14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Iulia, ,,indivizii" sunt nişte îngeraşi, Maşallah! Cu adulţii mai am eu probleme, pe anumiţi părinţi ori i-aş trage în ţeapă, ori i-aş atârna de urechi! Ar mai rămâne să-i perpelesc la lumânare, dar cu încălzirea asta globală... + criza de timpiulia80 a scris:buna seara Motzule..multam fain pt munca tie si plutonului...
sper ca esti ghini... ca la scoala indivizii nu ti-au mancat ficatii!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Motzule..iti dau niste capuse pt aia mari..nu vrei?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Urez noapte buna tuturor celor de pe portal si multi iar celor care mai raman discutii placute eu ca de obicei trebuie sa fac pasi Noapte buna vise placute
Iulia multi si ne mai "auzim"
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
noapte buna draga rodica..rodica a scris:Urez noapte buna tuturoir celor de pe portal si multi iar celor care mai raman discutii placute eu ca de obicei trebuie sa fac paso Nopate buna vise placute
si nu uita sa fii pe pozitii pt sufletel...
iulia80- vip
Viu fi si voi lupta cu toti cei care atenteaza la toit ce ne apartine Asa ca fii linistita sunt vigilenta si pandesc Nimic nu va fi instrainat Sanatate si numai bine
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
daca nu ..sa stii ca am rezerva de capuse..pt dusmanii!rodica a scris:Viu fi si voi lupta cu toti cei care atenteaza la toit ce ne apartine Asa ca fii linistita sunt vigilenta si pandesc Nimic nu va fi instrainat Sanatate si numai bine
iulia80- vip
Aoleu, Iulia, armă biologică? Mă bagi la alte alea! Başca efectul boomerang!iulia80 a scris:Motzule..iti dau niste capuse pt aia mari..nu vrei?
Neh, eu zic să-i tăiem mărunt şi să punem sare
Motzişor- vip
si sa dam si niste tequila...nu vrei draga?Motzişor a scris:Aoleu, Iulia, armă biologică? Mă bagi la alte alea! Başca efectul boomerang!
Neh, eu zic să-i tăiem mărunt şi să punem sare
iulia80- vip
Cum nu?iulia80 a scris:... si sa dam si niste tequila...nu vrei draga?
Ar mai fi însă o problemă, tequila o cinstim înainte sau după?
Nu de alta, dar organizarea contează
Între timp mă pun şi eu pe văzut ep. 28, ţucat tot natul.
Iulia, fetele ori bântuie pe la merii din ograda vecinului, ori gustă tequila în spaţiu real, dar pe noi ne-au lăsat cam singure
Motzişor- vip
mai Motzule..cred ca sunt la meci fetele..cu nitica berica!Motzişor a scris:Cum nu?Ar mai fi însă o problemă, tequila o cinstim înainte sau după?
Nu de alta, dar organizarea contează
Între timp mă pun şi eu pe văzut ep. 28, ţucat tot natul.
Iulia, fetele ori bântuie pe la merii din ograda vecinului, ori gustă tequila în spaţiu real, dar pe noi ne-au lăsat cam singure
Motzule..eu ma retrag...iti doresc seara placuta....ai grija de tine...
multi fetelor...
iulia80- vip
Noapte bună Iulia, dragă, mă plictiseşte ep. 28 de leşin, tocmai de-asta mai ajung şi la computer, somnic pufoss!iulia80 a scris:mai Motzule..cred ca sunt la meci fetele..cu nitica berica! Motzule..eu ma retrag...iti doresc seara placuta....ai grija de tine...
...
Fetelor, vouă de asemenea! Băieţi, dacă sunteţi, mai dormiţi, boieri dumneavoastră!
Bonus pentru când vă veţi trezi
Lexia, sărumâna mare de tot, Xalqa, de asemenea! Fetele din Bulgaria să ne trăiască!
Aşk ve Ceza ep. 26 - 1/9 şi 2/9 subtitrat româneşte - formatul original
cupidon
şi nişte cafea cafea cafea
asta ţinând cont nu de ora la care le-am afişat eu, ci de ora la care leveţi vedea
Motzişor- vip
buna dimineata dragelor....pe racoare...
am primit ceva f frumos..sper sa va placa pt ca DAR DIN DAR SE FACE!
VA DORESC SA AVETI O DUMINICA LA FEL DE FRUMOASA CA VOI!
http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2539741
am primit ceva f frumos..sper sa va placa pt ca DAR DIN DAR SE FACE!
VA DORESC SA AVETI O DUMINICA LA FEL DE FRUMOASA CA VOI!
http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2539741
iulia80- vip
Motzişor a scris:
Bonus pentru când vă veţi trezi
Lexia, sărumâna mare de tot, Xalqa, de asemenea! Fetele din Bulgaria să ne trăiască!
şi nişte cafea cafea cafea
asta ţinând cont nu de ora la care le-am afişat eu, ci de ora la care leveţi vedea
Motzi, bună cafeaua, săru' mâna. Bune şi subtitrările, mulţumim echipei multinaţionale de traducători .
Mie aseară mi-a fugit NET-ul fiindcă de 12 ore ăştia ne fac nervii praf cu stinsul luminii pe tronsoane ... că aşa e cu frigul în Bucureşti, de fiecare dată toţi sunt luaţi prin surprindere. Cei mai surprinşi sunt însă ăştia de la RADET .
MOTZIIII!!!! Hai că 28 a fost "parfum" faţă de precedentele, că barem s-au mai răstit unul la altul şi s-au mai agitat puţin apele de când a apărut Yavuz. Ce să mai zici de episodul cu Savaş pe post de bonă ... ăla a fost bun ca somnifer.
... Şi spun din nou, fiindcă VIPa trebuia să redevină VIPă a acceptat el TMC-ul că ea îşi făcea loc la ăştia cu EZEL. Că a plecat de la SIS este o alegere bună, fiindcă nici ăia nu o duc mai bine, dar KS este un mare ZERO ca regizor, iar Nurgul a făcut praf şi cea mai mică şansă de reuşită a proiectului ăstuia. Păcat, pe Tuba o salvează frumuseţea şi notorietatea câştigată în lumea arabă, chiar dacă serialul în care joacă este la fel de varză ca şi AvC. El însă are nevoie de proiecte puternice fiindcă, repet, datele fizice nu îl ajută, nu este nici Kenan (care reuşeşte să "ţină" atenţia chiar dacă EZEL nu mai e ce a fost, plus că o are alături pe Cansu care arată incomparabil mai bine ca Nurgula) şi nici Kivanc, are un singur atu - talentul. Dar la ce bun talent cu carul pe un proiect care se "stinge" de la episod la episod. Încă un serial ca ăsta şi poate VIPa să fie liniştită, va rămâne inegalabila, extraordinara şi unica "stea" a familiei Yildirim.
Iulia, te salut. Extraordinar clipul. Extraordinare voci şi vorbesc de cântăreţii de stradă, în special bătrânul din New Orleans
Să ai şi tu o zi frumoasă.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
'Neaţa Iulia, minunat clip, te face să te simţi mai bun, dar şi mai îndrăgostit de tehnica modernă.iulia80 a scris:buna dimineata dragelor... http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2539741
Să fim în contact direct cu toate prieteniile noastre personale, pe care net-ul ni le-a făcut deja cadou
Mă întreb, totuşi, pe care perete vom pune display-ul următorului tip de comunicare :nh8:
Doar n-om rămâne lipiţi de laptop. Monitoarele vor fi mai mari, mai bune, transmisiile mai rapide şi mai ieftine, dar vom ajunge să stăm prin case îmbrăcaţi ca la şedinţe de groază că s-ar putea să nu funcţioneze butonul off line.
Motzişor- vip
Motzişor a scris: Monitoarele vor fi mai mari, mai bune, transmisiile mai rapide şi mai ieftine, dar vom ajunge să stăm prin case îmbrăcaţi ca la şedinţe de groază că s-ar putea să nu funcţioneze butonul off line.
Motzi îmi şi imaginez cum ne sculăm dimineaţa, ne spălăm, ne fardăm, punem haina de friptură, ceva bijuterii, ne şi parfumăm că nu se ştie şi ... ne ducem ţintă să aprindem super mijlocul de comunicare.
windy_day- vip
Bună fetele !!! ce faceţi ?? Bună Iulia , mă bucur că ai mai venit pe la noi şi nu ne-ai uitat dar fii " antenă " că lipsind aşa mult ai şanse să te uite Fulgerică .
Motzi tu le ai cu tehnica spune-mi dacă merită să dau banii pe o viteză de 25 Mbps acum am doar 15 Mbps
Motzi tu le ai cu tehnica spune-mi dacă merită să dau banii pe o viteză de 25 Mbps acum am doar 15 Mbps
Servus şefa, eu zic că merită. Eu plătesc maximum de rapiditate (nu menţionez nici firma nici altceva) şi merită. Mai ales dacă vizionezi filme cum facem noi, pentru mine a meritat pentru că descarc şi încarc filme şi la cei aproape 2 GB ai fiecărui fragment, crede-mă că se simte. Stai cu 20 de pagini de net deschise simultan şi nu te doare capul etc. Pe lângă asta (şi-mi foloseşte şi la învăţământul naţional că doar merită guvernul să plătesc tot ce pot mai bun şi apoi să folosesc la clasă) am primit ca bonus un stick pentru internet mobil. Vezi ce promoţii au flăcăii tăi şi vecinii lor că merită. Dacă am nevoie în timpul proiecţiilor la ore, rapid de vreo informaţie, sau vreau să le indic elevilor situri serioase o pot face on line, ca în 2010, nu ca în anul 1000.DENISA a scris:...
Motzi tu le ai cu tehnica spune-mi dacă merită să dau banii pe o viteză de 25 Mbps acum am doar 15 Mbps...
Motzişor- vip
asta îmi convine şi mie că am posibilitatea să stau cu câte ferestre vreau eu deschise fără probleme ( eu folosesc OPERA ) , se încarcă rapid paginile chiar dacă plătesc niţel mai mult dar acum am primit oferta de a îmi mări viteza şi parcă m-ar tenta , am înţeles că 25 Mbps e cea mai mare .
Nu ştiu, mie îmi afişează computerul o conexiune de 54Mbps, dar mai depinde şi de cel care-ţi oferă serverul. Unii doar se laudă. Ştiu că pe toate forumurile fetele se plâng de net că tot pică, de la mine nu se prea aude aşa ceva. Pe de altă parte înţeleg că firmele sunt prezente sau ba şi în funcţie de zonă. Eu zic să cercetezi un pic, şi un prieten sau doi informaticieni din zona ta n-ar strica să te ajute.DENISA a scris:asta îmi convine şi mie că am posibilitatea să stau cu câte ferestre vreau eu deschise fără probleme ( eu folosesc OPERA ) , se încarcă rapid paginile chiar dacă plătesc niţel mai mult dar acum am primit oferta de a îmi mări viteza şi parcă m-ar tenta , am înţeles că 25 Mbps e cea mai mare .
Motzişor- vip
ohooo e bună viteza , eu până în prezent nu aş avea motive să mă plâng a mers brici mereu dar nu se ştie niciodată când pot avea vreo surpriză.
Motzişor a scris:Nu ştiu, mie îmi afişează computerul o conexiune de 54Mbps, dar mai depinde şi de cel care-ţi oferă serverul. Unii doar se laudă. Ştiu că pe toate forumurile fetele se plâng de net că tot pică, de la mine nu se prea aude aşa ceva. Pe de altă parte înţeleg că firmele sunt prezente sau ba şi în funcţie de zonă. Eu zic să cercetezi un pic, şi un prieten sau doi informaticieni din zona ta n-ar strica să te ajute.
Motzi, la faza cu lăudatul pot să confirm şi eu. În Bucureşti majoritatea furnizorilor se laudă că asigură o viteză sau alta dar după ce dai banii te trezeşti că nu este nici pe departe aşa. Eu plătesc o groază şi nu merită decât rareori. Am înţeles însă că aici problema mare este că şi-au extrins reţelele rapid, din dorinţa de a monopoliza piaţa, însă asta s-a făcut în detrimentul calităţii. Explicaţia lor a fost că la ora asta nu pe toate "nodurile" de reţea echipamentele sunt capabile să facă faţă "solicitarilor" . Aşa că plăteşti viteză mare şi mergi la fel cu cei care au pachet mediu
DENISA a scris:ohooo e bună viteza , eu până în prezent nu aş avea motive să mă plâng a mers brici mereu dar nu se ştie niciodată când pot avea vreo surpriză.
Norocoaselor!!!! Mă faceţi să îmi doresc să mă mut din Bucureşti. Aici nimic nu merge cum trebuie. Curentul cade, RADET-ul e la pământ, circulaţia e infernală ... nici barem NET-ul nu "merge" cum ar trebui. :gfd<:
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 10 Oct 2010, 1:24 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Bună Windy !!!!!
EPISODE 29 TRAILER:
Yas: I just want a home. You me and our son.
nazan: are we really married now?
sahnur: savas is nazan back?
pala: that child is savas's son.
fidan: what?
bora: now you are mine together with all your riches nazan.
yas: Look Mr. Yavuz. this is not the way we do business. I must explain in advance.
savas: find that man..
sevgi: the man is a tough guy.
fidan: I hope it is good news.
çiçek: savas does not love me
EPISODE 29 TRAILER:
Yas: I just want a home. You me and our son.
nazan: are we really married now?
sahnur: savas is nazan back?
pala: that child is savas's son.
fidan: what?
bora: now you are mine together with all your riches nazan.
yas: Look Mr. Yavuz. this is not the way we do business. I must explain in advance.
savas: find that man..
sevgi: the man is a tough guy.
fidan: I hope it is good news.
çiçek: savas does not love me
DENISA a scris:Bună Windy !!!!!
Bună Denisa, scuze că am uitat să salut. Sunt între două certuri cu ăi de la RADET care acum au descoperit că în Bucureşti mai vine şi frigul şi ar fi nevoie ca instalaţiile chiar să funcţioneze (am încercat să trec pe centrală proprie dar numai praf de stele nu cer pentru a aproba debranşarea )
windy_day- vip
Eu am centrală şi deja am dat drumul la căldurică de vreo 10 zile ...
Windy Ezelul ajunge să o iubească pe Bahar sau stă cu ea doar din milă ??? am văzut puţintel din ep 8 pe YB şi din câte am văzut şoferul lui Ali e omul unchiului Ramiz am înţeles bine să visez ...
Windy Ezelul ajunge să o iubească pe Bahar sau stă cu ea doar din milă ??? am văzut puţintel din ep 8 pe YB şi din câte am văzut şoferul lui Ali e omul unchiului Ramiz am înţeles bine să visez ...
Windy, şi eu am centrală, plăteam sume aberante şi nu aveam nici apă caldă nici căldură. Merită orice această centrală proprie, dar la debranşare e războiul nervilor, eu zic să nu te laşi şi să-l câştigi.windy_day a scris:
Bună Denisa, scuze că am uitat să salut. Sunt între două certuri cu ăi de la RADET care acum au descoperit că în Bucureşti mai vine şi frigul şi ar fi nevoie ca instalaţiile chiar să funcţioneze (am încercat să trec pe centrală proprie dar numai praf de stele nu cer pentru a aproba debranşarea )
Fetelor, vă ţuc, mă aşteaptă ai mei cu masa.
Motzişor- vip
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum