21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
Nebunatico ,nici n-ai somn de cat de murat e in promo...Maine pe vremea asta sa vezi ce oftam ...elena a scris:DA E SUPERB AM ABSERVAT CA MAI IN TOATE CLIPURILE SE INSISTA MAI MULT PE CANSEL ESTE FASCINANT IMI PLACE CUM JOACA EXTRAORDINAR AM REVAZUT DIN NOU PROMO CIND ESTE EL UD DE PLOAIE ARE O FIGURA DE MORIdana17 a scris:Elena pe asta l-ai vazut ? E SUPER !!!https://www.youtube.com/v/bJOQZLg9tEc
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana , unde estielena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
dana17- vip
ba nu oftez deloc chiar imi place eu sunt de partea lui pentru ca el chiar nu minte mai rar asa ceva ea o sa si dea seama la sfirsitul ep ai sa vezidana17 a scris:Nebunatico ,nici n-ai somn de cat de murat e in promo...Maine pe vremea asta sa vezi ce oftam ...elena a scris:DA E SUPERB AM ABSERVAT CA MAI IN TOATE CLIPURILE SE INSISTA MAI MULT PE CANSEL ESTE FASCINANT IMI PLACE CUM JOACA EXTRAORDINAR AM REVAZUT DIN NOU PROMO CIND ESTE EL UD DE PLOAIE ARE O FIGURA DE MORIdana17 a scris:Elena pe asta l-ai vazut ? E SUPER !!!https://www.youtube.com/v/bJOQZLg9tEc
elena- vip
da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
De CANSEL...Am citit ...De Murat ,crezi tu ca se impaca maine ?elena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Vin 27 Aug 2010, 1:09 am, editata de 1 ori
dana17- vip
dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
in destinul ei este fff important acest an si mai ales rastimpul asta pina in ianuarie nici nu ti dai seama cit de important este daca nu ia in seama ai sa vezi de la anul nu spun mai mult ra trebuie sa renunte la a mai improviza si in afara platoului cansel este sincer ea nu nu pot sa ti spun mai mult citeste si tu printre rinduri daca am fi fata in fata mi ai da dreptate dar asa nu POTelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
dana17- vip
apropo daca esti obosita si ai alta treaba sau daca nu vrei sa vorbim despre asta eu oricum nu pot sa spun mai mult daca vrei sa te odihnesti sa mi spui daelena a scris:in destinul ei este fff important acest an si mai ales rastimpul asta pina in ianuarie nici nu ti dai seama cit de important este daca nu ia in seama ai sa vezi de la anul nu spun mai mult ra trebuie sa renunte la a mai improviza si in afara platoului cansel este sincer ea nu nu pot sa ti spun mai mult citeste si tu printre rinduri daca am fi fata in fata mi ai da dreptate dar asa nu POTelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
Nu stiu ce citesti tu in stele, dar realitatea nu e departe de ce spui tu ...elena a scris:in destinul ei este fff important acest an si mai ales rastimpul asta pina in ianuarie nici nu ti dai seama cit de important este daca nu ia in seama ai sa vezi de la anul nu spun mai mult ra trebuie sa renunte la a mai improviza si in afara platoului cansel este sincer ea nu nu pot sa ti spun mai mult citeste si tu printre rinduri daca am fi fata in fata mi ai da dreptate dar asa nu POTelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
dana17- vip
bravo dana intuiesti perfect si sunt convinsa ca daca am vorbi tete a tete ar fi multe de spus pacat pentru ea nu peste mult isi va da seama cind in destin ti se atrage atentia si nu iei in seama .. no commentdana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
Am o lumina nebuna aici si o harmalaie...net ul slab dar eelena a scris:apropo daca esti obosita si ai alta treaba sau daca nu vrei sa vorbim despre asta eu oricum nu pot sa spun mai mult daca vrei sa te odihnesti sa mi spui daelena a scris:in destinul ei este fff important acest an si mai ales rastimpul asta pina in ianuarie nici nu ti dai seama cit de important este daca nu ia in seama ai sa vezi de la anul nu spun mai mult ra trebuie sa renunte la a mai improviza si in afara platoului cansel este sincer ea nu nu pot sa ti spun mai mult citeste si tu printre rinduri daca am fi fata in fata mi ai da dreptate dar asa nu POTelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
dana17- vip
succesul vine si pleaca ramane omul asta este... important O M U Lelena a scris:bravo dana intuiesti perfect si sunt convinsa ca daca am vorbi tete a tete ar fi multe de spus pacat pentru ea nu peste mult isi va da seama cind in destin ti se atrage atentia si nu iei in seama .. no commentdana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
Elena ,eu sper sa nu ai dreptate cu asta ,eu eram deja convinsa ca e pe drumul drept...elena a scris:bravo dana intuiesti perfect si sunt convinsa ca daca am vorbi tete a tete ar fi multe de spus pacat pentru ea nu peste mult isi va da seama cind in destin ti se atrage atentia si nu iei in seama .. no commentdana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
dana17- vip
bine dana atunci sa nu te mai retin simteam nevoia sa spun si nu stiu de ce iti muktumesc ca m ai citit atunci daca nu ti merge nici netul si nu mai imi spui ceva somn usor ne citim miine mi a facut chiar o deosebita placere cred ca daca ai fi linga mine.. nu mai zic cred ca toata noaptea am vorbi si am avea si despre ce nu crezielena a scris:succesul vine si pleaca ramane omul asta este... important O M U Lelena a scris:bravo dana intuiesti perfect si sunt convinsa ca daca am vorbi tete a tete ar fi multe de spus pacat pentru ea nu peste mult isi va da seama cind in destin ti se atrage atentia si nu iei in seama .. no commentdana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
Sper ,asa cum am zis la Murat ca -l vreau un luptator asa si cu Cansel...elena a scris:succesul vine si pleaca ramane omul asta este... important O M U Lelena a scris:bravo dana intuiesti perfect si sunt convinsa ca daca am vorbi tete a tete ar fi multe de spus pacat pentru ea nu peste mult isi va da seama cind in destin ti se atrage atentia si nu iei in seama .. no commentdana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
dana17- vip
bine... daca zici tudana17 a scris:Elena ,eu sper sa nu ai dreptate cu asta ,eu eram deja convinsa ca e pe drumul drept...elena a scris:bravo dana intuiesti perfect si sunt convinsa ca daca am vorbi tete a tete ar fi multe de spus pacat pentru ea nu peste mult isi va da seama cind in destin ti se atrage atentia si nu iei in seama .. no commentdana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
cansel pentru destinul lui ACUM stie ce sa faca va fi rasplatit intuiesc eu ca el va fi bine pentru ca si la el este fff important tot anul asta si tot acest rastimpdana17 a scris:Sper ,asa cum am zis la Murat ca -l vreau un luptator asa si cu Cansel...elena a scris:succesul vine si pleaca ramane omul asta este... important O M U Lelena a scris:bravo dana intuiesti perfect si sunt convinsa ca daca am vorbi tete a tete ar fi multe de spus pacat pentru ea nu peste mult isi va da seama cind in destin ti se atrage atentia si nu iei in seama .. no commentdana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
daca ti asi spune ca asa este ea ma refer la simtire nu ma mai provoca nimeni nu este de vinadana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
Eu am mai spus...Cansel pare lunatic , dar de fapt stie exact ce vrea ...pe ea ...elena a scris:cansel pentru destinul lui ACUM stie ce sa faca va fi rasplatit intuiesc eu ca el va fi bine pentru ca si la el este fff important tot anul asta si tot acest rastimpdana17 a scris:Sper ,asa cum am zis la Murat ca -l vreau un luptator asa si cu Cansel...elena a scris:succesul vine si pleaca ramane omul asta este... important O M U Lelena a scris:bravo dana intuiesti perfect si sunt convinsa ca daca am vorbi tete a tete ar fi multe de spus pacat pentru ea nu peste mult isi va da seama cind in destin ti se atrage atentia si nu iei in seama .. no commentdana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
dana17- vip
pai atunci asteptam da cum zici tudana17 a scris:Eu am mai spus...Cansel pare lunatic , dar de fapt stie exact ce vrea ...pe ea ...elena a scris:cansel pentru destinul lui ACUM stie ce sa faca va fi rasplatit intuiesc eu ca el va fi bine pentru ca si la el este fff important tot anul asta si tot acest rastimpdana17 a scris:Sper ,asa cum am zis la Murat ca -l vreau un luptator asa si cu Cansel...elena a scris:succesul vine si pleaca ramane omul asta este... important O M U Lelena a scris:bravo dana intuiesti perfect si sunt convinsa ca daca am vorbi tete a tete ar fi multe de spus pacat pentru ea nu peste mult isi va da seama cind in destin ti se atrage atentia si nu iei in seama .. no commentdana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
elena- vip
Vina cred ca o poarta trecutul...elena a scris:daca ti asi spune ca asa este ea ma refer la simtire nu ma mai provoca nimeni nu este de vinadana17 a scris:Probabil sufla si-n iaurt ,nu are incredere nici in ce vede ,nici in ce simte...dar cred ca o sa fieelena a scris:dana tu ai observat ceva la tuba parca e statuie nu stiu imi scapa mie ceva pentru ca stiu fff multe despre ea ti am spus ca i am facut astrograma si nu sunt incintata deloc sau ai observat si tuelena a scris:da dupa ce mai stau putin cu tine de vorba ma uit si la ele citeste ce ti am zis de muratdana17 a scris:Cum nu apar ? Mai uita-te o data ...elena a scris:vezi ca nu apare nimic danuta pune le miine ca sa nu te obosesc acum si le vad miineelena a scris:acum le vad mai ai timp sa stai sau te grabesti ca daca nu le vad mai tirziu si acum stam de vorba cum vrei multumesc frumosdana17 a scris:CANNES...http://img829.imageshack.us ac /gal.php?g=dsc08169e.jpg
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum