26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
pissycutz
iulia1965
Garo
iulia80
anuta1971
clio 24
vali1cluj
dana17
narcisa
iulianagl
alitheea
elena
lica54
florica
mihaela99
Admin_dea05
vivi
DENISA
22 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Multumim pentru traducere Narcisa.. multi
Exact asa cum am banuit cand am citit traducerea mi-am mai schimbat parerea despre scenariu... ramane un mare semn de intrebare totusi invierea Selinei... asta chiar n-o pot digera . Am citit comentariile voastre, mi-au placut... Elena vesnica optimista ce sa faci eu nu pot sa fiu asa... eu observ ca Murat nu e pieptanat, ca Gulnaz are ochii prea rosii... ca Saime are o coafura facuta in cotetul gainilor deci clar nu sunt sanatoasa... plutesc si eu pe norisor dar din cand in cand mai calculez distanta pana jos
Dana sunt perfect deacord cu tine in ceea ce-l priveste pe Levent... nu-l condamn absolut deloc ca incearca sa se apropie de Hasret... sfaturile lui nu cred ca sunt 100% in favoarea Hasretei... vorba ta a simtit mirosul banului... cu ce nu sunt eu deacord cu faptul ca-i cere sa-si nege originile.. ca o vrea numai pe Hasret cea sofisticata... cred ca a pus-o pe un piedestal si iubeste o iluzie.. ea aste mult mai complexa decat vrea el sa creada ca e... Vorbeam ieri despre inferioritatea intelectuala... care nu este data neaparat de studii ... cred ca Hasret are inteligenta nativa poate o sa fie deajuns in cuplul pe care o sa-l faca cu Murat.. dar pana atunci mai avem de oftat
Ce ziceti fetelor? Ia Hasret inca un perdaf de la Murat la inceputul episodului urmator? Eu cred ca da... nu-si poate lua ochii de pe ea... a inghitit in sec de atatea ori dar il roade tare gelozia... saraca Hasret iar trebuie sa o "incaseze".. eu cu asta nu sunt deacord... chiar daca v-am innebunit.. nu sunt deacord si gata.
Am vorbit deajuns singura
Exact asa cum am banuit cand am citit traducerea mi-am mai schimbat parerea despre scenariu... ramane un mare semn de intrebare totusi invierea Selinei... asta chiar n-o pot digera . Am citit comentariile voastre, mi-au placut... Elena vesnica optimista ce sa faci eu nu pot sa fiu asa... eu observ ca Murat nu e pieptanat, ca Gulnaz are ochii prea rosii... ca Saime are o coafura facuta in cotetul gainilor deci clar nu sunt sanatoasa... plutesc si eu pe norisor dar din cand in cand mai calculez distanta pana jos
Dana sunt perfect deacord cu tine in ceea ce-l priveste pe Levent... nu-l condamn absolut deloc ca incearca sa se apropie de Hasret... sfaturile lui nu cred ca sunt 100% in favoarea Hasretei... vorba ta a simtit mirosul banului... cu ce nu sunt eu deacord cu faptul ca-i cere sa-si nege originile.. ca o vrea numai pe Hasret cea sofisticata... cred ca a pus-o pe un piedestal si iubeste o iluzie.. ea aste mult mai complexa decat vrea el sa creada ca e... Vorbeam ieri despre inferioritatea intelectuala... care nu este data neaparat de studii ... cred ca Hasret are inteligenta nativa poate o sa fie deajuns in cuplul pe care o sa-l faca cu Murat.. dar pana atunci mai avem de oftat
Ce ziceti fetelor? Ia Hasret inca un perdaf de la Murat la inceputul episodului urmator? Eu cred ca da... nu-si poate lua ochii de pe ea... a inghitit in sec de atatea ori dar il roade tare gelozia... saraca Hasret iar trebuie sa o "incaseze".. eu cu asta nu sunt deacord... chiar daca v-am innebunit.. nu sunt deacord si gata.
Am vorbit deajuns singura
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Multumim Denisa pentru noutati.. ai idee ce scrie acolo?
anuta1971- vip
buna seara fetelor se pare ca dupa indiciile lui Bisena Selin va fi noua asistenta a lui Murat Bisena'dan
Gönülçelen 21. bölüm ilk tüyo:
Murat kendisine yeni bir asistan alıyor bilin bakalım kim?
Mahalleye yeni biri geliyor. Kobra bu adamı ilk önce yanına alıyor.Peki sonra?
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
iulianagl a scris:
Buna ziua la toata lumea.Buna Danuta ai fost in gand cu mine chiar voiam sa va spun ca partea asta mi-a placut cel mai mult din tot episodul.Mersi Danuta esti super.
https://2img.net/r/ihimizer/img213/6378/img082xd.jpg
Un trandafir din gradina mea pt. tine.
bună Iulia !
Ana nu ştiu ce scrie în articol .
vivi a scris:buna seara fetelor se pare ca dupa indiciile lui Bisena Selin va fi noua asistenta a lui Murat Bisena'dan
Buna seara vivi .. multumim.. inteleg ca zice ceva de Murat... si ceva de Cobra..
anuta1971- vip
[quote="buna anuta iti dau eu raspuns normal sa observi astfel de lucruri doar esti .. fecioara Imii puneam semne de intrebare daca nu le observai of .. voi fecioarele :gfd<:
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
aha asta e situatia?...elena a scris:[quote="buna anuta iti dau eu raspuns normal sa observi astfel de lucruri doar esti .. fecioara Imii puneam semne de intrebare daca nu le observai of .. voi fecioarele :gfd<:
anuta1971- vip
[quote="anuta1971"][quote="vivi"]buna seara fetelor se pare ca dupa indiciile lui Bisena Selin va fi noua asistenta a lui Murat buna vivi chiar asa il orbesc sau ce i fac hai ca este chiar comica situatia in locul lui asli banuiesc dar ce i mai trebuie secretara ca oricum el chipurile s a retras din lumea muzicii ce sa i faca masaj :nh8:
Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 19 Sept 2010, 7:07 pm, editata de 1 ori
elena- vip
anuta1971 a scris:aha asta e situatia?...elena a scris:[quote="buna anuta iti dau eu raspuns normal sa observi astfel de lucruri doar esti .. fecioara Imii puneam semne de intrebare daca nu le observai of .. voi fecioarele :gfd<:
elena- vip
vivi a scris:buna seara fetelor se pare ca dupa indiciile lui Bisena Selin va fi noua asistenta a lui Murat Bisena'dan
buna seara FETELOR (
multumim Vivi pentru noutati, , nu imi place dar nu avem ce face vivi
https://www.dailymotion.com/video/xet1rh_gonulcelen-bahar_shortfilms
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Da Murat gelos ca decit ce a citi articolul normal ca o sa i faca caterinca dar asta va dura pina vede hasret ziarul si si da seama ca este gelos pe urma ai vazut in promo ca o opreste si se duce dupa eaanuta1971 a scris:
aha asta e situatia?...
buna seara FETELOR ( buna mihaela
elena- vip
elena a scris:[ buna mihaela
Elena, ce faci?
mihaela99- vip
O seara placuta fetelor!!!Am terminat de facut toate pozele din ep 20
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-700.htm#58916
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-700.htm#58916
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[quote="DENISA"][quote="iulianagl"]
Buna ziua la toata lumea.Buna iuliana
elena- vip
bine pe aici cu voi mai punem tara la calemihaela99 a scris:
Elena, ce faci?
elena- vip
buna Mihaelamihaela99 a scris:
Elena, ce faci?
anuta1971- vip
Admin_dea05 a scris:O seara placuta fetelor!!!Am terminat de facut toate pozele din ep 20
https://2img.net/h/i974.photobucket.com/albums/ae227/dea05_2009/tuba%20si%20cansel/dea44-1.jpg
Buna seara Dea , nu imi comvine deloc sa au scos-o pe SELIM de la naftalina
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:
buna Mihaela
multi Ana , hai ca si eu nu? pai numa tu? , ce faci?
mihaela99- vip
vivi a scris: [color=darkblue]Bisena'dan
Mi-au tradus turcoaicele
Murat will have a new assistant (probably Selin)
Soneone will move to the neighborhood. Kobra takes him as an assistant at first. But later????
Admin_dea05 a scris:O seara placuta fetelor!!!Am terminat de facut toate pozele din ep 20
multumim deea are murat o fata de motanel in episodul asta cind vorbeste si o priveste pe hasret la fel ca in ep 15 dupa ce s a dus dupa ea la granita se cam joaca de a soarecele cu pisica si pina la urma cred ca l va minca ... soarecele pe motanel
elena- vip
DENISA a scris:[
Murat will have a new assistant (probably Selin)
Soneone will move to the neighborhood. Kobra takes him as an assistant at first. But later????[/b][/color]
Denisa , multumim
mihaela99- vip
buna seara iulianaelena a scris:
anuta1971- vip
mihaela inteleg ca se muta cine traduce si tumihaela99 a scris:
Denisa , multumim
elena- vip
bantui pe forumuri ..mihaela99 a scris: Ana , hai ca si eu nu? pai numa tu? , ce faci?
anuta1971- vip
Traducerea indiciilor :
Murat va avea un nou asistent (probabil pe Selin) .Cineva se va muta în cartier. Kobra îl va lua ca şi asistent la început. Dar mai târziu??
Murat va avea un nou asistent (probabil pe Selin) .Cineva se va muta în cartier. Kobra îl va lua ca şi asistent la început. Dar mai târziu??
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 19 Sept 2010, 7:38 pm, editata de 1 ori
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum