28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
IDILKO
pissycutz
iulia1965
Garo
vivi
Gloxinia2010
rina-rina
Admin_dea05
elena
florica
vania_e
anuta1971
DENISA
axxa246
dana17
alitheea
iulianagl
mihaela99
lica54
narcisa
danaxbt
25 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
https://www.facebook.com/photo.php?pid=339674&fbid=155425247812254&id=124611874226925ia fiti atente parca totusi s ar tine de mina sau mi se pare mie acum am studiat o cu mai mare atentie stati ca nu a aparut o pun din nou
Ultima editare efectuata de catre elena in Mier 29 Sept 2010, 3:42 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nuuu ma gandeam ca om fi paranormale comentariu e super ..iar dupa tine sunt topitamihaela99 a scris:
cine te sperie ce scrie in comentariu ? sau eu te sperii?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
https://www.facebook.com/photo.php?pid=339674&fbid=155425247812254&id=124611874226925elena a scris:https://www.facebook.com/photo.php?pid=339674&fbid=155425247812254&id=124611874226925ia fiti atente parca totusi s ar tine de mina sau mi se pare mie acum am studiat o cu mai mare atentie stati ca nu a aparut o pun din nou
elena- vip
florica a scris:Multumesc Mihaela pentru ca ai adus si totodata tradus acel comentariu ,intradevar a fost minunat din punctul meu de vedere ,mi-au dat lacrimile.Frumos cui l-a scris si tie inca o data ca ni-l-ai adus Buna ALI ,,in poza aceea,Cansel ii atit de timid de nu-ti vine sa crezi ca-i om -n toata firea ,parca ar fi un copil in fata clasei cu lectia pe jumate invatata.
buna Flory, asa-i ca nu poti sta departe de noi?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
buna ziua Dana ..scuze nu eram cand ai intratdana17 a scris:Buna fetelor ...Ce vesela e Tuba si ce aproape sta de Cansel... cupidon http://www.ayakligazete.com.tr/galeri.asp?id=513&pid=5[
anuta1971- vip
Buna Denisa ..multumesc mult
anuta1971- vip
Anuta vezi ca la poza pusa de ALI mai jos sunt comentarii in franceza ale unor fete ceva am inteles eu dar forte putin tu sti franceza bine eu am uitat si cit amstiut .
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
anuta1971 a scris:[
nuuu ma gandeam ca om fi paranormale comentariu e super ..iar dupa tine sunt topita
si eu m-am gandit la asta cu paranormalul, .... cand o citesc pe nanadi imi dau lacrimile pe bune , e o fata tare sensibila cred eu
apropo si eu sunt topita dupa tine
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mier 29 Sept 2010, 3:53 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Buna Denisa , multumim
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:Buna Denisa , multumim
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
zice ca parca s ar amuza ca parca ar fi complici ca au depasit faza de amicitie si ca sunt discreti se ascundflorica a scris:Anuta vezi ca la poza pusa de ALI mai jos sunt comentarii in franceza ale unor fete ceva am inteles eu dar forte putin tu sti franceza bine eu am uitat si cit amstiut .
elena- vip
sarut manamihaela99 a scris:
si eu m-am gandit la asta cu paranormalul, .... cand o citesc pe nanadi imi dau lacrimile pe bune , e o fata tare sensibila cred eu
apropo si eu sunt topita dupa tine
uite de poza asta spuneam.. uitati-va la expresiile fetei ..a lui Cansel... a Tubei si a femeii din spatele lor
anuta1971- vip
bună fetelor !!
22. BÖLÜM ÖZETİ
Hasret ısrarla okula devam ederken Levent de onu kendi tarafına çekmeye çalışır. Hasret ve Levent ünlü bir yapımcıyla yemek yerken aynı mekana çok yakından tanıdıkları iki kişi daha gelir... Bahar'ın konağa yaptığı sürpriz ziyaret beklenmedik gelişmelere neden olur... Hasret, Murat'ın kendisinden uzaklaştığını düşünürken müzik onları tekrar yakınlaştırır!
Mahallenin yeni sakini Cafer türlü türlü yanlış anlaşılmaların yaşanmasına neden olur. Olaylar giderek büyürken başına gelecek felaketten haberi olmayan Kobra, Cafer'e yardım etmektedir.
22. BÖLÜM ÖZETİ
Hasret ısrarla okula devam ederken Levent de onu kendi tarafına çekmeye çalışır. Hasret ve Levent ünlü bir yapımcıyla yemek yerken aynı mekana çok yakından tanıdıkları iki kişi daha gelir... Bahar'ın konağa yaptığı sürpriz ziyaret beklenmedik gelişmelere neden olur... Hasret, Murat'ın kendisinden uzaklaştığını düşünürken müzik onları tekrar yakınlaştırır!
Mahallenin yeni sakini Cafer türlü türlü yanlış anlaşılmaların yaşanmasına neden olur. Olaylar giderek büyürken başına gelecek felaketten haberi olmayan Kobra, Cafer'e yardım etmektedir.
ma uit acum Elenaelena a scris:zice ca parca s ar amuza ca parca ar fi complici ca au depasit faza de amicitie si ca sunt discreti se ascund
anuta1971- vip
mie imi place aia unde isi tine mainile pe scaun , mai un pic si le pune la spate ca la gradiflorica a scris:Multumesc Mihaela pentru ca ai adus si totodata tradus acel comentariu ,intradevar a fost minunat din punctul meu de vedere ,mi-au dat lacrimile.Frumos cui l-a scris si tie inca o data ca ni-l-ai adus Buna ALI ,,in poza aceea,Cansel ii atit de timid de nu-ti vine sa crezi ca-i om -n toata firea ,parca ar fi un copil in fata clasei cu lectia pe jumate invatata.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
ANUTA si eu tot pe asta am insistat cind am pus o am studiat o mai atent mie chiar mi se pare ca se tin de mina
elena- vip
anuta1971 a scris:[
uite de poza asta spuneam.. uitati-va la expresiile fetei ..a lui Cansel... a Tubei si a femeii din spatele lor
, cred ca o tine de mijlocel , da si aia din spate ce curioasa e
mihaela99- vip
ma bucur sa va gasesc ceva mai vesele ........e de la poze nu?
mie imi place poza aia in care el o tine de mijloc si ea pe el.... :...erau foarte naturali
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Multumesc Dana x ,ca-i raspuns in locul meu si mai ales ca se potriveste cu ce gandesc eu... Si eu am incredere in Levent ,in general in prietenie ,nu pot accepta ca un prieten de o viata ,care ti-a fost alaturi in clipele cele mai grele ,in anii cei mai fara de speranta te poate la un moment dat , injunghia pe la spate ...Accept sa se bata in lupta dreapta ,daca viata ii pune intr-o astfel de situatie ,clar fara voia lor...Altfel ,scenaristii compromit total ideea de prietenie si eu eu una nu as vrea asa ceva...dar cred ca nici ei ...Sper din suflet...Toti avem prieteni buni ,de-o viata...danaxbt a scris:
totusi levent o fost destul se surprins cand o vazut o pe selin....si cred ca il felul lui tine la prietenul lui stie cat o suferit murat din cauza ei.....nu cred sa aiba vreo treaba cu selin.......eu una vreau sa cred asta
de restaurant poate o fi aflat intamplator....in rezumat scrie ca levent o trimis un bilet lui murat prin bahar..poate scria acolo ceva de restaurat ...cine stie pe unde si o bagat aia nasul si cine o ajuta
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
[qu="mihaela99"]
buna Flory, asa-i ca nu poti sta departe de noi? [/quote]cum sa pot sta deoparte cind tot aici mi gindul
buna Flory, asa-i ca nu poti sta departe de noi? [/quote]cum sa pot sta deoparte cind tot aici mi gindul
Ultima editare efectuata de catre florica in Mier 29 Sept 2010, 4:08 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Elena m-am invartit pe acolo ca o musca turmentata dar n-am gasit nik in franceza.. turca peste tot.. o fi alt link?elena a scris: ANUTA si eu tot pe asta am insistat cind am pus o am studiat o mai atent mie chiar mi se pare ca se tin de mina
anuta1971- vip
florica te a intrebat ce se comenteaza sub pozele puse de ali si eu i am raspuns ca se comentea za ca cansel si tuba se amuza parca sunt complici ca intre ei este mai mult decit amicitie dar se ascund iar la poza pusa de tine eu am crezut ca se tin de mina sau ce o face el cu mina in spatele ei el stie dar e bine ce faceanuta1971 a scris:
Elena m-am invartit pe acolo ca o musca turmentata dar n-am gasit nik in franceza.. turca peste tot.. o fi alt link?
elena- vip
Fetelor se pare că Hasret şi Levent iau masa cu un mare producător de muzică, iar Levent încearcă să o atragă pe Hasret de partea sa.( măgăruşul ) Murat se va apropia iară de muzică.
Anuta la asta m-am referit cu franceza ce spune Elena .
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum