25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
vivi
florica
dana17
iulianagl
elena
mihaela99
alitheea
narcisa
iulia80
anuta1971
Admin_dea05
DENISA
16 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
sau pe frunte nu mai ride ca eu sunt ia zii si tu acum ce fel de treaba i asta ca eu nu mai inteleg halal de serial asa cum am zis numai pentru cansel am sa l privesc pentru jocul lui atit vechea poveste este imposibil sa mai schimbe ceva o singura data am vazut in 1001 de nopti intr adevar seherazat l a facut albie de porci pe kerem bravo ei aici hasret habar nu are de fapt de la inceput parca se vedea murat ce caracter are numai daca scenaristii astia de acum nu l o pune sa se pupe si el studenta aia stearsa inodora incolora ca bine zicea cinevamihaela99 a scris:hai lasa ca poate Levent o saruta pe obraz
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
denisa te joci cu mea.. pai asa spune si tu ca este pe obraz of acum mi am mai revenitDENISA a scris:da Mihaela , cică at fi precum un sărut pe obraz ..
elena- vip
deci : pianul cică va fi donat universităţii iar Levent o sărută pe obraz .
ei acum meriti unDENISA a scris:deci : pianul cică va fi donat universităţii iar Levent o sărută pe obraz .
elena- vip
denisa eu cum fac sa intru in ograda la voi ia spune mi tot cu parola se itra lumineaza maelena a scris:ei acum meriti unDENISA a scris:deci : pianul cică va fi donat universităţii iar Levent o sărută pe obraz .
elena- vip
DENISA a scris:da Mihaela , cică at fi precum un sărut pe obraz ..
pe bune? ei vezi de aia e bine sa stai si sa cugeti mai intai (
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
da m am grabit ca fata mare la maritatmihaela99 a scris:
pe bune? ei vezi de aia e bine sa stai si sa cugeti mai intai (
elena- vip
eu ma pregatesc de plecare cica seful meu doamne lesin cica seful ca mi multumeste pentru activitatea depusa asa ca o stergelena a scris:da m am grabit ca fata mare la maritat
elena- vip
acum a plecat colegii mei sunt pe jos de raselena a scris:eu ma pregatesc de plecare cica seful meu doamne lesin cica seful ca mi multumeste pentru activitatea depusa asa ca o sterg
elena- vip
miha eu plec te sarut o zi placuta denisa nu mi da nici un raspunselena a scris: acum a plecat colegii mei sunt pe jos de ras
elena- vip
Elena " la ce " să-ţi răspund " ??
bravo denisa eu scriu de ma dor degetele si tu nici nu citesti te am intrebat daca si in ograda voastra se intra tot cu parola sau cum imi plac f mult citeva fete chiar imi plac si vreau sa le vizitez impreuna cu mihaela daca ma ia si pe mineDENISA a scris:Elena " la ce " să-ţi răspund " ??
elena- vip
elena a scris:[miha eu plec te sarut o zi placuta denisa nu mi da nici un raspuns
Elena o zi frumoasa in continuare
mihaela99- vip
Elena eu sunt la birou şi nu am timp să citesc tot ce se scrie , dar toată lumea e binevenită în toate ogrăzile , nu e nevoie de parolă , aşa că vă aşteptăm, portiţa e larg deschisă .
scuze atunci o sa ma informez ca asa pe port intru dar cum sa vorbesc habar nu am ca nu este ca aici bine mersy o zi placutaDENISA a scris:Elena eu sunt la birou şi nu am timp să citesc tot ce se scrie , dar toată lumea e binevenită în toate ogrăzile , nu e nevoie de parolă , aşa că vă aşteptăm, portiţa e larg deschisă .
elena- vip
Elena este exact ca aici la noi , nu tre sa faci nimic in plus
plec si eu acasa
plec si eu acasa
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Lun 13 Sept 2010, 4:07 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
stai ca m am intors pentru 5 min cum adica pe ce apas ca sa vorbescmihaela99 a scris:Elena este exact ca aici la noi , nu tre sa faci nimic in plus
elena- vip
vad ca scrie decit pareri exprimate nu mai vad nimic altceva cum facelena a scris:stai ca m am intors pentru 5 min cum adica pe ce apas ca sa vorbescmihaela99 a scris:Elena este exact ca aici la noi , nu tre sa faci nimic in plus
elena- vip
elena a scris:stai ca m am intors pentru 5 min cum adica pe ce apas ca sa vorbescmihaela99 a scris:Elena este exact ca aici la noi , nu tre sa faci nimic in plus
deci intri cum intri la noi dar intri pe ASKVECEZA discutii , dupa aceea intri pe ultima pagina apoi pe postreply sau quote daca vrei sa vorbesti cu vreo fata de acolo
mihaela99- vip
ok am inteles incerc acum sa vad papamihaela99 a scris:elena a scris:stai ca m am intors pentru 5 min cum adica pe ce apas ca sa vorbescmihaela99 a scris:Elena este exact ca aici la noi , nu tre sa faci nimic in plus
deci intri cum intri la noi dar intri pe ASKVECEZA discutii , dupa aceea intri pe ultima pagina apoi pe postreply sau quote daca vrei sa vorbesti cu vreo fata de acolo
elena- vip
stai sa ma lamuresc si revin
mihaela99- vip
elena , deci intri pe ask v ceza la comentarii pe pagina 18 , hai ca nu e greu ,
mihaela99- vip
trebuie sa mi deschid cont am vazut gata acum stiu papa este la fel cu parola cea de aici nu este valabila la ele am vazut imi trec ileana si alta parola am vazutmihaela99 a scris:stai sa ma lamuresc si revin
elena- vip
Elena despre ce ogradă vorbeşti tu ???
eu vorbesc despre această ogradă https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ask-ve-ceza-love-punishment-f13/13-ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeaps-love-punishment-general-discussions-comentarii-t205-170.htm
aici nu ai nevoie de nici un alt cont , procedezi ca şi la Gonulcelen , POSTREPLY scrii mesajul , dacă răspunzi cuiva QUOTE scrii ce ai de scris şi la final TRIMITEŢI.
eu vorbesc despre această ogradă https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ask-ve-ceza-love-punishment-f13/13-ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeaps-love-punishment-general-discussions-comentarii-t205-170.htm
aici nu ai nevoie de nici un alt cont , procedezi ca şi la Gonulcelen , POSTREPLY scrii mesajul , dacă răspunzi cuiva QUOTE scrii ce ai de scris şi la final TRIMITEŢI.
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum