30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Bruni-My
nellys18
danaxbt
mihaela99
Garo
axxa246
anuta1971
florica
vivi
DENISA
iulianagl
iulia1965
narcisa
alitheea
Admin_dea05
dana17
rina-rina
21 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Sa adormiti cu el in gand.E asa fierbinte.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Unde a fost baiatul asta pana acum ha??????
iulianagl- moderator
Buna dimi! cafea
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 22 Oct 2010, 8:22 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[Buna dimineata dragalaselor astazi fac eu cafea cafea cafea cafea cafea pentru toata lumea sa fie un pic mai tare sa putem rezista disara.Va doresc o zi frumoasa linistita si plina de bucurii pentru toate dragalasele mele.Si nu uitati ca va iubesc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna!Gata m-am servit.lica54 a scris:[Buna dimineata
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata!Admin_dea05 a scris:Buna dimi! cafea
aa, ce bine pica o cafea fierbinte si gustoasa sabah-sabah!
Miha,
felicitari pt clipuri!
frumoase!
primul de aseara (vorba Alitheei) mi-a mers la sufletel!
felicitari pt clipuri!
frumoase!
primul de aseara (vorba Alitheei) mi-a mers la sufletel!
buna dimineata fetelor,DEA SI LICA multam de cafea eu va ofer sau L ICA vezi ce faci cu tuica pe diseara sa nu uiti,intelesu-ma-i, uitasem sa va aduc si presa ,mai cititi si de aici sa aveti o zi frumoasa cu in suflet si caldura in inima va multumesc ca v-ati gindit la mine ,azi sunt mai bine incet incet trece,buruiana rea nu piere asa usor
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Inteleg ca Tuba s-a despartit de Sami...
Acu`, daca o fi sa fie cu hoga nu ma intristez, dar daca o fi sa nu fie... io stiu??!
vorba Mihaelei, eu m-am fript cu Asi, asa ca ...acu` suflu si-n Gonulcelen! hihi
Acu`, daca o fi sa fie cu hoga nu ma intristez, dar daca o fi sa nu fie... io stiu??!
vorba Mihaelei, eu m-am fript cu Asi, asa ca ...acu` suflu si-n Gonulcelen! hihi
guzel Floricia,
cum mai esti cu sanatatea?
am citit ca ai cazut!
e mai bine cu piciorul?
Da` sonor ai capatat? hihi
am citit ca ai cazut!
e mai bine cu piciorul?
Da` sonor ai capatat? hihi
Lica face tuica? sau ce?
Lica sa aduci si aci un paharutz, sa o gustam!
Lica sa aduci si aci un paharutz, sa o gustam!
[Buna diminieata florica se tezolva ca marfa este din belsug si anul asta.Ozi buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimineata ,el a fost aici dar nu l-am bagat noi in seama , anul trecut cind se spunea ca v-a juca cu Tuba ce rau ne-a parut putine i-au dat vre-o sansa, nici mie nu mi-a placut l-a inceput de el, nu ma omoram nici asa tare dupa M Y ,dar eram sub efectul lui Asi,iulianagl a scris:Unde a fost baiatul asta pana acum ha??????
florica- vip
buna dimineata, doamnelor!
Dea+&-multumesc pt.subtitrari,sa aveti parte de tot ce este mai bun in viata " sanatate miinilor voastre"(vorba lui Cihan)
Miha-frumoase clipuri si sugestive! Iulianagl are dreptate oare unde a fost baiatul asta pina acum? probabil tot aici dar nu a fost alaturi de el tuba
Florica multa sanatate,ai grija de tine
Dea+&-multumesc pt.subtitrari,sa aveti parte de tot ce este mai bun in viata " sanatate miinilor voastre"(vorba lui Cihan)
Miha-frumoase clipuri si sugestive! Iulianagl are dreptate oare unde a fost baiatul asta pina acum? probabil tot aici dar nu a fost alaturi de el tuba
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
quote="axxa246"]guzel Floricia,
am citit ca ai cazut!
e mai bine cu piciorul?
Da` sonor ai capatat? hihi[/quote] 'neata buna soro multam is mai bine ,am o bafta la tot felul de ,,accidente'' din aste,ba ma impiedic ba alunec asta-i trec ele si cele rele ca si cele bune, nu nici sonor n-am capatat ,am promisiunea ca pe diseara voi avea .Tu ce mai faci?
am citit ca ai cazut!
e mai bine cu piciorul?
Da` sonor ai capatat? hihi[/quote] 'neata buna soro multam is mai bine ,am o bafta la tot felul de ,,accidente'' din aste,ba ma impiedic ba alunec asta-i trec ele si cele rele ca si cele bune, nu nici sonor n-am capatat ,am promisiunea ca pe diseara voi avea .Tu ce mai faci?
florica- vip
foarte bine asa trebui sa fie si tie o zi bunalica54 a scris:[Buna diminieata florica se tezolva ca marfa este din belsug si anul asta.Ozi buna
florica- vip
'neata buna si la tine ,multam de urari,sunt mai bine,trece incet,incetGaro a scris:buna dimineata, doamnelor!
Dea+&-multumesc pt.subtitrari,sa aveti parte de tot ce este mai bun in viata " sanatate miinilor voastre"(vorba lui Ci
florica- vip
vad ca nu mai apare nimeni,Mihaela am vazut si clipul cel nou foarte frumoase imaginile[muteste l-am vazut] ii chiar pt. sufletul meu acum ma duc sa fac niste placinte cu cartofi ,tuica este de la Lica eu vin cu placinte disearala film
florica- vip
io-s bine, multamesc de intrebareflorica a scris: 'neata buna soro multam is mai bine ,am o bafta la tot felul de ,,accidente'' din aste,ba ma impiedic ba alunec asta-i trec ele si cele rele ca si cele bune, nu nici sonor n-am capatat ,am promisiunea ca pe diseara voi avea .Tu ce mai faci?
cu frigu` aista..
azi e frig, desi Busu de la protv zice ca maine va fi cald. Si poimaine.
ma tem ca racesc, am niste "semne"...
Buna dimineata ladies.
Flori cum te mai simti?
Vai e un frig afara.Brrrrrr.....
Flori cum te mai simti?
Vai e un frig afara.Brrrrrr.....
iulianagl- moderator
salut, Iuli, da e frig!
Asta e pentru Nesrin si Bahar.
iulianagl- moderator
buna dragutelor!!! pana vine partea a doua de comedy va las cu .....
o zi frumoasa
o zi frumoasa
nellys18- membru activ
Data de inscriere : 20/01/2010
se poate sa fie si cu varza?florica a scris: vad ca nu mai apare nimeni,Mihaela am vazut si clipul cel nou foarte frumoase imaginile[muteste l-am vazut] ii chiar pt. sufletul meu acum ma duc sa fac niste placinte cu cartofi ,tuica este de la Lica eu vin cu placinte disearala film
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Multumim.e superb!nellys18 a scris:buna dragutelor!!! pana vine partea a doua de comedy va las cu .....
https://www.youtube.com/v/4pVXEudxGX0
o zi frumoasa
Buna fetelor!!Mai dar ce-o fi cu anuta de nu mai intra?
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum