14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Să trăieşti Denisa, eram convinsă că minunata Tomris Incer fumează ca un... turc Se aude pe voce!DENISA a scris:... http://farm1.static.flickr.com/122/287606648_dbe2fec79d.jpg
Denisa dragă tu eşti tare harnică,dar fetele-s cam uşărnice. Între timp mai adăugăm şi noi ceva:
Aşk ve Ceza ep. 28 - 2/9 --- 3/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună dimineaţaaaa !!
Cafeaua este gata serviţi cu încredere
şi dacă vreţi altceva rapid de făcut
O zi bună.
Cafeaua este gata serviţi cu încredere
şi dacă vreţi altceva rapid de făcut
O zi bună.
Buna dimineata o zi cat mai linistita si nu fiti sigure ca a-ti pus gheruta pe Murat eu stau la panda
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Multumiri pentru Motzi si prietenelor care o ajuta . Apropos cred ca am sa incep incet incet sa il las lui Iulia pe Murat (desi in lipsa ei voi lupta) dar a inceput sa-mi placa de fratele lui Cicek din ce in ce mai mult e mai fain dar nu va faceti vise
rodica- vip
Varsta : 68
Buna dimi!!! cafea
In poza asta parca Murat ar gandii asa: O VREAU PE TUBA !!!..m-am saturat de nurguleata
In poza asta parca Murat ar gandii asa: O VREAU PE TUBA !!!..m-am saturat de nurguleata
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna ziua dragalaselor sa aveti o zi buna cu multe bucurii si impliniri.Mii de multumiri lu Motzi si intreaga echipa care ne fac sa vizionam cu multa placere ASK sunteti ceva de vis.La Galati ploua si e frig dar voi ne incalziti sufletele cu bucuria pe care nio faceti.Multi va iubesc si va pup duuuuuulce
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Fetelor uitati ce problema importanta am dezbatut noi ieri seara in ograda cealalta. Voi ce parere aveti?!!!!!!!!
Pe cand vibratoare Murat ?iulia1965 a scris: Buna, fetelor !
Am facut un tur... si eram sa cad de pe scaun! TREBUIA neaparat sa povestesc cuiva !
Credeati ca noi suntem duse cu pluta din cauza turcilor ?? La croati ( ei abia acum prind gustul serialelor turcesti, cu BBG ) au aparut vibratoarele Onur !!
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=hr&u=http://www.24sata.hr/show/svi-zele-onurov-vibrator-kupuju-ga-i-muskarci-i-zene/195807/&ei=K6u8TICbBoLHswbOwcnBDQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=8&ved=0CEQQ7gEwBzgo&prev=/search%3Fq%3DBerguzar%2BKorel%26start%3D40%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DxCc%26sa%3DN%26tbo%3D1%26rls%3Dorg.mozillaofficial%26channel%3Ds%26prmdo%3D1%26tbs%3Dqdr:d%26prmd%3Divfdln
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bună drăgălaşelor !!! ce mai faceţi ?? am cetit un zvon precum că Tuba s-a debarasat de scheleticul Sami . :emo5: aştept confirmarea oficială nu de alta dar să nu mă bucur degeaba .
Salut frumoaselor, păi dacă Tuba a scăpat de maţe-fripte eu zic să dăm de beut în ordine alfabeticăDENISA a scris:Bună drăgălaşelor !!! ce mai faceţi ?? am cetit un zvon precum că Tuba s-a debarasat de scheleticul Sami . aştept confirmarea oficială nu de alata dar să nu mă bucur degeaba .
Iar cum eu sunt 30072BB, până vin fetele cu A trec la muncă, Andradaaaaaaa
Motzişor- vip
merită să petrecem dar vorba turcoaicelor să auzim că , confirmă ea cu guriţa ei .
Dana ,in this article it is written that they are separated. Probably true. We waiting for her confirmation.
Dana ,in this article it is written that they are separated. Probably true. We waiting for her confirmation.
Denisa, sunt atît de exasperată de arătarea Sami, că nu mai aştept nicio confirmare (contrar obiceiului meu, da' nah). cafeaDENISA a scris:merită să petrecem dar vorba turcoaicelor să auzim că , confirmă ea cu guriţa ei .
Motzişor- vip
eu cred că nu o va lăsa el aşa uşor , e o mină aur , dacă nu ar ea cine ar fi vorbit de el , habar nu aveam cine este dacă nu apărea agăţat de ea .
Buna si tie si tuturor!DENISA a scris:Bună drăgălaşelor !!! ce mai faceţi ?? am cetit un zvon precum că Tuba s-a debarasat de scheleticul Sami . :emo5: aştept confirmarea oficială nu de alta dar să nu mă bucur degeaba .
Si eu am citiiiiiiiiiiiiiiiit, sper sa fie adevarat..dar daca maine citim ca s-a cuplat cu Cancelul???????????sunt multe fete carora le-ar plcea,dar nu ma numar printre ele, ma numar printre cele care ar spune ..cate seriale atatia iubiti ...sau chiar 2 iubiti pe serial!!!!!!!!!(stiuti)
Am o mare consideratie pentu Murat (chiar daca nu sunt de acord) ca a aparat-o pe Tuba cum a putut mai bine...in public,n-a atins-o nici cu o floare....ce-o fi fost in sufletul lui..este o alta poveste indragostit
MOTZI,pana nu confirma ea pana nu spune ca ..gata ..marea dragoste este si va fi Muri...ca oricat de departe par a fi sunt mai aproape ca niciodaTA,nu beau decat de dragul tau (sunt anti alcool convinsa)
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 19 Oct 2010, 1:53 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Andrada nici eu nu sunt fan Canselu' dar e mult .. mult mai bun decât Sami acum sper să nu facă o iară o alegere greşită.
Acestea sunt bune ???
Acestea sunt bune ???
SUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!, EU VREAU O CAFEA CA IMI ESTE DEAJUNS...BA NU, VREAU SI O TIGARA CA...M-AM LUAT DUPA TURCI!!!!!!!!!!DENISA a scris:Andrada nici eu nu sunt fan Canselu' dar e mult .. mult mai bun decât Sami acum sper să nu facă o iară o alegere greşită.
Acestea sunt bune ???
andradamaria- vip
andradamaria a scris:SUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!, EU VREAU O CAFEA CA IMI ESTE DEAJUNS...BA NU, VREAU SI O TIGARA CA...M-AM LUAT DUPA TURCI!!!!!!!!!!
Poftim.....
Măiii, gagici? Dacă ne citesc şi minori?DENISA a scris:
Poftim.....http://www.glitter-graphics.com
http://dl3.glitter-graphics.net/pub/450/450953qq7wntc2e4.png
https://2img.net/r/ihimizer/img828/5600/2532022y.gif
http://www.glitter-graphics.com
http://dl.glitter-graphics.net/pub/2566/2566301wmvz73kjz0.jpg
Andrada, nu neapărat trebuie să bei, doar să-i omeneşti pe cei ,,capabili"!
Dar azi şi eu chefuiesc doar teoretic, uite Andrada, Denisa, încă un rând de cafea cafea cafea iar eu vă las că mi-e taşca plină de traducerile Lexiei şi ale lui Windy, ele au terminat ep. 28, de-acum restul de mine depinde.
Vă văd pe-nserat
Motzişor- vip
Motzi serveşte ptr a căpăta energie mai multă
multumesc!!!!!!!!!!!,MAI ALES PENTRU SUBLINIERI sunt de acord cu tine...dar in ce priveste Muri sunt irecuperabila,in rest...ce-ar fi omul fara viciile lui?DENISA a scris:
Poftim.....
andradamaria- vip
Denisa, mulţumesc frumos, uite şi pentru tine şi fete:DENISA a scris:Motzi serveşte ptr a căpăta energie mai multă https://2img.net/r/ihimizer/img718/3268/chocolatecandy1.jpg
Aşk ve Ceza ep. 28 - 4/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Mulţam Motzi ...
19 Ekim 2010, Salı
Önce askerlik yapsaydım ata'yı daha iyi oynardım
BU GECE BAŞLIYORUM
* Nasıl birini oynuyorsunuz?
Bu akşamki bölümde gireceğim diziye. Murat Yıldırım’ın canlandırdığı ‘Savaş’ karakterinin en yakın arkadaşı ‘Hakan’ı oynuyorum. Beş yıl önce eşini kaybeden 13 yaşında bir kız babası... ‘Savaş’la ABD’de beraber okumuşlar. Ailevi sebeplerden dolayı Türkiye’ye dönüyor. Dönünce de ‘Savaş’ın yanına gidiyor. Sonrasını anlatmayayım da, izlerken tadı kaçmasın.
* Çocuğunuz olmadığı halde 13 yaşında bir kız çocuğu babasını oynamak nasıl bir duygu?
Daha önce de baba rolünü oynamıştım ama 13 yaş ilk kez oluyor. Yaş büyüyor gittikçe... Hikayeyi ‘evlendikten hemen sonra çocukları oldu’ diye kurmuşlar. Bu durum insanda “Eyvah benim 13 yaşında çocuğum olabilirmiş” duygusu yaratıyor. 13 yaşındaki bir kız çocuğunun sorununu anlayıp öyle bir babayı oynamak pek kolay değil açıkçası. Burada yönetmenimiz Kudret’i dinliyorum.
19 Ekim 2010, Salı
Önce askerlik yapsaydım ata'yı daha iyi oynardım
BU GECE BAŞLIYORUM
* Nasıl birini oynuyorsunuz?
Bu akşamki bölümde gireceğim diziye. Murat Yıldırım’ın canlandırdığı ‘Savaş’ karakterinin en yakın arkadaşı ‘Hakan’ı oynuyorum. Beş yıl önce eşini kaybeden 13 yaşında bir kız babası... ‘Savaş’la ABD’de beraber okumuşlar. Ailevi sebeplerden dolayı Türkiye’ye dönüyor. Dönünce de ‘Savaş’ın yanına gidiyor. Sonrasını anlatmayayım da, izlerken tadı kaçmasın.
* Çocuğunuz olmadığı halde 13 yaşında bir kız çocuğu babasını oynamak nasıl bir duygu?
Daha önce de baba rolünü oynamıştım ama 13 yaş ilk kez oluyor. Yaş büyüyor gittikçe... Hikayeyi ‘evlendikten hemen sonra çocukları oldu’ diye kurmuşlar. Bu durum insanda “Eyvah benim 13 yaşında çocuğum olabilirmiş” duygusu yaratıyor. 13 yaşındaki bir kız çocuğunun sorununu anlayıp öyle bir babayı oynamak pek kolay değil açıkçası. Burada yönetmenimiz Kudret’i dinliyorum.
uradBa yönetmenimiz Kudret’i dinliyorum.[/quote][/color]DENISAAAAAAAAAA...m-a tampit GOAGALUUUUL!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Andrada nici eu nu am înţeles nik .....
fetelor care dintre voi aveţi episoadele din " Un nou destin " , ep :5, 6 7,8, 10,11,13,14,15, 49 ???
fetelor care dintre voi aveţi episoadele din " Un nou destin " , ep :5, 6 7,8, 10,11,13,14,15, 49 ???
N-am episoadele Denisa, dar cu turca gooagăl ar fi ceva în genul că actorul joacă rolul unui tată văduv, tată al unei fetiţe de 13 ani, şi parcă se învârt în jurul discuţiei, când a mai jucat acel actor rol de tată tra-la-la... dar totul e ca prin ceaţăDENISA a scris:Andrada nici eu nu am înţeles nik .....
Motzişor- vip
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum