25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
vivi
florica
dana17
iulianagl
elena
mihaela99
alitheea
narcisa
iulia80
anuta1971
Admin_dea05
DENISA
16 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Eu dispar puțin că am treabă la bucătărie.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Da dar ea nu a inteles ce a vrut sa faca el pentru ea... a crezut ca a facut-o de dragul muzicii... chiar cred ca a fost putin geloasa pe muzica(ca muzica ar fi ocupat primul loc in inima lui Murat) ... drept urmare el renunta la muzica pentru a-i dovedi contrariul dar nu a inteles cat de important era pentru ea sa aiva o mama. La originea tuturor problemelor sta lasitatea Saimei de a-si infrunta problemele... indecizia ei de a pleca de langa Hasret sau de a ramane cu ea... Amandoi sunt la fel de vinovati.. numai ca rautatea lui Murat de la sfarsitul ep 19 e partial gratuita... De ce sa nu mai spui nimic?narcisa a scris:anuta1971 a scris: Hasret a avut motiv sa reactioneze asa.. Murat e un om cu experienta... trebuia sa astepte sa treaca putin timp nu sa se repeada ca un taur intr-un magazin cu portelanuri
Hasret trebuia să-l lase pe Murat să se justifice. Dar nu a vrut să-l asculte (e adevărat că nici Murat nu a venit cu cine știe ce explicații). I-a păsat doar de ea și de durerea ei. Și l-a acuzat de niște lucruri foarte grave. Oricât de matur ar fi Murat, e un om care iubește iar acuzațiile lui Hasret l-au durut foarte mult. Părerea mea, nu că nu mai spun nimic.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
dar de asta ce zici?narcisa a scris:eu mai adaug și 7 și 10. Și celelalte, toate au ceva frumos care merită văzut și revăzut.mihaela99 a scris:
daaaa mai ales cele din ep. 8 si 9 preferatele mele
https://www.youtube.com/watch?v=3olWG51tgrk&feature=channel
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
da e beton stai ca-ti pun si eu unul la felmihaela99 a scris:unde ati diparut toate? va place clipul meu nu? hai recunoasteti ca e beton, , numa ca nu se pupa
https://www.youtube.com/watch?v=aixsgCrE_o8&feature=player_embedded
anuta1971- vip
Mihela ti-am spus si dimineta ca imi place clipul ca sunt imagini cu ei forte frumoase si mie imi place ep.8 ,9 si inceputul lui11 primele 3 parti cu scenele unde is ei.Mie imi place si personajul Gulnaz toata lupta ei pt. familie isi sacrifica si dragostea ei numai sa fie familia bine.Da Narcisa,noi vedem foarte putin din ceea ce fac asa cum ai spus cireasea depe tort dar cita munca pana acolo.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
[quote="anuta1971".[/quote]
Da dar ea nu a inteles ce a vrut sa faca el pentru ea... a crezut ca a facut-o de dragul muzicii... chiar cred ca a fost putin geloasa pe muzica(ca muzica ar fi ocupat primul loc in inima lui Murat) ... drept urmare el renunta la muzica pentru a-i dovedi contrariul dar nu a inteles cat de important era pentru ea sa aiva o mama. La originea tuturor problemelor sta lasitatea Saimei de a-si infrunta problemele... indecizia ei de a pleca de langa Hasret sau de a ramane cu ea... Amandoi sunt la fel de vinovati.. numai ca rautatea lui Murat de la sfarsitul ep 19 e partial gratuita... De ce sa nu mai spui nimic? [/quote]
Ana tot supi pe Oga esti? las ca ii spune in ep. de vineri ca o iubeste asta dupa ce vede pupicul lui levent pe obrazul lui hasret? , eu zic ca nu a fost rau Murat cu hasret, MURAT OGA A FOST REALIST
Da dar ea nu a inteles ce a vrut sa faca el pentru ea... a crezut ca a facut-o de dragul muzicii... chiar cred ca a fost putin geloasa pe muzica(ca muzica ar fi ocupat primul loc in inima lui Murat) ... drept urmare el renunta la muzica pentru a-i dovedi contrariul dar nu a inteles cat de important era pentru ea sa aiva o mama. La originea tuturor problemelor sta lasitatea Saimei de a-si infrunta problemele... indecizia ei de a pleca de langa Hasret sau de a ramane cu ea... Amandoi sunt la fel de vinovati.. numai ca rautatea lui Murat de la sfarsitul ep 19 e partial gratuita... De ce sa nu mai spui nimic? [/quote]
Ana tot supi pe Oga esti? las ca ii spune in ep. de vineri ca o iubeste asta dupa ce vede pupicul lui levent pe obrazul lui hasret? , eu zic ca nu a fost rau Murat cu hasret, MURAT OGA A FOST REALIST
mihaela99- vip
scuze Mihaela ca am mincat o litera din numele tau
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
anuta1971 a scris:da e beton stai ca-ti pun si eu unul la felmihaela99 a scris:unde ati diparut toate? va place clipul meu nu? hai recunoasteti ca e beton, , numa ca nu se pupa
https://www.youtube.com/watch?v=aixsgCrE_o8&feature=player_embedded
STIAM CA NU TE LAS MAI PREJOS
mihaela99- vip
NU-I MIK , SE MAI INTAMPLAflorica a scris:scuze Mihaela ca am mincat o litera din numele tau
mihaela99- vip
Da dar ea nu a inteles ce a vrut sa faca el pentru ea... a crezut ca a facut-o de dragul muzicii... chiar cred ca a fost putin geloasa pe muzica(ca muzica ar fi ocupat primul loc in inima lui Murat) ... drept urmare el renunta la muzica pentru a-i dovedi contrariul dar nu a inteles cat de important era pentru ea sa aiva o mama. La originea tuturor problemelor sta lasitatea Saimei de a-si infrunta problemele... indecizia ei de a pleca de langa Hasret sau de a ramane cu ea... Amandoi sunt la fel de vinovati.. numai ca rautatea lui Murat de la sfarsitul ep 19 e partial gratuita... De ce sa nu mai spui nimic? [/quote]mihaela99 a scris:[quote="anuta1971".
Ana tot supi pe Oga esti? las ca ii spune in ep. de vineri ca o iubeste asta dupa ce vede pupicul lui levent pe obrazul lui hasret? , eu zic ca nu a fost rau Murat cu hasret, MURAT OGA A FOST REALIST [/quote]fir-ar el de REALISM a ranit fata... nu Murat a ranit-o REALISMUL
anuta1971- vip
dana17 a scris:[Da ,cele de la Sapanca...
mihaela99- vip
da unde o fi fetele? mai ales Elema , mereu o pierdanuta1971 a scris:]fir-ar el de REALISM a ranit fata... nu Murat a ranit-o REALISMUL
mihaela99- vip
frumos... uite si de la minemihaela99 a scris:dar de asta ce zici?narcisa a scris:eu mai adaug și 7 și 10. Și celelalte, toate au ceva frumos care merită văzut și revăzut.mihaela99 a scris:
daaaa mai ales cele din ep. 8 si 9 preferatele mele
https://www.youtube.com/watch?v=3olWG51tgrk&feature=channel
anuta1971- vip
ai pierdut-o? o fi in ograda cealalta.. s-a plictisit de noi.. vrea teren virgin eu am fost iesita putin si nici nu am apucat sa o salut... buna seara Elenusmihaela99 a scris:da unde o fi fetele? mai ales Elema , mereu o pierdanuta1971 a scris:]fir-ar el de REALISM a ranit fata... nu Murat a ranit-o REALISMUL
anuta1971- vip
Uitati ce-i zicea Murat mamei sale ,ce are dragostea cu realismul...ca daca ar avea ...mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:]fir-ar el de REALISM a ranit fata... nu Murat a ranit-o REALISMUL
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
anuta1971 a scris:
frumos... uite si de la mine
https://www.youtube.com/v/aoTj3i-Ubj4[
daca nu m-ai zapacit , na si de la mine
https://www.youtube.com/watch?v=HpYYiotjYOk&feature=channel
mihaela99- vip
buna seara dragelor..buna dana!
mai anuta nu mai umbla lelea..ca te-am vazut!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
[quote="mihaela99"]
sunt prin preajma am scos rufele de la masina ca miine nu puteam sa spal ca este sarbatoare mai vin putin mai plec asta esste ca astazi am cam frecat manganulanuta1971 a scris:]fir-ar el de REALISM a ranit fata... nu Murat a ranit-o REALISMUL
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
dana17 a scris:Uitati ce-i zicea Murat mamei sale ,ce are dragostea cu realismul...ca daca ar avea ...mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:]fir-ar el de REALISM a ranit fata... nu Murat a ranit-o REALISMUL
da DANA dar se pare ca tot pe mama lui a sunat-o s-o scoata in oras cand a avut accidentul nu? deci......are si ceva realismul un pic de loc cupidon
mihaela99- vip
iulia80 a scris:buna seara dragelor..buna dana!
ha, deci nu numa eu umblu creanga nu? Iulia
mihaela99- vip
Bună seara Elena și Iulia.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
[quote="anuta1971"][quote="mihaela99"]
da unde o fi fetele? mai ales Elema , mereu o pierd buna am vrut sa le salut doar pe fete eu de obicei sunt statornicaanuta1971 a scris:]fir-ar el de REALISM a ranit fata... nu Murat a ranit-o REALISMUL
elena- vip
umbla miha umbla..si am si prins-o cu mata in sac..sper sa nu fi fost coada lui pissy!mihaela99 a scris:ha, deci nu numa eu umblu creanga nu? Iulia
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
ha ha deci recunosti ca ai frecat duda toata ziua nu/ acum te dai gospodina bubulina nu?elena a scris:[
sunt prin preajma am scos rufele de la masina ca miine nu puteam sa spal ca este sarbatoare mai vin putin mai plec asta esste ca astazi am cam frecat manganul
mihaela99- vip
buna narcisanarcisa a scris:Bună seara Elena și Iulia.
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum