27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
danaxbt
vali1cluj
nutzi
IDILKO
iulia1965
lica54
Admin_dea05
DENISA
vivi
iulianagl
elena
narcisa
anuta1971
florica
alitheea
dana17
mihaela99
axxa246
22 participanți
Pagina 2 din 44
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
oare paparazzi nu stiu ca e ziua lui cansel sa il urmareasca sa vedem si noi ce a facut de ziua lui
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:io va dau de baut , dar voi unde ati ascuns baclavalele?
narcisa? ana? miha ? scoateti platoul cu bunatati
stai ca viu acu e bine asa?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
ce vrei sa vezi?..un sarut cu Tuba si Cansel? ..si eu vreaualitheea a scris:oare paparazzi nu stiu ca e ziua lui cansel sa il urmareasca sa vedem si noi ce a facut de ziua lui
Narcisa uitte ca l-am adus sa cinsteasca cu noi
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Lun 20 Sept 2010, 9:42 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Nu-i bai Narcisa ,n-ai ce face daca trebui sa rezolvi dilemele asta faci, da cu dilema noastra ce facem cu rubarba ca acum ii de negasit.Ce zici de dulceata de dovleac?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
asa bine mai vii de acasa ca altfel cu atata bautura ne facem manga
alitheea- vip
axxa246 a scris:[
cum ce gogosi? din alea bune de ai facut tu acu`...nu sh cand!
ce gogosi soro ia de ici ca si mie imi este sete
mihaela99- vip
pai el a primit ceasul sau Yildirim? ce sa-i mai facem Flori.. el e impartit de mult.. fapt consumatflorica a scris: Pai, Anuta n-ati inceput iar cu impartirea lui Cansel?Mi-am amintit de ziua cealalta cind a primit ceasul de la Hasret oare i-l mai are.
anuta1971- vip
axxa246 a scris:
cum ce gogosi? din alea bune de ai facut tu acu`...nu sh cand!
Nu mai cere degeaba că i-a făcut numai lui Cansel. Noi am venit cu gogoșile de acasă.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
as vrea euanuta1971 a scris:ce vrei sa vezi?..un sarut cu Tuba si Cansel? ..si eu vreaualitheea a scris:oare paparazzi nu stiu ca e ziua lui cansel sa il urmareasca sa vedem si noi ce a facut de ziua lui
alitheea- vip
Anuta ,n-are treaba Yildirim aici eu ma refeream la ziua lui Murat hoca.
florica- vip
pai asa , pe burta goala?mihaela99 a scris:
ce gogosi soro ia de ici ca si mie imi este sete
anuta1971 a scris:mi-ai stricat reputatia... uite sa nu mai fii suparata pe minenarcisa a scris:anuta1971 a scris: las-o ca are o dilema de rezolvat acu...
Eu rezolv dileme iar tu văd că ești pusă pe rezolvat sticlele aduse de Ali. Las că n-am uitat cum stăteai și goleai sticlele cu Cansel pe la spatele nostru. Iar noi stăteam și căutam buze. Auzi încă ne mai spune că sunt dulci.
Hai că te-am iertat. Doar pe jumătate.
narcisa- vip
Si noi... Oare ce face Cansel acum ?Cu cine sarbatoreste ??
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
aaa, de aia se face ca nu stie!narcisa a scris:
Nu mai cere degeaba că i-a făcut numai lui Cansel. Noi am venit cu gogoșile de acasă.
si acu imi da beau sa ma imbete sa nu mai zic nimic de gogosi!
Danutzo,
tu esti pisoiul ala?
sa torci pe langa Hoca?
tu esti pisoiul ala?
sa torci pe langa Hoca?
ce le-am mai inteles... sa stii ca intradevar cand filma la Asi i-a facut cadou lui Yildirim un ceas... cred ca l-a facut bucatele si acum in filmi-a facut cadou altui Murat un ceas... dar asta are cucflorica a scris:Anuta ,n-are treaba Yildirim aici eu ma refeream la ziua lui Murat hoca.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Gata, te-am iertat de tot. Chiar dacă sticlele sunt goale.
narcisa- vip
anuta1971 a scris:ce le-am mai inteles... sa stii ca intradevar cand filma la Asi i-a facut cadou lui Yildirim un ceas... cred ca l-a facut bucateleflorica a scris:Anuta ,n-are treaba Yildirim aici eu ma refeream la ziua lui Murat hoca.
si acum in filmi-a facut cadou altui Murat un ceas... dar asta are cuc
Acum oare ce cadou va primi Cansel de la Tuba?
florica- vip
mihaela99- vip
daca asta e cu cuc , ala era cu ?anuta1971 a scris:ce le-am mai inteles... sa stii ca intradevar cand filma la Asi i-a facut cadou lui Yildirim un ceas... cred ca l-a facut bucatele si acum in filmi-a facut cadou altui Murat un ceas... dar asta are cucflorica a scris:Anuta ,n-are treaba Yildirim aici eu ma refeream la ziua lui Murat hoca.
alitheea- vip
cu noi aia mica sunt eu...iar aici mai mare ghici cine?dana17 a scris:http://felicitari.acasa.ro/images/felicitari/full/126_mamgandittoataziua.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs412.snc4/47563_1572822689346_1498899897_31508509_7465227_n.jpg http://gastronomie.ele.ro/retete/big/r_1546.jpg Si noi... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs524.snc3/29824_389730156187_208481366187_4240298_2796558_n.jpg Oare ce face Cansel acum ?Cu cine sarbatoreste ??
anuta1971- vip
Rubarbă mai caut. Dulceață de dovleac nu am mâncat. Doar de chitră.florica a scris: Nu-i bai Narcisa ,n-ai ce face daca trebui sa rezolvi dilemele asta faci, da cu dilema noastra ce facem cu rubarba ca acum ii de negasit.Ce zici de dulceata de dovleac?
narcisa- vip
sa nu ma bateti.. de la sampanie mi se tragealitheea a scris:daca asta e cu cuc , ala era cu ?anuta1971 a scris:ce le-am mai inteles... sa stii ca intradevar cand filma la Asi i-a facut cadou lui Yildirim un ceas... cred ca l-a facut bucatele si acum in filmi-a facut cadou altui Murat un ceas... dar asta are cucflorica a scris:Anuta ,n-are treaba Yildirim aici eu ma refeream la ziua lui Murat hoca.
anuta1971- vip
AXXA pe burta goala soro ca e mai bine,, eu tre sa plec ,nu imi merge jucaria si ma enervez rau de tot cine stiie ce zic si ar fi pacat, noapte buna fetelor multi, hai lasa ca ma revansez eu
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 44 • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum