27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
danaxbt
vali1cluj
nutzi
IDILKO
iulia1965
lica54
Admin_dea05
DENISA
vivi
iulianagl
elena
narcisa
anuta1971
florica
alitheea
dana17
mihaela99
axxa246
22 participanți
Pagina 35 din 44
Pagina 35 din 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ia uite ce am gasit , se pare ca al nostru cansel a avut inima ranita , sper sa nu influenteze viitoarele relatii
il était avec une française pendant 5 ans ils vivaient ensemble ss le mm toit et il avait l'intention de se marier avec elle mais puisqu'elle a refusé de venir avec lui en Turquie et elle a mm refusé de y vivre là bas ils se sont... séparés et ensuite il est sortie avec Ezgi (ke je déteste) et il a tjs annoncé kil va se marier avec elle jusqu'au jour où elle a joué ds le film OMD les scènes de lit étaient choquantes et il l'a laissé tombé et maintenant il est entrain de chercher une femme mûre avec qui il puisse vivre sa vie. j'espère ke ça sera Tuba
il est trop sincère et fragile notre Hoca ♥
il était avec une française pendant 5 ans ils vivaient ensemble ss le mm toit et il avait l'intention de se marier avec elle mais puisqu'elle a refusé de venir avec lui en Turquie et elle a mm refusé de y vivre là bas ils se sont... séparés et ensuite il est sortie avec Ezgi (ke je déteste) et il a tjs annoncé kil va se marier avec elle jusqu'au jour où elle a joué ds le film OMD les scènes de lit étaient choquantes et il l'a laissé tombé et maintenant il est entrain de chercher une femme mûre avec qui il puisse vivre sa vie. j'espère ke ça sera Tuba
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:ia uite ce am gasit , se pare ca al nostru cansel a avut inima ranita , sper sa nu influenteze viitoarele relatii
Unde ai găsit asta? Sper totuși ca acea dragoste chiar dacă a durat cinci ani să nu mai aibă ecou în sufletul lui. Eu îl vreau cu Tuba.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
uite aici la comentariinarcisa a scris:
Unde ai găsit asta? Sper totuși ca acea dragoste chiar dacă a durat cinci ani să nu mai aibă ecou în sufletul lui. Eu îl vreau cu Tuba.
https://www.facebook.com/photo.php?pid=605661&fbid=1290951212883&op=1&o=global&view=global&subj=105610722816671&id=1803339458
alitheea- vip
uite cat de dulce e tuba aici
https://www.youtube.com/watch?v=wBANUZtADp8&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=wBANUZtADp8&feature=related
alitheea- vip
alitheea a scris: uite aici la comentarii
https://www.facebook.com/photo.php?pid=605661&fbid=1290951212883&op=1&o=global&view=global&subj=105610722816671&id=1803339458
Am intrat dar trebuie să-mi fac cont ca să văd mai mult de cele cinci mesaje pe care mi le afișează. Am să fac asta mâine deși parcă mi-am mai făcut un cont dar nu mai știu nici utilizatorul nici parola. Cel puțin așa cred. Am să mă lămuresc mâine. Acum mă duc la somn să prind măcar o oră două până nu se trezește piticul. Noapte bună.
Am văzut pe urmă linkul cu videoclipul. Ai dreptate e tare dulce Hasret și Murat e tare drăgălaș, mi-ai făcut poftă să revăd episoadele din primul sezon. Așa că pentru week-endul ăsta mi-am făcut program. Încă o dată îți urez o noapte bună.
narcisa- vip
Și Nesrin era mai simpatică înainte, nu înțeleg de unde atâta înverșunare împotriva Hasretei. Mă voi gândi în noaptea asta să văd la ce concluzie ajung. Acum chiar că plec.
Văd că ți-a venit Canselul acasă. Al meu oare pe unde umblă? Tot la ușă la tine este?
Văd că ți-a venit Canselul acasă. Al meu oare pe unde umblă? Tot la ușă la tine este?
narcisa- vip
buna dimineata fete cu inima furata!
va doresc o zi frumoasa ,cu soare si cu multe zambete pe mm...!
las o cafea pt tubita si canselito ,o cafea in doi ...ce ramane bem noi
vizionare placuta in aceasta seara!!
va doresc o zi frumoasa ,cu soare si cu multe zambete pe mm...!
las o cafea pt tubita si canselito ,o cafea in doi ...ce ramane bem noi
vizionare placuta in aceasta seara!!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Buna dimineata fetelor
o zi frumoasa va doresc si un weekend minunat
o zi frumoasa va doresc si un weekend minunat
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna dimineata!!Astazi sunt mai fericita in sf se incarca mai repede paginile cu poze...am cautat ca disperata sa rezolv problema din cauza asta nu am mai intrat sa vorbesc cu voi
vad ca de doua zile nu mai merge nici http://yukleresim.com/ sper sa-si revina ca au fost incarcate o multime de poze acolo..eu una chiar urcam acolo pozele ca se incarca repede
vad ca de doua zile nu mai merge nici http://yukleresim.com/ sper sa-si revina ca au fost incarcate o multime de poze acolo..eu una chiar urcam acolo pozele ca se incarca repede
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata si o zi buna va doresc.Astazi avem episod sa vedem ce noutati ne mai aduc.Imi este dor de nazbitile lu Hasret din sezonul trecut.Am sperat ca in sezonul acesta sa vad o mare dragoste inte Murat si Hasret sa se ea de mina sa fuga departe de lume sa se iubeasca cu nabadai.Nu atita suparare si intrigi intre ei dar sper ca totul va reveni la normal si isi vor da seama cit de mult se iubesc si nu va mai da voie la nimeni sa se bage intre ei.Va pup cu multa dragoste.Pupici
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna fetelor ,la Iasi e o zi superba ...Haideti sa bem o cafea de-a noastra in Copou...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna Lica , dana!
Dana multumesc pt invitatie asemenea cafea nu se refuza
Admin_dea05- Admin
Dragele mele ,ce frumosi sant dragii nostri cand se iubesc...Admin_dea05 a scris:Buna Lica , dana!
dana17- vip
Cand vor veni din nou timpurile aceleadana17 a scris:Dragele mele ,ce frumosi sant dragii nostri cand se iubesc...
Admin_dea05- Admin
DEA05 vreau si eu sa te intrb de ce nu vrei sa ne mai incinti cu cite un fragment tradus cum ai facut in sezonul unu Te rog scuzami indrazneala.Iti doresc o zi buna.Multi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Dea ,fii optimista ,uite ce au facut ei noaptea trecuta...
dana17- vip
Buna Lica ,lica54 a scris:Buna dimineata si o zi buna va doresc.Astazi avem episod sa vedem ce noutati ne mai aduc.Imi este dor de nazbitile lu Hasret din sezonul trecut.Am sperat ca in sezonul acesta sa vad o mare dragoste inte Murat si Hasret sa se ea de mina sa fuga departe de lume sa se iubeasca cu nabadai.Nu atita suparare si intrigi intre ei dar sper ca totul va reveni la normal si isi vor da seama cit de mult se iubesc si nu va mai da voie la nimeni sa se bage intre ei.Va pup cu multa dragoste.Pupici
dana17- vip
Dragelor ,va doresc o zi insoritaAlaturi de ei... V-am pupat...
dana17- vip
Foarte bine..cat mai multi ..dar stai ca nu am inteles cine a facut Murat & Hasret sau Tuba si Cansel ???!!!dana17 a scris:Dea ,fii optimista ,uite ce au facut ei noaptea trecuta...
O zi frumoasa!!Te astept deseara. vezi ca voi striga catalogul , pun absente nemotivate sa stii ..sper sa nu fiu chiar eu lipsa
Admin_dea05- Admin
[quote="mihaela99"]Buna dimineata fetelor
[/quot BUNA ZIUA MIHAELA DAAA BEAU MULTUMESC E BUUUUNA
[/quot BUNA ZIUA MIHAELA DAAA BEAU MULTUMESC E BUUUUNA
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
BUNA LICA VESNIC OPTIMISTAdana17 a scris:Buna Lica ,http://forum.port.ro/images/ro/posts/2164369.jpg
elena- vip
[quote="lica54"]Buna dimineata si o zi buna va doresc.Astazi avem episod sa vedem ce noutati ne mai aduc.Imi este dor de nazbitile lu Hasret din sezonul trecut.Am sperat ca in sezonul acesta sa vad o mare dragoste inte Murat si Hasret sa se ea de mina sa fuga departe de lume sa se iubeasca cu nabadai.Nu atita suparare si intrigi intre ei dar sper ca totul va reveni la normal si isi vor da seama cit de mult se iubesc si nu va mai da voie la nimeni sa se bage intre ei.Va pup cu multa dragoste.Pupici[/quot
Ultima editare efectuata de catre elena in Vin 24 Sept 2010, 3:44 pm, editata de 2 ori
elena- vip
buna ziua fetelor... va imbratisez cu drag pe toate.. va doresc un weekend frumos
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
te pup Mihaela.. am avut doua zile foarte incarcate... v-am citit .. poate ne "vedem" deseara la filmmihaela99 a scris:Ana unde esti ? , prietena mea de la inceputuri
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
BUNA ANUTA SI NOI TE IMBRATISAM CU DRAG SI TE ASTEPTAManuta1971 a scris:buna ziua fetelor... va imbratisez cu drag pe toate.. va doresc un weekend frumos
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 35 din 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum