30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Bruni-My
nellys18
danaxbt
mihaela99
Garo
axxa246
anuta1971
florica
vivi
DENISA
iulianagl
iulia1965
narcisa
alitheea
Admin_dea05
dana17
rina-rina
21 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
lica54 a scris:[Buna ziua dragalaselor ce mai faceti sunteti bine?Vesti bune ma bucur acum asteptam si vestea cea mai buna sa auzim intro zi ca va fi cu cineva de o potriva cu ea.La Galati seste o vreme urita ploua si e frig dar eu va doresc o zi buna cu bucurii si impliniri multi .Va iubesc si va pup duuuuuuulce
buna Lica , si in bucuresti e la fel, ploua , bate vantul si e frig,, o zi linistita iti doresc fdf:
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:
recunosc că mi-ar place un aşa cuplu în viaţa reală , sper ca ea să confirme dacă e real zvonul .
Dana ,in this article it is written that they are separated. Probably true. We waiting for her confirmation.( răspuns primit de la o turcoaică)
S-o crezi tu... cupidonDENISA a scris:
recunosc că mi-ar place un aşa cuplu în viaţa reală , sper ca ea să confirme dacă e real zvonul .
Dana ,in this article it is written that they are separated. Probably true. We waiting for her confirmation.( răspuns primit de la o turcoaică)
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
de ce ?? nu vă place Kenan ca mascul ????
E dragut dar il prefer pe Canselito Daca nu va fi el atunci sper sa fie unul pe masura asteptarilor noastreDENISA a scris:de ce ?? nu vă place Kenan ca mascul ????
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris: E dragut dar il prefer pe Canselito Daca nu va fi el atunci sper sa fie unul pe masura asteptarilor noastre
Cine dumnealui ????
Atata timp cat este insurat si se afiseaza cu sotia ca doi gugustiuci sunt slabe sanseDENISA a scris:Admin_dea05 a scris: E dragut dar il prefer pe Canselito Daca nu va fi el atunci sper sa fie unul pe masura asteptarilor noastre
Cine dumnealui ????
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:e]Cine dumnealui ????
buna Denisa muri nu are nici o sansa , poate voleibalistul , s-ar putea sa se potriveasca , si tuba a facut volei nu?
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 19 Oct 2010, 2:32 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
cine mai este si ala???mihaela99 a scris:[
buna Denisa muri nu are nici o sansa , poate voleibalistul
Admin_dea05- Admin
Ca mascul ,da ,dar nu doar de asta are ea nevoie...De fapt care femeie are nevoie ca barbatul de langa ea sa fie doar mascul feroce ?DENISA a scris:de ce ?? nu vă place Kenan ca mascul ????
dana17- vip
Ce faci Miha...Nu iesi azi cu nimic pe piata ? Parca-i de-a noastra...Frumoasa...mihaela99 a scris:buna Dana
dana17- vip
Admin_dea05 a scris: cine mai este si ala???
cum cine? producatorul lui Hasret
mihaela99- vip
cel din serial ?????? pare cam efeminat , eu dacă mă chinui niţel la toţi le găsesc defecte mai puţin lui Muratelu '. vă ofer şi vouă ce i-am oferit Andradei din curtea cealaltă ( a mea adicălea )
dana17 a scris:[e faci Miha...Nu iesi azi cu nimic pe piata ?
Parca-i de-a noastra...Frumoasa...
stai soro sa ajung acasa , acasa am studioul de facut filme nu la birou
mihaela99- vip
Buna Dea ,iar pe baricada ? Dar unde-i turbatul ? A plecat cu M Y ? Se potriveau...Admin_dea05 a scris:Atata timp cat este insurat si se afiseaza cu sotia ca doi gugustiuci sunt slabe sanse
dana17- vip
Dana dar mie Kenan nu mi se pare a fi un mascul feroce Kıvanç Tatlıtuğ mai repededana17 a scris:Ca mascul ,da ,dar nu doar de asta are ea nevoie...De fapt care femeie are nevoie ca barbatul de langa ea sa fie doar mascul feroce ?DENISA a scris:de ce ?? nu vă place Kenan ca mascul ????
Admin_dea05- Admin
Multumesc dar nu fumez.DENISA a scris:cel din serial ?????? pare cam efeminat , eu dacă mă chinui niţel la toţi le găsesc defecte mai puţin lui Muratelu '. vă ofer şi vouă ce i-am oferit Andradei din curtea cealaltă ( a mea adicălea )
]
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:cel din serial ?????? pare cam efeminat , eu dacă mă chinui niţel la toţi le găsesc defecte mai puţin lui Muratelu '. vă ofer şi vouă ce i-am oferit Andradei din curtea cealaltă ( a mea adicălea )
da ala din serial, nu imi place moaca lui , zici ca joaca in filme de groaza , are ochii ciudati
nu vreau , saru mana , m-am lasat de fumat :drunken: , oricum multumesc daca imi oferi cu murat oga , ma apuc iar de fumat
mihaela99- vip
habar nu aveam ca-i voleibalist si ce naiba cauta in film?au ramas turci in pana de actorimihaela99 a scris:[
cum cine? producatorul lui Hasret
Admin_dea05- Admin
am revenit la dragostea mea indragostitdana17 a scris:]
Admin_dea05- Admin
Stai ca m-ai pierdut ...Kivanc...Cine e asta ? Eu cu mondenul turcesc....Admin_dea05 a scris:Dana dar mie Kenan nu mi se pare a fi un mascul feroce Kıvanç Tatlıtuğ mai repede
dana17- vip
Admin_dea05 a scris:habar nu aveam ca-i voleibalist si ce naiba cauta in film?au ramas turci in pana de actori
nu stiu daca joaca volei sau daca s-a lasat , sau poate ca este asa inalt l-au poreclit fetele voleibalist
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris: Multumesc dar nu fumez.
nici eu nu fumez dar îl i-au ca suvenir , poftim v-am făcut unul personalizat , amu' ce mai spui ????? :emo5: :emo5:
aici gasesti.Vai nu-l sti pe Kivanc ..Ce rusine!dana17 a scris:Stai ca m-ai pierdut ...Kivanc...Cine e asta ? Eu cu mondenul turcesc....Admin_dea05 a scris:Dana dar mie Kenan nu mi se pare a fi un mascul feroce Kıvanç Tatlıtuğ mai repede
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-nouti-actori-pictures-news-actors-f6/kvanc-tatltu-t61.htm
Admin_dea05- Admin
ca suvenir merge..dar de fumat nu ma apuc nici macar de dragul lui. renhDENISA a scris:Admin_dea05 a scris: Multumesc dar nu fumez.
nici eu nu fumez dar îl i-au ca suvenir , poftim v-am făcut unul personalizat , amu' ce mai spui ????? :emo5: :emo5:
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum