27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
danaxbt
vali1cluj
nutzi
IDILKO
iulia1965
lica54
Admin_dea05
DENISA
vivi
iulianagl
elena
narcisa
anuta1971
florica
alitheea
dana17
mihaela99
axxa246
22 participanți
Pagina 15 din 44
Pagina 15 din 44 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara fetelor si bine v-am gasit.Pana am citit discutiile de fapt ca de obicei interesante voi a-ti plecat.Cred ca Murat de nervi ii va spune niste vorbe destul de dure dar Hasret trebuie sa-i amintesca de promisiunea facuta; ca-i va fi alaturi ori de cite ori va avea nevoie.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
axxa246 a scris:aaa, e bunn, da!
frumos si colorat
dar ce buna ar fi o gogoasaaaaaa
hai ca ce nu fac io pentru tine , da tu ce dai? de fiecare data vii cu mana goala , pai ce gogoasa mea
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
[quote="florica"] Buna seara fetelor si bine v-am gasit.Pana am citit discutiile de fapt ca de obicei interesante voi a-ti plecat.Cred ca Murat de nervi ii va spune niste vorbe destul de dure dar Hasret trebuie sa-i amintesca de promisiunea facuta; ca-i va fi alaturi ori de cite ori va avea nevoie.[/quote Buna seara florica iti dai seama ca usor nu va fi sa nu te pui cu un barbat indragostit nebuneste cum este el mai ales ca a vazut si poza dar se impaca intrebarea este cind si cum ca de abia astept
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Salut Axxa,mai lasa gogoselele acum pe noapte ca-i de bai au multe calorii.
florica- vip
florica a scris: Buna seara fetelor si bine v-am gasit.Pana am citit discutiile de fapt ca de obicei interesante voi a-ti plecat.Cred ca Murat de nervi ii va spune niste vorbe destul de dure dar Hasret trebuie sa-i amintesca de promisiunea facuta; ca-i va fi alaturi ori de cite ori va avea nevoie.
buna seara Flory, o seara frumoasa ai dreptate, el i-a spus ei ca este totul pentruel , iar ea i spus lui ca nu ar pierde nici un minut fara el, pai cum vine asta
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 21 Sept 2010, 9:05 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
elena a scris:[ Buna seara florica iti dai seama ca usor nu va fi sa nu te pui cu un barbat indragostit nebuneste cum este el mai ales ca a vazut si poza dar se impaca intrebarea este cind si cum ca de abia astept
Elena unde disparusi soro , la acasa tv?
mihaela99- vip
tu nu ai citit ca i am raspuns floricai sau esti si tu indragostita ia zii :nh8: :nh8:
elena- vip
axxa246 a scris:Miha draga,
nu-ti mai cer nimic
ca aseara m-ai expediat repede
mi-ai bagat sub nas un pahar sifisticat , m-ai ametit repede si m-ai trimis la plimbare cu burta goala si cu aburii alcoolului in cap
asta si era ideea , ma gandeam ca ceri gogosi, dar am vzt ca tii la beutura , te-ai intors repede :drunken:
mihaela99- vip
Buna Elena cine stie cite ep . ne mai toca nervi scenaristi si eu vreau sa-i impace repede si sa ramina asa ,pot continua filmul cu alte actiuni,nu.Si m-am gindit ca atunci cind are Hasret ziarul in miina[in triler] defapt citeste anuntul prin care Murat cauta o asistenta ce ziceti? Buna Mihaela, la ei cand le merge bine isi promit orice si cind au nevoie de intelegere vin cu mindria.
Ultima editare efectuata de catre florica in Mar 21 Sept 2010, 9:15 pm, editata de 1 ori
florica- vip
florica a scris: Buna Elena cine stie cite ep . ne mai toca nervi scenaristi si eu vreau sa-i impace repede si sa ramina asa ,pot continua filmul cu alte actiuni,nu.Si m-am gindit ca atunci cind are Hasret ziarul in miina[in triler] defapt citeste anuntul prin care Murat cauta o asistenta ce ziceti?
te pomeni ca ar bate-o gandul sa fie asistenta lui , e posibil, sau vede poza cu ea si Levent :nh8:
http://piczasso.com/i/0478h.BL.20.By.BaYTaR_xvid_2.gif
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 21 Sept 2010, 9:13 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
e posibil si asta dar parca este prea curind sau nici nu mai stiu cu turcii astia e mai bine sa nu faci nici un pronostic zau asa ca de fiecare data dau totul peste capflorica a scris: Buna Elena cine stie cite ep . ne mai toca nervi scenaristi si eu vreau sa-i impace repede si sa ramina asa ,pot continua filmul cu alte actiuni,nu.Si m-am gindit ca atunci cind are Hasret ziarul in miina[in triler] defapt citeste anuntul prin care Murat cauta o asistenta ce ziceti?
elena- vip
VREAU GONULCELEEEEEEEEEEENNN!!
Floricico, lasa ca au gogosile calorii, ca astea pe care NU mi le da Miha nu au!
Miha, eu viu cu o inghetata, ca tot mai e sezonul
dar nu stiu sa o pui aci
asa ca imagineaza-ti-o
Floricico, lasa ca au gogosile calorii, ca astea pe care NU mi le da Miha nu au!
dar nu stiu sa o pui aci
asa ca imagineaza-ti-o
Ati observat fetelor ca oricit ar incerca el sa par dur privirea aia blinda il da de gol are o privire off iar inep si nu este bine... pentru mine
elena- vip
CINE NU VREAAAAAAaxxa246 a scris:VREAU GONULCELEEEEEEEEEEENNN!!
dar nu stiu sa o pui aci
asa ca imagineaza-ti-o
elena- vip
buna seara fetelor
ce faceti?
ce faceti?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
eee, Anutzo,
hos geldiniz
hos geldiniz
anuta1971 a scris:buna seara fetelor
ce faceti?
buna Ana , chiar vroiam sa te strig, credeam ca esti cu Ali pe acasa tv
mihaela99- vip
BUNA ANUTA CA DE OBICEI NE TOT INTREBAM SI IAR SI IAR CIND S OR IMPACA CUM VA FI IMPACAREA IAR RABDARE IOKanuta1971 a scris:buna seara fetelor
ce faceti?
elena- vip
lasa sa nu se impace, ca la urma intra totul in rutina.
asa mai maraie unu` la altu` si e mai palpitant
si mai romantic...!!!! indragostit indragostit
Cine stie cum vor decurge scenele in ep viitor ca in trailer sunt amestecate.Buna sear si tie Anuta.
florica- vip
axxa246 a scris:lasa sa nu se impace, ca la urma intra totul in rutina.
elena- vip
buna axxa ... este smechera mi-l dai pe Murat.. vrei sa ma bata Denisa.. n-ai vazut ce arsenal are.. nu-mi trebe vreau sa-mi ramana osciorele la locul loraxxa246 a scris:eee, Anutzo,
hos geldiniz
anuta1971- vip
buna Mihaela .. unde-i Ali? ce e pe acasa? Ali se uita la telenovele?mihaela99 a scris:
buna Ana , chiar vroiam sa te strig, credeam ca esti cu Ali pe acasa tv
anuta1971- vip
aaa, e arvunit, deci???anuta1971 a scris:buna axxa ... este smechera mi-l dai pe Murat.. vrei sa ma bata Denisa.. n-ai vazut ce arsenal are.. nu-mi trebe vreau sa-mi ramana osciorele la locul lor
lasa, ca poate denisa il mai scapa din ochi si ea....
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 44 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum