30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Bruni-My
nellys18
danaxbt
mihaela99
Garo
axxa246
anuta1971
florica
vivi
DENISA
iulianagl
iulia1965
narcisa
alitheea
Admin_dea05
dana17
rina-rina
21 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
are melodia asta un vers care mie imi merge drept la suflet.. suna cam asa " sa nu uitam cat de fragili suntem"dana17 a scris:Daaaaaaaaaaaaa....Frumos si trist...Pisi murat...
sper ca Murat sa nu faca ce face pisi asta...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
frumos clipul Anuta dar prea tristanuta1971 a scris:
buna seara Flori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
dupa ce i-ai dat sa bea acum l-ai pus la biliard vrei sa piarda joculdana17 a scris: Buna Flori... Pe rotund mai bine-l vezi dormind ,la vorbit nu cred ca se prea pricepe...
florica- vip
Dar asta vrei sa faca ?anuta1971 a scris:
are melodia asta un vers care mie imi merge drept la suflet.. suna cam asa " sa nu uitam cat de fragili suntem"
sper ca Murat sa nu faca ce face pisi asta...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
De baut a baut aseara cu Levent...Numai jocul cu ea sa nu-l piarda...florica a scris:dupa ce i-ai dat sa bea acum l-ai pus la biliard vrei sa piarda jocul
dana17- vip
da vreau sa faca dar numai cu Tubadana17 a scris:Dar asta vrei sa faca ?
anuta1971- vip
si eu votez ca Anutadana17 a scris:Dar asta vrei sa faca ?
florica- vip
sa speram ca nu-l pierdedana17 a scris:De baut a baut aseara cu Levent...Numai jocul cu ea sa nu-l piarda...
florica- vip
Dupa atata suparare vine si impacarea ...Atunci sa te tii...In ce episod ziceai ca vine ? Ce algoritm folosesti...?anuta1971 a scris:
da vreau sa faca dar numai cu Tuba
dana17- vip
Speram...florica a scris:sa speram ca nu-l pierde
dana17- vip
unul foarte complicat in 26 sau 27.. e la alegere dar vuslatul o sa fie mai tarziu... poate de data asta le cumuleaza totusi eu vreau sa se pupe un episod.. asa o sa fie deajuns.. apoi toata lumea o sa spuna ca e un serial superb si scenaristii o sa fie iertati am ajuns prezicatoare..ii iau locul uranieidana17 a scris: Dupa atata suparare vine si impacarea ...Atunci sa te tii...In ce episod ziceai ca vine ? Ce algoritm folosesti...?
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 16 Oct 2010, 10:51 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
bantui si eu pe net...anuta1971 a scris:
buna axxa .. eram singura .. dana cine stie pe unde bantuie... ma gandeam sa bantui si eu prin alte parti... tu ce faci?
zisei ca ies repede, dar m-am luat cu una -alta p-aci...
adevarul e ca pentru primele 30 de episoade s-au pupat deja de vreo doua ori
deci, sa ne ajunga!
ma duc sa citesc niste traduceri
pupa-o-ar mama pe narcisa!
deci, sa ne ajunga!
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Sam 16 Oct 2010, 10:53 pm, editata de 1 ori
eu am vrut sa ma duc sa-mi citesc emailurile .. dar imi trebe 1 zi sa le citesc am 1300 de emailuri necitite.. imi trebuie si curajaxxa246 a scris:
bantui si eu pe net...
zisei ca ies repede, dar m-am luat cu una -alta p-aci...
anuta1971- vip
olelei!anuta1971 a scris:
eu am vrut sa ma duc sa-mi citesc emailurile .. dar imi trebe 1 zi sa le citesc am 1300 de emailuri necitite.. imi trebuie curaj
asa de multe??
inseamna ca multe-s profesionale
Buna Axxa... 30 ? Mult...Mai este...axxa246 a scris:adevarul e ca pentru primele 30 de episoade s-au pupat deja de vreo doua ori
deci, sa ne ajunga!
dana17- vip
lasa mama sa se pupe... de unde ai scos tu 30 de ori? cu cat le-ai inmultit pe alea 2 care au fost?.. cele pe obraz nu se punaxxa246 a scris:adevarul e ca pentru primele 30 de episoade s-au pupat deja de vreo doua ori
deci, sa ne ajunga!
anuta1971- vip
nu, bebe, ziceam ca pentru primele 30 de episoade s-au pupat deja destul (dupa ritmul turcilor in serialele tv)anuta1971 a scris:
lasa mama sa se pupe... de unde ai scos tu 30 de ori? cu cat le-ai inmultit pe alea 2 care au fost?.. cele pe obraz nu se pun
ai ghicit ... toate sunt profesionale ca pe cele care nu-s le citescaxxa246 a scris:
olelei!
asa de multe??
inseamna ca multe-s profesionale
anuta1971- vip
Ea cred ca le pune si pe cele din visele ei...anuta1971 a scris:
lasa mama sa se pupe... de unde ai scos tu 30 de ori? cu cat le-ai inmultit pe alea 2 care au fost?.. cele pe obraz nu se pun
dana17- vip
ce-mi place matza asta! hihidana17 a scris:Buna Axxa... 30 ? Mult...Mai este...
Danutzo, pusesi o poza mai paginile trecute de am zis ca ii craciunul!D
dana17 a scris:Ea cred ca le pune si pe cele din visele ei...
ai dreptate asa ai scris ..dar eu dorm in papuci scuze iubitaaxxa246 a scris:
nu, bebe, ziceam ca pentru primele 30 de episoade s-au pupat deja destul (dupa ritmul turcilor in serialele tv)
anuta1971- vip
nici eu nu le citesc p-alea 100%.anuta1971 a scris:
ai ghicit ... toate sunt profesionale ca pe cele care nu-s le citesc
mama, da` multe mai ai!
Probabil cea cu semineul...I-am dat drumul...La Iasi e frig si ploua ...axxa246 a scris:
ce-mi place matza asta! hihi
Danutzo, pusesi o poza mai paginile trecute de am zis ca ii craciunul!D
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum