28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
IDILKO
pissycutz
iulia1965
Garo
vivi
Gloxinia2010
rina-rina
Admin_dea05
elena
florica
vania_e
anuta1971
DENISA
axxa246
dana17
alitheea
iulianagl
mihaela99
lica54
narcisa
danaxbt
25 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
tot ce stiu este ca bahar este foarte periculoasa si bagacioasa , ce e sigur este ca o vom ura muuuuuuuuuuuuuuuult de totiulianagl a scris:Scopul lui Bahar este sa scape de Hasret ca ea sa-l faca pe Murat sa se indragosteasca de ea apoi sa se razbune pe el de ce?Poate ca nebuna de sorasa a scris numai prostii in jurnalul ei si acum cade pacatul pe Hogea.Acum oare cum o sa scape de Hasret?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
noapte buna ,somn usor vise placute ,un sfirsit de saptamina placut.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
alitheea a scris:tot ce stiu este ca bahar este foarte periculoasa si bagacioasa , ce e sigur este ca o vom ura muuuuuuuuuuuuuuuult de tot
Sa speram ca nu sta prea mult in serial.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
florica a scris:noapte buna ,somn usor vise placute ,un sfirsit de saptamina placut.
Noapte buna.
iulianagl- moderator
fetelor , eu plutesc pe un norisor , cred ca si voi , acum vreau sa pun ep 4 din Ezel la codat , si compul meu cel inteligent nu prea e in stare sa faca doua lucruri o data am sa il las sa lucreze, asa ca va spun noapte buna si vise pe masura , maine aveti ezel
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Noapte buna ali!alitheea a scris:fetelor , eu plutesc pe un norisor , cred ca si voi , acum vreau sa pun ep 4 din Ezel la codat , si compul meu cel inteligent nu prea e in stare sa faca doua lucruri o data am sa il las sa lucreze, asa ca va spun noapte buna si vise pe masura , maine aveti ezel
Noapte buna florica!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
salut ladies
am terminat de vazut si eu acum filmul
faaaain!
dar io vreau si mai muuult!
deci bahar e sora lu` selin.
fetelor traducatoarelor, sa aveti muuult spor!
va pup! noapte buna!
am terminat de vazut si eu acum filmul
faaaain!
dar io vreau si mai muuult!
deci bahar e sora lu` selin.
fetelor traducatoarelor, sa aveti muuult spor!
va pup! noapte buna!
Ali, saru` mana de ezel!alitheea a scris:fetelor , eu plutesc pe un norisor , cred ca si voi , acum vreau sa pun ep 4 din Ezel la codat , si compul meu cel inteligent nu prea e in stare sa faca doua lucruri o data am sa il las sa lucreze, asa ca va spun noapte buna si vise pe masura , maine aveti ezel
maine il descarc, ca acu cica-i "ocupe" pe megaup!
pup iu!
alitheea a scris:fetelor , eu plutesc pe un norisor , cred ca si voi , acum vreau sa pun ep 4 din Ezel la codat , si compul meu cel inteligent nu prea e in stare sa faca doua lucruri o data am sa il las sa lucreze, asa ca va spun noapte buna si vise pe masura , maine aveti ezel
iulianagl- moderator
Noapte buna fetelor!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Noapte buna fetelor!
Noapte buna.
iulianagl- moderator
fetelor a fost un episod foarte frumos
Multumim pisi
va spun noapte buna si va doresc vise frumoase
Multumim pisi
va spun noapte buna si va doresc vise frumoase
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Noapte bună fetele care s-au dus la culcare. Ce -o fi cu Dana și cu Elena de n-au răspuns la apel, știe cineva?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Poate o sa intre maine... va dau o veste proasta.. poate nu e adevarata ... se pare ca saptamana viitoare nu avem serial pentru ca va fi meci,Turcia-Germania,de asta nu au dat trailer.narcisa a scris:Noapte bună fetele care s-au dus la culcare. Ce -o fi cu Dana și cu Elena de n-au răspuns la apel, știe cineva?
va pup Noapte buna
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Poate o sa intre maine... va dau o veste proasta.. poate nu e adevarata ... se pare ca saptamana viitoare nu avem serial pentru ca va fi meci,Turcia-Germania,de asta nu au dat trailer.
va pup Noapte buna
Noapte bună Ana, așa se întâmplă mereu, una caldă alta rece.
Traduc și eu partea a doua.
narcisa- vip
narcisa a scris:
anuta1971- vip
Nopate buna fetelor
Am terminat prima parte si ma duc si eu la nani.
Sa vizati in culori
Narcisa spor la tradus partea a doua si multumim
Sa vizati in culori
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
offffffff dragelor!!!!!numai prostii fac am vrut sa fac si eu ceva si mi-a iesit nik.....si un mare ghiveci
dea05 te rog frumos sa ma ierti pt greseala stiu ca merit dar nu a fost cu intentie
noapte buna dragele mele!multi
dea05 te rog frumos sa ma ierti pt greseala stiu ca merit dar nu a fost cu intentie
nellys18- membru activ
Data de inscriere : 20/01/2010
nellys18 a scris:offffffff dragelor!!!!!numai prostii fac am vrut sa fac si eu ceva si mi-a iesit nik.....si un mare ghiveci
Buna.Stai fara grija ghiveciul il rezolva Dea sau Denisa.Noapte buna.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Nu inteleg dar din cate canale au ei doar pe atv si in ziua de vineri poate sa difuzeze meciul?
Nu mai e nimeni plec si eu la somn.Noapte buna domnitele mele.
iulianagl- moderator
pissycutz a scris:Nopate buna fetelor
Sa vizati in culori
Și eu mulțumesc Pissy pentru prima parte. Noapte bună.
Am terminat și eu partea a doua. Noapte bună tuturor.
narcisa- vip
neata fetelor am gasit stirea asta pe gonulcelen dizisi nu stiu cat este de adevarata ca nu am gasit de unde este luata si din cate am inteles eu relatia dintre Tuba si Sami sa terminat TUBA BÜYÜKÜSTÜN SEVGİLİSİNDEN AYRILDI
GÜZEL OYUNCU TUBA BÜYÜKÜSTÜN GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ SEVGİLİSİ SAMİ SAYDAM'DAN AYRILDI.
'Asi' dizisinin setinde tanışıp yeni bir aşka yelken açmıştı güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'le görüntü yönetmeni Sami Saydam. Herkesin konuştuğu bu aşk bitti.
...Geçen yaz beraber yaptıkları tatilin görüntüleri bomba gibi düşmüştü magazin basınına Tuba Büyüküstün'le Sami Saydam'ın. En son dizinin yemeğine de beraber katılan aşıklar ayrıldı. Şimdilerde bu ayrılığın sebebi merak ediliyor herkes tarafından
GÜZEL OYUNCU TUBA BÜYÜKÜSTÜN GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ SEVGİLİSİ SAMİ SAYDAM'DAN AYRILDI.
'Asi' dizisinin setinde tanışıp yeni bir aşka yelken açmıştı güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'le görüntü yönetmeni Sami Saydam. Herkesin konuştuğu bu aşk bitti.
...Geçen yaz beraber yaptıkları tatilin görüntüleri bomba gibi düşmüştü magazin basınına Tuba Büyüküstün'le Sami Saydam'ın. En son dizinin yemeğine de beraber katılan aşıklar ayrıldı. Şimdilerde bu ayrılığın sebebi merak ediliyor herkes tarafından
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
vivi a scris:neata fetelor am gasit stirea asta pe gonulcelen dizisi nu stiu cat este de adevarata ca nu am gasit de unde este luata si din cate am inteles eu relatia dintre Tuba si Sami sa terminat TUBA BÜYÜKÜSTÜN SEVGİLİSİNDEN AYRILDI
Buna dimineata.Asta da veste buna. Eu sincer cred ca au terminat-o.
iulianagl- moderator
[quote="vivi"]neata fetelor am gasit stirea asta pe gonulcelen dizisi nu stiu cat este de adevarata ca nu am gasit de unde este luata si din cate am inteles eu relatia dintre Tuba si Sami s-a terminat BUNA DIMINEATA VIVI ASTA DA STIRE, MULTUMIM.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
neata fetelor si week end placut!
mi a placut ep de aseara... sper ca in ep urmator sa avem parte macar de un pupic ...si sa dispara bahar si producatorul ala ca prea se uita la ea pe sub sprancene...si nu mi place deloc nici de elif sau cum s o numi studenta aia a lui murat care e mai intepata asa...sper sa nu aiba un rol prea important......
mi a placut si vestea ca tuba s o despartit de sami. ........cica lumea este curioasa sa afle motivul separarii oare cum l o chema pe motivu' ala
mi a placut ep de aseara... sper ca in ep urmator sa avem parte macar de un pupic ...si sa dispara bahar si producatorul ala ca prea se uita la ea pe sub sprancene...si nu mi place deloc nici de elif sau cum s o numi studenta aia a lui murat care e mai intepata asa...sper sa nu aiba un rol prea important......
mi a placut si vestea ca tuba s o despartit de sami. ........cica lumea este curioasa sa afle motivul separarii oare cum l o chema pe motivu' ala
Ultima editare efectuata de catre danaxbt in Sam 02 Oct 2010, 9:18 am, editata de 1 ori
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum