30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Bruni-My
nellys18
danaxbt
mihaela99
Garo
axxa246
anuta1971
florica
vivi
DENISA
iulianagl
iulia1965
narcisa
alitheea
Admin_dea05
dana17
rina-rina
21 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
FETELOR VA DORESC DISTRACTIE PLACUTA MAI DEPARTE, POFTA BUNA ,VOIVENI MAI TIRZIU
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ce zici miha de melodia asta ?nu li se potriveste?
https://www.youtube.com/watch?v=Os04ivG7GlE&feature=related
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
te asteptam cu toata dragosteaflorica a scris: FETELOR VA DORESC DISTRACTIE PLACUTA MAI DEPARTE, POFTA BUNA ,VOIVENI MAI TIRZIU
alitheea- vip
alitheea a scris:ce zici miha de melodia asta ?nu li se potriveste?
nu am acces la nici un site de muzica nici la yt nici dailymotion , nici vimeo nik
dar o ascult acasa cand ajung, tamam?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
florica a scris: FETELOR VA DORESC DISTRACTIE PLACUTA MAI DEPARTE, POFTA BUNA ,VOIVENI MAI TIRZIU
Flory , pofta buna ,
mihaela99- vip
alitheea a scris:sper ca dupa aceasta aparitie in public impreuna sa faca primii pasi spre impacare , sa realizezie ca pot avea impreuna un viitor nu numai personal ci si profesional
doamne ajuta, se potrivesc de minune nu numai pe platouri dar si in afara
mihaela99- vip
okmihaela99 a scris:
nu am acces la nici un site de muzica nici la yt nici dailymotion , nici vimeo nik
dar o ascult acasa cand ajung, tamam?
alitheea- vip
zanuta , am primit un telefon si trebuie sa merg la lucru , multi si vb deseara
alitheea- vip
alitheea a scris:zanuta , am primit un telefon si trebuie sa merg la lucru , multi si vb deseara
te sarut dulce, mergi cu bine, , spor la lucru
mihaela99- vip
Buna fetelor...Ce faceti ? Vesele ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Miha,poate ne pregatesti un clip asa ca sa fie bucuria completamihaela99 a scris:
eu cred ca l-a gasit deja, dar nu poate sa iasa acum cu el in lume, sa mai treaca un picut si se vor afisa , daca e cine cred eu ................
BUNA ziua la toata lumea
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
buna Dana , da veselie mare , de cand asteptam acesta ruptura
EPISODE 25 SUMMARY
Everything is even more muddled up after Murat sees Hasret and Levent together. Nothing is the same for any of them. Nesrin and Bahar are after a different plan and they are excited.They are trying to get Murat back into the music business and also trying to make him stay away from hasret. However Murat and Hasret's paths cross unexpectedly in an unexpected palce and the reason for this meeting is again "music"!
The misunderstanding about Cafer is long last realized but Cobra turns the Cafer misunderstanding into an affair of Honor...
EPISODE 25 SUMMARY
Everything is even more muddled up after Murat sees Hasret and Levent together. Nothing is the same for any of them. Nesrin and Bahar are after a different plan and they are excited.They are trying to get Murat back into the music business and also trying to make him stay away from hasret. However Murat and Hasret's paths cross unexpectedly in an unexpected palce and the reason for this meeting is again "music"!
The misunderstanding about Cafer is long last realized but Cobra turns the Cafer misunderstanding into an affair of Honor...
mihaela99- vip
Garo a scris:[
Miha,poate ne pregatesti un clip asa ca sa fie bucuria completa
BUNA ziua la toata lumea
buna Garofita , astept sa se impace si fac
mihaela99- vip
Sumarul episodului 25
Totul este amestecat după ce Murat ii vede pe Hasret şi Levent împreună. Nimic nu mai este la fel pentru nici unul dintre ei. Nesrin şi Bahar pregatesc un plan diferit si sunt incantate. Ele incearca sa-l faca pe Murat sa se intoarca înapoi în afacerile cu muzică şi, de asemenea, încearcă să-l facă sa stea departe de Hasret. Cu toate acestea căile lui Murat şi lui Hasret se incruciseaza pe neaşteptate într-un loc neasteptat şi motivul pentru aceasta întâlnire este din nou "muzica"!
"Neintelegerea legata de Cafer este realizata pe termen lung, insa Cobra rastoarna neintelegerea lui Cafer intr-o datorie de onoare"
Totul este amestecat după ce Murat ii vede pe Hasret şi Levent împreună. Nimic nu mai este la fel pentru nici unul dintre ei. Nesrin şi Bahar pregatesc un plan diferit si sunt incantate. Ele incearca sa-l faca pe Murat sa se intoarca înapoi în afacerile cu muzică şi, de asemenea, încearcă să-l facă sa stea departe de Hasret. Cu toate acestea căile lui Murat şi lui Hasret se incruciseaza pe neaşteptate într-un loc neasteptat şi motivul pentru aceasta întâlnire este din nou "muzica"!
"Neintelegerea legata de Cafer este realizata pe termen lung, insa Cobra rastoarna neintelegerea lui Cafer intr-o datorie de onoare"
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mier 20 Oct 2010, 3:06 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Esti Toma Necredinciosul...Pana nu , vezi nu crezi.... Eu sant sigura ca vor fi multe surprize frumoase...Ne vor face multe bucurii...Dar totul se face cu cap...si toate la vremea lor...E o lume in care nimic nu e lasat la voia intamplarii...Nu ziceai ca vrei sa-l vezi cu ochi albastri...De la turcoaice...Au aceleasi fantazii ca si noi...Femeile... cupidonmihaela99 a scris:buna Dana , da veselie mare , de cand asteptam acesta ruptura
dana17- vip
credeti ca mama Tubei a fost in vizita ca sa-l cunoasca personal pe noul ei prieten? sau lucrurile sunt mai avansate
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
dana17- vip
sa stii ca eu m-am parlit rau cu yildirim si tuba , eram asa convinsa ca se iubesc si ca el va divorta si o va lua pe tuba si va fugii in lume,bla bla bla, in fine,
ai dreptate nimic pe lumea asta nu e intamplator, toate la timpul lor, deci pana nu ne confirma amandoi sau macar unul din ei , nu mai cred nik
eiiiiii? ce parere ai? , e mai bunut cu ochii albastrii? ce ti-am zis eu? e alceva , hai ca nu am gusturi rele nu?
ai dreptate nimic pe lumea asta nu e intamplator, toate la timpul lor, deci pana nu ne confirma amandoi sau macar unul din ei , nu mai cred nik
eiiiiii? ce parere ai? , e mai bunut cu ochii albastrii? ce ti-am zis eu? e alceva , hai ca nu am gusturi rele nu?
mihaela99- vip
Buna Garo...La cine te referi ? In alta ordine de idei... se zice ca ,mama Tubei are obiceiul sa vina pe platourile de filmare...Garo a scris:credeti ca mama Tubei a fost in vizita ca sa-l cunoasca personal pe noul ei prieten? sau lucrurile sunt mai avansate
dana17- vip
Garo a scris:credeti ca mama Tubei a fost in vizita ca sa-l cunoasca personal pe noul ei prieten? sau lucrurile sunt mai avansate
eu cred ca a venit sa se convinga ca Tuba s-a despartit de Sami , si de ce nu , sa-l cunoasca pe Cansel mai bine
mihaela99- vip
ziua buna dragutelor;Dana,Garo, Mihaela si toate cite mai sunteti in spate .Mihaela n -ai gusturi rele de loc mai ales la ochi albastri eu cred ca Murat si Hasret sunt invitati sa cante pt. o actiune de bine facere, altfel nu cred ca Murat ar accepta asa usor sa cinte si asta cred ca sunt demersurile lui Nesrin.
Ultima editare efectuata de catre florica in Mier 20 Oct 2010, 3:04 pm, editata de 1 ori
florica- vip
florica a scris: ziua buna dragutelor;Dana,Garo, Mihaela si toate cite mai sunteti in spate .Mihaela n -ai gusturi rele de loc mai ales la ochi albastri
Buna din nou CE BINE ERA DACA AVEA OCHII ALBASTRI, DAR LAS CA-I FRUMOS SI ASA ,, sa-l manance MAMA de frumos
mihaela99- vip
maninca-l dar nu de tot ca mai trebe si la altelemihaela99 a scris:
Buna din nou CE BINE ERA DACA AVEA OCHII ALBASTRI, DAR LAS CA-I FRUMOS SI ASA ,, sa-l manance MAMA de frumos
florica- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
florica a scris:[maninca-l dar nu de tot ca mai trebe si la altele
, ia zi tu cam ce particica iti place cel mai mult? , nu de alta dar sa nu cumva s-o inghit din greseala
dispar un picut , revin
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum