28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
IDILKO
pissycutz
iulia1965
Garo
vivi
Gloxinia2010
rina-rina
Admin_dea05
elena
florica
vania_e
anuta1971
DENISA
axxa246
dana17
alitheea
iulianagl
mihaela99
lica54
narcisa
danaxbt
25 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor statem si ma gandeam oare cu cine vorbeste Bahar la telefon ? sa fie Benim ? sau fratele lui Saime? stim foarte bine ca amandoi o urasc pe Hasret , oare tinta lui Bahar sa fie Hasret si nu Murat? :nh8:
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
sau poate Ayda?mihaela99 a scris:fetelor statem si ma gandeam oare cu cine vorbeste Bahar la telefon ? sa fie Benim ? sau fratele lui Saime? stim foarte bine ca amandoi o urasc pe Hasret , oare tinta lui Bahar sa fie Hasret si nu Murat? :nh8:
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Greu cu turcii astea ...mihaela99 a scris:fetelor statem si ma gandeam oare cu cine vorbeste Bahar la telefon ? sa fie Benim ? sau fratele lui Saime? stim foarte bine ca amandoi o urasc pe Hasret , oare tinta lui Bahar sa fie Hasret si nu Murat? :nh8:
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
mihaela99 a scris:fetelor statem si ma gandeam oare cu cine vorbeste Bahar la telefon ? sa fie Benim ? sau fratele lui Saime? stim foarte bine ca amandoi o urasc pe Hasret , oare tinta lui Bahar sa fie Hasret si nu Murat? :nh8:
La fratele Saimei m-am gandit si eu dar nu cred, cred ca e colega lui Nakish butlera, mie mi s-a parut ca de la bun inceput uraste familia lui Murat.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:[
La fratele Saimei m-am gandit si eu dar nu cred, cred ca e colega lui Nakish butlera, mie mi s-a parut ca de la bun inceput uraste familia lui Murat.
posibil , unde a murit Selim la Paris nu? ei...... si madama asta a fost plecata in Franta dupa ce Nasrim a angajat-o pe Saime, ma gandeam ca madama o fi facut ceva cercetari cum a murit Selin, si poate asa a descoperit-o si pe Bahar
mihaela99- vip
nu,accidentul a fost in Turcia,posibil Istambul-Ethem+Koray au ajuns f. repede la hotelmihaela99 a scris:
posibil , unde a murit Selim la Paris nu? ei...... si madama asta a fost plecata in Franta dupa ce Nasrim a angajat-o pe Saime, ma gandeam ca madama o fi facut ceva cercetari cum a murit Selin, si poate asa a descoperit-o si pe Bahar
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:[
nu,accidentul a fost in Turcia,posibil Istambul-Ethem+Koray au ajuns f. repede la hotel
Buna Garo, multumesc, nu stiu de ce am ramas cu impresia ca Selin a murit la Paris
mihaela99- vip
Selin a murit la Instanbul ,hotelul e unul de langa Turnul Galatei . Tatal lui a aparut imediat ,nu putea sa fie cu el la Paris si ei de fapt faceau studiile la Londra ,nu aveau treaba cu Parisul... Voi va faceti griji pt scenariu ,eu zic sa ne gandim la Cansel ,care cred ca-i bagat in sedinta pt pozele aparute ieri...mihaela99 a scris:
dana17- vip
dana17 a scris: Selin a murit la Instanbul ,hotelul e unul de langa Turnul Galatei . Tatal lui a aparut imediat ,nu putea sa fie cu el la Paris si ei de fapt faceau studiile la Londra ,nu aveau treaba cu Parisul... Voi va faceti griji pt scenariu ,eu zic sa ne gandim la Cansel ,care cred ca-i bagat in sedinta pt pozele aparute ieri...
ti-am spus ca nu mai leg de viata lor personala, sa faca ce-o vrea fiecare ......numai impreuna sa fie
mihaela99- vip
O zi buna ,va doresc tuturor...
dana17- vip
Pa Dana, o zi frumoasa in continuare
mihaela99- vip
Buna, fetelor !!
V-am zis eu ca e vreo sora ticnita !!
Daca Selin a fost crescuta doar de tata, asta probabil a fost cu ma-sa !(Probabil au fost gemene -sau cu diferenta mica de varsta intre ele, si cand parintii s-au despartit, au luat fiecare cate una ! ) Fetele n-au stiut una de alta....Asta a aflat ca a avut o sora de curand...
Si eu cred ca Meltem e ma-sa...Daca nu...oricum e implicata !
Daca Selin a fost crescuta doar de tata, asta probabil a fost cu ma-sa !(Probabil au fost gemene -sau cu diferenta mica de varsta intre ele, si cand parintii s-au despartit, au luat fiecare cate una ! ) Fetele n-au stiut una de alta....Asta a aflat ca a avut o sora de curand...
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
iulia1965 a scris:Buna, fetelor !!
Buna Iulia
se poate sa ai dreptate de Meltem, dar ce zici daca ta-su o fii Salih fratele lui Saime
mihaela99- vip
Fetelor din pacate azi am avut o zi.. sa nu mai fie. Va pup.. ne citim mai tarziu
Va doresc o dupa amiaza placuta
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:Fetelor din pacate azi am avut o zi.. sa nu mai fie. Va pup.. ne citim mai tarziu
si eu la fel te sarut pa , pofta buna cand ajungi acasa
mihaela99- vip
Nu cred ca fratele lui Saime o uraste pe Hasret...El vrea doar sa-si tina familia departe de vreun scandal. ! Poate sa trimita pe cineva sa supravegheze, dar sa distruga...nu cred !!Cred ca la un moment dat..chiar se vor impaca, si o va sustine !!
iulia1965- vip
Ar insemna ca Selin a fost crescuta de Saime...mihaela99 a scris:
Buna Iulia
se poate sa ai dreptate de Meltem, dar ce zici daca ta-su o fii Salih fratele lui Saime
Nu !! Familia lui Murat il cunostea pe tatal lui Selin...Deci nu putea fi Salih !
iulia1965- vip
Buna ziua si bine v-am gasit si pt. care n-ati luat prinzul va doresc pofta buna.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna Flory, eu tocmai ma pregateam sa plec, , multumesc abia astept sa ajung acasa, sa manancflorica a scris: Buna ziua si bine v-am gasit si pt. care n-ati luat prinzul va doresc pofta buna.
pa pa , ne citim pe seara
mihaela99- vip
Gönülçelen had enough Awards!!!!!!!
ATV site organized a Ceremony of 2010 Prestige Awards that gave the Prizes to Tuba Buyukustun playing the character of Hasret and Cansel Elçin palying the character of Murat in Gönülçelen series.
The evaluation of the voting outcome for Best Actress goes to Tuba Buyukustun and Best A...ctor goes to Cansel Elçin. Merit Award in the category of best series goes to Gönülçelen and the plaque was given to the producer of the series Ali Leskay.
High School in Istanbul between intensive work program on the set of the Male players, the plates from the site administrators in presenting the plates to Cansel Elcin : "so far we received the most awards but this award is very precious to us" he said. Tuba Buyukustun also thanked the lovers' interests
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
This is a message from A fan called Murat to Tuba to show her how much he did love her
see what he did to explain himself hope the real Murat Hoca will do the same
https://www.facebook.com/video/video.php?v=162081707136786&ref=mf
see what he did to explain himself hope the real Murat Hoca will do the same
https://www.facebook.com/video/video.php?v=162081707136786&ref=mf
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
mihaela99 a scris:
Buna Iulia
Buna!Mama asta da ar fi ceva.Salih tata!? Ati vazut cand arata pe Saime si tatal Hasretei cand erau tineri in gara cum astepta Salih cu cutitul in caz de razgandeste Saime avea de gand sa omoare pe cineva.Eu cred ca asta a fost un derbedeu un mafiot asa a ajuns bogat.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna seara fetelor
uitati-va la clipul asta parca e facut dupa comentariul lui nanadi
https://www.youtube.com/watch?v=mqH6-podGIg&feature=player_embedded#!
uitati-va la clipul asta parca e facut dupa comentariul lui nanadi
https://www.youtube.com/watch?v=mqH6-podGIg&feature=player_embedded#!
mihaela99- vip
Buna iuliana , stau si ma gandesc oare Saime nu s-a casat. niciodata dupa ce s-a despartit de Burhan ?iulianagl a scris:[
Buna!Mama asta da ar fi ceva.Salih tata!? Ati vazut cand arata pe Saime si tatal Hasretei cand erau tineri in gara cum astepta Salih cu cutitul in caz de razgandeste Saime avea de gand sa omoare pe cineva.Eu cred ca asta a fost un derbedeu un mafiot asa a ajuns bogat.
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum