30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Bruni-My
nellys18
danaxbt
mihaela99
Garo
axxa246
anuta1971
florica
vivi
DENISA
iulianagl
iulia1965
narcisa
alitheea
Admin_dea05
dana17
rina-rina
21 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Frumos scris Ezel.Bravo scenaristilor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
bine a-ti venit;Ali, Florina,Iuliana,Lica eu m-am uitat la ep. 18 subtritrat si fara sonor a fost frumos . LA ep. 17 s-a strecurat o incurcatura partea 5 vine dupa partea 3 si apoi vine partea 4 acolo unde merge neintrerupt,sper ca nu v-am suparat cu treaba astasi asa azi am fost pedepsita nu stiu de ce sau cine dar am incasat o cazatura de nu ma pot misca.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris:bine a-ti venit;Ali, Florina,Iuliana,Lica eu m-am uitat la ep. 18 subtritrat si fara sonor a fost frumos . LA ep. 17 s-a strecurat o incurcatura partea 5 vine dupa partea 3 si apoi vine partea 4 acolo unde merge neintrerupt,sper ca nu v-am suparat cu treaba astasi asa azi am fost pedepsita nu stiu de ce sau cine dar am incasat o cazatura de nu ma pot misca.
Vai de mine si ai fost la dr?
iulianagl- moderator
nu m-am dus la doctor, ma tratez ca am experienta la cazaturi am alunecat pe noroi sa ma fi vazut parca eram o purcica, un piciorii mai afectat si tot ala il lovesc mereu lasa ca trece in citeva zile. Acum va spun noapte buna, somn usor si vise placute si mine-i o zi mult asteptataiulianagl a scris:
Vai de mine si ai fost la dr?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
noapte buna iubita si ai grija de tineflorica a scris:nu m-am dus la doctor, ma tratez ca am experienta la cazaturi am alunecat pe noroi sa ma fi vazut parca eram o purcica, un piciorii mai afectat si tot ala il lovesc mereu lasa ca trece in citeva zile. Acum va spun noapte buna, somn usor si vise placute si mine-i o zi mult asteptata
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
florica a scris:nu m-am dus la doctor, ma tratez ca am experienta la cazaturi am alunecat pe noroi sa ma fi vazut parca eram o purcica, un piciorii mai afectat si tot ala il lovesc mereu lasa ca trece in citeva zile. Acum va spun noapte buna, somn usor si vise placute si mine-i o zi mult asteptata
Noapte buna draga mea si ai grija de tine.
iulianagl- moderator
Abia acum am văzut mesajul Flori, ai grijă de tine să te refaci cât mai repede. Multă sănătate și odihnă plăcută.florica a scris:bine a-ti venit;Ali, Florina,Iuliana,Lica eu m-am uitat la ep. 18 subtritrat si fara sonor a fost frumos . LA ep. 17 s-a strecurat o incurcatura partea 5 vine dupa partea 3 si apoi vine partea 4 acolo unde merge neintrerupt,sper ca nu v-am suparat cu treaba astasi asa azi am fost pedepsita nu stiu de ce sau cine dar am incasat o cazatura de nu ma pot misca.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bună Iuliana. Gata Bezelul pe seara asta? Omer mai apare în film?iulianagl a scris:Seara buna ladies.Va uitati la Bezel?Ce bine joaca Cenkiz si nici Bezelu nu e mai prejos.Pacat de bahar ca ea saracuta n-are nici o vina.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Bună Iuliana. Gata Bezelul pe seara asta? Omer mai apare în film?
Buna nu cred ca mai apare dar imi placea si de actorul ala ca bine i-a mai ales.Frumos serialul, adica frumos scris pus pe pelicula mie una-mi place.Acum caut prima parte in engleza din ep.7 si n-o gasesc.
iulianagl- moderator
https://www.youtube.com/user/huniliyiz#p/u/216/i__bSeX6tgwiulianagl a scris:
Buna nu cred ca mai apare dar imi placea si de actorul ala ca bine i-a mai ales.Frumos serialul, adica frumos scris pus pe pelicula mie una-mi place.Acum caut prima parte in engleza din ep.7 si n-o gasesc.
Dacă era vorba de Ezel asta e prima parte a lui 7
narcisa- vip
Bine ca ai zis acum am rectificatflorica a scris:bine a-ti venit;Ali, Florina,Iuliana,Lica eu m-am uitat la ep. 18 subtritrat si fara sonor a fost frumos . LA ep. 17 s-a strecurat o incurcatura partea 5 vine dupa partea 3 si apoi vine partea 4 acolo unde merge neintrerupt,sper ca nu v-am suparat cu treaba astasi asa azi am fost pedepsita nu stiu de ce sau cine dar am incasat o cazatura de nu ma pot misca.
Ce fac fetele?Dormiti?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bună Dea. Eu încă nu dar mult nu mai am. Să știi că mie mi-e dor de turbat, când îl mai aduci?Admin_dea05 a scris:Bine ca ai zis acum am rectificat
Ce fac fetele?Dormiti?
narcisa- vip
ce faceti zanute , eu m-am uitat la ezel , ce tare a fost faza de pe cladire , eu eram atat de transpusa in scena ca la un moment dat am inceput sa ma tin de marginea patului sa nu cad , au ceva curaj de au stat asa aproape de margine
alitheea- vip
Bine că m-ai avertizat, când am să mă uit la film am să mă asigur că sunt în afara oricărui pericol de a cădea.alitheea a scris:ce faceti zanute , eu m-am uitat la ezel , ce tare a fost faza de pe cladire , eu eram atat de transpusa in scena ca la un moment dat am inceput sa ma tin de marginea patului sa nu cad , au ceva curaj de au stat asa aproape de margine
Dragele mele vă urez noapte bună și abia aștept ziua de mâine. Adică seara.
narcisa- vip
Noapte buna!narcisa a scris: Bine că m-ai avertizat, când am să mă uit la film am să mă asigur că sunt în afara oricărui pericol de a cădea.
Dragele mele vă urez noapte bună și abia aștept ziua de mâine. Adică seara.
Admin_dea05- Admin
noapte buna zanuta , noapte buna si celorlalte fete
SI , DA ... , AZI AVEM SERIAL SI VOM FACE INCA UN PAS SPRE EP IN CARE SE VOR IMPACA SI SE VOR PUPA
SI , DA ... , AZI AVEM SERIAL SI VOM FACE INCA UN PAS SPRE EP IN CARE SE VOR IMPACA SI SE VOR PUPA
alitheea- vip
Mie din ce in ce imi place mai mult filmul.ce este curios la mine ca nu m-am uitat deloc in avans.nici macar nu sunt curioasa sa vad ce se va intampla pe viitor dar nu stiu de ce...alitheea a scris:ce faceti zanute , eu m-am uitat la ezel , ce tare a fost faza de pe cladire , eu eram atat de transpusa in scena ca la un moment dat am inceput sa ma tin de marginea patului sa nu cad , au ceva curaj de au stat asa aproape de margine
Admin_dea05- Admin
Mulțumesc Dea. La fel și ție.Admin_dea05 a scris:Noapte buna!
narcisa- vip
sa stii ca nici eu nu m-am uitat desi sunt o persoana curioasa , in general prefer filmele romantice , iar aici se pare ca vom mai avea de asteptat mult si bine pana cand vom vedea asa ceva , cert e ca imi place tot mai mult , sunt buni cu totii si este bine gandit si complex , dar totusi nu foarte greu de urmarit , ce mai se vede ca a avut cel mai mare buget , abia astept sa vad cum evolueaza mai departeAdmin_dea05 a scris: Mie din ce in ce imi place mai mult filmul.ce este curios la mine ca nu m-am uitat deloc in avans.nici macar nu sunt curioasa sa vad ce se va intampla pe viitor dar nu stiu de ce...
alitheea- vip
acum va spun inca o data , noapte buna si nu uitati , deseara prezenta obligatorie
alitheea- vip
noapte buna fetele
pentru maine la cafeluta nou de la mine
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Frumos!Ma mai uit odata la el apoi si eu dau fuga la patmihaela99 a scris:noapte buna fetele
https://www.youtube.com/v/Z4AmZpnUnuc
Noapte buna miha, ali!!!!
Admin_dea05- Admin
mihaela99 a scris:noapte buna fetele
Foarte frumoasa melodia.Felicitari draga mea cum am zis inceputul a fost greu te descurci mai mult ca perfect.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris: Frumos!Ma mai uit odata la el apoi si eu dau fuga la pat
Noapte buna miha, ali!!!!
Dea draga dar l-a tine nimic nou?Asteptam si noi ceva dulce si de la tine.
iulianagl- moderator
Da plec si eu la culcare diseara sa se strige prezenta.
Noapte buna, somn usor la toata lumea.
Noapte buna, somn usor la toata lumea.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum