21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ei si noi ca fetele ...la barfa in miez de noapte ...anuta1971 a scris:buna dimineata fetelor... sa aveti o zi minunata ca voi..va pup pe toate
Deea superbe poze.. nu ma mai saturam uitandu-ma la ele ... sunt foarte frumoase... multumim mult ca ne rasfeti
dana ce ati facut voi aseara nu ati avut somn? sa ai o zi frumoasa.. ce ai azi in program?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna!Multumescanuta1971 a scris:buna dimineata fetelor... sa aveti o zi minunata ca voi..va pup pe toate
Deea superbe poze.. nu ma mai saturam uitandu-ma la ele ... sunt foarte frumoase... multumim mult ca ne rasfeti
dana ce ati facut voi aseara nu ati avut somn? sa ai o zi frumoasa.. ce ai azi in program?
O zi frumoasa fetelor!!!ne intalnim deseara
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
pa Deea sa ai o zi bunaAdmin_dea05 a scris:Buna!Multumescanuta1971 a scris:buna dimineata fetelor... sa aveti o zi minunata ca voi..va pup pe toate
O zi frumoasa fetelor!!!ne intalnim deseara
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Sa nu mai ziceti ca Tuba si Cansel nu seamana...Se potrivesc in toate ...Admin_dea05 a scris:]rina-rina a scris:
http://www.iimmgg.com/image/4b9b60ecebfa73e1fd9208fccd419437
dana17- vip
foarte interesante discutii ati avut dar m-ati bagat de tot in ceata abia o astept pe doamna elena sa o iau la intrebari... face ca politicienii nostri se cam contrazice in afirmatii trebe sa ma lamureasca cum e treaba cu Tuba si Cansel ca io is mai inceata la mintedana17 a scris:Ei si noi ca fetele ...la barfa in miez de noapte ...anuta1971 a scris:buna dimineata fetelor... sa aveti o zi minunata ca voi..va pup pe toate
anuta1971- vip
La ora aceea ce vrei ?Saraca inca nu s-a trezit ,inca face calcule in somn ,sau alearga dupa Cansel sa-l prinda ... Eu zic ca ei sant spre bine...Sper...anuta1971 a scris:foarte interesante discutii ati avut dar m-ati bagat de tot in ceata abia o astept pe doamna elena sa o iau la intrebari... face ca politicienii nostri se cam contrazice in afirmatii trebe sa ma lamureasca cum e treaba cu Tuba si Cansel ca io is mai inceata la mintedana17 a scris:Ei si noi ca fetele ...la barfa in miez de noapte ...anuta1971 a scris:buna dimineata fetelor... sa aveti o zi minunata ca voi..va pup pe toate
dana17- vip
nici nu iti inchipui cat mi-as dori asta.. dar elena aseara altceva.. asta vreau sa-mi lamureascadana17 a scris:La ora aceea ce vrei ?Saraca inca nu s-a trezit ,inca face calcule in somn ,sau alearga dupa Cansel sa-l prinda ... Eu zic ca ei sant spre bine...Sper...anuta1971 a scris:foarte interesante discutii ati avut dar m-ati bagat de tot in ceata abia o astept pe doamna elena sa o iau la intrebari... face ca politicienii nostri se cam contrazice in afirmatii trebe sa ma lamureasca cum e treaba cu Tuba si Cansel ca io is mai inceata la mintedana17 a scris:Ei si noi ca fetele ...la barfa in miez de noapte ...anuta1971 a scris:buna dimineata fetelor... sa aveti o zi minunata ca voi..va pup pe toate
anuta1971- vip
buna anuta..buna dana..buna dea...
ce faceti fetelor..?
uite anuta am intrat ca sa nu zici ca iar chiulesc!
ce faceti fetelor..?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna iulia cum de esti tu la ora asta pe aici? zi drept chiulesti de la serviciuiulia80 a scris:buna anuta..buna dana..buna dea...
ce faceti fetelor..?
anuta1971- vip
Buna Iulia .Ce faci ? Vii disara la film ?Vino cu avatar cu tot...iulia80 a scris:buna anuta..buna dana..buna dea...
ce faceti fetelor..?
dana17- vip
buna fetelor...pai cascam un ochi aici pe forum...si pt ca anuta mi-a zis ca am cam lipsit am zis ca sa intru sa ii spun ca sunt aici..
eu sunt de paza in ograda cealalta...astept sa intre denisa..si ma retrag!
deseara dana nu stiu daca voi putea sa vad filmul..dar incerc!
iulia80- vip
[quote="rina-rina"]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs371.snc4/45421_109504572439428_100001396578760_81176_1626667_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs212.ash2/47516_109504352439450_100001396578760_81175_1994523_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs182.ash2/44537_109504295772789_100001396578760_81174_7120503_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs194.ash2/45690_109504809106071_100001396578760_81177_3491250_n.jpg[quote]
welcome rina, thank you so much, kisses
welcome rina, thank you so much, kisses
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Vin 27 Aug 2010, 11:19 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
rina-rina THANKS ,Fetelor are si interviu ,oare ce spune ? Pozele sant tari ,nu-mi dau seama unde sant facute ...ba da ,sant facute pe podul Galata...
dana17- vip
ia sa inceapa filmul cu Muratel se vezi ce timp iti faciiulia80 a scris:buna fetelor...pai cascam un ochi aici pe forum...si pt ca anuta mi-a zis ca am cam lipsit am zis ca sa intru sa ii spun ca sunt aici..
anuta1971- vip
da..tare as vrea sa stiu ce scrie.. dar fiind foto nu merge tradus..dana17 a scris:rina-rina THANKS ,Fetelor are si interviu ,oare ce spune ? Pozele sant tari ,nu-mi dau seama unde sant facute ...ba da ,sant facute pe podul Galata...
anuta1971- vip
hai anuta nu fii rea....eu de cate ori te-am invitat in cealalta ograda si nu ai venit!
eu ies fetelor..ne auzim ma spre seara..
..
PS: frumoase pozele cu Cansel....se cunoaste ca stie sa pozeze!
..
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 27 Aug 2010, 11:26 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Poate pana diseara reusiti ...ca sant curioasa ,sigur o fraza o sa ne artraga atentia ,dar trebuie gasita...anuta1971 a scris:da..tare as vrea sa stiu ce scrie.. dar fiind foto nu merge tradus..dana17 a scris:rina-rina THANKS ,Fetelor are si interviu ,oare ce spune ? Pozele sant tari ,nu-mi dau seama unde sant facute ...ba da ,sant facute pe podul Galata...
dana17- vip
Canselutu nostru e un frumusel... ca si Muratel al vostruiulia80 a scris:hai anuta nu fii rea....eu de cate ori te-am invitat in cealata ograda si nu ai venit!
..
paaa iulia sa ai o zi buna
anuta1971- vip
Vezi, incepe sa-ti placa...iulia80 a scris:hai anuta nu fii rea....eu de cate ori te-am invitat in cealata ograda si nu ai venit!
..
dana17- vip
ca sa-l traduci trebuie sa-l transcrii cuvant cu cuvant.. si eu chiar nu pot sa fac astadana17 a scris:Poate pana diseara reusiti ...ca sant curioasa ,sigur o fraza o sa ne artraga atentia ,dar trebuie gasita...anuta1971 a scris:da..tare as vrea sa stiu ce scrie.. dar fiind foto nu merge tradus..dana17 a scris:rina-rina THANKS ,Fetelor are si interviu ,oare ce spune ? Pozele sant tari ,nu-mi dau seama unde sant facute ...ba da ,sant facute pe podul Galata...
anuta1971- vip
Nu asa Anuta ,trebuie urmarit ,apare el undeva ...anuta1971 a scris:ca sa-l traduci trebuie sa-l transcrii cuvant cu cuvant.. si eu chiar nu pot sa fac astadana17 a scris:Poate pana diseara reusiti ...ca sant curioasa ,sigur o fraza o sa ne artraga atentia ,dar trebuie gasita...anuta1971 a scris:da..tare as vrea sa stiu ce scrie.. dar fiind foto nu merge tradus..dana17 a scris:rina-rina THANKS ,Fetelor are si interviu ,oare ce spune ? Pozele sant tari ,nu-mi dau seama unde sant facute ...ba da ,sant facute pe podul Galata...
dana17- vip
glumeam danuta.. am sa caut sa vad daca gasesc ceva.. dar daca exista ceva ne aducea Denisa creddana17 a scris:Nu asa Anuta ,trebuie urmarit ,apare el undeva ...anuta1971 a scris:ca sa-l traduci trebuie sa-l transcrii cuvant cu cuvant.. si eu chiar nu pot sa fac astadana17 a scris:Poate pana diseara reusiti ...ca sant curioasa ,sigur o fraza o sa ne artraga atentia ,dar trebuie gasita...anuta1971 a scris:da..tare as vrea sa stiu ce scrie.. dar fiind foto nu merge tradus..dana17 a scris:rina-rina THANKS ,Fetelor are si interviu ,oare ce spune ? Pozele sant tari ,nu-mi dau seama unde sant facute ...ba da ,sant facute pe podul Galata...
anuta1971- vip
Fetelor,ne vedem diseara . Anuta,m-ai intrebat de program...Astazi plec la ST-TROPEZ .St-tropez nu inseamna numai yachturi si viata nebuna de noapte ,are si o parte linistita ,eleganta ,pe care sper sa o surprind in fotografii si sa v-o trimit ...Drumul pana acolo pe coasta , nu pe autostrada ,e frumos si la un moment dat trece printr-o padure cu arbori de pluta , cea mai mare care am vazut-o eu in Europa . Norocul lor , ca la cat vin fac francezii si la cat beau,au nevoie... Sant ultimile zile de vara si trebuie sa-mi iau ramas bun de la mare pana anul viitor .Abia astept sa ne intalnim deseara ,o sa fim triste alaturi de Murat ,dar o sa ne bucuram ca i-am vazut si o sa adormim cu speranta ca se vor impaca repede si bine.... O zi frumoasa !!! Va pup .
dana17- vip
dana17 a scris:Fetelor,ne vedem diseara . Anuta,m-ai intrebat de program...Astazi plec la ST-TROPEZ .St-tropez nu inseamna numai yachturi si viata nebuna de noapte ,are si o parte linistita ,eleganta ,pe care sper sa o surprind in fotografii si sa v-o trimit ...Drumul pana acolo pe coasta , nu pe autostrada ,e frumos si la un moment dat trece printr-o padure cu arbori de pluta , cea mai mare care am vazut-o eu in Europa . Norocul lor , ca la cat vin fac francezii si la cat beau,au nevoie... Sant ultimile zile de vara si trebuie sa-mi iau ramas bun de la mare pana anul viitor .Abia astept sa ne intalnim deseara ,o sa fim triste alaturi de Murat ,dar o sa ne bucuram ca i-am vazut si o sa adormim cu speranta ca se vor impaca repede si bine.... O zi frumoasa !!! Va pup .
o zi buna iti doresc dana ... mi-am facut tema uite ce spune o fata de pe hunili despre interviu
Special'cim, a beautiful picture of Cansel that i see for the first time. Thanks for sharing dear.
Nana'cim, i google translated your topic and, from what i understood Cansel enjoys living his life day by day without stressing about tomorrow. He's sincere and very open despite his private side.
What i loved about him is how he enjoys eating and chatting with people.
Honestly the more i read about his persona the more virtues i discover in him. What an amazing man he is
foarte frumos... indragostit
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum