13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:dacă deschide gura , " cu vocea ei suavă" fug copii ca dracu de tămâie , nu mai spun de faţa ei " blajină "
Bună seara, vai Denisa e mortală
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
lexia a scris:
Bună seara, vai Denisa e mortală
să o vezi mâine în exerciţiul funcţiunii dacă îl vizitează pe Moran acasă.
buna seara fetelor,va rog frumos puteti sa imi dati si mie link-ul unde se difuzeaza canalele tv turcesti,ATV si KANAL D.multumesc frumos
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
DENISA a scris:dacă deschide gura , " cu vocea ei suavă" fug copii ca dracu de tămâie , nu mai spun de faţa ei " blajină "
Asa e.
De fapt, esti rautacioasa fiindca adevarata problema e ca EA prea tanara mai Denisa, deci e prea devreme sa faca un bebe . N-ai vazut ca inca mai copilareste cu pampoane, cordoane si rochite roz??? In plus, astia 3 ani de stat acasa s-a chinuit sa invete reteta aia de ardei umpluti si a fost dificil rau, de unde timp si de copil.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy_day a scris:
Asa e.
De fapt, esti rautacioasa fiindca adevarata problema e ca EA prea tanara mai Denisa, deci e prea devreme sa faca un bebe . N-ai vazut ca inca mai copilareste cu pampoane, cordoane si rochite roz??? In plus, astia 3 ani de stat acasa s-a chinuit sa invete reteta aia de ardei umpluti si a fost dificil rau, de unde timp si de copil.
dacă acum îşi face rochii din draperiile de la geam asta e capabilă să-şi facă rochii din scutecele copilului , trece de la ardei umpluţi la orez cu lapte .
dana sandulescu a scris:buna seara fetelor,va rog frumos puteti sa imi dati si mie link-ul unde se difuzeaza canalele tv turcesti,ATV si KANAL D.multumesc frumos
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
http://webtv.kanald.com.tr/CanliYayin/
DENISA a scris:
dacă acum îşi face rochii din draperiile de la geam asta e capabilă să-şi facă rochii din scutecele copilului , trece de la ardei umpluţi la orez cu lapte .
Deniiii, nu cred. Daca ii face un copil lui Fulgerica, asta e in stare sa ia si trei proiecte concomitent si un extra job numai sa ii faca mofturile frantuzoaicei. Atunci sa vezi pe ea numai carpe de super-firma, isi angajeaza si baby sitter, menajera si bucatareasa sa nu se surmeneze cumva , ce crezi ca e fraiera , ca doar ajunge un blegut in familie
Gata ies si eu! Sanatate multa Motzi si Andrada!
Ne vedem maine la serial (ma ofer sa traduc rezumatul)
Noapte buna, vise placute
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 27 Sept 2010, 9:32 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
poate totuşi nu-i va face un copil , dacă din eroare genetică va semăna cu ea ??? ar fi chiar prea mult ptr bietul Fulgerică.
fetelor eu vă pupăcesc , ne reauzim mâine .
fetelor eu vă pupăcesc , ne reauzim mâine .
Multumesc frumos Denisa.Acum voi putea sa vizionez si eu serialul miine seara la ora 20
DENISA a scris:Bună drăgălaşelor !!!!
Bolnăvioarelor a avut efectul scontat Muradol-ul ???
Bun venit Iuliana !!!
Buna seara. Denisa, noi am mai vorbit si pe la Ezel.
:))
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Sanatate tuturor, somnic pufos. Noapte buna.
https://www.youtube.com/watch?v=bV0gNpF2de0&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=bV0gNpF2de0&feature=related
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
BUNA DIMINEATA!!!!!!!!!
SUPERB!!!!!!!!!!!!!! tot ce-ati facut....dar mai ales
Din pacate (sau din fericire) fac parte din categoria persoanelor care racesc rar, dar si cand se intampla ..sa te fereasca cerul!!!!!!!!!!!!!!! cred ca azi este apogeul, of,of,of...abia pot sa sriu,sper sa reusesc sa ma uit diseara,...daca nu ...macar maine,MOTZI,si eu am o traista de medicamente...si indicatia de-a nu parasi locuinta dar tot nu-mi place si prefer cafea asa ca las si pentru voi cafea cafea cafea
DENI, muradolul.....efect agravant
SUPERB!!!!!!!!!!!!!! tot ce-ati facut....dar mai ales
Din pacate (sau din fericire) fac parte din categoria persoanelor care racesc rar, dar si cand se intampla ..sa te fereasca cerul!!!!!!!!!!!!!!! cred ca azi este apogeul, of,of,of...abia pot sa sriu,sper sa reusesc sa ma uit diseara,...daca nu ...macar maine,MOTZI,si eu am o traista de medicamente...si indicatia de-a nu parasi locuinta dar tot nu-mi place si prefer cafea asa ca las si pentru voi cafea cafea cafea
DENI, muradolul.....efect agravant
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna dimineata o zi placuta tuturor. Multi si multa sanatate celor bolnavioare
rodica- vip
Varsta : 68
Bună dimineaţa, parol, Andrada, şi eu am fost la doftor azi. Mulţumim, Rodica, fetelor!andradamaria a scris:... DENI, muradolul.....efect agravant...
Çok geçmiş olsun!
Tuturor o zi frumoasă!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna ziua fetelor e mare liniste in ograda voastra...va doresc si eu o zi buna si tot ce va doriti.Am incercat si eu lincul de pe ATV sinu se deschide dar cel de la canal d merge .Imi poate spune cineva de ce nu merge sau eu de la GALATI nu il pot prinde.Multi pentru toata lumea si vizionare placuta diseara sa vedem ce surprize ne mai aduc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lica, servus, link-ul merge, eram pe-aproape şi ţi-am văzut mesajul. Am verificat. Ai un pic de răbdare să se încarce.lica54 a scris:Buna ziua fetelor... Am incercat si eu lincul de pe ATV si nu se deschide... Imi poate spune cineva de ce nu merge sau eu de la GALATI nu il pot prinde...
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna Motz multumesc am incercat dupa mesajul tau si am vazut ca merge este filmul lu Berguzar reluare.Dar am incercat si aseara si azi si nu a vrut sa mearga de aceia am intrebat.O zi frumoasa iti doresc pa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Draga Dea iti multumesc frumos pentru mesaj.Din pacate nu stiu sa folosesc mesageria privata ca sa -ti pot raspunde in acelas fel .Sper sa nu te supar din nou cu acest mesaj .
Buna luptatoarelor unde v-ati ascuns sau faceti antrenament pentru seara
rodica- vip
bună fetelor !!!
Iuliana eu aici am cartierul general pe celelalte alei sunt în trecere.
Iuliana eu aici am cartierul general pe celelalte alei sunt în trecere.
Stiti ceva de Demiruta Ce face pe unde mai umbla Imi este dor de parerile si arsenalul ei de lupta
rodica- vip
Buna seara!
Denisa am sosit si eu (dupa o sedinta lunga cat o zi de post). Daca avem rezumat propun sa facem ca saptamana trecuta: pui partile, eu le traduc si tu te ocupi de poze (ca poate nu toata lumea reuseste sa deschida atv-ul online) . Esti de acord, este cine va impotriva, se abtine cineva???? Asta de la sedinta mi se trage
Denisa am sosit si eu (dupa o sedinta lunga cat o zi de post). Daca avem rezumat propun sa facem ca saptamana trecuta: pui partile, eu le traduc si tu te ocupi de poze (ca poate nu toata lumea reuseste sa deschida atv-ul online) . Esti de acord, este cine va impotriva, se abtine cineva???? Asta de la sedinta mi se trage
windy_day- vip
Bună Windy !!
Normal că sunt deacord , mulţumesc de ajutor , şi eu am avut o zi infernală , nici nu mai văd bine , astăzi am avut parte doar de hârţoage cu un tuş foarte prost .
Normal că sunt deacord , mulţumesc de ajutor , şi eu am avut o zi infernală , nici nu mai văd bine , astăzi am avut parte doar de hârţoage cu un tuş foarte prost .
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum