13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
EPISODE 27 SUMMARY
Is the loop getting smaller for the lovers?
The shock of Yavuz's visit to te Baldar's has not yet been gotten over but Yavuz makes a second visit to Savas. Pala asks something of Sahnur and sahnur has to go and visit Moran. Nazan is really upset with Yavuz's visit and her family's lack of action so now she sees Bora as her only support. Haldun and Mustafa's reckless actions bring back the past agreement between moran and sahnur. Mehmet's secret is revealed and Savas and Yas are thrown into danger because of Mehmet's revenge. Is the loop getting tighter for savas and Yas? Will yavuz offer friendship to savas or will the baldar and moran hostility be reignited. Will the relationship between savas and yas come back into the open because of Mehmet's revenge plan?
Is the loop getting smaller for the lovers?
The shock of Yavuz's visit to te Baldar's has not yet been gotten over but Yavuz makes a second visit to Savas. Pala asks something of Sahnur and sahnur has to go and visit Moran. Nazan is really upset with Yavuz's visit and her family's lack of action so now she sees Bora as her only support. Haldun and Mustafa's reckless actions bring back the past agreement between moran and sahnur. Mehmet's secret is revealed and Savas and Yas are thrown into danger because of Mehmet's revenge. Is the loop getting tighter for savas and Yas? Will yavuz offer friendship to savas or will the baldar and moran hostility be reignited. Will the relationship between savas and yas come back into the open because of Mehmet's revenge plan?
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună ziua drăguţelor, off off ce de bolnăvioare să vă faceţi cât mai repede bine.
Ce bunătăţi mai serviţi oaspeţilor?? A uite că mai am şi eu o cafea, mulţumesc. Încurcate căi are serialul Motzi nu-i aşa?
Pentru că Murat este o sursă continuă de inspiraţie şi pentru că Motzi , vyk968 şi funda mi-au oferit materia primă am făcut un colaj, erou principal
Ce bunătăţi mai serviţi oaspeţilor?? A uite că mai am şi eu o cafea, mulţumesc. Încurcate căi are serialul Motzi nu-i aşa?
Pentru că Murat este o sursă continuă de inspiraţie şi pentru că Motzi , vyk968 şi funda mi-au oferit materia primă am făcut un colaj, erou principal
Denisa iti multumesc din suflet esti o fata minunata.Iti doresc sanatate si sa fii fericita.Multi si o zi faina.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Eiii, mulţumesc frumosss de totDENISA a scris:la cât munceşti ptr serial îţi iert orice ,
Ieri mă simţeam oribil, dar azi tanti doctor deja mi-a dat un săculeţ de leacuri şi încep să pun pozele promise.Dacă mai doreşti să alegi şi tu, mai găseşti nişte sute la mine pe cont (320 de capturi pentru ep. 26)
Continuă...
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Continuă...
Motzişor- vip
Continuă...
Motzişor- vip
Continuă...
Motzişor- vip
Continuă...
Motzişor- vip
Continuă...
Motzişor- vip
Continuă...
Motzişor- vip
Continuă...
Motzişor- vip
Continuă...
Motzişor- vip
Continuă...
Motzişor- vip
Continuă...
Motzişor- vip
Gata
Motzişor- vip
Bună seara !!!!
Mulţam Motzi ....
Mulţam Motzi ....
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
Am primit ceva din opera Mariei
theMaria19 pe 27 Sep 2010, 16:21
Dupa dictonul : " Sunt o blonda-n puii mei // jumuliti si vai de ei !!" ...PARODIE dupa G.TOPARCEANU
Forumul lu' Eva sta sa sucombeze
Lung prilej online pentru ipoteze :
. Unii spun ca Muri, singur e de vina
Ca de cand cu Tuba n-a fost zi senina
Ca nu poate Burci sa-l mai potoleasca
Nurghiuloaia-i prinsa ca raia capreasca
Si ca Net-ul rabda, rabda cate-s toate
...Fanele desigur sunt date pe spate !
Burci-i iarta totul, de cand la luat,
Ca desigur alta nu l-ar fi iertat !
.Unele spun insa ca-i partida rara
Si cu care Ezel nici nu se compara,
Muri umbla noaptea numai prin localuri
Si se tine-n Forum, numai de scandaluri.
Altii spun ca totusi nu-i de vina el
Ca dincontra Muri e un sot model
Insa ea, Burcina este o ingrata
C-ar fi stat si-acuma tot nemaritata
Daca din pacate, nu s-ar fi gasit
Un neghiob ca Muri , un imbrobodit
Cu ardei umpluti, ba cu sarutatul
Pana cand la urma s-a -ncurcat baiatul !
Fomul se plange de sinceritate
Si in doua tabere pe loc se imparte
Toate astea sunt doar prostioare
Ca pe Muri nici in "bip" nu-l doare !
Iara eu pe facebook dau o anonima
Ca sa stie Muri ca-i trimit " o stima"
Si inalt pe sitte-uri , ruga mea pioasa
Evele sa vina la ele acasa
Forumul e trist si e pustiit
Si-s atatea doruri pentru cetirit
La ordinea zilei : subiecte grele
Stati pe Eve , acasa, nu dupa perdele.
ANONIMUL de departe cu pe saturate
theMaria19 pe 27 Sep 2010, 16:21
Dupa dictonul : " Sunt o blonda-n puii mei // jumuliti si vai de ei !!" ...PARODIE dupa G.TOPARCEANU
Forumul lu' Eva sta sa sucombeze
Lung prilej online pentru ipoteze :
. Unii spun ca Muri, singur e de vina
Ca de cand cu Tuba n-a fost zi senina
Ca nu poate Burci sa-l mai potoleasca
Nurghiuloaia-i prinsa ca raia capreasca
Si ca Net-ul rabda, rabda cate-s toate
...Fanele desigur sunt date pe spate !
Burci-i iarta totul, de cand la luat,
Ca desigur alta nu l-ar fi iertat !
.Unele spun insa ca-i partida rara
Si cu care Ezel nici nu se compara,
Muri umbla noaptea numai prin localuri
Si se tine-n Forum, numai de scandaluri.
Altii spun ca totusi nu-i de vina el
Ca dincontra Muri e un sot model
Insa ea, Burcina este o ingrata
C-ar fi stat si-acuma tot nemaritata
Daca din pacate, nu s-ar fi gasit
Un neghiob ca Muri , un imbrobodit
Cu ardei umpluti, ba cu sarutatul
Pana cand la urma s-a -ncurcat baiatul !
Fomul se plange de sinceritate
Si in doua tabere pe loc se imparte
Toate astea sunt doar prostioare
Ca pe Muri nici in "bip" nu-l doare !
Iara eu pe facebook dau o anonima
Ca sa stie Muri ca-i trimit " o stima"
Si inalt pe sitte-uri , ruga mea pioasa
Evele sa vina la ele acasa
Forumul e trist si e pustiit
Si-s atatea doruri pentru cetirit
La ordinea zilei : subiecte grele
Stati pe Eve , acasa, nu dupa perdele.
ANONIMUL de departe cu pe saturate
Mica prinţesă
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 27 Sept 2010, 8:06 pm, editata de 1 ori
Buna seara.
Multumim Motzi pentru poze. Cu siguranta nuantele de maro nu i se potrivesc lui Fulgerica. De fapt tipii astia mai negruti sunt ai nuantelor stinse de verde, albastru, griuri in general sau negru. Maroul in nuante mai inchise sau mai deschise (nu conteaza) ii face intunecati-pamantii la fata (iar el mai era si bronzat , of, of)
Denisa, Fulgerica a pupat la bebelu incruntat de l-a ametit pe ala micu'. Ar trebui ca in urmatorul proiect sa joace un rol de dadaca fiindca vad ca ii place sa stea cu picii si picilor le place de el Buna poza cu baba
Thank you asi demir. Nice pictures (Tuba&Murat made such a wonderful couple on ASI, good acting&good chemistry)
Multumim Motzi pentru poze. Cu siguranta nuantele de maro nu i se potrivesc lui Fulgerica. De fapt tipii astia mai negruti sunt ai nuantelor stinse de verde, albastru, griuri in general sau negru. Maroul in nuante mai inchise sau mai deschise (nu conteaza) ii face intunecati-pamantii la fata (iar el mai era si bronzat , of, of)
Denisa, Fulgerica a pupat la bebelu incruntat de l-a ametit pe ala micu'. Ar trebui ca in urmatorul proiect sa joace un rol de dadaca fiindca vad ca ii place sa stea cu picii si picilor le place de el Buna poza cu baba
Thank you asi demir. Nice pictures (Tuba&Murat made such a wonderful couple on ASI, good acting&good chemistry)
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 27 Sept 2010, 8:11 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy_day a scris:Buna seara.
Denisa, Fulgerica a pupat la bebelu incruntat de l-a ametit pe ala micu'. Ar trebui ca in urmatorul proiect sa ii joace un rol de dadaca fiindca vad ca ii place sa stea cu picii si picilor le place de el
Bună!!! nu era spălat pe faţă şi a găsit cea mai bună metodă de spălare econimisind apa, el cred că iubeşte copii , e afectuos şi drăgăstos precum era cu Asya .
DENISA a scris:
Bună!!! nu era spălat pe faţă şi a găsit cea mai bună metodă de spălare econimisind apa, el cred că iubeşte copii , e afectuos şi drăgăstos precum era cu Asya .
Ii iubeste cu siguranta, altfel nu vad cum ar sta astia asa de mici atat de linistiti la el in brate (mai era asta-vara, parca o poza, facuta la o petrecere ceva, in care tinea in brate o pustoaica mititica-mititica si nici ea nu parea speriata sau nefericita ba statea cumintica sa o fotografieze).
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 27 Sept 2010, 8:23 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
windy_day a scris:
Ii iubeste cu siguranta, altfel nu vad cum ar sta astia asa de mici atat de linistiti la el in brate (mai era asta-vara, parca o poza facuta la o petrecere ceva in care tinea in brate o pustoaica mititica-mititica si nici ea nu parea speriata sau nefericita ba statea cumintica sa o fotografieze).
Işi doreşte poate un copil dar vedeta familiei nu are timp acum e ocupată cu relansarea ei ,sincer nici nu-i doresc un copil cu ea .
DENISA a scris:
Işi doreşte poate un copil dar vedeta familiei nu are timp acum e ocupată cu relansarea ei ,sincer nici nu-i doresc un copil cu ea .
Mie ea nu imi pare nici tipul mamos si nici foarte incantata sa fie in preajma copiilor nu se arata, eu cel putin nu am vazut poze cu ea tinand de mana (nu mai vorbim in brate) un copil. Nici barem poze cu unii dintre copii alaturi de care a jucat prin serialele alea multe (si nestiute), sau cu o/un nepoata/nepot ceva (ca sigur are de la familia ei aia domnoasa) nu am vazut, si nu vorbesc neaparat de imagini in care sa arate afectiune, sa ii rada ochii de bucurie ca e in preajma lor (ca asta ar fi chiar prea mult).
windy_day- vip
dacă deschide gura , " cu vocea ei suavă" fug copii ca dracu de tămâie , nu mai spun de faţa ei " blajină "
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum