29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Garo
lica54
iulia80
iulia1965
mihaela99
tiberici
anuta1971
vali1cluj
danaxbt
florica
Admin_dea05
dana17
DENISA
axxa246
alitheea
iulianagl
narcisa
21 participanți
Pagina 39 din 43
Pagina 39 din 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
asret tells Levent she does like her mom but she cannot just forgive her. she just can't. and levent says you should listen to her and maybe she really does have an excuse.
**
Levent has brought champagne.
hasret is getting glasses. **
cafer says he is in love with Gülnaz.
cobra.. is freaking out. he says I am engaged to her.
**
cobra runs after cafer..
**
Levent fills the glasses with champagne.
and the doorbell rings again.
Levent decides to go look.
and it is murat at the door.
and he is shocked when he sees them both with a glass of champagne in their hands.
**
he turns and leaves.
**
Levent has brought champagne.
hasret is getting glasses. **
cafer says he is in love with Gülnaz.
cobra.. is freaking out. he says I am engaged to her.
**
cobra runs after cafer..
**
Levent fills the glasses with champagne.
and the doorbell rings again.
Levent decides to go look.
and it is murat at the door.
and he is shocked when he sees them both with a glass of champagne in their hands.
**
he turns and leaves.
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="mihaela99"]Levent întreabă de ce hasret e nervoasă și supărată. E aspune că se simte singură. levent spune: sunt aici cu tine.
Apoi întreabă: hasret vrei să reușești sau nu..asta e singura întrebare.
**
sEa spune da. cheamă reporterii mâine.[/quote]
Apoi întreabă: hasret vrei să reușești sau nu..asta e singura întrebare.
**
sEa spune da. cheamă reporterii mâine.[/quote]
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Mie imi place Levent !! cupidon E mai barbat decat Murat !! Stie ce vrea, si actioneaza in consecinta !! Nu se comporta ca un copil razgaiat, care vrea jucaria pe care a aruncat-o inapoi, doar pt ca o vrea si alt copil !!
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
ma asteptam ca Murat dupa ce i-a vazut cu sampaniile in mana sa se intoarca si sa plece,
mihaela99- vip
gata fetele? s-a terminat episodul? :drunken:
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:levent o lasă pe hasret acasă. Spune: mâine totul va fi grozav.
Uită noaptea asta.
**
murat o conduce pe bahar. Ea îl invită la cafea, el refuză.
**
Gülnaz pune întrebări iar hasret spune: levent a spus asta, a spus aia. Gulnaz spune: înainte era: Murat spune asta acum e: Levent spune asta...
Saime încearcă să o prevină pe Gülnaz dar hasret e supărată și pleacă la culcare.
Murat merge în mahala și-și amintește cum stăteau pe verandă..
narcisa- vip
Net-ul meu merge cu hopuri.. ! Am vazut doar bucatele din film !! Noroc ca stau la casa, ca altfel o luam pe urma lui Selin...!
iulia1965- vip
mihaela99 a scris:ma asteptam ca Murat dupa ce i-a vazut cu sampaniile in mana sa se intoarca si sa plece,
Pe facebook s-a pus pariu daca Hogea o sa intre in casa Hasretei si asa cum am spus s-a intamplat le intoarce spatele si pleaca fara sa spuna nimic.Pacat mi-ar placea ca Hasret sa plece dupa Murat si sa aibe o discutie foarte serioasa.Altfel Levent o sa o monopolizeze.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
mihaela99 a scris:
Bahar întreabă dacă a fost ștearsă înregistrarea lui H ca studentă iar MUrat spune că încă nu.
narcisa- vip
iulia1965 a scris: Net-ul meu merge cu hopuri.. ! Am vazut doar bucatele din film !! Noroc ca stau la casa, ca altfel o luam pe urma lui Selin...!
dar eu ca nu am vazut nik, lasa Iulia ca il vedem si tradus si in reluare
mihaela99- vip
Si uite asa Murat isi taie singur puntile spre Hasret..
iulia1965- vip
Ai dreptate !!mihaela99 a scris:
dar eu ca nu am vazut nik, lasa Iulia ca il vedem si tradus si in reluare
iulia1965- vip
A fost super mie mi-a placut episodul asta.Mi-a placut de Hogea nostru pur si simplu a stralucit in acest episod dar pentru faza cu Bahar o sa-i dau nota 10 cu minus.Sincer m-a interesat evolutia lui in acest ep.Chiar a aratat impecabil si s-a purtat impecabil.Iar Hasret a avut si ea cateva faze bune dar m-a dezamagit in privinta Saimei si a lui Levent a inceput sa creada prea mult in ceea ce spune si probabil ca o sa o ruinize si pe ea si cariera ei iar apoi o sa-i intoarca spatele o sa vedem in ep. urmator de ce ajunge sa o imbratiseze pe Saime ce se intampla?Da am vazut ca Hogea o da afara din nou cauza fiind bineinteles Levent, daca refuza sa-l primeasca in casa cu sampania poate vedeam o impacare intre Hogea si ea cat de cat dar asa iar am ajuns de unde am plecat.
iulianagl- moderator
mihaela99 a scris:LEVENT ajunge la casa Hasret' iar Murat sună...spune că L nu a mai sunat de mult poate e ocupat iar L spune am așteptat să fii mai puțin furios.
**
murat îl invită la masă.
**
Levent e la ușă și Cobra deschide. Întind rufele.
levent spune să folosească uscătorul din subsol.
aapoi spune că trebuie să ascundă rufele că sosesc reporterii
Levent le spune Lui C și G să nu vină prea des pentru că ea nu se va putea transforma dacă ei vor fi mereu cu ea.
narcisa- vip
Denisaaaaaa , nu ne aduci si noua un trailar ceva?
mihaela99- vip
cupidoniulia1965 a scris: Mie imi place Levent !! cupidon E mai barbat decat Murat !! Stie ce vrea, si actioneaza in consecinta !! Nu se comporta ca un copil razgaiat, care vrea jucaria pe care a aruncat-o inapoi, doar pt ca o vrea si alt copil !!
fetelor mie mi-a placut episodul.. l-am vazut ca la stroboscop trebe sa-l vad din nou omeneste sa inteleg ca in episodul urmator Hasret se reintoarce in cartier? se impaca oare cu Saime? offf vreau mai mult,,, trebuie sa mai asteptam o saptamana
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
incepi cu sfarsitul?mihaela99 a scris:Denisaaaaaa , nu ne aduci si noua un trailar ceva?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
iulia1965 a scris: Mie imi place Levent !! cupidon E mai barbat decat Murat !! Stie ce vrea, si actioneaza in consecinta !! Nu se comporta ca un copil razgaiat, care vrea jucaria pe care a aruncat-o inapoi, doar pt ca o vrea si alt copil !!
Iulia ce barbat vezi tu in Levent?Crezi tu ca Levent chiar o merita pe Hasret?Levent m-a dezamagit aici joaca la dublu.Sper sa inteleaga ca Hasret nu vrea ceea ce vrea el.Ea vrea sa scoata albumul dar mai discret pe cand el o impinge chiar in gura lupului si probabil asa o sa inceteze cariera ei.Lumea o sa se plictiseasca de ea daca o sa apare asa des in presa o fi vrand el sa fie vedeta dar nici chiar asa?Ati vazut cum a manipulat-o pe Hasret cand i-a cerut fotograful sa faca o poza si cu Saime si i-a facut semn discret sa refuze si de ce ma rog i-a dat afara pe Gulnaz si Cobra si chiar si pe ei i-a manipulat.Nu va suparati dar asta e parerea mea.
iulianagl- moderator
Daaa! Cred ca ne cam potrivim la gusturi !! cupidon Dar promit sa nu ma dau la Ezel..(desi imi place ! )Raman la prima mea dragoste ! Sunt si fidea, dupa cum vezi !!axxa246 a scris: cupidon
iulia1965- vip
mihaela99 a scris:Reporterii cred că gülnaz e menajera și-i spun să strângă lucrurile și să aducă apă.
**
Reporterii întreabă dacă saime este mama ei ea spune da și saime e fericită.
Vor poze cu ea și cu mama ei.. Hasret întreabă dacă au nevoie de asta și decide să nu facă poze cu ea.
**
murat vine la cafenea și-i dă scrisoarea de la Y.
**
hasret întreabă unde sunt sora ei șicobra. levent spune că au plecat.
Ea întreabă unde au plecat iat levent spune că el le-a cerut să plece..
hasret spune: cum ai putut să le spui să plece fără să mă întrebi pe mine. Apoi spune: merg în cartier după ei
narcisa- vip
anuta1971 a scris:fetelor mie mi-a placut episodul.. l-am vazut ca la stroboscop trebe sa-l vad din nou omeneste sa inteleg ca in episodul urmator Hasret se reintoarce in cartier? se impaca oare cu Saime? offf vreau mai mult,,, trebuie sa mai asteptam o saptamana
din cate am inteles a fost frumos , eu abia acum maduc sa-l vad, dar nu avem trailar se pare
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 39 din 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum