28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
IDILKO
pissycutz
iulia1965
Garo
vivi
Gloxinia2010
rina-rina
Admin_dea05
elena
florica
vania_e
anuta1971
DENISA
axxa246
dana17
alitheea
iulianagl
mihaela99
lica54
narcisa
danaxbt
25 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata Iulianagi,buna dimineata fetelor,o zi si-un sfarsit de saptamina minunat.Multumesc Pissy si Narcisa pt.truda voastra A fost un ep. peplacul meu, acum eu as conditiona daca as fi Hasret,primire gramofonului de la Murat cu primirea pianului de la Hasret.Va invit la pt. toate fetele si cine vrea si-un .PA sau ciau.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Araplar'ın gözdesi 'gönülçelen'
YENİ STAR CANSEL
Arap dünyasında beğenilerek takip edilen Tuba Büyüküstün ile rol alan Cansel Elçin de, Murat Yıldırım ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Araplar'ın yeni starı olarak kabul ediliyor. Arap dünyasında yıldızı parlayan Cansel Elçin ve Tuba Büyüküstün'ün aşk sahnelerine, Arap şarkıcıların duygusal parçalarından klipler de hazırlanıyor. Büyüküstün'ün Arap hayran grupları da klipleri ilgiyle izliyor.http://www.televizyongazetesi.com/Page/News/NewsDetail.aspx?CID=28386
YENİ STAR CANSEL
Arap dünyasında beğenilerek takip edilen Tuba Büyüküstün ile rol alan Cansel Elçin de, Murat Yıldırım ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Araplar'ın yeni starı olarak kabul ediliyor. Arap dünyasında yıldızı parlayan Cansel Elçin ve Tuba Büyüküstün'ün aşk sahnelerine, Arap şarkıcıların duygusal parçalarından klipler de hazırlanıyor. Büyüküstün'ün Arap hayran grupları da klipleri ilgiyle izliyor.http://www.televizyongazetesi.com/Page/News/NewsDetail.aspx?CID=28386
Ultima editare efectuata de catre vivi in Sam 02 Oct 2010, 9:31 am, editata de 1 ori
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Buna dimi!Fetelor sa speram ca este adevarat ..si apoi sa primim vesti precum ca actorii nostri traiesc o poveste de dragoste si in afara platoului de filmare
Multumim pt traduceri..ce frumos este cand le citesti!
Multumim pt traduceri..ce frumos este cand le citesti!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
salut, fetelor frumoaselor!
multumiri pentru traducerea primelor 2 parti!
asteptam partile urmatoare, care sunt foooarte impotante!
Imi pare rau ca Tuba s-a despartit de Sami. Nu ca sami ar fi fost cine stie ce fat frumos, voinic si bun la casa omului, dar ma tem ca ramane singura o vreme sau trece la alt sami....
macar de s-ar cupla cu unu` potrivit.....
Imi pare rau ca Tuba s-a despartit de Sami. Nu ca sami ar fi fost cine stie ce fat frumos, voinic si bun la casa omului, dar ma tem ca ramane singura o vreme sau trece la alt sami....
Buna dimineata fetelor va doresc un weekend minunat
Narcisa Pisi multumesc pentru traduceri
Vivi multumesc pentru vestea asta minunata.. sa dea Dumnezeu sa fie si adevarata
Narcisa Pisi multumesc pentru traduceri
Vivi multumesc pentru vestea asta minunata.. sa dea Dumnezeu sa fie si adevarata
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna draga axxa eu spun ca despartirea a avut loc mai demult si ca ea este deja cuplataaxxa246 a scris:salut, fetelor frumoaselor!
anuta1971- vip
Buna, Anutza draga!
I-auzi! Zi si mie mai mult, cu cine, il stim?? ne place de el?
pai nu stiu sigur... dar as vrea sa fie cum banuiesc eu... cred ca relatia lor a inceput din momentul in care au aparut impreuna la cumparaturi .. si apoi au aparut poza aia cu ei la masa... concomitent cu o stire aparuta chiar atunci cum ca Tuba si Sami au hotarat sa amane casatoria pana mai creste copilul lui Sami... mie stirea asta mi-a sunat a despartire.. bine sunt numai supozitiile mele care pot fi total gresiteaxxa246 a scris:Buna, Anutza draga!
anuta1971- vip
vivi am tradus cu google stirea asta .. care ai pus-o tu.. uitati ce a iesit.. se intelege ca arabii au inceput sa-l iubeasca si pa Canselutu nostruvivi a scris:Araplar'ın gözdesi 'gönülçelen'
YENİ STAR CANSEL
Steaua arabi noi turc ; Elçin Cansel
Cansel Elçin , câştigând admiraţia lumii arabe a fost ultimul jucător turc ...
Tuba favorite Büyüküstün împreună cu lumea arabă a urmat seria implicate în Gönülçelen Cansel Elçin , a devenit unul dintre cei mai populare turceşti .
Tatlıtuğ'dan Kivanc Murat Yildirim şi apoi arabii sunt acceptate ca noul star Cansel Elçin , a câştigat faima după publicarea de site-ul serii 3arabtv.com Gönülçelen .
Tuba cu stea stralucitoare a lumii arabe Cansel Elçin scene Büyüküstün'ün matrice dragoste , clipuri de cântăreţi Arabe pregătirea pentru partea emotionala . Büyüküstün'ün poporului arab se uita cu grupuri de interese , videoclipuri .
anuta1971- vip
fetelor plec la treburi ne citim mai tarziu.. sa aveti o zi buna
anuta1971- vip
Buna fetele
o sambata plina de bucurii va doresc
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
aaa, io stiu ce sa zic??anuta1971 a scris:
pai nu stiu sigur... dar as vrea sa fie cum banuiesc eu... cred ca relatia lor a inceput din momentul in care au aparut impreuna la cumparaturi .. si apoi au aparut poza aia cu ei la masa... concomitent cu o stire aparuta chiar atunci cum ca Tuba si Sami au hotarat sa amane casatoria pana mai creste copilul lui Sami... mie stirea asta mi-a sunat a despartire.. bine sunt numai supozitiile mele care pot fi total gresite
mie nu mie pare ca ar fi morti unul dupa altul...
am revazut cateva episoade din Asi sapatamana trecuta si privirile lui MY cu Tuba nu se apropie de cele ale lui hasret cu murat.
Io nu stiu, fetelor, dar in Asi au avut un joc aproape de realitate.
o incarcatura in priviri.... Si, daca nu s-or fi si iubit, inseama ca au un dar nemaipomenit cand joaca impreuna.
Gestrurile tadre ale lui MY le-am regasit si in Guz sancizi si in Ask ve ceza, dar fara substanta. E clar ca sunt gesturile lui de acasa, dar in filme - mai putin in Asi - nu sunt cu emotii.
inca nu i-am vazut, ce-i drept, pe hasret si murat in ...actiune (orice ar insemana asta, macar sa se pupe mai de-adevaratelea) ca sa stim ce eate. Asa, din vreo doua saruturi nu m-am convins...
Buna dimineata Mihaelamihaela99 a scris:Buna fetele
M-am intors din drum cand te-am vazut sa ai un weekend minunat ca tine
anuta1971- vip
salut Mihamihaela99 a scris:Buna fetele
si tu sa ai o samabata frumoasa!
fetele, va pupacesc, tre sa plec de acasa!
ne vedem mai pe seara!
te pup, ne revedem disearaanuta1971 a scris:fetelor plec la treburi ne citim mai tarziu.. sa aveti o zi buna
[quote="anuta1971"]
Buna dimineata Mihaela
Buna Ana si spor la treaba , plec si eu
Buna dimineata Mihaela
Buna Ana si spor la treaba , plec si eu
mihaela99- vip
orice a fost intre ei.. este o faza depasita.. eu la Tuba am vazut tot timpul o retinere in ceea ce-l priveste pe Yildirim.. el la un moment dat nu s-a mai putut controla... dar ea a fost tot timpul retinuta.. nu spun ca nu o fi avut sentimente pentru el.. spun ca in mediul in care traiesc o eventuala relatie intre ei la momentul respectiv ar fi stigmatizat-o pe Tuba.. ca nu a fost nimic intre ei e un lucru bun... daca o sa fie ceva, dupa un posibil divort a lui Murat este cu totul altceva... dar imi mentin parerea ca firi, ca educatie, comportament in societate... Tuba si Murat sunt total nepotriviti.. ar putea fi impreuna intr-o relatie de maxim 6 luni... sa nu ma bateti sunt doar parerile meleaxxa246 a scris:
aaa, io stiu ce sa zic??
mie nu mie pare ca ar fi morti unul dupa altul...
am revazut cateva episoade din Asi sapatamana trecuta si privirile lui MY cu Tuba nu se apropie de cele ale lui hasret cu murat.
Io nu stiu, fetelor, dar in Asi au avut un joc aproape de realitate.
o incarcatura in priviri.... Si, daca nu s-or fi si iubit, inseama ca au un dar nemaipomenit cand joaca impreuna.
Gestrurile tadre ale lui MY le-am regasit si in Guz sancizi si in Ask ve ceza, dar fara substanta. E clar ca sunt gesturile lui de acasa, dar in filme - mai putin in Asi - nu sunt cu emotii.
inca nu i-am vazut, ce-i drept, pe hasret si murat in ...actiune (orice ar insemana asta, macar sa se pupe mai de-adevaratelea) ca sa stim ce eate. Asa, din vreo doua saruturi nu m-am convins...
anuta1971- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
[quote="axxa246"]
salut Miha
Buna AXXA sa ai spor
salut Miha
Buna AXXA sa ai spor
mihaela99- vip
axxa246 a scris:
te pup, ne revedem diseara
anuta1971- vip
bine ai venit Iuliana.. un sfarsit de saptamana placut sa aiiulianagl a scris:https://www.youtube.com/v/PDvOh59KLyk
acum chiar plec... ne citim mai tarziu
anuta1971- vip
Ascultati aici dragelor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Ascultati aici dragelor.
https://www.youtube.com/v/BS_SG9ixJVM
e pur si simplu superba... e melodia de aseara din film?
anuta1971- vip
Pentru Anutza1971
Buna ziua , Anutza. Pentru o astfel de " cugetare" ca a ta , cu care eu sunt de acord 100% ( incredibil , nu m-am gandit ca mai exista cineva care sa " vada" la fel ca mine) , eu am primit mustrari serioase. Deosebirea este ca eu am fost foarte dura in exprimare . De aceea m-am si retras. Ma bucur ca nu sunt singura care gandeste asa. Aceasta este parerea mea. Te sarut.anuta1971 a scris:
orice a fost intre ei.. este o faza depasita.. eu la Tuba am vazut tot timpul o retinere in ceea ce-l priveste pe Yildirim.. el la un moment dat nu s-a mai putut controla... dar ea a fost tot timpul retinuta.. nu spun ca nu o fi avut sentimente pentru el.. spun ca in mediul in care traiesc o eventuala relatie intre ei la momentul respectiv ar fi stigmatizat-o pe Tuba.. ca nu a fost nimic intre ei e un lucru bun... daca o sa fie ceva, dupa un posibil divort a lui Murat este cu totul altceva... dar imi mentin parerea ca firi, ca educatie, comportament in societate... Tuba si Murat sunt total nepotriviti.. ar putea fi impreuna intr-o relatie de maxim 6 luni... sa nu ma bateti sunt doar parerile mele
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum