25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
vivi
florica
dana17
iulianagl
elena
mihaela99
alitheea
narcisa
iulia80
anuta1971
Admin_dea05
DENISA
16 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:lasa fata in pace.. a spus ca trebuie sa faca treaba ..mihaela99 a scris:da unde o fi Elena? :nh8: o fi la ASKVCEZA? :nh8: :gfd<: Elenaaaaaaaaaaa unde esti soro?
aha
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mihaela99 a scris:da unde o fi Elena? :nh8: o fi la ASKVCEZA? :nh8: :gfd<: Elenaaaaaaaaaaa unde esti soro?
Da, ar fi bine să vină altfel pierde o porție zdravănă de Canselitol (am oprit și pentru ea). Și la Ask ce să facă, nu spunea că n-are efect Demirolul la ea?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
[quote="dana17"]Fetelor nu stiu daca indiciile sant adevarate ,dar eu nu mai vreau sa vad fata asta plangand... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs416.snc4/47933_147842991916546_114201381947374_276040_6986590_n.jpg [quote]
ai dreptate nici eu... imi pare bine ca in secventele aratate azi Hasret isi continua cariera... ca e atat de frumoasa... Murat nu are decat sa fiarba... sa fie gelos ca merita
ai dreptate nici eu... imi pare bine ca in secventele aratate azi Hasret isi continua cariera... ca e atat de frumoasa... Murat nu are decat sa fiarba... sa fie gelos ca merita
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Chiar asa ,am citit ce a scris azi ,e teribila fata asta n-ai vazut asa ceva...mihaela99 a scris:da unde o fi Elena? :nh8: o fi la ASKVCEZA? :nh8: :gfd<: Elenaaaaaaaaaaa unde esti soro?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
anuta1971 a scris: ai dreptate nici eu... imi pare bine ca in secventele aratate azi Hasret isi continua cariera... ca e atat de frumoasa... Murat nu are decat sa fiarba... sa fie gelos ca merita
Dar nici Hasret nu s-a purtat frumos cu el. Până la urmă ea a fost cea care a început nebunia asta.
narcisa- vip
[quote="anuta1971"][quote="dana17"]Fetelor nu stiu daca indiciile sant adevarate ,dar eu nu mai vreau sa vad fata asta plangand... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs416.snc4/47933_147842991916546_114201381947374_276040_6986590_n.jpg
Corect ,asta spunem noi curentul feminist ,dar cele care tin cu Murat ?
dana17- vip
Hasret a avut motiv sa reactioneze asa.. Murat e un om cu experienta... trebuia sa astepte sa treaca putin timp nu sa se repeada ca un taur intr-un magazin cu portelanurinarcisa a scris:anuta1971 a scris: ai dreptate nici eu... imi pare bine ca in secventele aratate azi Hasret isi continua cariera... ca e atat de frumoasa... Murat nu are decat sa fiarba... sa fie gelos ca merita
Dar nici Hasret nu s-a purtat frumos cu el. Până la urmă ea a fost cea care a început nebunia asta.
anuta1971- vip
[quote="dana17"][quote="anuta1971"]
Ne spune Miha ... ca ea e cu Murat...dana17 a scris:Fetelor nu stiu daca indiciile sant adevarate ,dar eu nu mai vreau sa vad fata asta plangand... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs416.snc4/47933_147842991916546_114201381947374_276040_6986590_n.jpgCorect ,asta spunem noi curentul feminist ,dar cele care tin cu Murat ?
anuta1971- vip
As vrea o cacila de aceea fermecata care sa ma faca invizibila si sa ma teleportez acolo unde se filmeaza sa vad tot dar nimeni sa numa vada sau auda .Voi n-ati vrea asa?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
fetelor un clip care face is de milioane , mai ales linia melodica , merita ascultat la boxe asa ca mine
https://www.youtube.com/watch?v=AcV_vMMem3o
mihaela99- vip
eeeei am vrea noi dar nu se poa...florica a scris:As vrea o cacila de aceea fermecata care sa ma faca invizibila si sa ma teleportez acolo unde se filmeaza sa vad tot dar nimeni sa numa vada sau auda .Voi n-ati vrea asa?
anuta1971- vip
[quote="anuta1971"][quote="dana17"]
da Ana eu ii inteleg muzica cel mai bine , pe el nu mai zic , , vezi clipul care l-am postat
anuta1971 a scris:Ne spune Miha ... ca ea e cu Murat...dana17 a scris:Fetelor nu stiu daca indiciile sant adevarate ,dar eu nu mai vreau sa vad fata asta plangand... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs416.snc4/47933_147842991916546_114201381947374_276040_6986590_n.jpgCorect ,asta spunem noi curentul feminist ,dar cele care tin cu Murat ?
da Ana eu ii inteleg muzica cel mai bine , pe el nu mai zic , , vezi clipul care l-am postat
mihaela99- vip
buna mihaela chiar esti o figura ai vazut pe index c a am intrat acum cu voi si ma strigi basca ca pina acum plingeai ca toata ziua ai fost singura :bom: :bom: :bom: :bom: acolo decit am dat meraba
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
anuta1971 a scris: Hasret a avut motiv sa reactioneze asa.. Murat e un om cu experienta... trebuia sa astepte sa treaca putin timp nu sa se repeada ca un taur intr-un magazin cu portelanuri
Hasret trebuia să-l lase pe Murat să se justifice. Dar nu a vrut să-l asculte (e adevărat că nici Murat nu a venit cu cine știe ce explicații). I-a păsat doar de ea și de durerea ei. Și l-a acuzat de niște lucruri foarte grave. Oricât de matur ar fi Murat, e un om care iubește iar acuzațiile lui Hasret l-au durut foarte mult. Părerea mea, nu că nu mai spun nimic.
narcisa- vip
florica a scris:As vrea o cacila de aceea fermecata care sa ma faca invizibila si sa ma teleportez acolo unde se filmeaza sa vad tot dar nimeni sa numa vada sau auda .Voi n-ati vrea asa?
Flory tu vrei sa-l vezi pe Murat Oga sau pe hasret? sau numa pe ei doi ? cupidon
mihaela99- vip
elena a scris: buna mihaela chiar esti o figura ai vazut pe index c a am intrat acum cu voi si ma strigi basca ca pina acum plingeai ca toata ziua ai fost singura :bom: :bom: :bom: :bom: acolo decit am dat meraba
, pai ce crezi ca eu nu te vaz, ce? numa tu? bine ai venit , nu puteam sa te scot de acolo de la index, ce vrei?
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Lun 13 Sept 2010, 9:38 pm, editata de 2 ori
mihaela99- vip
Si da si nu .Ce vedem noi e partea frumoasa ,produsul finit ,ca la prajiturii ...florica a scris:As vrea o cacila de aceea fermecata care sa ma faca invizibila si sa ma teleportez acolo unde se filmeaza sa vad tot dar nimeni sa numa vada sau auda .Voi n-ati vrea asa?
dana17- vip
unde ati diparut toate? va place clipul meu nu? hai recunoasteti ca e beton, , numa ca nu se pupa
mihaela99- vip
[quote="narcisa"][quote="anuta1971"] Hasret a avut motiv sa reactioneze asa.. Murat e un om cu experienta... trebuia sa astepte sa treaca putin timp nu sa se repeada ca un taur intr-un magazin cu portelanuri[/q si eu sunt de acord cu narcisa bineinteles ca tin cu murat ce i casunase si lui hhasret ca a mintit o el ia explicat ca vrut ca ea sa fie fericita pe scena si chiar a fost s a suparat si pe gulnaz pe urma a trecut cu vederea n o prea inteleg sa strici o asa seara frumoasa dupa ce dansezi esti fericita si hodoronc tronc eu nu prea am incredere in ea sau ma rog in scenaristi
elena- vip
Eu vreau sa ii vad pe amindoi cum se comporta ei acolo in timpul filmarilor un fel de camera ascunsa.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
mihaela99 a scris:fetelor un clip care face is de milioane , mai ales linia melodica , merita ascultat la boxe asa ca mine
Chiar frumos videoclipul și melodia. Mi-ai făcut poftă să revăd episoadele mai vechi.
narcisa- vip
exact ce intrasemmihaela99 a scris:elena a scris: buna mihaela chiar esti o figura ai vazut pe index c a am intrat acum cu voi si ma strigi basca ca pina acum plingeai ca toata ziua ai fost singura :bom: :bom: :bom: :bom: acolo decit am dat meraba
, pai ce crezi ca eu nu te vaz, ce nu ma tu? bine ai venit , nu puteam sa te scot de acolo de la index, ce vrei?
elena- vip
narcisa a scris:[
Chiar frumos videoclipul și melodia. Mi-ai făcut poftă să revăd episoadele mai vechi.
daaaa mai ales cele din ep. 8 si 9 preferatele mele unde Oga arata de milioane,
mihaela99- vip
eu mai adaug și 7 și 10. Și celelalte, toate au ceva frumos care merită văzut și revăzut.mihaela99 a scris:
daaaa mai ales cele din ep. 8 si 9 preferatele mele
narcisa- vip
Da ,cele de la Sapanca...mihaela99 a scris:narcisa a scris:[
daaaa mai ales cele din ep. 8 si 9 preferatele mele unde Oga arata de milioane,
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum