23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
pissycutz
annadanna
vivi
iulia1965
dana17
florica
iulia80
iulianagl
alitheea
vali1cluj
DENISA
narcisa
anuta1971
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 4 din 44
Pagina 4 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ce sa spuna ..ce ai femeie esti nebuna potoleste-te... ce mai poti spune? m-am dus peste pisici..v-am mai spus ca am 9 pisicielena a scris:vezi de anuta cum s o fi descurcind cu .. sotulelena a scris:
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:
vin si eu ca nu am avut cu cine sa ma cert... am prins un pisoi si l-am "iubit" pana a fugit ca din pusca saracul...
da ce ai cu bietul mat? saracu pisoi
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Sam 04 Sept 2010, 12:03 am, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
o sa vedem ne gindim in noaptea astamihaela99 a scris:
eu ma indoiesc Elena , cred ca ne luam gandul de la pupaturi imbratisari si alte alea , cel putin 4-5 episoade o sa de mama focului , eu mai putin , dar ce ne facem cu Ana?
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
ai dreptate , am zis referindu-ma la succesiunea de trairi pe care a simtit-o langa pian la ore : furie , bucurie , nostalgie ..., dar prestatia lor de la sfarsit a fost monumentala , sunt buni , sunt chiar valorosi , iar tuba merge tot mai sus , vorba Cezarei Dafinescu , spunea ca dupa ce a jucat intr-o scena alaturi de Demi Moore aceasta i-a spus ca pacat ca s-a nascut aici si nu la Hollywood , iar eu cred ca si tuba daca ar fi acolo ar fi de Oscar , indiscutabil
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
eu mor nu altcevamihaela99 a scris:
da ce ai bietul mat? saracu pisoi
elena- vip
ooo atit de multe unde le tiianuta1971 a scris:
ce sa spuna ..ce ai femeie esti nebuna potoleste-te... ce mai poti spune? m-am dus peste pisici..v-am mai spus ca am 9 pisici
elena- vip
elena a scris: ooo atit de multe unde le tii
iti spun eu , pe langa casa , care o mai sta pe langa casa in noaptea asta isi fac bagajele si fug de acasa care incotro
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Sam 04 Sept 2010, 12:08 am, editata de 2 ori
mihaela99- vip
chiar vrei sa lesin de .. rasmihaela99 a scris:
iti spun eu , pe langa casa , care o mai sta pe langa casa
elena- vip
ma doare capul de la.. pepene cred ca mi se trageelena a scris: chiar vrei sa lesin de .. ras
elena- vip
mihaela esti fantasticaelena a scris: ma doare capul de la.. pepene cred ca mi se trage
elena- vip
l-am iubit acum serios am o stare... nu mai spun de care... voi ce ziceti?.. eu spun ca Murat e ranit si o iubeste foarte mult... dar de ce e atat de dur?... ok, inteleg, a trat-o asa cand s-a dus prima data la el... i-a platit o polita pentru ca si ea s-a purtat la fel.. dar acum la sfarsit de ce a fost atat de dur?... putea s-o lase mai moale.. nu spun ca ar fi trebuit sa primeasca pianul... a fost o copilarie din partea ei sa i-l daruiasca,, e prea devreme... dar pot sa spun ca prof Murat e nebun ( ca mine)...cauza nebuniei o stim... dar se exagereaza.. duce totul la extremmihaela99 a scris:
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 04 Sept 2010, 12:11 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
mai fetelor da dur s-a facut domnu prof , asta se tine tare , da sa vedeti cum va alerga dupa ea cand i-or mai trece nervii , este constient ca o raneste da el o da tot inainte , imi vine sa-i lipesc vreo doua peste ceafa sa-i vina mintea la cap
nu stiu de ce dar mi se pare ca in viata reala iubeste cu tot sufletul , dar cand e dezamagit iarta foarte greu , elena ce zici?
mie asa mi se pare
nu stiu de ce dar mi se pare ca in viata reala iubeste cu tot sufletul , dar cand e dezamagit iarta foarte greu , elena ce zici?
mie asa mi se pare
alitheea- vip
ai dreptate si dar cum il mai lasa ea masca daca el ar fi primit pianul ai dreptate o copilarie dar ai sa vezi ce va cinta ea cu ce melodie de cred ca moare de drag :gfd<:anuta1971 a scris:
l-am iubit acum serios am o stare... nu mai spun de care... voi ce ziceti?.. eu spun ca Murat e ranit si o iubeste foarte mult... dar de ce e atat de dur?... ok, inteleg, a trat-o asa cand s-a dus prima data la el... i-a platit o polita pentru ca si ea s-a purtat la fel.. dar acum la sfarsit de ce a fost atat de dur?... putea s-o lase mai moale.. nu spun ca ar fi trebuit sa primeasca pianul... a fost o copilarie din partea ei sa i-l daruiasca,, e prea devreme... dar pot sa spun ca prof Murat e nebun ( ca mine)...cauza nebuniei o stim... dar se exagereaza.. duce totul la extrem
elena- vip
ali nu fi suparat pe mine ca pana maine... te rog sa ma ierti... te ajut sa-l bati pe Muratalitheea a scris:mai fetelor da dur s-a facut domnu prof , asta se tine tare , da sa vedeti cum va alerga dupa ea cand i-or mai trece nervii , este constient ca o raneste da el o da tot inainte , imi vine sa-i lipesc vreo doua peste ceafa sa-i vina mintea la cap
mie asa mi se pare
anuta1971- vip
cred ca astia doi se joaca 'a mea-i mai mare "ea s-a suparat si a turbat , i-a mai trantit si usa in nas , eeeeeeeeeeeeeeee da acu e randul lui ea vine spasita , el face pe curcanul , calca tot in picioare , jigneste si raneste , dar .... prostul nu isi da seama ca daca nu ar iubi-o nu s-ar gandi cu nostalgie la ea (vezi scena de la ore )
vorba anei , sunt rau nervoasa
vorba anei , sunt rau nervoasa
alitheea- vip
da ai dreptate la ranit dar in sinea lui isi da seama ca ea regreta si va mai face niciodata ce a facut ba mai mult vrea sa scoata din ea perfectiunea iar ea ii va dovedi acest lucru lui ii place cum reactioneaza ea vede ca are calitate ca este sensibila stie ca sare calul dar .. mindria ce vreialitheea a scris:mai fetelor da dur s-a facut domnu prof , asta se tine tare , da sa vedeti cum va alerga dupa ea cand i-or mai trece nervii , este constient ca o raneste da el o da tot inainte , imi vine sa-i lipesc vreo doua peste ceafa sa-i vina mintea la cap
mie asa mi se pare
elena- vip
anuta1971 a scris:
ali nu fi suparat pe mine ca pana maine... te rog sa ma ierti... te ajut sa-l bati pe Murat
elena- vip
afara ca stau la casa... dorm intr-o magazie... le iubesc dar sunt foarte educate ... cand vad matura nu mai vad nici o pisica... noroc ca vad matura o data la cateva lunielena a scris:ooo atit de multe unde le tiianuta1971 a scris:
ce sa spuna ..ce ai femeie esti nebuna potoleste-te... ce mai poti spune? m-am dus peste pisici..v-am mai spus ca am 9 pisici
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
ali nu fi suparat pe mine ca pana maine... te rog sa ma ierti... te ajut sa-l bati pe Murat
Nu vă dau voie să-l bateți. Ați uitat că în seara asta mi l-ați promis mie? Sau scoatem o nouă modă. Murat cu vânătăi. Care are vânătaia mai mare și mai vânătă.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
stai linistita ca si eu sunt turbata , si ne mai si tin astia pe jar 2 sapt , ca nu au fost in stare sa lucreze peste program ca sa ne dea episodanuta1971 a scris:
alitheea- vip
va spun cred ca a tunat si ne a adunat pe forumul asta una mai nebuna decit alta halalelena a scris:
elena- vip
narcisa a scris:
Nu vă dau voie să-l bateți. Ați uitat că în seara asta mi l-ați promis mie? Sau scoatem o nouă modă. Murat cu vânătăi. Care are vânătaia mai mare și mai vânătă.
elena- vip
narcisa..nu te supara..acm am terminat si eu de vazut episodul..
dar murat merita !
nu stiu ce i-a zis la final..de saraca a inceput s aplanga..dar merita...murat nu cansel !
acum sa nu va suparati pe mine!
dar murat merita !
nu stiu ce i-a zis la final..de saraca a inceput s aplanga..dar merita...murat nu cansel !
acum sa nu va suparati pe mine!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
ia o tu pe ce a mai vanatanarcisa a scris:anuta1971 a scris:
elena- vip
anuta1971 a scris:l-am iubit acum serios am o stare... nu mai spun de care... voi ce ziceti?.. eu spun ca Murat e ranit si o iubeste foarte mult... dar de ce e atat de dur?... ok, inteleg, a trat-o asa cand s-a dus prima data la el... i-a platit o polita pentru ca si ea s-a purtat la fel.. dar acum la sfarsit de ce a fost atat de dur?... putea s-o lase mai moale.. nu spun ca ar fi trebuit sa primeasca pianul... a fost o copilarie din partea ei sa i-l daruiasca,, e prea devreme... dar pot sa spun ca prof Murat e nebun ( ca mine)...cauza nebuniei o stim... dar se exagereaza.. duce totul la extremmihaela99 a scris:
ai dreptate Ana ,pentru ca o iubeste se poarta asa cu ea ,dar Hasret l-a indepartat fff mult fara motiv, nici nu l-a lasat sa vorbesca , Murat o iubeste la nebunie dar e suparat , cred ca vrea sa-i dea o lectie , s-ar putea ca Hasret sa nu inteleaga si iar o sa ii tranteasca usa in nas , vom vedea , macar daca ne lasa un promo , macar sa mai visam si noi un pic
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum