25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
vivi
florica
dana17
iulianagl
elena
mihaela99
alitheea
narcisa
iulia80
anuta1971
Admin_dea05
DENISA
16 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
oooooooooo fata noastra e in dispozitie melancolica , iar aduci melodii de cearceaf?mihaela99 a scris:ali astept raspuns, ca nupot sa imi imaginez asa ceva, am si eu dar tu ma intreci soro,
va mai kilaresc un pic cu melodia asta ca merita pentru ce am patimit azi , sa nu au comentarii da?
https://www.youtube.com/watch?v=AcV_vMMem3o
fetelor eu ma retrag maine am o zi super grea asa ca va sarut dulce , si noapte buna va doresc multi
noapte buna draga mea
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
noapte buna draga meaanuta1971 a scris:fetelor va spun si eu noapte buna si vise frumoase
alitheea- vip
buna seara Denisa , astea-s de alea de 2 euro bucata si iti ploua in gura de bune ce sunt
alitheea- vip
No acum v-ati gasit sa plecati uite cite bunatati a adus Denisa ca sa nu ne mai certam,acum ne ajung toata saptamana.Nopte buna pentru cele care s-au retras la nani.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
lasa ca ne raman noua , ele s-au ghiftuit si au plecat la nani , dar Denisa s-a gandit si la noi si a pus deoparteflorica a scris:No acum v-ati gasit sa plecati uite cite bunatati a adus Denisa ca sa nu ne mai certam,acum ne ajung toata saptamana.Nopte buna pentru cele care s-au retras la nani.
alitheea- vip
multumesc pentru baclavaleDENISA a scris:https://2img.net/h/i190.photobucket.com/albums/z160/happyalex4u/salonic/P1020433.jpg
alitheea- vip
Am ramas numai noi doua,ALI nu stiu ele ce pierd o sa le para rau mine cind o sa vada,multumim Denisa pentru atitea bunatati.
florica- vip
https://www.youtube.com/watch?v=d9bVJSZhS5g
uite la ce ma uitam
uite la ce ma uitam
alitheea- vip
Ar fi cazul sa plec si eu acum dupa ce am infulecat pe saturate.Noapte buna ,somn usor ,vise plcute iar pe maine va doresc toate cele bune .PA
florica- vip
Noapte buna Floriflorica a scris: Ar fi cazul sa plec si eu acum dupa ce am infulecat pe saturate.Noapte buna ,somn usor ,vise plcute iar pe maine va doresc toate cele bune .PA
alitheea- vip
Se pare ca am ramas singurica pe aici , noapte buna Dea ,noapte buna Denisa.
alitheea- vip
frumoase scene ALI ,si eu ma uit in fiecare zi la cateva fragmente din cele sub titrate ca sa ma tratez de dorul lor.Inca - data noapte buna .
florica- vip
nu ai facut tu nimic gresit.florica a scris:Multumesc frumos Dea ,totusi de ce a disparut avatarul am facut eu ceva gresit sau vre-o prostie.
gata abia acum am vazut si eu promo
Buna dimi!!! cafea cafea
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimineata fetelor.. va doresc sa aveti o zi minunata
https://www.youtube.com/watch?v=aixsgCrE_o8&feature=player_embedded#!
https://www.youtube.com/watch?v=aixsgCrE_o8&feature=player_embedded#!
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna dimineata Dea multumesc pt. avatar si pt. .Buna dimineata fetelor sa aveti o zi minunata .Poftiti si la un .Azi este sarbatoare;INALTAREA SFINTEI CRUCI- se spune ca acum multe vietuitoare intra la hibernat printre care si sarpele,pasarile pleaca in tarile calde. Pe mai tarziu PA.
florica- vip
o zi buna sa ai floricaflorica a scris: Buna dimineata Dea multumesc pt. avatar si pt. .Buna dimineata fetelor sa aveti o zi minunata .Poftiti si la un .Azi este sarbatoare;INALTAREA SFINTEI CRUCI- se spune ca acum multe vietuitoare intra la hibernat printre care si sarpele,pasarile pleaca in tarile calde. Pe mai tarziu PA.
uite daca vrei sa vezi clipuri noi
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mar 14 Sept 2010, 8:26 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
buna dimineata dragelor..
va doresc s aveti oz i cat mai frumoasa!
buna florica!l-ai recuperat pe cansel vad! buna anuta..ceva planuri de sterpelit ceva ai?
buna florica!l-ai recuperat pe cansel vad! buna anuta..ceva planuri de sterpelit ceva ai?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna dimineata iulia .. sa ai o zi minunataiulia80 a scris:buna dimineata dragelor..
nu mai am motive sa fur ai vazut ce ne-a adus Denisa aseara? poti sa furi tu de la noi... eu nu vad nimic
anuta1971- vip
draga anuta..eu te mult de tot..dar totul pana la baclavale!
pana si pe cansel ti-l cedez..tava de baclavale..ba!
sa ai o zi cat mai frumoasa,anuta!
iulia80- vip
bine... bine.. am inteles il cedezi pe Cansel pen ca nu-l vrei... de Fulgerica nu zici ca-l cedezi Multumesc Iulia.. si tie la feliulia80 a scris:draga anuta..eu te mult de tot..dar totul pana la baclavale!
Fetelor va pup ... ne citim deseara.. urati-mi noroc.. am de facut un drum de 100 Km cu masina, poate ajung si inapoi
anuta1971- vip
mai anuta..dar tu nu stii ca " calul de dar nu se cauta la dinti"
ce conteaza de ce ti-lcedau pe !important ca eu sunt generoasa si ti-l cedez! tu sa lasi baclavalele in ograda!
anuta drum bun si sa te intorci sanatoasa! ai grija de tine!
dragelor..am iesit si eu.va doresc o zi cat mai frumoasa!
ce conteaza de ce ti-lcedau pe !important ca eu sunt generoasa si ti-l cedez! tu sa lasi baclavalele in ograda!
anuta drum bun si sa te intorci sanatoasa! ai grija de tine!
dragelor..am iesit si eu.va doresc o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Buna dimineata fetelor o zi frumoasa va doresc din toate punctele de vedere
AnA , drum bun , te asteptam cu drag, ai grija de tine
AnA , drum bun , te asteptam cu drag, ai grija de tine
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
un clipulet nou
https://www.dailymotion.com/video/xet1rh_gonulcelen-bahar_shortfilms
https://www.dailymotion.com/video/xet1rh_gonulcelen-bahar_shortfilms
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum