30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Bruni-My
nellys18
danaxbt
mihaela99
Garo
axxa246
anuta1971
florica
vivi
DENISA
iulianagl
iulia1965
narcisa
alitheea
Admin_dea05
dana17
rina-rina
21 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Asta când nu dorm toată ziua. Cum cred că va fi mâine.dana17 a scris:Noapte buna ...La trei ore dormi odata ? Foarte tare...
Gata fetele, sting lumina.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
versurile clipului meu
incepe cu refrenul:
Now that she is gone so far away
I couldn't make her stay
For just the another day
Now that she is not in the space
She didn't lift her trace
Oww I wish I will breeze
Love some kind of dream just a little tame
Beginning in your eyes takes you to sky
Love beautiful like spring like no othert hing
Everyone is looking for the world to explore
I said in the atmosphere to think about the love
I have been have to long maybe I should have known
variantA in enleza ,deschideti in paralel si vedeti daca se potrivesc versurile ca io nu mai stiu , dar io zic ca da se potrivesc
https://www.dailymotion.com/video/x5z0ye_rafet-el-roman-love_music lo LOVE
incepe cu refrenul:
Now that she is gone so far away
I couldn't make her stay
For just the another day
Now that she is not in the space
She didn't lift her trace
Oww I wish I will breeze
Love some kind of dream just a little tame
Beginning in your eyes takes you to sky
Love beautiful like spring like no othert hing
Everyone is looking for the world to explore
I said in the atmosphere to think about the love
I have been have to long maybe I should have known
variantA in enleza ,deschideti in paralel si vedeti daca se potrivesc versurile ca io nu mai stiu , dar io zic ca da se potrivesc
https://www.dailymotion.com/video/x5z0ye_rafet-el-roman-love_music lo LOVE
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Gata m-am zdrabalat un pic va zic noapte buna somn usor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Gönülçelen 25.Bölüm Sesli Fragmanı
https://www.facebook.com/video/video.php?v=1524532646450
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
rina-rina a scris:Gönülçelen 25.Bölüm Sesli Fragmanı
good morning dear Rina
thenks very much for the trailer
have a nice day
mihaela99- vip
buna dimineata fetelor
o zi frumoasa va doresc multi si multa cafea, cafea , cafea
o zi frumoasa va doresc multi si multa cafea, cafea , cafea
mihaela99- vip
[Buna dimineata dragalaselor o zi frumoasa va doresc am venit sa servesc si eu o cafea cu voi toata noaptea nu am dormit din cauza unei dureri de masea am nevoie de o cafea tare. si nu uitati ca va iubesc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimineata Mihaela, Lica multam de dar eu va ofer si un cald ca afara si va aduc si cu stiri bune ca si ieri ,sa aveti o zi fabuloasa din tot ce va doriti .MIHAELA BUNA DIMINEATA LA TOT,, POPORUL GONULCELEN''
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna dimineata Flory , o zi frumoasa de toamna iti doresc
mihaela99- vip
Buna dimineata Lica , si noi te iubin , o zi cu mult spor multi
mihaela99- vip
Flory ai vazut pomo pus de rina? ce trist e, mai ales ultima faza cand Hasret plange , de ce oare plange? si ce melodie o canta oare?
mihaela99- vip
de la Maria de pe port
a aparut sami in interviu!!!!a confirmat,
si spune el ca a fost o mare dragoste
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=tr&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.sacitaslan.com%2Fmagazin-tuba-buyukustun-ruya-gibi-askti-yasadik_30486.html
ei acum pot si eu sa ma bucur pentru Tuba , in sfarsit a scapat de schelet
:
a aparut sami in interviu!!!!a confirmat,
si spune el ca a fost o mare dragoste
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=tr&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.sacitaslan.com%2Fmagazin-tuba-buyukustun-ruya-gibi-askti-yasadik_30486.html
ei acum pot si eu sa ma bucur pentru Tuba , in sfarsit a scapat de schelet
:
mihaela99- vip
Am vazut promo, tot trist ,de suparare plinge Hasret ,am vazut ca hoca o da afara din clasa,poate nici Gulnaz n-a mai venit pe la ea ,Saime poate ca nici ea n-a mai venit inapoi la Hasret si s-o fi simtit singura si parasita de cei dragi,vom vedea,poate vom si noi cu ea.Bine ca a scapat de acum se poate pune de-o petrecere ,multumiri Mariei si tie ca ai adus stirea si aici am vazut ca ai mobilizat pe toata lumea la bucuriemihaela99 a scris:Flory ai vazut pomo pus de rina? ce trist e, mai ales ultima faza cand Hasret plange , de ce oare plange? si ce melodie o canta oare?
florica- vip
florica a scris:[
acum se poate pune de-o petrecere ,multumiri Mariei si tie ca ai adus stirea si aici am vazut ca ai mobilizat pe toata lumea la bucurie
trebe musai petrecere
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mier 20 Oct 2010, 11:07 am, editata de 1 ori
mihaela99- vip
cat ne-am rugat pentru Tuba , pana la urma Doamne Doamne ne-a ascultat ruga ,
mihaela99- vip
acum sa ne asculte Doamne Doamne ruga pina la capat s-o vedem cu Canselutu impreuna unde-i Anuta,sper ca nu-i bolnava as dar mi teama sa n-o deranjez.mihaela99 a scris:cat ne-am rugat pentru Tuba , pana la urma Doamne Doamne ne-a ascultat ruga ,
florica- vip
florica a scris:[acum sa ne asculte Doamne Doamne ruga pina la capat s-o vedem cu Canselutu impreuna unde-i Anuta,sper ca nu-i bolnava as dar mi teama sa n-o deranjez.
da Doamne sa fie cu Canselu
Ana nu stiu unde este , poate are treaba la birou
mihaela99- vip
De la Arzu
The news below is an interview SAMI gave after the break up. apparently during the shoots of ASI they started being together. They came back to Istanbul. she wanted to get married to him.. he at the time did not think of marriage and then he wanted to get married to her so he proposed to her.. and she did not accept
during the 3 years of their relationship he proposed to her again.. and she did not accept
I feel sorry for the guy..
anyway he says it was pure love.. especially on his part. he says he has had relationships but Tuba was his first and true love.
they ask him if they are still friends and he says if you have loved as much as I have you cannot still be firends. He says it was tragic for him for this relationship to end..
Vestea de mai jos este un interviu dat de SAMI după despartire, aparent în timpul filmarilor la ASI au început a fie împreună. S-au întors la Istanbul. ea a vrut să se căsătorească cu el .. el la momentul acela nu se gandea la casatorie apoi a vrut el să se căsătorească cu ea, aşa că el i-a propus sa se casatoreasca . dar ea nu a acceptat
în timpul celor 3 ani a relaţiei lor a cerut-o de sotie si din nou ea nu a acceptat
Imi pare rau pentru tip..
oricum el spune că a fost iubire pura .. mai ales din partea lui. spune ca a avut relatii, dar Tuba a fost prima sa dragoste şi adevărata.
l-a intreaba daca sunt încă prieteni şi el spune că dacă ai iubit la fel de mult cum v-am spus , nu putem fi încă prieteni. El spune că a fost tragic pentru el ca relatia s-a terminat
The news below is an interview SAMI gave after the break up. apparently during the shoots of ASI they started being together. They came back to Istanbul. she wanted to get married to him.. he at the time did not think of marriage and then he wanted to get married to her so he proposed to her.. and she did not accept
during the 3 years of their relationship he proposed to her again.. and she did not accept
anyway he says it was pure love.. especially on his part. he says he has had relationships but Tuba was his first and true love.
they ask him if they are still friends and he says if you have loved as much as I have you cannot still be firends. He says it was tragic for him for this relationship to end..
Vestea de mai jos este un interviu dat de SAMI după despartire, aparent în timpul filmarilor la ASI au început a fie împreună. S-au întors la Istanbul. ea a vrut să se căsătorească cu el .. el la momentul acela nu se gandea la casatorie apoi a vrut el să se căsătorească cu ea, aşa că el i-a propus sa se casatoreasca . dar ea nu a acceptat
în timpul celor 3 ani a relaţiei lor a cerut-o de sotie si din nou ea nu a acceptat
oricum el spune că a fost iubire pura .. mai ales din partea lui. spune ca a avut relatii, dar Tuba a fost prima sa dragoste şi adevărata.
l-a intreaba daca sunt încă prieteni şi el spune că dacă ai iubit la fel de mult cum v-am spus , nu putem fi încă prieteni. El spune că a fost tragic pentru el ca relatia s-a terminat
mihaela99- vip
saracutul de el,nici n-a avut mari pretenti ,dar sotia ce a fost pt. el.Bine ca s-a terminat, sa-si caute una pe masura luimihaela99 a scris:De la Arzu
florica- vip
saracutul de el,nici n-a avut mari pretenti ,dar sotia ce a fost pt. el.Bine ca s-a terminat, sa-si caute una pe masura lui [/quote]florica a scris:[
mie nu mie mila, bine ca s-a sfarsit , nu o merita pe Tuba ,
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:saracutul de el,nici n-a avut mari pretenti ,dar sotia ce a fost pt. el.Bine ca s-a terminat, sa-si caute una pe masura lui
mie nu mie mila, bine ca s-a sfarsit , nu o merita pe Tuba , [/quote]S-a uitat el in oglinda sa se vada cit este mindru mai, dar ce-o fii cu fetele ca nu mai apar nici una macar acum cind sunt vesti bune
florica- vip
habar nu am unde sunt fetele, poate dorm , hai sa le trezim fetelor trezirea
poate cu atatea vuvuzele se trzeste vreuna si mi le indeasa pe gat
lui Elena ii placea sa sufle asa in vuvuzele , Elenaaaaaaaaaa unde esti?
poate cu atatea vuvuzele se trzeste vreuna si mi le indeasa pe gat
lui Elena ii placea sa sufle asa in vuvuzele , Elenaaaaaaaaaa unde esti?
mihaela99- vip
ura ura ura
a dat domnul .
imi pare rau sami dar asta e nu erai de nasul ei sa nu zic nici de degetul al mic al ei de la picior.
of ya cand ma gandesc cat de paros era .
samiiiiiiiiii:
scuze nu m-am putut abtine.
acum mai avem de asteptat cu si totul intra pe fagasul normal.
ce fericita sunt!!!!!!!! .
va pup si va urez o zi excelenta.
a dat domnul .
imi pare rau sami dar asta e nu erai de nasul ei sa nu zic nici de degetul al mic al ei de la picior.
samiiiiiiiiii:
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
INsfirsit sa rupt tacera Sami a iesit la rampa sa confirme ca relatia sa sfirsit.Dar eu nu inteleg el a ceruto in casatorie de doua ori si ea a refuzat?Bravo ei ca a deschis ochi la timp Sami nu o merita alaturi de el.Acum trebuie sa isi gaseasca unul pe masura.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Bruni-My a scris: ura ura ura
a dat domnul .
samiiiiiiiiii:
buna bruny , si noi suntem fericite,
o zi frumoasa iti doresc
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum