30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Bruni-My
nellys18
danaxbt
mihaela99
Garo
axxa246
anuta1971
florica
vivi
DENISA
iulianagl
iulia1965
narcisa
alitheea
Admin_dea05
dana17
rina-rina
21 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bravo !!! UIte te suna...Admin_dea05 a scris:am revenit la dragostea mea indragostit
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Sa-l manance mama de frumos!dana17 a scris:[Bravo !!! UIte te suna...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris: Sa-l manance mama de frumos!
să mesteci calmă să nu te îneci , la el mai ai ce mânca dar Sami e numai oase .
Vii cu daruri otravite.... Ce interes ai ? cupidonDENISA a scris:cel din serial ?????? pare cam efeminat , eu dacă mă chinui niţel la toţi le găsesc defecte mai puţin lui Muratelu '. vă ofer şi vouă ce i-am oferit Andradei din curtea cealaltă ( a mea adicălea )
dana17- vip
dana17 a scris:Vii cu daruri otravite.... Ce interes ai ? cupidon
LA Canselul ' niciunul la Muratel' mai discutăm , ne mai împrietenim ...
NU Nu Nu...NU-mi plac blonzii...Admin_dea05 a scris: aici gasesti.Vai nu-l sti pe Kivanc ..Ce rusine!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-nouti-actori-pictures-news-actors-f6/kvanc-tatltu-t61.htm
dana17- vip
Te dai la mine ? Recrutezi fane pt M Y ? Eu nu ...Nu-i genul meu...Prea pare baiat de cartier ...si atat...Poate altul...Mai ai ?DENISA a scris:
LA Canselul ' niciunul la Muratel' mai discutăm , ne mai împrietenim ...
dana17- vip
Imi iau cateva scobitori Ai grija ca nici Muratel al tau nu-i mai prejos.Astia sunt la cura sa arate bine pe ecrane! .Sau al tau il tine soata nemancat , macar al meu are o scuza e singur si nu are cine-i gati. ...ma ofer euDENISA a scris:
să mesteci calmă să nu te îneci , la el mai ai ce mânca dar Sami e numai oase .
Admin_dea05- Admin
dana17 a scris:[
NU Nu Nu...NU-mi plac blonzii...
nici mie , mie imi place genul asta , stateam si ma uitam la ochii lui Cansel , daca si-ar pune niste lentile albastre , mama mama ce bestial ar fii
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
mie cred ca mi s-ar parea ciudat cu ochii albastrimihaela99 a scris:[nici mie , mie imi place genul asta , stateam si ma uitam la ochii lui Cansel , daca si-ar pune niste lentile albastre , mama mama ce bestial ar fii
][/URL]
Admin_dea05- Admin
dana17 a scris:Te dai la mine ? Recrutezi fane pt M Y ? Eu nu ...Nu-i genul meu...Prea pare baiat de cartier ...si atat...Poate altul...Mai ai ?
da , am haremul destul de mare : Murat Yildirim (cap de listă) , Kenan Ýmirzalýoðlu , Kenan Ece , Saruhan Hünel , Erkan Petekkaya ( el e cam trecut ptr mine dar rău nu arată )
Vin si eu odata cu el...Nici eu nu stiu sa gatesc...Admin_dea05 a scris:Imi iau cateva scobitori Ai grija ca nici Muratel al tau nu-i mai prejos.Astia sunt la cura sa arate bine pe ecrane! .Sau al tau il tine soata nemancat , macar al meu are o scuza e singur si nu are cine-i gati. ...ma ofer eu
dana17- vip
Saruhan Hunel...Am gasit un puct comun...De restul m-a informez si-ti spun...DENISA a scris:
da , am haremul destul de mare : Murat Yildirim (cap de listă) , Kenan Ýmirzalýoðlu , Kenan Ece , Saruhan Hünel , Erkan Petekkaya ( el e cam trecut ptr mine dar rău nu arată )
dana17- vip
E draga daca vine el te tin la usa nu ma incurc si cu tine ...cu altra ocazie te invit dar nu cu el odata.dana17 a scris:[]Vin si eu odata cu el...Nici eu nu stiu sa gatesc...
Admin_dea05- Admin
mie cred ca mi s-ar parea ciudat cu ochii albastri [/quote]Admin_dea05 a scris:[
se poate, ma gandeam .... cand mai prelucrezi pozele, incearca si fa-i neste ochi albastrii sa vedem ce iese
mihaela99- vip
E dragut Saruhan https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-nouti-actori-pictures-news-actors-f6/saruhan-hunel-t15.htm dar are si ala o sotie geloasa!!! Iti vine s-o iei la fuga....dana17 a scris:] Saruhan Hunel...Am gasit un puct comun...De restul m-a informez si-ti spun...
Admin_dea05- Admin
fetelor care dintre voi aveţi episoadele din " Un nou destin " , ep :5, 6 7,8, 10,11,13,14,15, 49 ???
Suruhan cică ar fi divorţat prin primăvară.
E bun asa cum e ,vorba Deei ...Manca-l-ar mama de baiat....mihaela99 a scris:
nici mie , mie imi place genul asta , stateam si ma uitam la ochii lui Cansel , daca si-ar pune niste lentile albastre , mama mama ce bestial ar fii
dana17- vip
[quote="DENISA"]fetelor care dintre voi aveţi episoadele din " Un nou destin " , ep :5, 6 7,8, 10,11,13,14,15, 49 ???
imi pare rau dar nu l-am urmarit , nu m-a atras deloc
imi pare rau dar nu l-am urmarit , nu m-a atras deloc
mihaela99- vip
Foarte bine nevasta-sa ziceai ca-i purcelusa peggyDENISA a scris:fetelor care dintre voi aveţi episoadele din " Un nou destin " , ep :5, 6 7,8, 10,11,13,14,15, 49 ???
Admin_dea05- Admin
Corect...Dar nu mai stiu nimic de el ...oare cum mai arata ? Cred ca turbata ii inchide toate drumurile...Are putere...DENISA a scris:fetelor care dintre voi aveţi episoadele din " Un nou destin " , ep :5, 6 7,8, 10,11,13,14,15, 49 ???
dana17- vip
Incet încet ştirea începe să apară în toată presa lor .
The news says Tuba and Sami have split up... Which according to me was inevitable. she needs someone strong.. strong as in both more manly and in character..
Well Wel Well the media is gone shoot both of them and Tuba maybe more.
That's why we did not see summer pics of them together??
It's another desert crossing...... in love life, but who knows?
I don't know if we should be happy or not, but I wish her a happy life with love and success she deserves the best.
I hope that she will find the man who can make her happy all the time
And as we say " God always chooses the best for us"
The news says Tuba and Sami have split up... Which according to me was inevitable. she needs someone strong.. strong as in both more manly and in character..
Well Wel Well the media is gone shoot both of them and Tuba maybe more.
That's why we did not see summer pics of them together??
It's another desert crossing...... in love life, but who knows?
I don't know if we should be happy or not, but I wish her a happy life with love and success she deserves the best.
I hope that she will find the man who can make her happy all the time
And as we say " God always chooses the best for us"
dana17- vip
dana17- vip
trebuie sarbatorit evenimentul!
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum