14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună dimineaţa Rodica, 'neaţa Andradaandradamaria a scris:BUNa DIMINEATA NATIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
Si eu va declar pe toate eroine absoluteeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(daca exista asa ceva si daca nu inventam noi )Pe aici e o zi de tot... asa ca o sa ma uit ..la 27...
Da-da, acceptăm, ne declarăm forum eroic,
Apropo, deşi multă lume a băgat de seamă că s-a încărcat tot episodul, totuşi pun link-urile fragmentelor care se încărcau în timp ce eu dormeam, aferim pentru tehnica modernă.
Aşk ve Ceza ep. 27 - 7/9 --- 8/9 --- 9/9 subtitrat româneşte - formatul original
cafea cafea
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
EPISODE 30
Mehmet has left Savas and Yasemin in a Jam by sending Sahnur the photos. Leyla is worried about Yas's situation after she has learned that savas is married to çiçek. and she forces Yas to break off her relationship with savas.
Çiçek is devastated with the death of her brother and her only consolation is to be near Savas at such hard times. Savas believes he must be close to Çiçek on her hard times but he still feels uncomfortable near her. Savas comes face to face with the threat of drugs for the first time.
Who is Besir? Why are Pala and Ahmet Moran scared of Besir?
(I guess Besir is the new character of Sinan Tuzcu)
Mehmet îi lasă pe Savaş şi Yasemin dar îi presează ( necăjeşte ) prin trimiterea fotografiilor lui Şahnur. Leyla este îngrijorată de situaţia lui Yasemin după ce ea a aflat că Savaş este căsătorit cu Çiçek , ea o forţează pe Yasemin să rupă relaţia cu Savaş.
Çiçek este răvăşită de moartea fratelui ei şi se consolează numai fiind aproape de Savaş în astfel de momente grele. Savaş crede că trebuie să fie aproape de Çiçek , dar el încă se simte inconfortabil în apropierea ei. Savaş ajunge faţă în faţă pentru prima dată cu ameninţarea drogurilor .
Cine este Besir? De ce sunt Pala şi Ahmet Moran speriaţi de Besir ?
(Cred că Besir este noul personaj interpretat de Sinan Tuzcu)
Drăgălaşelor !!!
Motzi şi echipa :merci:
am încercat eu ceva dar recunosc că tot fugiţi de acasă par amândoi .
Mehmet has left Savas and Yasemin in a Jam by sending Sahnur the photos. Leyla is worried about Yas's situation after she has learned that savas is married to çiçek. and she forces Yas to break off her relationship with savas.
Çiçek is devastated with the death of her brother and her only consolation is to be near Savas at such hard times. Savas believes he must be close to Çiçek on her hard times but he still feels uncomfortable near her. Savas comes face to face with the threat of drugs for the first time.
Who is Besir? Why are Pala and Ahmet Moran scared of Besir?
Mehmet îi lasă pe Savaş şi Yasemin dar îi presează ( necăjeşte ) prin trimiterea fotografiilor lui Şahnur. Leyla este îngrijorată de situaţia lui Yasemin după ce ea a aflat că Savaş este căsătorit cu Çiçek , ea o forţează pe Yasemin să rupă relaţia cu Savaş.
Çiçek este răvăşită de moartea fratelui ei şi se consolează numai fiind aproape de Savaş în astfel de momente grele. Savaş crede că trebuie să fie aproape de Çiçek , dar el încă se simte inconfortabil în apropierea ei. Savaş ajunge faţă în faţă pentru prima dată cu ameninţarea drogurilor .
Cine este Besir? De ce sunt Pala şi Ahmet Moran speriaţi de Besir ?
(Cred că Besir este noul personaj interpretat de Sinan Tuzcu)
Drăgălaşelor !!!
Motzi şi echipa :merci:
am încercat eu ceva dar recunosc că tot fugiţi de acasă par amândoi .
Parca personajul lui Sinan Tuzcu parea prea prietenos cu Savas ca sa fie seful mafiotilor...(stiind ca Savas e contra...)
Eu ma asteptam la un mos gen sticlarul din "Ani pierduti"...
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Burak Sergen- este noul actor care va intra in ask. el va fi mafiotul.iulia1965 a scris: Parca personajul lui Sinan Tuzcu parea prea prietenos cu Savas ca sa fie seful mafiotilor...(stiind ca Savas e contra...)
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Aşk ve Ceza’ya gündem yaratacak doping
Diziye yeni isimler katılıyor. İki isim kesin, bir oyuncuyla görüşmeler sürüyor.
Bu iddia kulislere bomba gibi düştü. Reytinglerinde düşüş gözlenen Aşk ve Ceza'da çözüm yeni oyuncularda bulundu.
Televizyon Gazetesi’nin haberine göre, Aşk ve Ceza’nın kadrosuna Ece Hakim ve Burak Sergen’in de katıldığı konuşuluyor. Diziyle ilgili bir diğer haber ise usta oyuncu Tarık Akan ile görüşüldüğü yönünde. Aşk ve Ceza bu sezon Ahu Yağtu ve Sinan Tuzcu’yu kadrosuna katmıştı.
14 Ekim 2010 Perşembe 10:59:46 Televizyon Gazetesi Dizi /
Diziye yeni isimler katılıyor. İki isim kesin, bir oyuncuyla görüşmeler sürüyor.
Bu iddia kulislere bomba gibi düştü. Reytinglerinde düşüş gözlenen Aşk ve Ceza'da çözüm yeni oyuncularda bulundu.
Televizyon Gazetesi’nin haberine göre, Aşk ve Ceza’nın kadrosuna Ece Hakim ve Burak Sergen’in de katıldığı konuşuluyor. Diziyle ilgili bir diğer haber ise usta oyuncu Tarık Akan ile görüşüldüğü yönünde. Aşk ve Ceza bu sezon Ahu Yağtu ve Sinan Tuzcu’yu kadrosuna katmıştı.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
BUNA MICHI, ma bucur sa te revad ..si prin ograda noastra=sintagma marca IULIA 80 (IMI ESTE FOARTE DOR SI DE EA )michiper68 a scris:
Di b
Aşk ve Ceza bu sezon Ahu Yağtu ve Sinan Tuzcu’yu kadrosuna katmıştı.
sA INTELEG ..CA FAC "RECRUTARI DE PERSONAL" ca in sfarsit au bagat de seama ca au luat-o in jos ....sa fi ajuns pana la maria sa BOSTANUL.. un anumit tip de feedback,
orice consumator isi impartaseste parerea BUNA la cel mult 2 persoane, iar parerea PROASTA la cel putin 10, lucru verificat, nu am emis eu aceasta judecata de valoare, asa ca era cazul sa faca ceva numai sa nu fie si mai rau ca ii bate Kanal d ..vai de mama lor! si le-a aratat :emo6:
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
[quote="DENISA"]EPISODE 30
Mehmet has left Savas and Yasemin in a Jam by sending Sahnur the photos. Leyla is worried about Yas's situation after she has learned that savas is married to çiçek. and she forces Yas to break off her ..........
[i][color=darkblue]
[b]am încercat eu ceva dar recunosc că tot fugiţi de acasă par amândoi .
HA HA Denisa chiar aşa vai ce m-a distrat poza.
Bună searaaaaa!!!
Mulţam fain Denisa dar nu mă mai pot opri oricum v-am mai lăsat şi vouă bunătăţi gustaţi să mai puneţi şi voi ceva pe burtică.
Cu Başir ăsta ivorbeşte Ahmet la telef.. şi îi urează sănătate când intră Yavuz şi o întreabă pe maica lui, cu cine vorbeşte ăl bătrân, deci se pare că ăsta o fi AGĂ peste AGI( cum le-o fi zicând la ăia dacă-s la grămadă Motzi?)
O seară bună!
Mehmet has left Savas and Yasemin in a Jam by sending Sahnur the photos. Leyla is worried about Yas's situation after she has learned that savas is married to çiçek. and she forces Yas to break off her ..........
[i][color=darkblue]
[b]am încercat eu ceva dar recunosc că tot fugiţi de acasă par amândoi .
HA HA Denisa chiar aşa vai ce m-a distrat poza.
Bună searaaaaa!!!
Mulţam fain Denisa dar nu mă mai pot opri oricum v-am mai lăsat şi vouă bunătăţi gustaţi să mai puneţi şi voi ceva pe burtică.
Cu Başir ăsta ivorbeşte Ahmet la telef.. şi îi urează sănătate când intră Yavuz şi o întreabă pe maica lui, cu cine vorbeşte ăl bătrân, deci se pare că ăsta o fi AGĂ peste AGI( cum le-o fi zicând la ăia dacă-s la grămadă Motzi?)
O seară bună!
[quote="lexia"]Aoleu Lexia, se încurcă şi turcii la nume: ba Hasip, Ba Hasib, ba Başir, ba Beşir, se pare că e Beşir, şi cu pluralul mi-ai zis-o, chiar mă duc la dicţionar să verific, nefiind cuvânt românesc creează probleme. De exemplu e un paşă, două paşale (e vorba de omul care are funcţia de guvernator pe rangul respectiv, nu de teritoriu) atunci ar fi un agă, două ????,? dar stai să vedem, da DEX-ul dă două forme de plural pentru paşă: paşale şi paşi, iar pentru agă, doar pluralul agi, dar sună ca pumnu-n ochi
PS. Na, iaca trosc, pe DEX-urile on line apare şi pluralul agale pentru agă. Atunci băgăm în ciur şi alegem
De la Lacramyyoara avem traducerile promo-urilor, mulţumim frumos Lăcrămioara!!!:
Ce nu ai putut sa obtii de la Savas,de-acuma ai venit aici!Du-te dracului ( du-te naibii) de aici.,du-te dracului!
-Uite-te in ce hal suntem, esti impreuna cu un barbat insurat.
-S-a intamplat numai din vina ta.
Mi-ai luat o casa, mi-ai dat niste bani, iar acum cred ca spui: ,,altceva ce imi mai vrau, nu-i asa"?!
- L-am luat la mine si l-am gazduit in casa mea.
- Aseara nu erai in patul lui Pelin! -
Maine...
Denisa, aşteptăm să vină în completare şi traducerea în engleză.
Lăcră s-a oprit când i-am spus că eu nu mai prelucrez promo-urile (ia prea mult timp) ca să pot recupera decalajul la episoadele mari.
Fetelor, dar după câte pricep eu, în episodul 30 va fi ca la circ, se va certa toată lumea cu toată lumea, dacă ţipă întruna şi Leyla şi Nazan eu personal îmi dau demisia
PS. Na, iaca trosc, pe DEX-urile on line apare şi pluralul agale pentru agă. Atunci băgăm în ciur şi alegem
De la Lacramyyoara avem traducerile promo-urilor, mulţumim frumos Lăcrămioara!!!:
Ce nu ai putut sa obtii de la Savas,de-acuma ai venit aici!Du-te dracului ( du-te naibii) de aici.,du-te dracului!
-Uite-te in ce hal suntem, esti impreuna cu un barbat insurat.
-S-a intamplat numai din vina ta.
Mi-ai luat o casa, mi-ai dat niste bani, iar acum cred ca spui: ,,altceva ce imi mai vrau, nu-i asa"?!
- L-am luat la mine si l-am gazduit in casa mea.
- Aseara nu erai in patul lui Pelin! -
Maine...
Denisa, aşteptăm să vină în completare şi traducerea în engleză.
Lăcră s-a oprit când i-am spus că eu nu mai prelucrez promo-urile (ia prea mult timp) ca să pot recupera decalajul la episoadele mari.
Fetelor, dar după câte pricep eu, în episodul 30 va fi ca la circ, se va certa toată lumea cu toată lumea, dacă ţipă întruna şi Leyla şi Nazan eu personal îmi dau demisia
Motzişor- vip
Bună seara.
Denisa, Fulgerică e îmbrăcat aiurea dar nici Tuba nu se lasă. Cizmele şi pălăria sunt oribile. Nici fularul ăla gigantic nu mă încântă, dar să zicem că merge. Oricum este incomparabil mai bine decât varianta originală a pozei
Prin urmare s-a pus Bostanul pe adus actori noi. Păi problemele lui cele mai mari erau scenariul (scenariştii) şi Yasemin (adică Nurgula) şi tocmai astea rămân nerezolvate. Bine, nu mi-ar părea rău dacă ar dispărea mai repede Mehmet, Bora, Mustafa, Baran şi, dacă se poate, Nazan. De când au tâmpit personajul, s-a prostit total şi actriţa. La început juca acceptabil, acum e pe lângă mai mereu. Doar furia şi plânsetele îi mai ies (la plâns stă mult peste Yasomia).
Rău mai arată Nurgula, are nişte saci (că pungi e prea puţin spus) sub ochi, mamă, mamă.
Să aveţi o seară frumoasă în contnuare
Denisa, Fulgerică e îmbrăcat aiurea dar nici Tuba nu se lasă. Cizmele şi pălăria sunt oribile. Nici fularul ăla gigantic nu mă încântă, dar să zicem că merge. Oricum este incomparabil mai bine decât varianta originală a pozei
Prin urmare s-a pus Bostanul pe adus actori noi. Păi problemele lui cele mai mari erau scenariul (scenariştii) şi Yasemin (adică Nurgula) şi tocmai astea rămân nerezolvate. Bine, nu mi-ar părea rău dacă ar dispărea mai repede Mehmet, Bora, Mustafa, Baran şi, dacă se poate, Nazan. De când au tâmpit personajul, s-a prostit total şi actriţa. La început juca acceptabil, acum e pe lângă mai mereu. Doar furia şi plânsetele îi mai ies (la plâns stă mult peste Yasomia).
Rău mai arată Nurgula, are nişte saci (că pungi e prea puţin spus) sub ochi, mamă, mamă.
Să aveţi o seară frumoasă în contnuare
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Denisa, chiar aşa, eu n-am mai comentat pozele ca să nu mă amărăsc mai tare. Mulţam fain pentru ele.windy_day a scris:... Denisa, Fulgerică e îmbrăcat aiurea dar nici Tuba nu se lasă... Rău mai arată Nurgula, are nişte saci (că pungi e prea puţin spus) sub ochi, mamă, mamă. Să aveţi o seară frumoasă în contnuare
Windy, după mine, dintre toate telenovelele, poate Kasaba şi Aşk ve Ceza aveau cea mai serioasă tematică, pentru că prin prisma unor vieţi de familie se conturau probleme sociale reale. N-am avut nervi să urmăresc serialul Kasaba, mă iritau cadrele-ASI care apăreau la tot pasul, dar sincer îmi pare rău de ideile bune din Aşk. Stau şi eu şi mă minunez cât ne ţine entuziasmul de dragul lui Murat care măcar joacă, vaaai ce bine ar fi ca producătorii să îi găsească filmului un sfârşit rapid şi onorabil. Dar pentru niciunii dintre favoriţii noştri nu se aud noutăţi valabile.
Fetelor, vă doresc şi eu o noapte ca-n basme şi o săptămână plină de bucurii.
Motzişor- vip
Buna dimineata o zi buna tuturor
rodica- vip
Varsta : 68
Buna dimineata ,
Doamne e o ceata mai dihai decat scenariul din ASK, dar eu va doresc o zi frumoasa tuturor! http://www.gecce.com/haberler/magazin/dere-gayrettepe-emniyet-mudurlugunde-158
Se pare ca majoritatea actritelor au inclinatii spre 2 elemente...bautura si barbatii urati...e la alegere ...ori cate una,ori amandoua !!!!!!!!!!
Doamne e o ceata mai dihai decat scenariul din ASK, dar eu va doresc o zi frumoasa tuturor! http://www.gecce.com/haberler/magazin/dere-gayrettepe-emniyet-mudurlugunde-158
Se pare ca majoritatea actritelor au inclinatii spre 2 elemente...bautura si barbatii urati...e la alegere ...ori cate una,ori amandoua !!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Bună dimineața fete frumoase!
Sunt la școală, pe modelul: o oră de muncă o cafea iarăși muncă iar cafea
Lexia, Windy, prietena noastră din Bulgaria keii2009 ne/a trimis deja subtitrarea pentru ep. 29.
He-he, sper să ne apropiem de liman cît mai repede.
Eu mai am doar o oră și pot fugi acasă să dau năvală pe ep. 28 la care voi ați muncit deja, sărumîna. Vă pup integral
Sunt la școală, pe modelul: o oră de muncă o cafea iarăși muncă iar cafea
Lexia, Windy, prietena noastră din Bulgaria keii2009 ne/a trimis deja subtitrarea pentru ep. 29.
He-he, sper să ne apropiem de liman cît mai repede.
Eu mai am doar o oră și pot fugi acasă să dau năvală pe ep. 28 la care voi ați muncit deja, sărumîna. Vă pup integral
Motzişor- vip
drăgălaşelor !!!
Kudret face recrutări de personal poate ..poate ne mutăm lupa după Nurgul dar mai bine ar fi să apară cât mai puţin posibil în serial dacă tot se încăpăţânează să o păstreze .
Bună ziuaaaa!
Cam singur îl lasaţi pe Muri când o intra Iulia şi o vedea câtă lipsă de responsabilitate să vezi atunci Oare cine le-o lua.
Mulţam Motzule de răspuns dar am eu o variantă mai bună decât a dexului care zice AGALE eu le-aş zice AGĂI că se pare că e la alegere.
Ce boacăne o mai fi făcut în Weekend fam Yildirim???
O zi bună
Cam singur îl lasaţi pe Muri când o intra Iulia şi o vedea câtă lipsă de responsabilitate să vezi atunci Oare cine le-o lua.
Mulţam Motzule de răspuns dar am eu o variantă mai bună decât a dexului care zice AGALE eu le-aş zice AGĂI că se pare că e la alegere.
Ce boacăne o mai fi făcut în Weekend fam Yildirim???
O zi bună
Bună Lexia !!!
nu e singurel , îl supraveghez de la distanţă.
nu e singurel , îl supraveghez de la distanţă.
Bine Lexia, atunci o vom lua agale printre agăilexia a scris:... Mulţam Motzule de răspuns dar am eu o variantă mai bună decât a dexului care zice AGALE eu le-aş zice AGĂI că se pare că e la alegere...
Să ne ferească Dumnezeu la subtitrare de pluralul cuvântului ăstuia, oricum ar fi sună nefiresc, votez şi eu pentru agăi
Motzişor- vip
Motzi să puneţi o vorbă bună pe la agăi ptr Savaş
Auzi, Denisa, derbedeului ăsta micu' i-oi pune o vorbă bună când 'o-nvăţa româneşte!DENISA a scris:Motzi să puneţi o vorbă bună pe la agăi ptr Savaş
Că uite, doar din cauza lui, nu pot vorbi cu voi, ci trebuie să vă las că am de lucruuuuu
Motzişor- vip
1-17 Dizilerin Yayınlanan Ekim'de Reyting Sıralaması
TOTAL GRUBUNDA DİZİLERİN SIRALAMASI
SIRA ADI PROGRAM (R)% AMR (Total)% SHR (Total)
1-KANAL D YAPRAK DOKUMU 16,80% 41,28%
.
.
.
8-KANAL D AKASYA DURAGI 8,82% 24,68%
9-ATV Ezel 8,34% 21,14%
GENIS 10-STAR TV Aile 8,12% 19,74%
11-ATV ASK Hayal BIR 7,88% 20,80%
12-ATV ASK VE CEZA 7,72% 18,82%
13-KANAL D KAVAK YELLERI 7,29% 22,32%
14-ATV GONULCELEN 6,91% 16,79%
15-FOX Arka SIRADAKILER TV 6,51% 17,78%
AB GRUBUNDA DİZİLERİN SIRALAMASI
1-KANAL D YAPRAK DOKUMU 16,41% 43,35%
5-ATV Ezel 10,24% 27,65%
6-ATV PUSU KURTLAR VADISI 9,98% 26,57%
7-KANAL D DUYMASIN COCUKLAR 8,46% 22,47%
8-KANAL D KAVAK YELLERI 8,40% 25,85% 8
9-ATV SOKAKLAR Arka 7,45% 20,04%
10-KANAL D Turkan 7,08% 24,82%
11-ATV ASK VE CEZA 6,91% 18,30%
12-ATV GONULCELEN 6,53% 17,09%
13-STAR TV CAZIBE Yahsi 6,49% 20,62%
14-ATV Mali TURC 6,34% 17,03%
15-ATV GENIS Aile 6,00% 15,64%
TOTAL GRUBUNDA DİZİLERİN SIRALAMASI
SIRA ADI PROGRAM (R)% AMR (Total)% SHR (Total)
1-KANAL D YAPRAK DOKUMU 16,80% 41,28%
.
.
.
8-KANAL D AKASYA DURAGI 8,82% 24,68%
9-ATV Ezel 8,34% 21,14%
GENIS 10-STAR TV Aile 8,12% 19,74%
11-ATV ASK Hayal BIR 7,88% 20,80%
12-ATV ASK VE CEZA 7,72% 18,82%
15-FOX Arka SIRADAKILER TV 6,51% 17,78%
5-ATV Ezel 10,24% 27,65%
6-ATV PUSU KURTLAR VADISI 9,98% 26,57%
7-KANAL D DUYMASIN COCUKLAR 8,46% 22,47%
8-KANAL D KAVAK YELLERI 8,40% 25,85% 8
9-ATV SOKAKLAR Arka 7,45% 20,04%
10-KANAL D Turkan 7,08% 24,82%
13-STAR TV CAZIBE Yahsi 6,49% 20,62%
14-ATV Mali TURC 6,34% 17,03%
15-ATV GENIS Aile 6,00% 15,64%
Denisa, mulţumim frumos, dar ce interesant, dacă o iau la vale şi serialul Tubei şi al lui Murat, măcar se prăvălesc ţinându-se de mânuţă.DENISA a scris:
[b]12-ATV ASK VE CEZA 7,72% 18,82%
.
Motzişor- vip
iubita ei se ţin de mână de la distanţă , încă merg pe un drum care sper eu să-i aducă iară alături măcar într-un nou proiect .
Maşallah, Denisa dragă!DENISA a scris:iubita ei se ţin de mână de la distanţă , încă merg pe un drum care sper eu să-i aducă iară alături măcar într-un nou proiect ...
Pe unde umblă frumoasele noastre? Vreau s-o felicit pe Windy că a lucrat cot la cot cu Lexia şi eu mă pot mişca mult mai repede.
dar gata cu vorba Revin
Motzişor- vip
poate fac vreun plan de atac crezând că eu dorm îi font
ptr voi drăgălaşelor
ptr voi drăgălaşelor
Denisa, nu dormi tu, dar mai eşti o figură şi jumătate, sărumâna de ciocolăzi!DENISA a scris:poate fac vreun plan de atac crezând că eu dorm îi fontptr voi drăgălaşelor
Totuşi, ceva e clar: mutriţa din dreapta sunt eu, dar colega mea din stânga cine să fie?
Denisa, cu ajutorul Lexiei şi al lui Windy, bonus pentru ciocolăzi:
Aşk ve Ceza ep. 28 - 1/9 subtitrat româneşte - formatul original
Unde-or fi fetele? :nh8:
Motzişor- vip
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum