23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
pissycutz
annadanna
vivi
iulia1965
dana17
florica
iulia80
iulianagl
alitheea
vali1cluj
DENISA
narcisa
anuta1971
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 5 din 44
Pagina 5 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da ce batut nu crezi ca face fata?narcisa a scris:
Nu vă dau voie să-l bateți. Ați uitat că în seara asta mi l-ați promis mie? Sau scoatem o nouă modă. Murat cu vânătăi. Care are vânătaia mai mare și mai vânătă.
lasa ca daca ii oblojesti ranile te va iubi mai mult ca pe noi
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris: afara ca stau la casa... dorm intr-o magazie... le iubesc dar sunt foarte educate ... cand vad matura nu mai vad nici o pisica... noroc ca vad matura o data la cateva luni
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
nu mai ies afara... va supar pe voi... mai Miha tu nu esti suparata pe oga? .. te vad foarte calmamihaela99 a scris:
iti spun eu , pe langa casa , care o mai sta pe langa casa in noaptea asta isi fac bagajele si fug de acasa care incotro
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
ce faci iulia , pui mic nu te-am vazut de o gramada de vremeiulia80 a scris:narcisa..nu te supara..acm am terminat si eu de vazut episodul..
dar murat merita !
nu stiu ce i-a zis la final..de saraca a inceput s aplanga..dar merita...murat nu cansel !
acum sa nu va suparati pe mine!
alitheea- vip
ia-l narcisa asa nebun nu-l vreau... unul intr-o casa ajunge...alitheea a scris:da ce batut nu crezi ca face fata?
lasa ca daca ii oblojesti ranile te va iubi mai mult ca pe noi
anuta1971- vip
elena a scris: ia o tu pe ce a mai vanata
Văd că în seara asta sunt privilegiată.
Fetelor dacă tot vreți să batem pe cineva eu zic să-l batem pe ăla de și-a luat un papuc în cap de la Gulnaz.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
pai draga ali..am banuit si eu prin oras nitel...si am ajuns pe la 11 si ceva acasa si intrat repede sa vad episodul..ca si asa sunt restantiera!
tu esti bine?.eu ii dau bataie lui murat..chiar daca se va supara narcisa pe mine!
tu esti bine?.eu ii dau bataie lui murat..chiar daca se va supara narcisa pe mine!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
unde-i iulia? iulia ce faci puisor? am inteles ca si serialul tau a fost foarte frumos si ca Murat a fost de nota 20... bravo luialitheea a scris:ce faci iulia , pui mic nu te-am vazut de o gramada de vreme
anuta1971- vip
narcisa a scris:elena a scris: ia o tu pe ce a mai vanata
Fetelor dacă tot vreți să batem pe cineva eu zic să-l batem pe ăla de și-a luat un papuc în cap de la Gulnaz.
elena- vip
narcisa a scris:elena a scris: ia o tu pe ce a mai vanata
elena- vip
elena a scris:
elena- vip
si eu il bat , pana ii vine mintea de unde a coborat inapoi in capiulia80 a scris:pai draga ali..am banuit si eu prin oras nitel...si am ajuns pe la 11 si ceva acasa si intrat repede sa vad episodul..ca si asa sunt restantiera!
alitheea- vip
sa il ajutam noi cu un lift? sau chemam alpinistii utilitari?alitheea a scris:si eu il bat , pana ii vine mintea de unde a coborat inapoi in cap
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
of mama ei de mandrie... voi ce spuneti mandria asta e un defect sau o calitate?... la ei atat exegereaza cu ea incat inclin sa cred ca devine defectmihaela99 a scris:
ai dreptate Ana ,pentru ca o iubeste se poarta asa cu ea ,dar Hasret l-a indepartat fff mult fara motiv, nici nu l-a lasat sa vorbesca , Murat o iubeste la nebunie dar e suparat , cred ca vrea sa-i dea o lectie , s-ar putea ca Hasret sa nu inteleaga si iar o sa ii tranteasca usa in nas , vom vedea , macar daca ne lasa un promo , macar sa mai visam si noi un pic
anuta1971- vip
anuta1971 a scris: nu mai ies afara... va supar pe voi... mai Miha tu nu esti suparata pe oga? .. te vad foarte calma
, nu acum serios si eu sunt un pic pe dos, chiar nu mi-a placut cum s-a comportat cu ea , dar merita un pic zdruncinata sa inteleaga si ea ceva ca proasta nu e
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
iulia80 a scris:pai draga ali..am banuit si eu prin oras nitel...si am ajuns pe la 11 si ceva acasa si intrat repede sa vad episodul..ca si asa sunt restantiera!
Fetelor în seara asta sunteți foarte violente. Ia să nu mai beți alcool. Pe Salih nu vrea nimeni să-l bată? Pe Levent nu? Eu vreau să o bat pe Nakiye. Nu știu ce mi-a cășunat pe ea, o fi din cauza părului.
Dar pe Murat Hoca chiar nu vă dau voie să-l bateți.
narcisa- vip
murat is going out.. hasret is outside in the garden with his piano.. all smiles..
he says what is this? why is it here.
hasret says: Its for you. I mean I bought it..
he says how could you do such a thing?
she says I thought this piano is special for you so..
murat: do you think you are doing me a favor? will I just start playing the piano now that you have brought it here?
he says he will not have this piano in the house.. he says I do not care why you brought it here take it back with all your excuses. no one can decide instead of me.. its my decision..
hasret's tears drop from her eyes. he goes back in the house and the end....
asta e scena de final , narcisa ne zici tu exact sa nu bajbaim noi , ca sa avem motiv sa fim si mai suparate pe Murat
he says what is this? why is it here.
hasret says: Its for you. I mean I bought it..
he says how could you do such a thing?
she says I thought this piano is special for you so..
murat: do you think you are doing me a favor? will I just start playing the piano now that you have brought it here?
he says he will not have this piano in the house.. he says I do not care why you brought it here take it back with all your excuses. no one can decide instead of me.. its my decision..
hasret's tears drop from her eyes. he goes back in the house and the end....
asta e scena de final , narcisa ne zici tu exact sa nu bajbaim noi , ca sa avem motiv sa fim si mai suparate pe Murat
alitheea- vip
cand se depaseste limita devine defect si pacoste pe capul omuluianuta1971 a scris:
of mama ei de mandrie... voi ce spuneti mandria asta e un defect sau o calitate?... la ei atat exegereaza cu ea incat inclin sa cred ca devine defect
alitheea- vip
acuma traducalitheea a scris:Murat iese.. hasret e în grădină cu pianul lui, toată numai zâmbet.
El spune: ce este asta? De ce este aici
hasret says: E pentru tine. Vreau să spun l-am luat ..
he says: cum ai putut să faci asta?
she says: am crezut că pianul e special pentru tine așa că..
murat: Crezi că/mi faci o favoare? Voi începe să cânt acum pentru că l-ai adus aici
el spune că nu vrea pianul în casă.. spune că nu-i pasă de ce l-a adus aici , ia-l înapoi cu toate scuzele tale. Nimeni nu poate decide în locul meu este decizia mea..
hasret plânge.
ne zici tu exact sa nu bajbaim noi , ca sa avem motiv sa fim si mai suparate pe Murat
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Sam 04 Sept 2010, 12:40 am, editata de 1 ori
narcisa- vip
da mai ali 2 saptamani in starea asta poate se razgandesc.. ce dau la tv in seara aia?.. cantece potriotice? tu ce zici daca ma duc sa beau un pahar cu vin cred ca ma potolescalitheea a scris:stai linistita ca si eu sunt turbata , si ne mai si tin astia pe jar 2 sapt , ca nu au fost in stare sa lucreze peste program ca sa ne dea episod
anuta1971- vip
narcisa a scris:
acuma traduc
alitheea- vip
anuta1971 a scris:
of mama ei de mandrie... voi ce spuneti mandria asta e un defect sau o calitate?... la ei atat exegereaza cu ea incat inclin sa cred ca devine defect
si pe mine ma omoara mandria asta a lor , calitate pe naiba , de ce sunt mandrii ?ca au cucerit aproape toata Europa? sa fim serioasi , i-am batut de le-a sunat mandria in cap
mihaela99- vip
eu nu mai am ca mi l-au baut musafiriianuta1971 a scris:
da mai ali 2 saptamani in starea asta poate se razgandesc.. ce dau la tv in seara aia?.. cantece potriotice? tu ce zici daca ma duc sa beau un pahar cu vin cred ca ma potolesc
alitheea- vip
Of of of saracul pian a devenit marul discodiei.Murat are ce are cu Hasret dar saracul pian e nevinovat.Eh la naiba no ozet tare sunt curioasa cum ramane cu pianul.Eu daca eram in locul lui Hasret ii lasam pianul acolo in curte na spala-te pe cap cu el.Dar mai rau parca o uraste din ce in ce mai mult ar fi bine ca Hasret sa dispara un pic din peisaj si sa-l puna un pic pe jar pe Hogea nicidecum sa incerce sa-l faca gelos cu Mahir sau mai rau cu Levent care dupa parerea mea acum sigur o sa-i ceara lui Hasret sa lucreze cu el.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
eu nu mai am ca mi l-au baut musafirii [/quote]alitheea a scris:
da mai ali 2 saptamani in starea asta poate se razgandesc.. ce dau la tv in seara aia?.. cantece potriotice? tu ce zici daca ma duc sa beau un pahar cu vin cred ca ma potolesc
vezi ca are Elena niste rezerve, asta daca nu le-a baut in timpul filmului , mai stii ?
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum