23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
pissycutz
annadanna
vivi
iulia1965
dana17
florica
iulia80
iulianagl
alitheea
vali1cluj
DENISA
narcisa
anuta1971
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 31 din 44
Pagina 31 din 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
vizionare placuta.. am vazut si eu primele doua episoade, dar astept sa-l urce pe atv sa nu mai umblu dupa parti de filmiulia80 a scris:dragelor..anuta eu ma duc la filmul lui berg..
seara placuta..revin mai tarziu..
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
scuze ca am disparut ca magarul in ceata dar au venit niste prieteni , vorbim maine , noapte buna
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
noapte buna alialitheea a scris:scuze ca am disparut ca magarul in ceata dar au venit niste prieteni , vorbim maine , noapte buna
anuta1971- vip
alitheea a scris:scuze ca am disparut ca magarul in ceata dar au venit niste prieteni , vorbim maine , noapte buna
noapte buna Ali
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
[quote="anuta1971[/quote]
vizionare placuta.. am vazut si eu primele doua episoade, dar astept sa-l urce pe atv sa nu mai umblu dupa parti de film [/quote]
eu as fi vrut sa ma uit pentru Berg, dar joaca nesuferitul ala de Bulent, doamne ce urat e , ce o fi vazut Tuba la el nu stiu, il prefer pe Sami decat pe cocalarul ala
vizionare placuta.. am vazut si eu primele doua episoade, dar astept sa-l urce pe atv sa nu mai umblu dupa parti de film [/quote]
eu as fi vrut sa ma uit pentru Berg, dar joaca nesuferitul ala de Bulent, doamne ce urat e , ce o fi vazut Tuba la el nu stiu, il prefer pe Sami decat pe cocalarul ala
mihaela99- vip
Ana cred ca plec si eu , ma duc sa-mi caut un film bun, te sarut , o noapte linistita iti doresc
mihaela99- vip
miha vezi australia..l-am vazut aseara..chiar mi-a placut..chiar daca nicole kidman e plina de botox..mi-a placut filmul per total..mihaela99 a scris:Ana cred ca plec si eu , ma duc sa-mi caut un film bun, te sarut , o noapte linistita iti doresc
noapte buna draguta..
!
eu sunt la fimul lui berg..apar mai tarziu!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna seara doamnelor si domnisoarelor
Daca nu m-ati dat inca afara de pe forum zic sa va salut politicos si sa va spun ca tare mi-a mai fost dor de voi.
Ce faceti? Cu ce va ocupati? Pe cine mai tocati?
Daca nu m-ati dat inca afara de pe forum zic sa va salut politicos si sa va spun ca tare mi-a mai fost dor de voi.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
vai de mine pissycutz..bine ai revenit....pissycutz a scris:Buna seara doamnelor si domnisoarelor
ne-a fost dor de tine..
eu sunt la filmul lui berg la vizonare...sper ca esti bine..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
vai de mine pissycutz..bine ai revenit....
ne-a fost dor de tine..
eu sunt la filmul lui berg la vizonare...sper ca esti bine..
Buna Iulia,
Am intrat la spartul targului dar sunt pisica de noapte ce sa fac
Vizionare placuta!!! Sunt bine, odihnita, relaxata si cu chef de munca asa ca dupa concediu
pissycutz- vip
vizionare placuta.. am vazut si eu primele doua episoade, dar astept sa-l urce pe atv sa nu mai umblu dupa parti de film [/quote]mihaela99 a scris:[quote="anuta1971
eu as fi vrut sa ma uit pentru Berg, dar joaca nesuferitul ala de Bulent, doamne ce urat e , ce o fi vazut Tuba la el nu stiu, il prefer pe Sami decat pe cocalarul ala [/quote]
ce rea esti... are o mustata cam naspa in serialul asta si pare un pic imbatranit dar nu e un barbat urat... se vede ca preferi scheleteii
anuta1971- vip
noapte buna Miha sa visezi frumosmihaela99 a scris:Ana cred ca plec si eu , ma duc sa-mi caut un film bun, te sarut , o noapte linistita iti doresc
anuta1971- vip
buna seara pisi .. sa stii ca ti-am dus lipsa. ma bucur ca esti relaxata si odihnitapissycutz a scris:Buna seara doamnelor si domnisoarelor
noi facem scenarii si ocazional il mai tocam pe Cancelito
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
buna seara pisi .. sa stii ca ti-am dus lipsa. ma bucur ca esti relaxata si odihnita
Buna Ana
Deci scenarita cronica scrie pe voi dar cu bietul hoca ce aveti? A mai ramas vreo bucatica din el si pentru mine?
pissycutz- vip
l-am impartit in parti cu par si in parti fara par nu cred ca a mai ramas nimic.. daca stii sa negociezi poate o sa capeti si tu ceva ai vazut episoadele din sezonul 2?pissycutz a scris:anuta1971 a scris:
buna seara pisi .. sa stii ca ti-am dus lipsa. ma bucur ca esti relaxata si odihnita
Buna Ana
Deci scenarita cronica scrie pe voi dar cu bietul hoca ce aveti? A mai ramas vreo bucatica din el si pentru mine?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
l-am impartit in parti cu par si in parti fara par nu cred ca a mai ramas nimic.. daca stii sa negociezi poate o sa capeti si tu ceva ai vazut episoadele din sezonul 2?
Mai am inca de recuperat dar intr-o zi doua reusesc eu. Sunt la ep. 18 ...desi dupa cum evolueaza mi-as fi dorit sa raman la 17 iar despre 19 am auzit ca imi trebuie vreo 3 pachete de servetele
pissycutz- vip
da e grava situatia si mai grav ca am ramas asa cu un gust de a vedea mai mult din pacate vineri nu avem episod... mai avem de asteptatpissycutz a scris:anuta1971 a scris:
l-am impartit in parti cu par si in parti fara par nu cred ca a mai ramas nimic.. daca stii sa negociezi poate o sa capeti si tu ceva ai vazut episoadele din sezonul 2?
Mai am inca de recuperat dar intr-o zi doua reusesc eu. Sunt la ep. 18 ...desi dupa cum evolueaza mi-as fi dorit sa raman la 17 iar despre 19 am auzit ca imi trebuie vreo 3 pachete de servetele
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
da e grava situatia si mai grav ca am ramas asa cu un gust de a vedea mai mult din pacate vineri nu avem episod... mai avem de asteptat
da vestile rele le-am aflat imediat ... dar sa ii lasam si pe ei sa sarbatoreasca si poate dupa aceea vor fi mai darnici cu noi cupidon
pissycutz- vip
pai asa au circulat indicii ca in ep 20 se impaca dar dupa cum e situatia acum intre ei slabe sperantepissycutz a scris:anuta1971 a scris:
da e grava situatia si mai grav ca am ramas asa cu un gust de a vedea mai mult din pacate vineri nu avem episod... mai avem de asteptat
da vestile rele le-am aflat imediat ... dar sa ii lasam si pe ei sa sarbatoreasca si poate dupa aceea vor fi mai darnici cu noi cupidon
anuta1971- vip
eu am auzit ca cineva din echipa ar fi zis ca episodul 20 va fi foarte frumos ... intrebarea este din ce punct de vedere? Artistic? Ca de asta nu ma indoiesc, prestatia celor doi va urca pe culme si mai inalteanuta1971 a scris:
pai asa au circulat indicii ca in ep 20 se impaca dar dupa cum e situatia acum intre ei slabe sperante
pissycutz- vip
adevarul e ca in episoadele astea din sezonul doi au jucat extraordinar de bine amandoi... s-au intrecut unul pe altul.. sa mai vedem ceva saruturi in ep 20? ca tare le sta bine cand sunt indragostitipissycutz a scris:eu am auzit ca cineva din echipa ar fi zis ca episodul 20 va fi foarte frumos ... intrebarea este din ce punct de vedere? Artistic? Ca de asta nu ma indoiesc, prestatia celor doi va urca pe culme si mai inalteanuta1971 a scris:
pai asa au circulat indicii ca in ep 20 se impaca dar dupa cum e situatia acum intre ei slabe sperante
anuta1971- vip
Noapte buna. vise placute si ce visati sa stringeti in brate.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
anuta1971 a scris:
adevarul e ca in episoadele astea din sezonul doi au jucat extraordinar de bine amandoi... s-au intrecut unul pe altul.. sa mai vedem ceva saruturi in ep 20? ca tare le sta bine cand sunt indragostiti
SI mie mi-a placut ceea ce am vazut pana acum Eu stiu cand vor mai veni saruturile alea?! Par asa de departe, acum ne scaldam in dureri foarte trist
Nu ma lua in seama dar eu vad acum ceea ce voi ati vazut deja, dar traiesc cu intensitate ceea ce vad
pissycutz- vip
noapte buna floricaflorica a scris:Noapte buna. vise placute si ce visati sa stringeti in brate.
https://www.youtube.com/watch?v=u_aSaKV1LC4&feature=player_embedded
anuta1971- vip
florica a scris:Noapte buna. vise placute si ce visati sa stringeti in brate.
Noapte buna Florica
Frumoasa urare ... dar daca il visam pe Bekir? Ce ne povatuiesti?
pissycutz- vip
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum