23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
pissycutz
annadanna
vivi
iulia1965
dana17
florica
iulia80
iulianagl
alitheea
vali1cluj
DENISA
narcisa
anuta1971
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 32 din 44
Pagina 32 din 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai suntem in aceeasi curte traim cu intensitate ... macar un pupic mic sa dea... ca prea ne-au naruit toate sperantelepissycutz a scris:anuta1971 a scris:
adevarul e ca in episoadele astea din sezonul doi au jucat extraordinar de bine amandoi... s-au intrecut unul pe altul.. sa mai vedem ceva saruturi in ep 20? ca tare le sta bine cand sunt indragostiti
SI mie mi-a placut ceea ce am vazut pana acum Eu stiu cand vor mai veni saruturile alea?! Par asa de departe, acum ne scaldam in dureri foarte trist
Nu ma lua in seama dar eu vad acum ceea ce voi ati vazut deja, dar traiesc cu intensitate ceea ce vad
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pana nu vad si ep 19 nu imi mai dau cu parerea. Ceea ce vad in ep 18 ma ingrozeste asa ca mai dam ragazanuta1971 a scris:
pai suntem in aceeasi curte traim cu intensitate ... macar un pupic mic sa dea... ca prea ne-au naruit toate sperantele
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
bine pisi te las sa vezi filmul ..mai vorbim... ai inceput munca? eu incep dupa 20 septpissycutz a scris:Pana nu vad si ep 19 nu imi mai dau cu parerea. Ceea ce vad in ep 18 ma ingrozeste asa ca mai dam ragazanuta1971 a scris:
pai suntem in aceeasi curte traim cu intensitate ... macar un pupic mic sa dea... ca prea ne-au naruit toate sperantele
anuta1971- vip
gata dragelor..am revenit...
ce faceti? ce vorbesti anuta..tii dor de bekir..iar vreti sa ne dati cosmaruri!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
anuta1971 a scris:
bine pisi te las sa vezi filmul ..mai vorbim... ai inceput munca? eu incep dupa 20 sept
O seara frumoasa sau o noapte buna (dupa preferinte)
Da am inceput, sunt pe baricade, as vrea eu sa imi mai fac de cap dar ma asteapta un teanc de hartii
pissycutz- vip
nuuu eu sunt cu Cobretin vad ca pisi e cu Bekir... din pacate a ramas fara subiectul admiratieiiulia80 a scris:gata dragelor..am revenit...
anuta1971- vip
iulia80 a scris:gata dragelor..am revenit...
mie mi s-a facut dor de Bekir si de somnul lui profund in orice pozitie
pissycutz- vip
Iulia
Ies si eu, ma duc la somnul de frumusete si la visul cu irezistibilul Bekir
Noapte buna
Noapte buna
pissycutz- vip
noapte buna pisi vise frumoase ... da asa e jale ce gasesti cand incepi munca ... nu-mi aduce amintepissycutz a scris:anuta1971 a scris:
bine pisi te las sa vezi filmul ..mai vorbim... ai inceput munca? eu incep dupa 20 sept
O seara frumoasa sau o noapte buna (dupa preferinte)
Da am inceput, sunt pe baricade, as vrea eu sa imi mai fac de cap dar ma asteapta un teanc de hartii
anuta1971- vip
noapte buna pissycutz..pissycutz a scris:Iulia
Noapte buna
mi-a fost dor de tine..si ma bucur ca ne-am citit!
la plecare..va dedic o melodie!
https://www.youtube.com/watch?v=pFzdLQkLPNo
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 06 Sept 2010, 11:15 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
noapte buna iulia ..multumesc pentru dedicateiiulia80 a scris:noapte buna pissycutz..pissycutz a scris:Iulia
Noapte buna
mi-a fost dor de tine..si ma bucur ca ne-a-m citit!
la plecare..va dedic o melodie!
https://www.youtube.com/watch?v=pFzdLQkLPNo
am sa ma duc si eu prin alte parti daca am ramas singura
anuta1971- vip
noapte buna anuta..ai grija pe unde bantui..ca dusmanul pandeste..si al vostru murat ramane singur si al nimanui! decii ochii cat cepele dragelor...ca si la voi e lupta!
iulia80- vip
sa indrazneasca cineva ::iulia80 a scris:noapte buna anuta..ai grija pe unde bantui..ca dusmanul pandeste..si al vostru murat ramane singur si al nimanui! decii ochii cat cepele dragelor...ca si la voi e lupta!
anuta1971- vip
anuta imi place la nebunie lilo si stich..dar nici cafteala ca in poza nu cred e cazul!anuta1971 a scris:sa indrazneasca cineva ::iulia80 a scris:noapte buna anuta..ai grija pe unde bantui..ca dusmanul pandeste..si al vostru murat ramane singur si al nimanui! decii ochii cat cepele dragelor...ca si la voi e lupta!
...este suficient!
noapte buna draguta..ma retrag si eu..ai grija de tine...
iulia80- vip
noapte buna din nou puiutiulia80 a scris:anuta imi place la nebunie lilo si stich..dar nici cafteala ca in poza nu cred e cazul!anuta1971 a scris:sa indrazneasca cineva ::iulia80 a scris:noapte buna anuta..ai grija pe unde bantui..ca dusmanul pandeste..si al vostru murat ramane singur si al nimanui! decii ochii cat cepele dragelor...ca si la voi e lupta!
...este suficient!
noapte buna draguta..ma retrag si eu..ai grija de tine...
anuta1971- vip
Fetelor ,am intrat sa va spun Noapte buna ...Mie mi-e asa de somn ,sant asa de obosita si cand vad poza asta chiar adorm in cadere...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Noapte buna dana ... noapte buna tuturor
si o poveste pentru somn
https://www.youtube.com/watch?v=ScCBVSqsAfo
si o poveste pentru somn
https://www.youtube.com/watch?v=ScCBVSqsAfo
anuta1971- vip
Buna dimineata fete dragi
o zi frumoasa sa aveti
va las o cafeluta pentru cand va treziti , sa aveti pofta
o zi frumoasa sa aveti
va las o cafeluta pentru cand va treziti , sa aveti pofta
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
anuta1971 a scris:[
eu as fi vrut sa ma uit pentru Berg, dar joaca nesuferitul ala de Bulent, doamne ce urat e , ce o fi vazut Tuba la el nu stiu, il prefer pe Sami decat pe cocalarul ala [/quote]
ce rea esti... are o mustata cam naspa in serialul asta si pare un pic imbatranit dar nu e un barbat urat... se vede ca preferi scheleteii
nu sunt rea de loc, bine ca i s-a stricat caruta cu Tomris si cu Tuba ca altfel il si vedeam bulibasa in Gonuklcelen, ii puneau o palarie din aia cu boruri mari, ii rasuceau mustatile, ii punea doua trei ghiuluri un lant la gat si ute bulibasa , strica frumusete de serial, aoleuu brrrrr , nici nu vreau sa ma gandesc ma lasi cu cocalarul asta , nu pot sa-l sufar , mai bine un scheletut decat un bulibasa
mihaela99- vip
pissycutz a scris:Buna seara doamnelor si domnisoarelor
Daca nu m-ati dat inca afara de pe forum zic sa va salut politicos si sa va spun ca tare mi-a mai fost dor de voi.
Ce faceti? Cu ce va ocupati? Pe cine mai tocati?
, vai de mine pe cine vad, pe Pissy? ea este ? tu esti Pissy ? , credeam ca nu vad bine, bine ai venit scumpa Pissycutza , pe unde ti-au umblat ......codita? , sper ca esti bine si odihnita da? , te sarut si te asteptam la tocat de Oga si de Hasret , nu mai zic de Gulmaz si Cobretin multi
mihaela99- vip
Buna dimineata fete,Pissycutz[raspuns pt. aseara]Bekir nu intra in socoteala,cine se mai gindeste la el.POFTITI la si dupa preferinta, micul dejun nu stiu pe unde este.Va doresc o zi frumoasa dupa fofta inimi PA
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris:Buna dimineata fete,Pissycutz[raspuns pt. aseara]Bekir nu intra in socoteala,cine se mai gindeste la el.POFTITI la si dupa preferinta, micul dejun nu stiu pe unde este.Va doresc o zi frumoasa dupa fofta inimi PA
Buna dimineata Flory
multumim pentru cafeluta , ceai
cine se mai gandeste la Bekir? eu ma gandesc ca tare simpatic era
mihaela99- vip
buna dimineta sa aveti o zi placuta linistita
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Buna dimineata ladies.Pacat ca nu avem episod saptamana asta.Eiii asta e o sa treaca foarte greu zilele pana saptamana viitoare.O zi buna tutror.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
BINE AI REVENIT PISSYpissycutz a scris:Buna seara doamnelor si domnisoarelor
Daca nu m-ati dat inca afara de pe forum zic sa va salut politicos si sa va spun ca tare mi-a mai fost dor de voi.
Ce faceti? Cu ce va ocupati? Pe cine mai tocati?
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Continut sponsorizat
Pagina 32 din 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum