel era si asta cu parfumul.dana17 a scris:Si mie ,oricum eu dorm putin vara ,sa vad daca si la iarna are acelasi efect.. OOOARE ,o fi parfumul lui ?Admin_dea05 a scris:Buna dimi!cu filmul asta mi-a pierit somnul ...dana17 a scris:Buna Dea ,superbe...Multumim .Ai prins exact expresiile de pe chipul lor ,care ne spun mai mult dect 1000 de cuvinte !!! indragostit Cand mai dormi ? Vezi ca ti-am raspuns la Poze de vacanta ...Admin_dea05 a scris:Buna dimi!!! Ce fac fetele????Va pregatiti pt diseara????
dana17- vip
...rina-rina a scris:
http://www.iimmgg.com/image/4b9b60ecebfa73e1fd9208fccd419437
Admin_dea05- Admin
buna dimineata fetelor... sa aveti o zi minunata ca voi..va pup pe toate
Deea superbe poze.. nu ma mai saturam uitandu-ma la ele ... sunt foarte frumoase... multumim mult ca ne rasfeti
dana ce ati facut voi aseara nu ati avut somn? sa ai o zi frumoasa.. ce ai azi in program?
Deea superbe poze.. nu ma mai saturam uitandu-ma la ele ... sunt foarte frumoase... multumim mult ca ne rasfeti
dana ce ati facut voi aseara nu ati avut somn? sa ai o zi frumoasa.. ce ai azi in program?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum