14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Poftă bună Motzi !!!!!!!
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Eu am centrală şi deja am dat drumul la căldurică de vreo 10 zile ...
Bine de tine! Eu îmi fac planuri să plec de acasă vreo câteva zile ... până la primăvară.
Măi dar ce au ăştia în AvC iar se ceartă şi plâng. Văd că Bostănelul dacă nu îi pune să manânce îi pune să se răstească unul la altul, să stea botoşi sau să plângă. Că în rest toată lumea şade, pe canapele, pe paturi, pe fotolii.
Să vezi surpriză pe Bora când o să afle că Nazan nu are bani . Presupun că nu are, că la cât de tradiţionalistă este familia, în afară de lada cu zestre, nu i-au dat ei acţiuni la companie, poateceva oi, capre şi o bucata, două de pamânt
Poftă bună Motzi
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 10 Oct 2010, 1:42 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Yasemin : Vreau doar o casă. Eu , tu şi fiul nostru.
Nazan: Acum suntem cu adevarat căsătoriţi ?
sahnur: Savaş , Nazan s-a întors înapoi?
Pala: Acest copil este fiul lui Savaş.
Fidan: Ce?
Bora: Acum eşti a mea Nazan împreună cu toată averea .
Yas: Uite Dl Yavuz acesta nu este stilul nostru de a face afaceri. Eu trebuie să vă explic înainte .
Savas: Găsiţi-l pe acel om ..
Sevgi: Omul este un tip dur.
Fidan: Eu sper că este o veste bună.
Cicek: Savaş nu mă iubeşte .
Windy după cât i-a îndopat îi pune acum să se agite să ardă caloriile dacă nu cumva o fi butaforie mâncarea , prea aruncă banii pe mâncare dintr-un ep 80% ei şed la masă nu se gândesc că abonamentele la sălă costă.
Denisa, ţi-am spus că nu am mai urmărit EZEL cu traducere decât câteva episoade la început. Apoi doar în turcă în seara când rula şi postau episodul pe YT. Nu am mai căutat şi traduceri. Mă uitam cum joacă, la modul în care era filmat, ce locaţii, haine şi maşini aveau (totul mult peste AvC) dar de înţeles ... . Eu însă am avut senzaţia că Ezel nu a iubit-o pe Bahar, dar ar trebui să văd toată traducerea pentru a-mi da seama cât de corect am dat cu presupusul
Denisa, nu ai văzut că îi aşează la masă dar nu prea apucă să manânce că ba se ceartă, ba se supără, ba se întâmplă nu ştiu ce şi tot trebuie să se ridice după două - trei îmbucături?!?!? Nu e nevoie să fie butaforie mâncarea, dacă tot îi ridică de la masă fără să apuce să înghită mare lucru, pune mâncarea care rămâne la frigider şi o rearanjează la scena următoare. Cred că pentru economie filmează toate scenele cu paltouri şi farfurioare întinse în aceeaşi zi. Zilele următoare filmează podul, poarta, aleea din faţa firmei şi curtea şcolii şi alte locaţii din asea "importante" îi pun să ţipe unul la altul şi au terminat
Denisa, nu ai văzut că îi aşează la masă dar nu prea apucă să manânce că ba se ceartă, ba se supără, ba se întâmplă nu ştiu ce şi tot trebuie să se ridice după două - trei îmbucături?!?!? Nu e nevoie să fie butaforie mâncarea, dacă tot îi ridică de la masă fără să apuce să înghită mare lucru, pune mâncarea care rămâne la frigider şi o rearanjează la scena următoare. Cred că pentru economie filmează toate scenele cu paltouri şi farfurioare întinse în aceeaşi zi. Zilele următoare filmează podul, poarta, aleea din faţa firmei şi curtea şcolii şi alte locaţii din asea "importante" îi pun să ţipe unul la altul şi au terminat
windy_day- vip
masa e gata .. poftă bună !!!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 10 Oct 2010, 2:39 pm, editata de 1 ori
Hi dear frindes..denisa .. windy-day.. wish you are in a good health ..mood.. and happy
thank you denisa foy helping us in the translion indragostit
thank you denisa foy helping us in the translion indragostit
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Hi kh69. How are you?
We're talking about last episode. In my opinion was a slow one, but not as slow as 26-27 episodes, those were like a sleeping pill. I think Mr Kudret and the script writers have no idea about how to continue the story.
Denisa, thank you. Enjoy your meal!!!
You are a bad girl, i think you steal mr Kudret's food. All those fruts are MINE (i'm so greedy, I know, but I can't restrain myself )
kh69, here is very cold for this time of the year, and it's raining alot, but we're trying to keep our good mood.
We're talking about last episode. In my opinion was a slow one, but not as slow as 26-27 episodes, those were like a sleeping pill. I think Mr Kudret and the script writers have no idea about how to continue the story.
Denisa, thank you. Enjoy your meal!!!
You are a bad girl, i think you steal mr Kudret's food. All those fruts are MINE (i'm so greedy, I know, but I can't restrain myself )
kh69, here is very cold for this time of the year, and it's raining alot, but we're trying to keep our good mood.
windy_day- vip
windy_day a scris:Hi kh69. How are you?
Denisa, thank you. You are a bad girl, you steal mr Kudret's food.
Iagree with you about the slow of last episode .. and in 28 Savas was powerless andhe can not solve all the problemes that Created by his family .. On the
other side Yafus more calme and thoutful .. powerful
kh69- membru senior
ce fac fetele..pofta mare....eu m-am ghiftuit nitel si am zis inainte de plecare ..sa mai dau o coada prin ograda....
sazi tu linistita denisa draga..ca nu ma uita pe mini Fulgerica!
sper ca esti ghini!
hello dear kh69!
sper ca esti ghini!
hello dear kh69!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
kh69 a scris:
Iagree with you about the slow of last episode .. and in 28 Savas was powerless andhe can not solve all the problemes that Created by his family .. On the
other side Yafus more calme and thoutful .. powerful
O course he is calm. He hasn't a child to hide, a fake marriage, a stupid sister, an idiot little jerk as a brother, an accountant who prooved to be a scamp and a mother like a bad witch, Yavuz just has a bad father to fight against. So he stand far much better than Savas
... and I forgot about Yasemin, who almost lost her patience.
Iulia salut!!!
Să îţi fie de bine. Să crezi tu că nu te uită Fulgerică! Rodica îl cam lasă de capul lui iar Denisa luptă pentru sine, că doar nu o fi adunat tot arsenalul ăla în folosul tău . Dar vezi, poate te reorientezi spre Ezelu, acum cât nu e concurenţa mare.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 10 Oct 2010, 3:34 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
buna draga windy.....
mie nu mi place Ezelul decat asa ca prezentare generala...are suportul de ochelari dintre ochi nital cam mare!
mie nu mi place Ezelul decat asa ca prezentare generala...are suportul de ochelari dintre ochi nital cam mare!
iulia80- vip
iulia80 a scris:ce fac fetele..pofta mare....eu m-am ghiftuit nitel si am zis inainte de plecare ..sa mai dau o coada prin ograda....
sper ca esti ghini!
hello dear kh69!
hello my dear iulia80 .. I am fine thank you ..dear windy-day said that the winter is coming in your home and it is cold now frig
here the wither is nice it is Autumn .. take care about your health and keep your body worm ..drink some thing hot .. I love snow
kh69- membru senior
dragelor...din pacate mi s-a terminat timpul pt calc..
va doresc o duminica cat mai placuta si o sapt mai calduroasa....
va doresc o duminica cat mai placuta si o sapt mai calduroasa....
iulia80- vip
wow Iulia trebuia şi tu să faci mai mult zgomot să simt să că eşti prin zonă.
Am simţit un miros vag de aspirante la Fulgerică şi am zis să văd cine mişcă în front .
Iulia Ezelul arată beton privit din orice unghi dar câteodată e nevoie şi de câte o privire caldă de a lui fulgerică.
Hello Kh69 !!
Am simţit un miros vag de aspirante la Fulgerică şi am zis să văd cine mişcă în front .
Iulia Ezelul arată beton privit din orice unghi dar câteodată e nevoie şi de câte o privire caldă de a lui fulgerică.
Hello Kh69 !!
windy_day a scris:
O course he is calm. He hasn't a child to hide, a fake marriage, a stupid sister, an idiot little jerk as a brother, an accountant who prooved to be a scamp and a mother like a bad witch, Yavuz just has a bad father to fight against. So he stand far much better than Savas
... and I forgot about Yasemin, who almost lost her patience.
You are right indeed ..Savas has disaster family and he add another one ( Yasamin ) so he has a perfect name to face all this problems ..I think you know the
meaning of his name ..savas = war .. so god be with him
kh69- membru senior
DENISA a scris:wow Iulia trebuia şi tu să faci mai mult zgomot să simt să că eşti prin zonă.
Hello Kh69 !!
gata..am poluat azi destul.....uite draga ca ti-l las eu tie pe ezel..si imi dai mataluta o bucata de muratel..ce zici/
..gata o sterg!
iulia80- vip
Buna ziua.
Betty, incearca cautarea pe megaupload si pe aici:
http://www.stumbleupon.com/su/2dHX2b/4megaupload.com/
O duminica frumoasa si o saptamana la fel.
Betty, incearca cautarea pe megaupload si pe aici:
http://www.stumbleupon.com/su/2dHX2b/4megaupload.com/
O duminica frumoasa si o saptamana la fel.
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
te pupăcim Iulia ....
iulia80 a scris:
gata..am poluat azi destul.....uite draga ca ti-l las eu tie pe ezel..si imi dai mataluta o bucata de muratel..ce zici/
..gata o sterg!
ai vrea mătăluţă dar nu renunţ la Fulgerică cât de mascul ar fi Ezelul , Fulgerică rămâne cap de harem iar Ezelul e pe locul 2 .
Bună Iuliana !!!!
Iulia trebuie să facem cont ?? am încercat să caut ceva dar nu-i dau de cap
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 10 Oct 2010, 3:56 pm, editata de 2 ori
ai vrea mătăluţă dar nu renunţ la Fulgerică cât de mascul ar fi Ezelul , Fulgerică rămâne cap de harem iar Ezelul e pe locul 2 .
Bună Iuliana !!!![/quote]
ha, ha, Muri no.1?
esti singura cu el, acum?
Iuliana- vip
kh69 a scris:
hello my dear iulia80 .. I am fine thank you ..dear windy-day said that the winter is coming in your home and it is cold now frig
here the wither is nice it is Autumn .. take care about your health and keep your body worm ..drink some thing hot .. I love snow
kh69, in October usually here is Autumn too, but not this year . the problem is I don't like the snow and cold weather, I don't like Autumn when everything is going yellow, I just don't! Thank you for your advice, I have a big cup with hot tea next to me ( is OK because I like to drink tea)
Yes, his name is well chosen. I think he hasn't a real family, they are like small pieces in a large box and is very hard to put all these peaces together, to make them work as one. Yavuz's situation is different. His brothers seem OK, educated and good boys, Cicek is also a very good sister and a good person (until now), they look and act as brothers.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 10 Oct 2010, 4:22 pm, editata de 2 ori
windy_day- vip
Did you thing that Yafoz will falls in love with Yasamin .. and that this would be another reason for Svas to be his enemy ? I just wonder
kh69- membru senior
Am plecat.
Pupici:
Fara mine (Bensiz )- Candan Erçetin
https://www.youtube.com/watch?v=Ac8Od4ryWvY
Pupici:
Fara mine (Bensiz )- Candan Erçetin
https://www.youtube.com/watch?v=Ac8Od4ryWvY
Iuliana- vip
iuliana a scris:
ha, ha, Muri no.1?
esti singura cu el, acum?
aş vrea dar de unde , stau fetele pe după perdea şi când îmi iau avânt hop îmi altoisc una să mă trezesc la realitate .
kh69 a scris:Did you thing that Yafoz will falls in love with Yasamin .. and that this would be another reason for Svas to be his enemy ? I just wonder
I think Yavuz likes Yasemin, and is possible to fall in love with her! Anyway, Savas risks to loose Yasemin, he is under pressure because she seems tired (LOL sorry) to wait for him.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 10 Oct 2010, 4:27 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum