25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
vivi
florica
dana17
iulianagl
elena
mihaela99
alitheea
narcisa
iulia80
anuta1971
Admin_dea05
DENISA
16 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulia80 a scris:seara placuta narcisa! vizionare placuta!
dar dacă mai este petrecere cu baclavale pot să amân vizionarea pe mâine.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nici eu .. o fi temporar nu stiu... aseara am votat acolonarcisa a scris:anuta1971 a scris:fetelor daca vreti sa votati
http://www.gecce.com/anketler/anket/yeni-sezonda-birbirine-yakisan-en-uyumu-cift-hangisi-olacak-620.html
http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/forum/hottest-dates.asp
http://fanepage.com/anket/
Ultimul link, nu am reușit să/l deschid.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris: o seara buna si tie Narcisa ..cred ca am sa ies si eu... va doresc noapte buna
Noapte bună Ana.
narcisa- vip
eu stiu... vad ca fetele nu au chef de vorba... nu pot sta aici sungura... ma duc sa fac cevanarcisa a scris:iulia80 a scris:seara placuta narcisa! vizionare placuta!
dar dacă mai este petrecere cu baclavale pot să amân vizionarea pe mâine.
anuta1971- vip
seara placuta dragelor..
!
anuta ai grija pe unde bantui! sa nu agati ceva!
!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:seara placuta dragelor..
!
Vreo tavă cu baclavale, nu Iulia?
narcisa- vip
lasa ca m-am invatat minte asta seara..am legat-o de mana..sa nu mi-o sterpeleasca vreuna din voi la iesire!narcisa a scris:iulia80 a scris:seara placuta dragelor..
!
Vreo tavă cu baclavale, nu Iulia?
iulia80- vip
ce grijulie esti tu si daca agat ce?iulia80 a scris:seara placuta dragelor..
!
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Dum 12 Sept 2010, 9:01 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Fetelor ,noapte buna . Am cautat noutati ,promo...Tare mi-e dor de ei in vremuri bune...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17 a scris:Fetelor ,noapte buna . Am cautat noutati ,promo...Tare mi-e dor de ei in vremuri bune...
anuta1971- vip
surpriza surpriza!anuta1971 a scris:ce grijulie esti tu si daca agat ce?iulia80 a scris:seara placuta dragelor..
!
iulia80- vip
iulia80 a scris:surpriza surpriza!anuta1971 a scris:ce grijulie esti tu si daca agat ce?iulia80 a scris:seara placuta dragelor..
!
fetelor noapte buna
anuta1971- vip
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
EXPLICATIE referitor la ceea ce am scris referitor la noi oamenii si la sfaturi. multe persoane indreptatite intr un fel ar putea sa ma intrebe si eu accept dialogul deschis de ce daca totusi acolo sus cineva ne ocroteste ingerii pazitori ai fiecaruia dintre noi prin care ni se transmit informatii suntem protejati cum este posibil ca in ciuda acestor ajutoare atit de puternice societatea omeneasca sa se fi dedat atitor vicii crime nenorociri si catastrofe RASPUNS VOINTA este libera sa faca bine sau rau. OMUL care cauta ADEVARUL si care este credincios DREPTATII e sustinut de puterile cerului. CEL ce se abandoneaza instinctelor materiale sau care dispretuieste preceptele divine suporta in mod inevitabil consecinta HOTARIRILOR SI ACTELOR SALE. DA NASTERE EL insusi FATALITATII care devine chiar PEDEAPSA SA a trebuit sa fac asemenea comentariu cind consider ca trebuie sa impartasesc ceva si celorlati repet celor care sunt interesati este normal sa fiu explicita pina la capatelena a scris: am mai citit tot intr o carte a vechilor magi are vreo 600 de ani si de numele prenumele pe care noi le purtam ce nr au in astral si la fel sfaturi intelepte cu ce trebuie sa faci dar asta altadata eu multumesc cerului ca mi a fost dat sa impartasesc si la cei care vor numai la cei care vor aceste lucruri
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Nu stiu ce s-a intimplat cu avatarul meu.Noapte buna pt. fetele care au plecat la somnic.La dimineata trezirea
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
BUNA FLORICA LA MULTI ANI SA FII SANATOASA tot eram prin zona asa ca uite ti a raspuns cinevaflorica a scris: buna seara fetelor si bine v-am gasit Pe cind am prins si eu rind la cal culator voi a-ti plecat,va cred ca sunteti obosite dupa o petrecere asa frumoasa,Deea si Denisa a-ti fost niste gazde minunate .Va doresc s-o tineti tot asa , si la anul sa fim tot impreuna.
elena- vip
La multi ani si tie Elena bine te-am gasit ,nu stiu ce s-a imtimplat cu avatarul meu nu inteleg ce scrie acolo.
florica- vip
[quote="elena"]
EXPLICATIE referitor la ceea ce am scris referitor la noi oamenii si la sfaturi. multe persoane indreptatite intr un fel ar putea sa ma intrebe si eu accept dialogul deschis de ce daca totusi acolo sus cineva ne ocroteste ingerii pazitori ai fiecaruia dintre noi prin care ni se transmit informatii suntem protejati cum este posibil ca in ciuda acestor ajutoare atit de puternice societatea omeneasca sa se fi dedat atitor vicii crime nenorociri si catastrofe RASPUNS VOINTA este libera sa faca bine sau rau. OMUL care cauta ADEVARUL si care este credincios DREPTATII e sustinut de puterile cerului. CEL ce se abandoneaza instinctelor materiale sau care dispretuieste preceptele divine suporta in mod inevitabil consecinta HOTARIRILOR SI ACTELOR SALE. DA NASTERE EL insusi FATALITATII care devine chiar PEDEAPSA SA a trebuit sa fac asemenea comentariu cind consider ca trebuie sa impartasesc ceva si celorlati repet celor care sunt interesati este normal sa fiu explicita pina la capat [/quot nu ma consider atotstiutoare tot ce am avut in viata necazuri indoieli intrebari am cautat niste explicatii si cautind comparind aflind pareri difeerite experiente de viata iar lund o de la capat iar documentindu ma am incercat sa mi explic si daca pot sa dau explicatii atit si nimic mai mult. mie personal mi au fost de ajutor si celor din jurul meu papa n bunaelena a scris: am mai citit tot intr o carte a vechilor magi are vreo 600 de ani si de numele prenumele pe care noi le purtam ce nr au in astral si la fel sfaturi intelepte cu ce trebuie sa faci dar asta altadata eu multumesc cerului ca mi a fost dat sa impartasesc si la cei care vor numai la cei care vor aceste lucruri
elena- vip
toaa ziua numai asa m am hlizit esti simpatica vad ca ti a disparut avatarul cred ca l ai deocheat stai linistita ti l pune deea pentru ca numai ea poate miine la locflorica a scris:La multi ani si tie Elena bine te-am gasit ,nu stiu ce s-a imtimplat cu avatarul meu nu inteleg ce scrie acolo.
elena- vip
florica noapte bunaelena a scris:toaa ziua numai asa m am hlizit esti simpatica vad ca ti a disparut avatarul cred ca l ai deocheat stai linistita ti l pune deea pentru ca numai ea poate miine la locflorica a scris:La multi ani si tie Elena bine te-am gasit ,nu stiu ce s-a imtimplat cu avatarul meu nu inteleg ce scrie acolo.
elena- vip
MAI FETEPOR A APARUT TRILERUL DE LA EP 20,parca ar vorbi numai de amintiri.Va spun si eu noapte buna, vise placute .
florica- vip
nu a apărut încă trailerul ep 20
denia..so this is christmas?
gata nani dragelor..noapte buna fetelor...denisa,elena ,narcisa!
gata nani dragelor..noapte buna fetelor...denisa,elena ,narcisa!
iulia80- vip
Continut sponsorizat
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum