30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Bruni-My
nellys18
danaxbt
mihaela99
Garo
axxa246
anuta1971
florica
vivi
DENISA
iulianagl
iulia1965
narcisa
alitheea
Admin_dea05
dana17
rina-rina
21 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
lica54 a scris:INsfirsit sa rupt tacera Sami a iesit la rampa sa confirme ca relatia sa sfirsit.Dar eu nu inteleg el a ceruto in casatorie de doua ori si ea a refuzat?Bravo ei ca a deschis ochi la timp Sami nu o merita alaturi de el.Acum trebuie sa isi gaseasca unul pe masura.
eu cred ca l-a gasit deja, dar nu poate sa iasa acum cu el in lume, sa mai treaca un picut si se vor afisa , daca e cine cred eu ................
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Vezi ,Mihaela cum au aparut fetele,hai sa mai hai fetele la sfiesta
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris: Vezi ,Mihaela cum au aparut fetele,hai sa mai hai fetele la sfiesta
daca nici cu galagia asta nu se trezesc inseamna ca au golit sticla aia mare de sampanie de la Dea fetelor trezirea , unde sunteti , ca ma dor falcile cat am suflat in vuvuveaua asta
mihaela99- vip
bine v-am gasit zanute , ce bucurie , in sfarsit s-a confirmat , probabil ca e o politica si la lansarea stirilor despre viata lor personala , daca imi aduc aminte la fel a fel s-a intamplat si cu halit si berguzal , toamna despartire, iarna la paris impreuna , dupa care au recunoscut relatia
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
:hello2: Rina thanks very very much
mihaela99- vip
alitheea a scris:bine v-am gasit zanute , ce bucurie , in sfarsit s-a confirmat , probabil ca e o politica si la lansarea stirilor despre viata lor personala , daca imi aduc aminte la fel a fel s-a intamplat si cu halit si berguzal , toamna despartire, iarna la paris impreuna , dupa care au recunoscut relatia
bine ai venit Ali , deci sa ne asteptam cam prin primavara ca Tuba sa se afiseze cu printul nu? :drunken:
mihaela99- vip
uite cine va face cinste cu sampanie
ca sa fie pentru toata lumea
ca sa fie pentru toata lumea
alitheea- vip
asta voiam sa-ti spun Mihaela ,sa aduci pozele puse de Maria la Tuba si mai este una cu Kadire si iubi lui.BINE AI VENIT DRAGA ALI
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Ali deschide debaralele alea ale tale, ca la cat de fericita sunt nu mi-ajunge astea doua
mihaela99- vip
thanks rina , this is for yourina-rina a scris:
alitheea- vip
bine te-am gasit iubitaflorica a scris:asta voiam sa-ti spun Mihaela ,sa aduci pozele puse de Maria la Tuba si mai este una cu Kadire si iubi lui.BINE AI VENIT DRAGA ALI
alitheea- vip
ar trebui sa facem o sampanie cu casa de piatra cu numele lor , poate ne zic si noua daca avem sau nu dreptatemihaela99 a scris: Ali deschide debaralele alea ale tale, ca la cat de fericita sunt nu mi-ajunge astea doua
alitheea- vip
florica a scris:asta voiam sa-ti spun Mihaela ,sa aduci pozele puse de Maria la Tuba si mai este una cu Kadire si iubi lui.BINE AI VENIT DRAGA ALI
las ca le-a adus rina,
de astea zic tu ?
http://www.yukleresim.com/images/79290177573367257218.jpg
http://www.yukleresim.com/images/02835457780911357594.jpg
mihaela99- vip
ce bine ii sta cu roz , yami , yami , indragostitmihaela99 a scris:
las ca le-a adus rina,
de astea zic tu ?
http://www.yukleresim.com/images/79290177573367257218.jpg
http://www.yukleresim.com/images/02835457780911357594.jpg
alitheea- vip
alitheea a scris:[
ar trebui sa facem o sampanie cu casa de piatra cu numele lor , poate ne zic si noua daca avem sau nu dreptate
tu crezi in continuare ca Tuba simte ceva pentru Cansel? eu ma gandeam ca sunt prea buni prieteni si nu ar vrea nici unul s-o strice , poate e alt print cu palosul mai mare si mai gros
mihaela99- vip
[O asa stire merge sarbatorita cu mare fast si o famfara sa rasune peste tot.Iar noi sa ne adunam cu toatele si sa punem de o chindie cum nu sa mai vazut.Pina una alta sa strigam de mai multe ori urrrrrrrrrrrra.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
ce bine ii sta cu roz , yami , yami , indragostitalitheea a scris:
eu nu le pot vedea asa inchise ,nu am acces la link-urile astea , deschidel-le si tu sa le pot vedea si eu , te rog
mihaela99- vip
Buna fetelor!Sarbatoriti evenimentul?
Gönülçelen 25. Bölüm Özeti.
Murat’ın, Hasret ve Levent’i bir arada görmesi işleri iyice karıştırır. Ne Hasret, ne Levent ne de Murat için artık hiçbir şey eskisi gibi değildir... Nesrin ve Bahar ise bambaşka bir telaş ve hazırlık içerisindedir... Bir taraftan Murat’ı tekrar müziğe döndürme çabasını sürdürürlerken, diğer taraftan da Hasret’i uzak tutmaya çalışırlar. Ancak Murat ve Hasret hiç umulmadık bir yerde tekrar biraraya gelir. Bu buluşmanın sebebi ise yine “müzik” olacaktır!Cafer ve Kobra arasındaki yanlış anlaşılma ortaya çıkmıştır. Cafer’in gözünün aslında Gülnaz’da olduğunu öğrenen Kobra, durumu namus meselesi haline getirir...
Gönülçelen 25. Bölüm Özeti.
Murat’ın, Hasret ve Levent’i bir arada görmesi işleri iyice karıştırır. Ne Hasret, ne Levent ne de Murat için artık hiçbir şey eskisi gibi değildir... Nesrin ve Bahar ise bambaşka bir telaş ve hazırlık içerisindedir... Bir taraftan Murat’ı tekrar müziğe döndürme çabasını sürdürürlerken, diğer taraftan da Hasret’i uzak tutmaya çalışırlar. Ancak Murat ve Hasret hiç umulmadık bir yerde tekrar biraraya gelir. Bu buluşmanın sebebi ise yine “müzik” olacaktır!Cafer ve Kobra arasındaki yanlış anlaşılma ortaya çıkmıştır. Cafer’in gözünün aslında Gülnaz’da olduğunu öğrenen Kobra, durumu namus meselesi haline getirir...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
eu sper in continuare , faptul ca a refuzat cererea in casatorie dovedeste ca ea nu pleaca cu sufletul ferfenita din aceasta relatie , o fi avand ea un motiv , deci nu cred ca va avea nevoie de timp de refacere pt a incepe o noua relatie , sper ca pozele din primavara si cele din toamna aceasta sa confirme ceea ce ne dorim noimihaela99 a scris:
tu crezi in continuare ca Tuba simte ceva pentru Cansel? eu ma gandeam ca sunt prea buni prieteni si nu ar vrea nici unul s-o strice , poate e alt print cu palosul mai mare si mai gros
alitheea- vip
asta e sper sa o vezi
alitheea- vip
alitheea a scris:[
eu sper in continuare , faptul ca a refuzat cererea in casatorie dovedeste ca ea nu pleaca cu sufletul ferfenita din aceasta relatie , o fi avand ea un motiv , deci nu cred ca va avea nevoie de timp de refacere pt a incepe o noua relatie , sper ca pozele din primavara si cele din toamna aceasta sa confirme ceea ce ne dorim noi
si eu sper sa fie ceva frumos intre ei , dar pana nu o confirma ei raman cu speranta
mihaela99- vip
alitheea a scris:asta e sper sa o vezi
daaaa , , dar ce suparat este , si hasret la fel, , oare ce melodie va canta Hasret ?
mihaela99- vip
sper ca dupa aceasta aparitie in public impreuna sa faca primii pasi spre impacare , sa realizezie ca pot avea impreuna un viitor nu numai personal ci si profesional
alitheea- vip
pe asta ati vazut-o?
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum