28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
IDILKO
pissycutz
iulia1965
Garo
vivi
Gloxinia2010
rina-rina
Admin_dea05
elena
florica
vania_e
anuta1971
DENISA
axxa246
dana17
alitheea
iulianagl
mihaela99
lica54
narcisa
danaxbt
25 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ai grija sa nu racestinarcisa a scris:
Eu mi-am stors hainele de pe mine când am venit acasă. Și am tremurat ca o găină rebegită toată ziua. De Iulia chiar nu mai știm nimic, poate prietena ei Rodica de la Ask să știe ceva. Fetele care intră la Ask poate cunosc ceva.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
paaa Mihamihaela99 a scris:fetelor plec si io acasa, vorbim cand ajung va sarut
Buna narcisa
fetelor plec si eu acasa
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Lasa treburile .Treburi avem toate ,dar acum savuram momentul ,cand mai vezi tu poze cu Canselu piscand-o pe Tuba de...si are de ce...Nu ?florica a scris:Buna Narcisa, Danuta tot incerc sa plec si la treburi dar voi nu ma lasati asa ca n-am ce face ,cu parere de rau tot va las poate intru mai deseara pina atunci toate cele bune,
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
[quote="mihaela99"]fetelor plec si io acasa, vorbim cand ajung va sarut
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
mihaela99 a scris:fetelor plec si io acasa, vorbim cand ajung va sarut
Buna narcisa
Drum bun Miha, ai blana lui Hoca cu tine că e tare frig afară? Ce bine mi-ar fi prins și mie astăzi, m-am gândit eu la el dar parcă tot nu m-am încălzit.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
De obicei sunt rezistentă la răceli, cu capul stau mai prost. Adică mă doare mai des.alitheea a scris:ai grija sa nu racesti
narcisa- vip
anuta1971 a scris: paaa Miha
fetelor plec si eu acasa
Te așteptăm deseară.
Fetele plec și eu să iau teroristul de la grădiniță și pe urmă îl duc în vizită la papagali, ne vedem pe seară dacă mai am energie.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Mier 29 Sept 2010, 5:06 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
Clar vine si spre Moldova...Azi la Iasi am facut plaja la soare in gradina ...Cine afla de Iulia sa spuna .alitheea a scris:[
Eu mi-am stors hainele de pe mine când am venit acasă. Și am tremurat ca o găină rebegită toată ziua. De Iulia chiar nu mai știm nimic, poate prietena ei Rodica de la Ask să știe ceva. Fetele care intră la Ask poate cunosc ceva.
dana17- vip
Sumarul episodului 22
Hasret insistă să ia lecţii în timp ce continuă să lucreze cu Levent.
Hasret şi Levent, iau masa cu un producător renumit în aceeaşi locaţie mănâncă şi alte două persoane pe care ei le cunosc ...
Vizita surpriză a lui Bahar va cauza evoluţii neaşteptate.
Muzica îi va apropia din nou pe Hasret şi Murat .
noul rezident din cartier va produce multe neînţelegeri ....
Cobra nu ştie că ajutorul dat lui Jafar va crea un dezastru.
Hasret insistă să ia lecţii în timp ce continuă să lucreze cu Levent.
Hasret şi Levent, iau masa cu un producător renumit în aceeaşi locaţie mănâncă şi alte două persoane pe care ei le cunosc ...
Vizita surpriză a lui Bahar va cauza evoluţii neaşteptate.
Muzica îi va apropia din nou pe Hasret şi Murat .
noul rezident din cartier va produce multe neînţelegeri ....
Cobra nu ştie că ajutorul dat lui Jafar va crea un dezastru.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 29 Sept 2010, 5:31 pm, editata de 1 ori
suntem surori cumva si nu am stiut?narcisa a scris:
De obicei sunt rezistentă la răceli, cu capul stau mai prost. Adică mă doare mai des.
alitheea- vip
plimbare placuta , da-i un pupic de la minenarcisa a scris:
Te așteptăm deseară.
Fetele plec și eu să iau teroristul de la grădiniță și pe urmă îl duc în vizită la papagali, ne vedem pe seară dacă mai am energie.
alitheea- vip
Ma intreb daca poza aceea a fost scapata intentionat pe net ,si de ce ? Onur parca e acolo doar de paravan...Oare anunta ceva ? Sau nu mai pot fi controlati si nu se mai pot ascunde ? Si asa incet ,incet obisnuiesc fanii cu ideea... Pana deseara poate gasim un raspuns...Va pup...si va las cu ei ,cei din film ,dar cred ca daca am sti ce fac in viata reala ne-am distra mult mai bine...alitheea a scris:danuto , asa o fi ca prea o zici cu foc
dana17- vip
sunt draguti amandoi , acum e drept noi suntem sub influenta filmului , nu stiu daca i-am fi vazut separat i-am fi vazut impreuna cu acelasi patos , sa speram ca pana la urma va fi ceva intre ei , fiecare in parte este o persoana deosebita si poate chiar s-ar completa unul pe celalalt .dana17 a scris:Ma intreb daca poza aceea a fost scapata intentionat pe net ,si de ce ? Onur parca e acolo doar de paravan...Oare anunta ceva ? Sau nu mai pot fi controlati si nu se mai pot ascunde ? Si asa incet ,incet obisnuiesc fanii cu ideea... Pana deseara poate gasim un raspuns...Va pup...si va las cu ei ,cei din film ,dar cred ca daca am sti ce fac in viata reala ne-am distra mult mai bine... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs700.snc4/62011_1296129382334_1803339458_616610_3818193_n.jpg
Oricum influenta anilor petrecuti in franta si-a pus puternic amprenta asupra lui cansel , nu mai pot de dragul lui
alitheea- vip
dana , uite de la mine o melodie draga mie ,
https://www.youtube.com/watch?v=j1LPj9msobY
ia zi , nu te apuca dorul de duca?
pe mine , da
pe mine , da
alitheea- vip
De duca unde ? Dupa Cansel...? Parisul fara el acum ,oare are farmec ? Da , Parisul are farmec cu sau fara Cansel...La Craciun cred ca daca mergem sant si ei acolo ...Ce zici Ali mergem ?alitheea a scris:dana , uite de la mine o melodie draga mie ,
pe mine , da
dana17- vip
Fetelor va mai aduceti aminte ce spunea Elena ca in septembrie Tuba cu Cansel se vor apropia mai mult. Uite ca a inceput sa adeverasca. Sa dea Bunul Dumnezeu
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Crezi ca altfel mai pierdeam eu timpul cu filmul ?Ma mai duceam si la Instanbul dupa el ?Ce timid pare ... Si ce dracusor zace in el...Ca toti frantujii... Ali,ai plecat deja ? La Paris fara mine ?alitheea a scris:sunt draguti amandoi , acum e drept noi suntem sub influenta filmului , nu stiu daca i-am fi vazut separat i-am fi vazut impreuna cu acelasi patos , sa speram ca pana la urma va fi ceva intre ei , fiecare in parte este o persoana deosebita si poate chiar s-ar completa unul pe celalalt .
Oricum influenta anilor petrecuti in franta si-a pus puternic amprenta asupra lui cansel , nu mai pot de dragul lui
dana17- vip
Lica ,ce faci ? Vad ca acum esti mai optimista ...Bravo !L-ai vazut pe saracul Onur ca nu are nici o treaba ?lica54 a scris:Fetelor va mai aduceti aminte ce spunea Elena ca in septembrie Tuba cu Cansel se vor apropia mai mult. Uite ca a inceput sa adeverasca. Sa dea Bunul Dumnezeu
dana17- vip
Buna seara fetelor am ajuns si eu acasa, Narcisa ai dreptate e un frig afara de mi-a inghetat blana si a mea si a lui Oga
sa pun niste muzica poate ma mai incalzesc privindu-i
sa pun niste muzica poate ma mai incalzesc privindu-i
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Miha ,ai ajuns ?Uita-te la privirea tipului din spate... Onur saracul cu mainile la vedere si ei cuminti ca niste ingerasi...
dana17- vip
dana17 a scris:Miha ,ai ajuns ? http://www.ayakligazete.com.tr/i/galeri/513/ayakligazete.com.tuba.yard%C4%B1m.%20(10).jpg Uita-te la privirea tipului din spate... Onur saracul cu mainile la vedere si ei cuminti ca niste ingerasi...
buna Dana , am ajuns
da m-am uitat ai dreptate, dar ma uit si la turcoaica aia din spate parca in poza cealalta i se vedea fata acuma nu i se mai vede , cred ca s-a aplecat sa vada mai bine ce- i cu mainile lui Cansel
mihaela99- vip
Ceva clar este ,dar de ce au scos pe net pozele astea ? Scopul ...Acolo nimic nu scapa necontrolat...mihaela99 a scris:
buna Dana , am ajuns
da m-am uitat ai dreptate, dar ma uit si la turcoaica aia din spate parca in poza cealalta i se vedea fata acuma nu i se mai vede , cred ca s-a aplecat sa vada mai bine ce- i cu mainile lui Cansel
dana17- vip
dana17 a scris: Ceva clar este ,dar de ce au scos pe net pozele astea ? Scopul ...Acolo nimic nu scapa necontrolat...
nu stiu mai Dana ce o fi , mie imi este frica sa mai fac comentarii referitor la viata lor particulara, deocamdata raman la ideea ca sunt buni prieteni si se inteleg de minune, daca o fi ceva cu siguranta o sa iasa la iveala, si pana nu vad sau aud o declaratie oficiala nu mai cred nik
mihaela99- vip
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum