27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
danaxbt
vali1cluj
nutzi
IDILKO
iulia1965
lica54
Admin_dea05
DENISA
vivi
iulianagl
elena
narcisa
anuta1971
florica
alitheea
dana17
mihaela99
axxa246
22 participanți
Pagina 24 din 44
Pagina 24 din 44 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu stiu Florica.. sper ca a sarutat-o de mai multe ori la filmari chiar si din "greseala"florica a scris:Si la ce concluzie ai ajuns Anuta o saruta ori ba
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara Narcisa esti o dragutanarcisa a scris:Bună seara dragele mele
Dacă rezumatul nu e tradus încerc eu.
anuta1971- vip
sarut mina narcisa ce dulceata esti mersyyyyynarcisa a scris:Bună seara dragele mele
Dacă rezumatul nu e tradus încerc eu.
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
eu cred ca s au sarutat de mai multe ori tinind connt de faptul ca la o filmare obligatoriu se trag cite doua duble ori imaginati va daca pentru dansul ala cit au repetat dar ca sa iasa bine cam cit s au sarutat ei ce ziceti frumos nu anuta stii ce mi place enorm la danul lor si atunci mai spre sfirsit cind el la fel parca o atinge cu nasul este la fel super de fapt tot dansul a fost de nota
Ultima editare efectuata de catre elena in Mier 22 Sept 2010, 9:17 pm, editata de 1 ori
elena- vip
anuta1971 a scris:EPISODE 21 SUMMARY
Hasret, decide să urmeze cursurile lui Murat. Totuși, educația primită aici va fi foarte provocatoare (în sensul de dificil). Levent nu vrea să o piardă pe Hasret așa că va demara niște acțiuni. Relația dintre M și L se deteriorează din cauza acțiunilor lui Levent. Pe de altă parte numele surpriză după Murat se apropie de țintă. (nu înțeleg ce vrea să spună aici)
Gülnaz și Cobra întră într-o fază importantă a relației lor. Cobra trebuie să recâștige inima lui Gülnaz. O altă persoană vrea să se căsătorească cu Gulnaz. Saime vrea să găsească o cale de a vorbi cu Hasret și deodată se trezește că Hasret vorbește cu ea. Hasret are lucruri de spus Saimei.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
sigur s-au sarutat de multe ori ... intrebarea e daca a existat fiorul ala...elena a scris:eu cred ca s au sarutat de mai multe ori tinind connt de faptul ca la o filmare obligatoriu se trag cite doua duble ori imaginati va daca pentru dansul ala cit au repetat dar ca sa iasa bine cam cit s au sarutat ei ce ziceti frumos nu
anuta1971- vip
narcisa cred ca este de bine sa speram ca murat este cel ce se apropie de tinta nu levent ca iar m a apucat risul parca ar fi trageri la tir
Ultima editare efectuata de catre elena in Mier 22 Sept 2010, 9:25 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Multumim mult Narcisanarcisa a scris:
anuta1971- vip
Scuzați traducerea făcută cu picioarele și faptul că a durat atât de mult dar sunt obosită că piticul meu a răcit și toată ziua și noaptea stau și șterg mucișori.
narcisa- vip
[quote="anuta1971"]
normal ca a simtit nu ai vazut numai la gura lui s a uitat i a raspuns si inca cum ai mai vazut o tu sarutindu se cu cineva asa
normal ca a simtit nu ai vazut numai la gura lui s a uitat i a raspuns si inca cum ai mai vazut o tu sarutindu se cu cineva asa
Ultima editare efectuata de catre elena in Mier 22 Sept 2010, 11:25 pm, editata de 1 ori
elena- vip
pupa l din partea mea dar unde a racit il duci cumva la gradinita sau unde iar traducerea ce trebuia ca nu mai trebuia nimic asa ca iti multumim frumosnarcisa a scris:Scuzați traducerea făcută cu picioarele și faptul că a durat atât de mult dar sunt obosită că piticul meu a răcit și toată ziua și noaptea stau și șterg mucișori.
elena- vip
[quote="anuta1971"]
sigur s-au sarutat de multe ori ... intrebarea e daca a existat fiorul ala...
[flash(425,350) quote]
Dacă a existat la noi, sigur a fost și la ei.
Am leșinat noi și crezi că Tuba nu?
sigur s-au sarutat de multe ori ... intrebarea e daca a existat fiorul ala...
[flash(425,350) quote]
Am leșinat noi și crezi că Tuba nu?
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Mier 22 Sept 2010, 9:26 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
ai grija de el... si de tinenarcisa a scris:Scuzați traducerea făcută cu picioarele și faptul că a durat atât de mult dar sunt obosită că piticul meu a răcit și toată ziua și noaptea stau și șterg mucișori.
anuta1971- vip
Multumesc Elena si tie Narcisa pt. traducere ,sanatate multa la ingerasul tau as-i perioada asta mai dificila cu temperaturile mai reci.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Nu stiu Narcisa.. in ceea ce o priveste pe Tuba nu sunt sigura de nimic... este o persoana greu de descifrat (pentru mine cel putin)... nu o inteleg... nu ii inteleg alegerile ..narcisa a scris:
anuta1971- vip
Încă mai căutăm cauza, ori sunt eu vinovata că în ultimul timp am cumpărat mereu înghețată, ori a luat-o de la grădiniță că sunt mulți copii bolnavi.elena a scris: pupa l din partea mea dar unde a racit il duci cumva la gradinita sau unde iar traducerea ce trebuia ca nu mai trebuia nimic asa ca iti multumim frumos
narcisa- vip
anuta1971 a scris: ai grija de el... si de tine
De el am grijă dar de mine tare aș vrea să aibă grijă altcineva . Că sunt și eu mică și n-am primit ca voi un ceas cu cuc. Danaaaaaaaa, unde e ceasul meu?
narcisa- vip
ti-l dau pe al meu nu mai fi nervoasanarcisa a scris:
De el am grijă dar de mine tare aș vrea să aibă grijă altcineva . Că sunt și eu mică și n-am primit ca voi un ceas cu cuc. Danaaaaaaaa, unde e ceasul meu?
anuta1971- vip
Nu mai plinge ca iti ttrimite anuta ca eu nu stiu sa ti l pun ceasul cu ..... cuc sa ai grija de el ..de cuc
elena- vip
anuta1971 a scris: Nu stiu Narcisa.. in ceea ce o priveste pe Tuba nu sunt sigura de nimic... este o persoana greu de descifrat (pentru mine cel putin)... nu o inteleg... nu ii inteleg alegerile ..
Probabil că uneori nici ea nu-și înțelege alegerile. Îmi este tare dragă Tuba dar o suspectez că nu e chiar o persoană sinceră. Că nu este chiar așa cum pare.
narcisa- vip
Ia uite aici Narcisa .Si atit ii bine ca Hasret se apropie de Saime si de Murat cu tinta nu-i fantoma.Iar el sa aiba grije de tine
Ultima editare efectuata de catre florica in Mier 22 Sept 2010, 9:38 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
anuta1971 a scris: ti-l dau pe al meu nu mai fi nervoasa
Ceasul tău e cu două sau cu trei? :nh8:
narcisa- vip
Narcisa parerea mea despre tuba am mai spus o si anuta o stie foart e bine. nu mai repet dar nici nu ma razgindesc parearea mea este la fel si mi o mentin. mai prost este ca anul asta este acel ACUM de care tot vorbesc de ceva vreme atunci cind am facut comentariul referitor la ea la tuba
elena- vip
elena a scris:Nu mai plinge ca iti ttrimite anuta ca eu nu stiu sa ti l pun ceasul cu ..... cuc sa ai grija de el ..de cuc
Tot eu să am grijă și de el?
narcisa- vip
acum nu fi lacoma.. multumeste-te si tu cu ce ti se danarcisa a scris:
Ceasul tău e cu două sau cu trei? :nh8:
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 44 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum