28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
IDILKO
pissycutz
iulia1965
Garo
vivi
Gloxinia2010
rina-rina
Admin_dea05
elena
florica
vania_e
anuta1971
DENISA
axxa246
dana17
alitheea
iulianagl
mihaela99
lica54
narcisa
danaxbt
25 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs693.snc4/63354_117860154937203_100001396578760_124873_6575258_n.jpg
Fetelor se pare că Hasret şi Levent iau masa cu un mare producător de muzică, iar Levent încearcă să o atragă pe Hasret de partea sa.( măgăruşul ) Murat se va apropia iară de muzică.
nu stiu unde se uita baiatul asta :nh8: dar sigur ii place ce vede
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
danaxbt a scris:
normal că îi place dar dacă doar se uită tot degeaba măcar să facă ceva să o scape de maimuţă.
Eu nu am facut-o intentionat ,am vrut doar sa te inveselesc...dar si eu refuz sa cred ca tu intentionat te-ai aruncat cu capul inainte cand ai scris mesajul asta ... Scuza intarzierea ,abia acum l-am vazut ...elena a scris:DANA eu in viata mea nu m am aruncat cu capul inainte filozofia mea de viata mi am format o cu foarte fff multa minutiozitate cunoscindu ma i in primul rind pe MINE am urmarit am scotocit am acceptat sau nu am acceptat ceea ce venea din afara si am cautat in tot ce zic in tot ceea ce vad sa judec cit mai obiectiv. Nu departe de ieri spuneam ca odata si sunt ani buni iesisem putin din adolescenta am vazut o stea cazatoare si mi am pus o dorinta sa ccunosc oameni cu u n fond uman deosebit dorinta mi a fost indeplinita SUNT inconjurata de astfel oameni. deci stiu ce vreau.NICIODATA nuantez acest lucru iar la TINE mi se pare putin insinuant titlul clipului si ceea ce se subintelege nu mi au trebuit narcotice ca sa vad sa simt lumea asa CUM este. refuz SA CRED CA AI INSINUAT CEVA SAU CA AI FACUT O INTENTIONAT la revedere p s eu intodeauna v am felicitat si am respectat intotdeauna punctul vostru de vedere spiritul de observatie
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Thanks rina for the news.rina-rina a scris:
Hi! Good morning!
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/gonulcelen_in_gonul_destegi_.htm
Buna fetelor!!!Ce de poze!!! indragostit
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
se vede ca aia cu musca tumentata e valabila cam asta spunflorica a scris:Anuta la asta m-am referit cu franceza ce spune Elena .
In mare le urmaresc mainile si comenteaza ca cei doi se simt atat de bine impreuna ca au uitat de prezenta fotografilor
Nanousaa : priveste cum stau, se amuza intre ei , sunt complici. Flirteaza e sigur
TubaCancel:: sunt de acord cu tine şi chiar că au flirtat… nu e normal, depăşeşte stadiul de prietenie
Nanousaa :Asa cum ai spus asta depaseste amicitia etc
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Dar si tipul din spate pare interesat de ce face Cansel cu mana in spatele Tubei...anuta1971 a scris:
sarut mana
uite de poza asta spuneam.. uitati-va la expresiile fetei ..a lui Cansel... a Tubei si a femeii din spatele lor
dana17- vip
oare pofteste? sa nu dati.. ouale si rosiile sunt scumpe.. e pacatdanaxbt a scris:
anuta1971- vip
dana17 a scris:Dar si tipul din spate pare interesat de ce face Cansel cu mana in spatele Tubei...
canselu arata ca un strengar........cine stie poate o gadila
danaxbt- membru senior
inseamna ca vedeti si voi.. voiam sa fiu sigura ca n-am luat-o raznadana17 a scris:Dar si tipul din spate pare interesat de ce face Cansel cu mana in spatele Tubei...
anuta1971- vip
daa pai e normal.. fiecare declara ca e cu altcineva... mie cred ca mi-ar iesi ochii ca la melcmihaela99 a scris:
, cred ca o tine de mijlocel , da si aia din spate ce curioasa e
anuta1971- vip
Bună ziua fete frumoase și drăgălașe. Văd că avem poze frumoase, rezumat, dedicații muzicale și comentarii foarte aprinse. O plăcere să citești forumul după o zi ploioasă și friguroasă.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Ce ziceati ? Ca e timid ? Nu v-am spus ca nu stiti ce zace in el ...Tuba a aflat...Cred ca din vara...Zic si eu ,vorbeste targul...anuta1971 a scris:
inseamna ca vedeti si voi.. voiam sa fiu sigura ca n-am luat-o razna
dana17- vip
Buna Narcisa ,la Iasi a fost o zi superba ...Apropo ,ce stiti de Iulia mea din Iasi ? Nu am vazut-o de mult...narcisa a scris:Bună ziua fete frumoase și drăgălașe. Văd că avem poze frumoase, rezumat, dedicații muzicale și comentarii foarte aprinse. O plăcere să citești forumul după o zi ploioasă și friguroasă.
dana17- vip
danuto , asa o fi ca prea o zici cu focdana17 a scris:Ce ziceati ? Ca e timid ? Nu v-am spus ca nu stiti ce zace in el ...Tuba a aflat...Cred ca din vara...Zic si eu ,vorbeste targul...
vezi ca ai un mp
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
si noi ne-am intrebat ieri , sper din suflet ca e binedana17 a scris: Buna Narcisa ,la Iasi a fost o zi superba ...Apropo ,ce stiti de Iulia mea din Iasi ? Nu am vazut-o de mult...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
pai eu cam banuiesc ce zace in eldana17 a scris:Ce ziceati ? Ca e timid ? Nu v-am spus ca nu stiti ce zace in el ...Tuba a aflat...Cred ca din vara...Zic si eu ,vorbeste targul...
anuta1971- vip
Buna Narcisa, Danuta tot incerc sa plec si la treburi dar voi nu ma lasati asa ca n-am ce face ,cu parere de rau tot va las poate intru mai deseara pina atunci toate cele bune,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
dana17 a scris: Buna Narcisa ,la Iasi a fost o zi superba ...Apropo ,ce stiti de Iulia mea din Iasi ? Nu am vazut-o de mult...
Eu mi-am stors hainele de pe mine când am venit acasă. Și am tremurat ca o găină rebegită toată ziua. De Iulia chiar nu mai știm nimic, poate prietena ei Rodica de la Ask să știe ceva. Fetele care intră la Ask poate cunosc ceva.
narcisa- vip
buna Narcisanarcisa a scris:Bună ziua fete frumoase și drăgălașe. Văd că avem poze frumoase, rezumat, dedicații muzicale și comentarii foarte aprinse. O plăcere să citești forumul după o zi ploioasă și friguroasă.
anuta1971- vip
La revedere Flori și spor la treabă. Nu le lăsa ca mine să le faci pe urmă la două noaptea și a doua zi să nu mai vezi pe unde mergi de somn.florica a scris:Buna Narcisa, Danuta tot incerc sa plec si la treburi dar voi nu ma lasati asa ca n-am ce face ,cu parere de rau tot va las poate intru mai deseara pina atunci toate cele bune,
narcisa- vip
Sa ai spor Floricaflorica a scris:Buna Narcisa, Danuta tot incerc sa plec si la treburi dar voi nu ma lasati asa ca n-am ce face ,cu parere de rau tot va las poate intru mai deseara pina atunci toate cele bune,
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
buna Narcisa
Mulțumesc pentru dedicație Ana, sunt multe fetițe dulci în București nu? Eu de asta mănânc atâtea dulciuri ca să fiu și eu dulce.
narcisa- vip
florica a scris:Buna Narcisa, Danuta tot incerc sa plec si la treburi dar voi nu ma lasati asa ca n-am ce face ,cu parere de rau tot va las poate intru mai deseara pina atunci toate cele bune,
spor si voiosie la treburi
danaxbt- membru senior
fetelor plec si io acasa, vorbim cand ajung va sarut
Buna narcisa
Buna narcisa
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum