Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de windy_day Vin 08 Oct 2010, 10:43 pm

Bună Denisa!
Eu nu am apucat să văd nici Fatmagul ieri, la Gonulcelen este simplu că , după cum merg lucrurile , în 10 minute mă lămuresc. Au făcut din searialul ăsta chiar o poveste dezlânată şi subţire rău. Faza cu moarta revenită la viaţă e cea mai tare din tot ce am văzut până acum la turci. E record absolut, parcă am fi în seria aia "Povestiri din criptă" Smile Mă întreb ce-o fi cu ăştia de la SIS de au căzut aşa.

La AvC, dacă ne luăm după rezumat, îi agită rău scenariştii pe Baldari şi Moruni. Se pare că va fi un episod ceva mai animat decât precedentele. Dar să nu ne grăbim să tragem concluzii că Bostănel ne-a dovedit că este omul surprizelor (şi dacă sunt neplăcute tot surprize se numesc, nu?)
Eu tot sunt curioasă dacă Pelin aia mai apare sau a fost o prezenţă "meteorică".

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 08 Oct 2010, 10:48 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Vin 08 Oct 2010, 10:45 pm

windy_day a scris:Bună Denisa!
Eu nu am apucat să văd nici Fatmagul ieri, la Gonulcelen este simplu că , după cum merg lucrurile , în 10 minute mă lămuresc. Au făcut din searialul ăsta chiar o poveste dezlânată şi subţire rău. Faza cu moarta revenită la viaţă e cea mai tare din tot ce am văzut până acum la turci. E record absolut, parcă am fi în seria aia "Povestiri din criptă" Smile Mă întreb ce-o fi cu ăştia de la SIS de au căzut aşa.

stai aşa că mai nou se recuplează Murat cu Selin /Bahar , uite aici

https://www.youtube.com/watch?v=5Lm--KkkHkI

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 08 Oct 2010, 10:53 pm

DENISA a scris:ue]stai aşa că mai nou se recuplează Murat cu Selin /Bahar , uite aici

https://www.youtube.com/watch?v=5Lm--KkkHkI

Smile Parcă suntem la canal SF. Ăştia sunt bântuiţi mai rău decât castelele englezeşti Smile . Asta da resuscitare
Doamne ce scenarişti, au creierul pe moaţe ?!?... scuze nu pe moaţe că asta înseamnă minte multă, NETED, vroiam să spun. Fac o supă chioară din poveste. Păcat, puteau să o aducă mai frumos din condei. Singurul lucru surprinzător, dar în sensul bun, este că o "dezvelesc" la greu pe Tuba (care arată foarte bine). Nu de alta dar în ASI mai aveau puţin şi îi puneau şi vara şubă pe ea.

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 08 Oct 2010, 10:58 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 08 Oct 2010, 10:56 pm

da , dar e din ce în ce mai finuţă, lasă în urmă acea Hasret din cartier , fac şi ei economie de materiale , nu ai văzut şi la Yasemina mai că pârâie rochiile pe ea .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 08 Oct 2010, 11:05 pm

DENISA a scris:da , dar e din ce în ce mai finuţă, lasă în urmă acea Hasret din cartier , fac şi ei economie de materiale , nu ai văzut şi la Yasemina mai că pârâie rochiile pe ea .

Păi o fac tot mai finuţă că şi aşa au pierdut total firul epic. Dar eu tot mă minunez ce repede învaţă Hasret totul, de la note la cântatul la instrumente, mersul elegant dicţia şi câte altele, 2-3 lecţii şi gata! (Scuze, greşesc fiindcă pentru mersul pe tocuri, ţinută şi dicţie a fost suficientă doar o lecţie)
Hai măi Denisa că la ţinutele office i-au mai lărgit bluziţele şi rochiţele Yaseminei. Doar la rochiile de seara taie din material la greu Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 08 Oct 2010, 11:07 pm

Windy avea neuronii odihniţi acum captează rapid informaţia .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 08 Oct 2010, 11:10 pm

DENISA a scris:Windy avea neuronii odihniţi acum captează rapid informaţia .

Smile Smile mai rău este că neuronii scenariştilor încă se mai odihnesc Smile

Denisa, ies şi eu.
Noapte bună, vise plăcute! Sleep
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 08 Oct 2010, 11:15 pm

tind să cred că toţi sunt o apă şi un pământ , e boală generală , la Ezel cum sunt în sezonul 2 ??? mă , Bahar moare ????

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 2566599L

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 09 Oct 2010, 1:37 am, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 08 Oct 2010, 11:46 pm

Rezumat EPISODUL 29 Ask ve Ceza

Yasemin vrea o familie şi o casă!
Nazan se căsătoreşte cu Bora, deoarece ea nu poate suporta faptul că ucigaşul soţului ei să vină la ea acasă. Toată lumea în familie este supărată din cauza fugii lui Nazan de acasă. Bora este fericit pentru că acum este bogat. Dorinţa lui Yasemin acum este de a avea o familie şi o casă cu Savaş. Ea nu poate suporta să-l trimită pe Savaş la Cicek în fiecare noapte. Tot ce vrea este o casă în care ea să poată trăi cu Savaş şi Ömer. Ea este nefericită şiîncearcă să se calmeze lucrând mai mult la locul ei de muncă. Toată lumea este la limită ( pe muchie ) în familie Baldar. Savaş este furios de faptul că Şahnur crede că Yavuz îi va ajuta să oprească conflictul . Savaş se clatină sub povara situaţiei lui Nazan , faptul că el nu poate fi cu Yasemin chiar dacă el vrea şi din cauza problemelor lui Cicek, că ea este prinsă între două familii aflate în conflict.

Ce se va întâmpla între Morani şi Baldari ? Toata lumea va afla de căsătoria secretă a lui Bora şi Nazan ? Ce se va întâmpla cu afacerile lui Yasemin şi Yavuz ? Cât de mult va mai dura pedeapsa ptr secretele şi minciunile acceptate pentru această ultimă mare iubire ?

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 84833271196410982931
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 09 Oct 2010, 9:39 am

DENISA a scris:tind să cred că toţi sunt o apă şi un pământ , e boală generală , la Ezel cum sunt în sezonul 2 ??? mă , Bahar moare ????

Bună dimineaţa kiss . Las cafea şi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 33656 pentru toată lumea şi urarea să aveţi o zi frumoasă cu soare şi ceva mai multe grade în termometre.

Denisa, eu din câte am înţeles urmărind serialul în turcă Bahar moare pe la sfârşitul sezonului I (sper să nu greşesc) iar din ultima parte a sezonului I EZEL pierde mult calitativ. Acum este cu totul altceva iar VIPa aleargă pe papainoage, se strâmbă, ţipă şi se screme să plângă pe "arii" extinse în mai fiecare episod ... aşa că dedu şi tu cât şi dacă mai există şanse să fie la acelaşi nivel calitativ pe care îl avea serialul în episoadele pe care le vezi acum la KanalD România.
Acum, dacă tot se poartă revenirea din morţi nu mai e de mirare dac o să o învie şi pe Bahar , asta ca să fie tacâmul complet (sau or fi înviat-o şi nu ştiu eu, că nu m-am mai uitat la episoade întregi de nu ştiu când ?!?! Smile )
O zi bună în continuare
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 09 Oct 2010, 10:11 am

Buna dimineata, fetelor!!!!!!!!! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 255789 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 100355

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Cd43c7be
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Sam 09 Oct 2010, 11:01 am

Buna dimineata dragelor!
Multumim MOTZI & COMP.pentru traduceri
Deci n-a fost chiar o catastrofa ep.28,ca incepusem sa-mi fac probleme,ca iar vad de-ndoaselea Smile Smile nu ca asta ar fi o noutate Smile Smile
LAS SI EU cafea cafea cafea pentru o zi rece de toamna! http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=tr&u=http://www.nazlicafem.com/kenan-imirzalioglu-biyografi.html&ei=9gmwTJ3KFo-K4QbBxbztBg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=5&ved=0CDgQ7gEwBDgo&prev=/search%3Fq%3Dkenan%2Bimirzalioglu%26start%3D40%26hl%3Dro%26sa%3DN%26tbo%3D1%26rlz%3D1R2ADSA_enRO387%26tbs%3Dqdr:d%26prmd%3Dio
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 09 Oct 2010, 2:33 pm

bună cucuietelor !!!!!

am făcut focul să ne încălzim niţel
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 77bd9af1d31eb14bee970a8c89e3ab6114. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 F65d88888a5c4527ce6e5fa6813f6c1f14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 1739697mfhjfrtgx8

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 334386hf0n5mwbom14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 1855923fkaopvcaek
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Dsc8139d
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Sam 09 Oct 2010, 2:42 pm

Buna sa aveti o duminica frumoasa desi la Iasi ploua si este frig Pupici
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Sam 09 Oct 2010, 2:43 pm

Motzişor a scris:Windy, aferim sana!
Eşti o pasăre măiastră şi la muncă şi la comentarii, dar eu nu am voie să citesc pentru a păstra prospeţimea vizionării Smile
Windy săru'mâna pentru setările timpilor de subtitrareeeeeeee!!!!!

Aşk ve Ceza ep. 25 - 7/9 subtitrat româneşte - formatul original kiss

https://www.youtube.com/v/LfM3l-6Fb4gRevin! Stay tuned! Smile

Multumim tie si colectivului de traducatori Pupici
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 09 Oct 2010, 2:44 pm

Rodica dacă îl vezi pe dumnealui sigur te mai încălzeşti

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 63dea9cc68d0034548e3b4bcd02ffd11
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Sam 09 Oct 2010, 4:50 pm

This is the fragmani of episode 29 have a nice time my dear kiss

http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/10/12/ask_ve_ceza?target=fragman
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 09 Oct 2010, 5:00 pm

kh69 a scris:
This is the fragmani of episode 29 have a nice time my dear kiss

http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/10/12/ask_ve_ceza?target=fragman

Thanks my dear ...... kiss 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 280f6ef6c979d655f8d2184

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Sam 09 Oct 2010, 5:27 pm

Hi denisa .. fine you are here .. I think savas this episode will going in a hard time and they will meeting with Yasamin by Coincidence

and Shahnur will make some thing surely make Yasamin & Savas upset ..I wait this episode Impatiently 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 242329
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 09 Oct 2010, 5:37 pm

I'm curious how they will react when they find out that Nazan was married with Bora , I hope for a possible relationship Nazan - Yavuz. I like personage Savaş, but not alongside Yasemin , although in the last episodes she has improved apparent physical aspect.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 09 Oct 2010, 8:59 pm

buna seara natiune...
sper ca sunteti bine..ca rodica pazeste ghini ce e al nostru..
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Sam 09 Oct 2010, 9:07 pm

iulia80 a scris:buna seara natiune...
sper ca sunteti bine..ca rodica pazeste ghini ce e al nostru..
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793

Buna Iulia ce faci ai aparut ?
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 09 Oct 2010, 9:09 pm

buna draguta..am prin si eu un calc cu net..calc am si eu dar fara net..asa ca hop si eu in ograda!
tu esti ghini? ai pazit ghini sufletelul?..am vorbit azi cu ai mei..au zis ca e urat acasa...aici azi au fost 26 de grade..si frumos!
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Sam 09 Oct 2010, 9:17 pm

iulia80 a scris:
buna draguta..am prin si eu un calc cu net..calc am si eu dar fara net..asa ca hop si eu in ograda!
tu esti ghini? ai pazit ghini sufletelul?..am vorbit azi cu ai mei..au zis ca e urat acasa...aici azi au fost 26 de grade..si frumos!
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793
Servus Iulia, servus fetelor, sunt în sfârşit prezentă! Dar mai modest, aşa!
Mă mai fâţâi printre corespondenţe şi revin! Poate văd şi eu ep. 28 azi Smile Smile Smile
Dear ,,KH69" thank you for the ep. 29 trailer! kiss kiss kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 09 Oct 2010, 9:19 pm

buna seara Motzule..multam fain pt munca tie si plutonului...
sper ca esti ghini..
ca la scoala indivizii nu ti-au mancat ficatii!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum