26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
pissycutz
iulia1965
Garo
iulia80
anuta1971
clio 24
vali1cluj
dana17
narcisa
iulianagl
alitheea
elena
lica54
florica
mihaela99
Admin_dea05
vivi
DENISA
22 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Da ,Mihaela profita da nu-i frumos stiind sentimentele lui Murat.Poate nu ajunge nici macar s-o sarute fie si pe obraz cite incercari n-au fost de pupat ale lui Murat si intervenea cineva asa sa fie si cuLevent.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="Admin_dea05 e pt toata lumea ..nu va inghesuiti [/quote]
daca nu ne ajunge mergem la ALI IN DEBARA
daca nu ne ajunge mergem la ALI IN DEBARA
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mier 15 Sept 2010, 10:07 am, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
florica a scris:Da ,Mihaela profita da nu-i frumos stiind sentimentele lui Murat.Poate nu ajunge nici macar s-o sarute fie si pe obraz cite incercari n-au fost de pupat ale lui Murat si intervenea cineva asa sa fie si cuLevent.
daaaa de data asta il va intrerupe Murat pe el
mihaela99- vip
PA MIHAELA NE VORBIM MAI TARZIU SAU PE SEARA, O ZI BUNA TUTUROR IN CONTINUARE.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bună Dimineaţa !!!!!!!!!!!
Dea şi noi ne-am pregătit .... am muncit .... mai ales eu care sunt paralelă cu bucătăia
Dea şi noi ne-am pregătit .... am muncit .... mai ales eu care sunt paralelă cu bucătăia
LA MULTI ANI DEEA MULTA SANATATE FERICIRE SA FII IUBITA
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
o zi frumoasa sa ai Flory multiflorica a scris:PA MIHAELA NE VORBIM MAI TARZIU SAU PE SEARA, O ZI BUNA TUTUROR IN CONTINUARE.
mihaela99- vip
The new media boss Tuba.
Tuba Büyüküstün’s fans has no limits in creativity! The fans are making magazines, radio and television broadcasts.
The fans of Tuba Büyüküstün in the series ‘Gönülçelen’ with her leading that’s published on atv were going crazy. The most important web sites of Büyüküstün tubabuyukustun.biz and tubabuyukustun.net are racing with each other. Tubabuyukustun.biz broadcasted the Tubiz magazine for 18 weeks the last year. This year the members of the web site launched their second virtual magazine ‘Gönülçelen’, are sharing the interviews, pictures and biography in this magazine that’s followed by 16 thousand fans.
THE SONGS SHE LOVES ARE PLAYING
Now the Tuba TV and Tuba FM that’s prepared by tubabuyukustun.net is launched. In the web site of tubabuyukustun.net on Tuba TV they are publishing series, interviews and conversations with clips about her. On Tuba FM fans can take their own nick and make their own program. In this program are mostly the songs that she loves and news published.
Source: Sabah / Günaydın
Tuba Büyüküstün’s fans has no limits in creativity! The fans are making magazines, radio and television broadcasts.
The fans of Tuba Büyüküstün in the series ‘Gönülçelen’ with her leading that’s published on atv were going crazy. The most important web sites of Büyüküstün tubabuyukustun.biz and tubabuyukustun.net are racing with each other. Tubabuyukustun.biz broadcasted the Tubiz magazine for 18 weeks the last year. This year the members of the web site launched their second virtual magazine ‘Gönülçelen’, are sharing the interviews, pictures and biography in this magazine that’s followed by 16 thousand fans.
THE SONGS SHE LOVES ARE PLAYING
Now the Tuba TV and Tuba FM that’s prepared by tubabuyukustun.net is launched. In the web site of tubabuyukustun.net on Tuba TV they are publishing series, interviews and conversations with clips about her. On Tuba FM fans can take their own nick and make their own program. In this program are mostly the songs that she loves and news published.
Source: Sabah / Günaydın
[quote buna dimineata mihaela mersy de cafea
elena- vip
Buna Denisa , nu se vede ca esti paralela cu bucataria, din contra , asa ca mai adu ca sunt delicioaseDENISA a scris:
[/color]
http://www.metropolkizyurdu.com/images/sabah.jpg
http://www.metropolkizyurdu.com/images/aksam.jpg[
http://img33.glitterfy.com/10258/glitterfy0024648T176D30.gif
http://img33.glitterfy.com/10258/glitterfy0024749T817D31.gif
https://www.youtube.com/v/icrxBoOD_Y0
imi place ffffff mult clipul facut de voi pentru Dea , felicitari tie si fetelor:
mihaela99- vip
elena a scris:[quote buna dimineata mihaela mersy de cafea
Buna dimi Elena, a fost buna nu? , vezi ca ai una si de la Dea
mihaela99- vip
multumesc fetelor.m-am emotionat!! nu mai am cuvinte!..este unul dintre cele mai frumoase cadouri primite..Va iubesc!DENISA a scris: https://www.youtube.com/v/icrxBoOD_Y0
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
multumim frumos sa ne traiesti chiar acum o beau este a doua dar merita astazi e ziua ta nuAdmin_dea05 a scris:Astazi dau eu cafeaua
elena- vip
sarbatorimelena a scris: multumim frumos sa ne traiesti chiar acum o beau este a doua dar merita astazi e ziua ta nu
Admin_dea05- Admin
La multi ani Dea!
Yami ce de bunatati ai pregatit Dea, acu cum mai merg eu la lucru cu burta plina ?
Yami ce de bunatati ai pregatit Dea, acu cum mai merg eu la lucru cu burta plina ?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna dimineata zanute
alitheea- vip
alitheea a scris:Buna dimineata zanute
Buna ALI bine ai venit
mihaela99- vip
buna printesaalitheea a scris:Buna dimineata zanute
elena- vip
lasa ca se poate si cu burta plinaalitheea a scris:La multi ani Dea!
Admin_dea05- Admin
fetelor daca vi se face sete dupa atatea bunatati va las aici bere de la mama ei din Belgia
iar eu fug la lucru ca e tarziu
va imbratisez pe toate si pe dea in plus ca e sarbatorita noastra
alitheea- vip
se poate cum nu , cu ganditul e mai greu iar eu nu vreau sa plec de langa voiAdmin_dea05 a scris:lasa ca se poate si cu burta plinaalitheea a scris:La multi ani Dea!
alitheea- vip
alitheea a scris:fetelor daca vi se face sete dupa atatea bunatati va las aici bere de la mama ei din Belgia
https://2img.net/h/oi53.tinypic.com/68twdk.jpg
spor la treaba Ali
alta debara ? de unde le scoti soro? , mai ai ? stau si ma intreb cum o arata pivnita :nh8:
mihaela99- vip
atunci sa ne ''ciocanim'' si cu bere feteloralitheea a scris:fetelor daca vi se face sete dupa atatea bunatati va las aici bere de la mama ei din Belgia
https://2img.net/h/oi53.tinypic.com/68twdk.jpg
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum