28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
IDILKO
pissycutz
iulia1965
Garo
vivi
Gloxinia2010
rina-rina
Admin_dea05
elena
florica
vania_e
anuta1971
DENISA
axxa246
dana17
alitheea
iulianagl
mihaela99
lica54
narcisa
danaxbt
25 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai e clar ca nu o va ajuta , din contra o va baga si pe ea in colimator , pentru ca probabil un punct al razbunarii este de a nu fu murat fericit , iar aceasta fericire o implica pe hasret , eu zic ca o va folosi ca tinta pt a-si atinge scopuldanaxbt a scris:pai daca bahar ar vrea sa se razbune pe murat ce are cu hasret.........ar trebui sa o ajute sa nu ajunga si ea ca selin,hasret ar trebui sa fie in ochii ei tot o victima cum crede ea ca o fost sora sa ..s o impuste careva ...clar e nebuna...probabil crede ca asa o sa l faca pe murat sa sufere prin hasret sau poate pune ochii pe el...... elena draga unde esti sa i scrii si lu asta epitaful
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
zanute merg sa ma uit la ezel ,
alitheea- vip
oricum chestia cu venirea surorii e cam aiurea......din punctul meu de vedere.......de ce selin o tinut o ascunsa pe sora sa lui murat......recunosc ca mai aiurea era sa fie chiar selin.......eu sunt curioasa sa vad cu cine vb bahar la telefon... sa nu avem vreun soc cand aflam
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
alitheea a scris:zanute merg sa ma uit la ezel ,
vizionare placuta
danaxbt- membru senior
multumescdanaxbt a scris:
vizionare placuta
alitheea- vip
NOAPTE BUNA ,SI VISE PLACUTE
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris:NOAPTE BUNA ,SI VISE PLACUTE
noapte buna flori
danaxbt- membru senior
prea linistite in ultimile seri pe aici.....va pastrati pt vineri asa i?
plec si eu la culcare...va doresc o seara frumoasa si vise placute
plec si eu la culcare...va doresc o seara frumoasa si vise placute
danaxbt- membru senior
Fetelor eu zic sa tragem un somn bun ,ca altfel ...ne povesteste ala cu Betman filmul...M-am saturat sa fac supozitii ,clar turcii astea si-au propus sa ne zapaceasca si daca nu santem atente , chiar vor reusi ...Partea cu scenariu nu le iese grozav ,dar partea cu zapacirea romancelor ...o incununeaza cu succes in viitorul f apropiat... Astea ne rezolva sigur... Asa ca Noapte buna...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
fetele, salut din nou!!
am intrat un pic si apoi m-am apucat sa vb si am vorbit cam ..... (cat credeti?) vreo 2 ore
dupa care am inceput sa lucrez niste hartoage....
apoi am avut revelatia ca am intrat aici si am salutat si am plecat fara vreo avertizare
am intrat un pic si apoi m-am apucat sa vb si am vorbit cam ..... (cat credeti?) vreo 2 ore
apoi am avut revelatia ca am intrat aici si am salutat si am plecat fara vreo avertizare
ne vedem maine seara!
Ali, s-a terminat ezel, ti-a placut?
e mai fain cand ai traducerea in romana, eu l-am vaz pe YT in engleza, dar in romana e mult mai fain!
axxa246 a scris:fetele, salut din nou!!
Bună Axxa. Același lucru am făcut și eu am intrat un pic, am salutat, apoi am plecat fără avertizare. Numai că eu nu am vorbit la telefon, eu am doftoricit un copil care a plâns o oră că-l doare obrazul pe dinăuntru. A mai auzit cineva de așa ceva? :nh8:
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
axxa246 a scris:
Noapte bună Axxa , ne întâlnim la cotitură.
narcisa- vip
pe dinauntru??
hmmm!
ti-am scis si tie un mes, evident ca te astept maine...stii tu unde !
hmmm!
da da! hihihi
pup
n buna!
pup
n buna!
axxa246 a scris:pe dinauntru??
hmmm!
Știu iubita l-am citit. Vin negreșit. Noapte bună ție și lui Ezel.
narcisa- vip
Ali vorbesti serios ?Daca da ,trebuie facute rezervari la hotel si avion (eu iarna nu merg cu masina ).Vorbim prin MP .Da?alitheea a scris:cum sa nu mergem, eu sunt prima gata cand e vorba de plecare
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Joi 30 Sept 2010, 12:39 am, editata de 1 ori
dana17- vip
Noapte bună dragele mele. Somn ușor.
narcisa- vip
narcisa a scris:Noapte bună dragele mele. Somn ușor.
dana17- vip
buna dimineata fetelor va doresc sa aveti o zi minunata
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna dimineata Anuta , buna dimineata si celorlalte fete o zi cu soare in suflet ca afara si putina serviti va rog sau un .anuta1971 a scris:buna dimineata fetelor va doresc sa aveti o zi minunata
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna dimineata Flori.. sa ai o zi bunaflorica a scris:Buna dimineata Anuta , buna dimineata si celorlalte fete o zi cu soare in suflet ca afara si putina serviti va rog sau un .
sarut mana pentru cafea
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna dimineata fetele
Va doresc o zi plina de reusite
Ana , Flory ce de cafea ai facut soro multumim
Va doresc o zi plina de reusite
Ana , Flory ce de cafea ai facut soro multumim
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna dimi!
Cu ajutorul Alitheei putem vedea si descarca Ezel .
Cine doreste sa-mi trimita mp mie sau ei.
aici este forumul EZEL
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ezel-f4/
https://www.youtube.com/user/EzelRomania?feature=mhum
Cu ajutorul Alitheei putem vedea si descarca Ezel .
Cine doreste sa-mi trimita mp mie sau ei.
aici este forumul EZEL
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ezel-f4/
https://www.youtube.com/user/EzelRomania?feature=mhum
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum