Serialesitelenovelet
21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți

Pagina 37 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de elena Dum 29 Aug 2010, 12:30 am

elena a scris:
anuta1971 a scris:
elena a scris:
elena a scris:
elena a scris:
elena a scris:
anuta1971 a scris:ce scrii? te-ai apucat acum de scris si ma lasi singura pe aici? kiss ... am umblat prin toate partile.. e atat de liniste peste tot
dar ce toata lumea s a culcat sau ce se intimpla Smile Smile
anutoo unde esti tu acum 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 244732 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 244732 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 92073 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 92073 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 92073
eu cind te am intrebat de cansel si interviul lui am crezut ca ai observat si nuantele in discutie asta intrebam parca nu mai este asa de entuziasmat nu ti se pare tu stii ca el este sincer si mi se pare ca este ceva in neregula
exemplu ma gindesc daca nu ar fi fost mai bine sa ramin in franta asta nu ti spune nimic el care era f incintat cind a venit in turcia ia zii 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 92073 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 92073
din ce am inteles nu asta e sensul.. ideea e ca nu-i place ca e despartit de familie si ca ar vrea sa fie cu ei tot timpul
Care sunt temerile tale despre viata?
Cansel:Am o multime de temeri...ma tem ca familia mea traieste in Franta si eu aici...uneori am impresia ca petrec prea mult timp aici si imi spun "poate ar fi fost mai bine sa raman cu ei"...de aceea ori de cate ori am ocazia merg acolo si petrec cat mai mult timp posibil...vreau sa ma plimb cu ei,sa stam la masa impreuna,sa-i ascult mult timp...teama cea mai mare este pierderea lor...
da ai si tu dreptate pina acum crezi ca fost linga familie ei fiecare intelege ce vrea Smile Smile
anuta eu pot sa ma abtin Smile Smile Smile
elena
elena
vip
vip

Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti

Sus In jos

21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 29 Aug 2010, 12:35 am

eu stiu elena la interviurile astea depinde ce intrebari i se pun ..ca n-o sari omul in sus de bucurie cand i se pune o intrebare de genul:
Care sunt temerile tale despre viata? sau Ce parere ai despre propozitii care incep cu "Numai daca"? sau Spune-mi,te-a marcat instrainarea? Intrebarile astea i s-au pus in interviu... printre altele... dar noi stim numai partea asta din interviu.. interviul e mult mai amplu dar nu a fost tradus decat atat kiss
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 29 Aug 2010, 12:37 am

multumim mult iuliana 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 29 Aug 2010, 12:38 am

anuta1971 a scris:eu stiu elena la interviurile astea depinde ce intrebari i se pun ..ca n-o sari omul in sus de bucurie cand i se pune o intrebare de genul:
Care sunt temerile tale despre viata? sau Ce parere ai despre propozitii care incep cu "Numai daca"? sau Spune-mi,te-a marcat instrainarea? Intrebarile astea i s-au pus in interviu... printre altele... dar noi stim numai partea asta din interviu.. interviul e mult mai amplu dar nu a fost tradus decat atat kiss
numai daca este conditie exp fac asta numai daca..... sau numai pentru ca ,,.. intelegi
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 29 Aug 2010, 12:41 am

anuta1971 a scris:multumim mult iuliana 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793
kiss kiss multumim frumos asi fi vrut sa vad ce i raspunde el ca ea pleaca imediat dar miine sper sa vad multumim din sufletelul nostru pur kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 29 Aug 2010, 12:41 am

elena a scris:
anuta1971 a scris:eu stiu elena la interviurile astea depinde ce intrebari i se pun ..ca n-o sari omul in sus de bucurie cand i se pune o intrebare de genul:
numai daca este conditie exp fac asta numai daca..... sau numai pentru ca ,,.. intelegi
da am inteles.. dar m-ai inteles si tu... ce raspuns vesel poti da la o astfel de intrebare?
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 29 Aug 2010, 12:43 am

elena a scris:
unde esti anuta te ai culcat kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 29 Aug 2010, 12:44 am

elena a scris:
elena a scris:
nu m-am culcat dar cred ca ar fi bine sa ne culcam
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 29 Aug 2010, 12:46 am

anuta1971 a scris:
elena a scris:
elena a scris:
gata ca vad ca netul meu este obosit pa n buna Exclamation Exclamation 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 229917
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 29 Aug 2010, 12:51 am

elena a scris:
anuta1971 a scris:
elena a scris:
elena a scris:
gata ca vad ca netul meu este obosit pa n buna Exclamation Exclamation 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 229917
stai ca mai zic ceva sa nu mi pierd inspiratia numai daca eu vreau este vrerea mea sa experimentez dragostea Smile Smile cred ca acum te am lamurit ca nu puteam sa dorm Smile Smile Smile Smile pa noapte buna somnic usor ne mai citim ca si miine este o zi ca sa parafrazez o replica dintr un roman celebru kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 29 Aug 2010, 12:52 am

noapte buna elena cheers 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520
noapte buna tuturor 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 29 Aug 2010, 12:53 am

elena a scris:
elena a scris:
anuta1971 a scris:
elena a scris:
elena a scris:
stai ca mai zic ceva sa nu mi pierd inspiratia numai daca eu vreau este vrerea mea sa experimentez dragostea Smile Smile cred ca acum te am lamurit ca nu puteam sa dorm Smile Smile Smile Smile pa noapte buna somnic usor ne mai citim ca si miine este o zi ca sa parafrazez o replica dintr un roman celebru kiss kiss

Smile Smile Smile 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 29 Aug 2010, 2:25 am

Gata dragele mele va spun noapte buna si vise placute ne auzim maine. kiss kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 29 Aug 2010, 2:31 am

elena a scris:
anuta1971 a scris:multumim mult iuliana 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793
kiss kiss multumim frumos asi fi vrut sa vad ce i raspunde el ca ea pleaca imediat dar miine sper sa vad multumim din sufletelul nostru pur kiss kiss

Vezi ca am tradus si partea a cincea e imediat dupa cea in engleza. kiss kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 29 Aug 2010, 9:55 am

Buna dimineata.M-am apucat de tradus si partea a sasea.O postez in curand.Daca nu e cu suparare. kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 29 Aug 2010, 10:05 am

iulianagl a scris:Buna dimineata.M-am apucat de tradus si partea a sasea.O postez in curand.Daca nu e cu suparare. kiss kiss
21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 136358 IULIANA SCUMPA MEA ALBINUTA MEA NEOOSITA MULTUMIRI DIN SUFLET ITI RAMIN RECUNOSCATOARE IN VECI 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 29 Aug 2010, 10:06 am

kiss kiss BUNA DIMINEATA VA UREZ O DUMINICA PLACUTA I love you I love you I love you I love you floare floare 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Dum 29 Aug 2010, 10:49 am

Buna fetelor , 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 136358 Va urez o zi frumoasa ,desi am auzit ca in Romania incepe sa se instaleze toamna .Dar nu va intristati ,va trimit eu soare de la SAINT-TROPEZ... Aici totul se ghideaza dupa filozofia de viata a lui Cansel- CARPE DIEM-...De fapt de mult e si a mea ,viata e scurta ,tineretea ,nu mai zic... 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 242329 http://img842.imageshack.us/gal.php?g=dsc05450f.jpg
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Dum 29 Aug 2010, 11:04 am

Si daca tot vine toamna si o dam in melancolie ,macar sa fie din cauza lor... I love you
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 29 Aug 2010, 11:05 am

buna dimineata fetelor 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 sa aveti o duminica frumoasa 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793

pentru cine vrea sa vada episodul 18 subtitrat in engleza... sunt primele cinci parti... mai are de subtitrat o singura parte, primele doua parti le-am postat si ieri dar am spus sa fie toate 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793

https://www.youtube.com/user/FadiaTube#p/a/B01F8BF0604B1A2B/1/r4ilXfI5j7c

https://www.youtube.com/user/FadiaTube#p/a/B01F8BF0604B1A2B/0/vwvJsav5LIE

https://www.youtube.com/watch?v=DrplFPmQa1c

https://www.youtube.com/watch?v=XvVurtMgpNE

https://www.youtube.com/watch?v=wrzHEpejDDw

videoclipuri noi

anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 29 Aug 2010, 11:12 am

anuta1971 a scris:buna dimineata fetelor 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 sa aveti o duminica frumoasa 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793

]
kiss kiss buna anuta Exclamation Exclamation Exclamation
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum 29 Aug 2010, 11:14 am

dana17 a scris:Buna fetelor , 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 136358 Va urez o zi frumoasa ,desi am auzit ca in Romania incepe sa se instaleze toamna .Dar nu va intristati ,va trimit eu soare de la SAINT-TROPEZ... Aici totul se ghideaza dupa filozofia de viata a lui Cansel- CARPE DIEM-...De fapt de mult e si a mea ,viata e scurta ,tineretea ,nu mai zic... 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 242329 http://img842.imageshack.us/gal.php?g=dsc05450f.jpg
I love you I love you 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 136358 iti urez la fel o duminca fructuoasa pentru sufletul tau pentru ceea ce vei avea de vazut 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 29 Aug 2010, 11:15 am

buna dimineata elena, buna dimineata danuta.. sa aveti o duminica cum v-o doriti 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520

uitati un clip foarte scurt dar frumos
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 29 Aug 2010, 11:17 am

anuta1971 a scris:buna dimineata fetelor 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 sa aveti o duminica frumoasa 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793

pentru cine vrea sa vada episodul 18 subtitrat in engleza... sunt primele cinci parti... mai are de subtitrat o singura parte, primele doua parti le-am postat si ieri dar am spus sa fie toate 21. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793
]

Buna dimi!!

In septembrie dupa ce vin de la tara sper sa ne organizam si noi cu subtitrarea in romana , ma va ajuta si narcisa .cine mai doreste sa ne ajute sa-mi trimita mp..aici gaseste de unde sa descarce programul

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/alte-subiecte-de-discutie-f8/probleme-cu-subtitrarea-t106.htm

elena a scris:

]
kiss kiss buna anuta Exclamation Exclamation Exclamation
Buna elena!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 29 Aug 2010, 11:20 am

iulianagl a scris:EPISODE 18 PART 4 (ARZU)
Multumim iuliana pt traducerea partii 4 si 5 O sa le pun la traducere imediat ce se va traduce si partea 3 kiss ..

FETELOR MAI SUNT DOUA PARTI DE TRADUS 3 SI 6

EPISODE 17 PART 3 (ARZU)

https://www.youtube.com/watch?v=Eqhy1ucdY2Y

Murat: Hasret
Hasret: what kind of a life is this? You get used to something and then something else happens. You cope and get used to it and something else happens. Enough! Enough!

Murat: Its ok. Ok.
Hasret: she stood by me, just next to me for months and she never said a thing. She never said I am your mom. What is this?? I wanted to ask her! What have you done? What have you done for me?
Did you do 1 tenth of what my sister did? Did you do 1 per cent of what she did? Huh? You should have been there when I needed you!!

Murat: Hasret, Its all in the passed now.. please..
Hasret: If she had shouted at me, got angry at me, or even beat me up when I was little I would say she is still my mom. I would say even though she hits me she shouts at me she is my mom.she is my mom! Even if she spat in my face I would have loved her. Even lions do not leave their cubs because they are scared they cannot defend themselves.

**
Nesrin: You played your part very well as a butler.
Saime: I do not expect you to understand me Mrs Nesrin. Your life and mine is very different to each other. I accept that you wanted to come over and talk to me and maybe it is your right to do so. I do accept I lied and I am sorry. But I do not want to listen to your accusations. I wish you did not speak to me as Mrs Nesrin my boss, but like a mother. Maybe you would have more empathy.
**
Hasret: Will our lives always be like this? Will we laugh and cry at the same time like this? I mean look at my dad, and mom? Why is all this happening to me? Why?

Murat: Its all over now.. Don’t be upset. Please don’t be upset.

Hasret: I am really tired. I am tired. Thank god you are here.
Murat: come..
Hasret: Its dirty don’t sit.
Murat: It’s ok.I don’t mind.
Hasret: I am sorry I ruined your night.
Murat: Tonight is your night.
Hasret: Both of ours.
Murat: yes. Our night.
Thank god I came across you before. Thank god I found you..
Hasret: I guess I do not trust anyone else except you.
Murat: You are my everything!
**
Cobra: I looked at the schoolyard, the park, the wall, I even went into the women’s Turkish Bath.
Balçiçek: whoa!
Cobra: I mean I peaked in.
Kadir: no one can find my sister. If she wants to show up she will.
Balçiçek: Ok I understand Hasret ran off but where is uncle Bekir?
Kadriye: he said he was popping out for a breath of fresh air and he never came back.
Cobra: he is a grown man. He might have gone for a drink. That is not the problem we will find him but Hasret is more important.

Where would she hide? I don’t know.

Kadir: oh my sister is coming.
Gülnaz: we found her.. they are coming.
Kadriye: Is bekir coming too?
Gülnaz: no she is coming with Mr. Murat.
Balçiçek: why is he here?
Gülnaz: well he was worried he is her teacher.
Balçiçek: you went and created havoc not here but there also?
Gülnaz: so what? hasret can create havoc first at the concert and then in her neighbourhood.
Balçiçek: she did not even sing well.
Kadriye: Oh you were applauding her like crazy.. what happened now?
Balçiçek: I applauded because everyone else did.
Gülnaz: I am going to tear her hair off!
**
Saime: If you had been separated from your son for years hadn’t seen him smile, had not smelled his scent, would you not have searched for him for years like I did?

Nesrin: I would not have left my child in the first place, whatever the circumstances were.

Saime: You are right. Maybe you are a better mom than me. You have lived with your son all your life. You know every step he takes. You dine with him. You go on holiday with him. But you are not aware you think you are close to him but there is a distance between you and him just like me and my daughter.
Nesrin: I think you have crossed the line.
Saime: so have you. This is my house and if you allow me I would now like to have a rest.
**
Hasret: good night..
Kadriye: good night. We should get going.
Cobra: see you.
Balçiçek: .

Hasret: would you like a drink.
Murat: no thanks.
Cobra: I don’t want a drink either.
Gülnaz: Cobra!
Cobra: yes.
Gülnaz: cobra
Cobra: I heard you
Gülnaz: Cobra come.. come here..
Cobra: see you Hoca!
Murat: good night.

Cobra: whats up?
Gülnaz: you are so pigheaded. Sitting there with them.
Cobra: so what if I wanted have a word with my brother in law.
Gülnaz: I will have a word with you in a minute.
Cobra: so what.he is my brother in law?
Gülnaz: no cause we are not married. See I don’t have a ring. Kadriye aunt only lent them to us. She took it back.
Cobra: so what I gave mine back too. But I am not talking about it like you are.
Gülnaz: Cobra just go..
Cobra: I am going to buy ice cream. What sort would my brother in law like?
Gülnaz: just go you are getting on my nerves.
**
Cobra: what are you doing black bug? Are you upset? Do you want some seeds? I am upset too.
Kadir: just go away!
Cobra: your whole family is like this. Everyone chases me away. Your sister, you...
Kadir: my dad.
Cobra: oh I see. I am sorry, you are crying cause of your dad?
Kadir: I am not crying!
Cobra: so you are going to get cross to me cause your dad has gone. I never had a family. Look I am sitting living. Yeah it would have been good if I had a mom and dad but so what.. Its ok.. right?
Right?
Kadir: yeah ok.
Cobra: here. Have some seeds.

**
Hasret: so now you see I never had a mother and now I do not have a dad. This is our life. We never have anything right or complete all the time.
Murat: now, at this moment do you have something that is complete or right?
Hasret: yes there is.
Murat: tell me what it is.
Hasret: Its infinite. Like I have a huge star instead of my heart.. It makes me smile. It warms me up. When I see him even the colours change. The scents smell even better. He is like a magnet. I want to let myself go..

Gülnaz: Hasret! Would you like some tea??

Gülnaz: It would have been nice and hot..
Murat: I do not want tea.
Hasret: No thanks we do not want tea.
Gülnaz: It would have made you feel better.
Hasret: I have to stay home tonight.
Murat: when Gülnaz called I got so scared. I had a million bad thoughts in just a few seconds.
Hasret: you got scared for no reason. Look we are here together.
Murat: I do not want to lose you Hasret.
Hasret: me neither.
**
Cobra: he is upset cause your dad left.
Gülnaz: hey you little monkey. Didn’t you still get used to how dad is? He comes and goes.
Kadir: I don’t think he will come back this time.
Gülnaz: so what. we can take care of ourselves.
Cobra: that’s what I said. You have a brother to lean on!
Gülnaz: lean on? Lean on you? You do not even have a job!
Cobra: I am a manager.
Gülnaz: yeah, manager my ass! Talk about how much money you have got in your pocket.
Cobra: at the moment I am broke but It will pass.
**
Cobra: 355.040 TL given by lottery. I wish I had that kind of money.

Hasret: sister what are you thinking about.
Gülnaz: pots and pans.
Hasret: pots?
Gülnaz: I saw it at the bazaar.
Hasret: come near me.. tell me..
Gülnaz: you should have seen it. The pot had red roses printed on it.
And it came all the way from China. So it is expensive... and we thought we could get married. So tell me about you and Murat.. look I saw the way he always looks at you. Are you both in love?
Hasret: I don’t know. See, I am so scared something will change everything. And then I say to myself. Are you and idiot. Nothing will happen.. just live the moment. I never felt like this before. It’s like a dream...

#########################################################

EPOISODE 18 PART 6 (ARZU)

https://www.youtube.com/watch?v=l4H5GLiIBDQ

COBRA: yes.. I know the place. Ok.
I wonder what’s happened now?

**
Hasret: Can I have a toast and tea?
Mahir: I want one too.. Oh what happened? could you not recognize me just cause I am not holding a clarinet?
Hasret: good morning.
Mahir: you left early yesterday.
Hasret: It was late for me I had to go home.
Mahir: did you go easily?
Hasret: yes.
Mahir: do you live close by?
Hasret: why do you ask so many questions?
Mahir: I don’t know. I am trying to get to know you I guess.
Hasret: what if I do not want to get to know you.
Mahir: why not? I am not a psycho or a maniac?
Hasret: how would I know you are not?
Why are you laughing.
Mahir: now you are asking all the questions.
Hasret: yes but you are not answering my questions either.
Mahir: I do not think I can prove I am not a psycho at the moment. But if you thought I were you would not have come to the bar anyway.
Hasret: I only came because I did not have anything better to do. And you said so yourself that your boss would be happy if it was crowded.
Mahir: the boss was very happy. He even asked about you after you left. He thought you had a great voice.
Hasret: thank him for me.
Mahir: thank him yourself
Hasret: why?
Mahir: look I have an offer. I know it is soon. Maybe you even have other things to do.. but I still want to ask you. Will you be the singer of our group?
**
Murat: yes Baris? What time.. ok..
I will be there in a minute.
Nesrin: where are you going?
Murat: I have things to do?
Nesrin: yes but what?
Murat: you will all learn soon enough.
Nesrin: what will we learn.. wait a minute..

**
Mahir: come on in.
Hasret: look I did not say yes to anything ok.
Mahir: ok. Friends meet the new member of our band..
Hasret: no.. no. wait a minute.
Mahir: It is settled.
Hasret: no it is not. Just cause you want it it does not mean I want it.
I have to want It too.
Mahir: so.
Hasret: I have to think.
Mahir: well think then.
Hasret: Do I have to think now? I cannot think now.
Mahir: why?
Hasret: A few days have to pass. I cannot think now
Mahir:well we will just have to wait then.
Group: fair enough..

**
Murat: hello all.thanks for coming.
It is important for me and that’s why I have called you guys.

Lady: wonder what this is about.
Man: maybe about the last show.
Lady: we were running after him to get a little interview and he never answers now she shows up on his own will.
Man: they are like this these musicians.

**
Mahir: look I do not want to influence you but we are truly very nice people.
See only the one chalice drum has stabbed someone and that’s all and he is actually a nice guy too.

Did you look for someone?
Hasret: levent? Levent what are you doing here?
Levent: what the hell are you doing here? You never called and now I hear you have started working here.
Hasret: I am not working here yet.
Levent: I saw you on that stage yesterday.
Hasret: you did? I only sang one song cause they asked me to.
But I did not see you?
Levent: we did not stay we left.
Hasret: we?
Levent: yes Murat was with me too.
Hasret: murat hoca saw me?
Levent: he did.he saw you singing, he then left.
**
Murat: I have an announcement to make and I will not answer any questions after the announcement.
Man: not even 1 question?
Murat: yes.. I usually try to answer all your questions but this time. I will not. We can start when you are all ready.

**
Hasret: did Murat hoca say anything about me?
Levent:no he did not.
**
Murat: Dear press. I want to thank you all for the interest you have shown in my work and myself until now.

**
Mahir: Hasret would you like to join our training..
Hasret: not now.
Levent: are you going to work here?
Hasret: I am not sure

Its better he did not come.

Levent: what did you say?
Hasret: I said it is better he did not come here today.
**
Levent: yes nesrin?
Nesrin: Levent Murat is giving a press conference.
Levent: what? Where did that come out from?
Nesrin: I do not know. He is on TV.
Levent: don’t worry. He will not say anything weird and anyway we can tell them not to air the conference.
Nesrin: no no he is LIVE on TV now.
Levent: what??
Hasret: what happened?
Levent: Murat is live on TV.. he is making an announcement.
Mahir: Is everything ok.
Levent: do you have a TV?
Mahir: yes downstairs.
**
Murat: I want to explain an important decision I have made to you guys and the public. As you know Music has been the most important part of my life. For a long time since I was a kid I am ins this sector. And of course I am tired. So I do not want to keep you and I want to explain my decision. I will not be working anymore.
I am retiring.

Levent: what are you saying???
Murat: Thank you all for coming..

Press: are you sure. Are you serious? Are you not scared of what you fans will say??

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 37 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum