30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Bruni-My
nellys18
danaxbt
mihaela99
Garo
axxa246
anuta1971
florica
vivi
DENISA
iulianagl
iulia1965
narcisa
alitheea
Admin_dea05
dana17
rina-rina
21 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu ai spus daca sunt si in visele tale... ai fost cam evaziva.. Elenus ne-a povestit in amanunt ce a visat.. Narcisa la fel...tu nikaxxa246 a scris:
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mai fetelor
nu stiu daca scenaristii sunt de vina sau asa etrendu` la turci
ca cand (cacof.intentionata) sa zici si tu ca se infiripa ceva, o cotesc astia de zici ca gata filmu si aia nici nu s-au pupat ca lumea (nu mai zic de altceva)
nu stiu daca scenaristii sunt de vina sau asa etrendu` la turci
ca cand (cacof.intentionata) sa zici si tu ca se infiripa ceva, o cotesc astia de zici ca gata filmu si aia nici nu s-au pupat ca lumea (nu mai zic de altceva)
n-au fostanuta1971 a scris:
nu ai spus daca sunt si in visele tale... ai fost cam evaziva.. Elenus ne-a povestit in amanunt ce a visat.. Narcisa la fel...tu nik
ca cand (iar cacof.) sa ma dau si eu in vorba cu ezel mai bine, a aparut scoaba aia de eysan!
iar asi cu demir se cam cearta cand ii visez eu (revad asi si sunt la primele 13 episoade, cand ei se certa la greu; dar s-au certat tot filmul!!)
-in ep.1-dupa ce iese din inchisoare Cihan il intreaba cite zile sunt intr-un an? si el raspunde" sunt cite vreau eu"florica a scris: buna seara Dana,Anuta si noapte buna AXXA ,Dana am cautat vre-o 2ore replica grasului,dar ce crezi ca am gasit-o da nu ma las tot o gasesc ,era oreplica scurta acolo in cafenea ii intrebat ceva si el imi pare ca spune ceva de genul,, cind vreau eu'' nu imi amintesc bine acum sunt pe aici ca baiatul a plecat in oras.
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
am mai recitit eu acu cativa ani niste povesti nemuritoare si toata noapte am visat numai zmei si buzdugane si alte alea din povesti! am avut cosmar!
multe sunt cu comentarii la diverse acte legislative... tampenii.. si la ritmul in care se schimba legislatia... trebuie sa fac ceva ca ma blochez ...maine speraxxa246 a scris:
nici eu nu le citesc p-alea 100%.
mama, da` multe mai ai!
anuta1971- vip
trimite-ti-le pe alea pe alta adresa.anuta1971 a scris:
multe sunt cu comentarii la diverse acte legislative... tampenii.. si la ritmul in care se schimba legislatia... trebuie sa fac ceva ca ma blochez ...maine sper
si intri acolo doar ca sa le stergi, iar pe asta uzuala esti mai libera.
Cea mai tare replica a filmului... Buna Garo...Garo a scris:
-in ep.1-dupa ce iese din inchisoare Cihan il intreaba cite zile sunt intr-un an? si el raspunde" sunt cite vreau eu"
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
FLORICICA,
am vazut in mesajul lui Garo ca m-ai salutat
nu l-am vazut pe al tau in original, scuze
te pup!!
ce e cu cihan, stie careva? (l-a vazut careva hihi)
te pup!!
eu ma culc cam in fiecare seara dupa 12 noaptea si la 5.30 am trezirea... eu si cu perna avem dragoste la prima vedere ..cum am pus capul pe perna am adormit si ma trezesc cu 5 min inainte de a suna ceasul daca visez de cateva ori pe an .. dar pe canselutu l-am visat... cand m-am trezit am uitat tot ce am visataxxa246 a scris:
n-au fost
ca cand (iar cacof.) sa ma dau si eu in vorba cu ezel mai bine, a aparut scoaba aia de eysan!
iar asi cu demir se cam cearta cand ii visez eu (revad asi si sunt la primele 13 episoade, cand ei se certa la greu; dar s-au certat tot filmul!!)
anuta1971- vip
Buna seara Garo bine ai venitGaro a scris:
-in ep.1-dupa ce iese din inchisoare Cihan il intreaba cite zile sunt intr-un an? si el raspunde" sunt cite vreau eu"
anuta1971- vip
eee, pentru cnacel ce nu faci tu??anuta1971 a scris:
eu ma culc cam in fiecare seara dupa 12 noaptea si la 5.30 am trezirea... eu si cu perna avem dragoste la prima vedere ..cum am pus capul pe perna am adormit si ma trezesc cu 5 min inainte de a suna ceasul daca visez de cateva ori pe an .. dar pe canselutu l-am visat... cand m-am trezit am uitat tot ce am visat
executi si-un vis! hihi
axxa246 a scris:FLORICICA,
te pup!!
A plecat in Siria dupa tat-su l-o trimis Kadryie
anuta1971- vip
aaa, si a mai disparut din film cantareata aia de il urmarea pe murat peste tot, de se-mprietenise cu muma-sa...
uite ca am uitat cum ii zicea...
aia de-o flituia murat mereu
executie... executie... dar ce ... macar de mi-as amintiaxxa246 a scris:
eee, pentru cnacel ce nu faci tu??
executi si-un vis! hihi
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
executie... executie... dar ce ... macar de mi-as aminti
Berin Derin ..a plecat in turneuaxxa246 a scris:aaa, si a mai disparut din film cantareata aia de il urmarea pe murat peste tot, de se-mprietenise cu muma-sa...
anuta1971- vip
aia aia!anuta1971 a scris:
Berin Derin ..a plecat in turneu
da` cihan nu mai vine?
te intreb pe tine de parca tu esti scenarista filmului!
aa, ce-ar fi sa vina cihan mare muzician al lu` peste prajit si mare bogatas sau mai stiu eu ce si sa se dea la hasret, sa moara hoca de gelozie
sau sa faca trupa cu hasret
(am imaginatie jalnica )
sau sa faca trupa cu hasret
(am imaginatie jalnica )
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Sam 16 Oct 2010, 11:22 pm, editata de 1 ori
buna seara,doamne ce-mi place sa va citesc;axxa ai niste replici... mi-a trecut toata supararea;dar spune-mi chiar esti olteanca?
dana f. frumoase poze; denisa multumesc pt.traduceri
Garo- vip
fix olteanca!Garo a scris:buna seara,doamne ce-mi place sa va citesc;axxa ai niste replici... mi-a trecut toata supararea;dar spune-mi chiar esti olteanca?
da` de ce erai bebe suparata?
ooo, dar ce avatar v-ati tras, doamna Garo!!
vezi ca te ia Narcisa la ochi!
sa nu zici ca nu ti-am spus
hihi
vezi ca te ia Narcisa la ochi!
sa nu zici ca nu ti-am spus
hihi
fiul meu- este mai rasfatat, iar eu nu prea am rabdare
Garo- vip
aha!Garo a scris:fiul meu- este mai rasfatat, iar eu nu prea am rabdare
vine dupa ce-l gaseste pe Bekir... daca asta (Bekir) e bine ascuns si nu-l gaseste nu mai vine de ce ma provoci sa bat campii?axxa246 a scris:
aia aia!
da` cihan nu mai vine?
te intreb pe tine de parca tu esti scenarista filmului!
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum