Serialesitelenovelet
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

+38
carina
Theo_1
torya
lindus43
iulianagl
windy_day
Motzişor
alimar
tia
violeta53
teodora_roman
iulia80
prytymeu
demiruta
ccn
iulia
iulia1965
octaviana1989
nutzi
Hatice2J
mioaranita60@.com
michiper68
clio 24
vali1cluj
elena50
vivi
lyvya
emilia63
corina
pissycutz
crem.caramel
Admin_dea05
DENISA
tubafan
florina1989
Luana
Bruni-My
dea05
42 participanți

Pagina 15 din 44 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44  Urmatorul

In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 15 Empty Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de vali1cluj Sam 27 Feb 2010, 11:13 am

DENISA a scris:MELODIA DE GENERIC AM PUS-O AICI https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/melodii-din-serialele-turcesti-f17/melodii-gonulcelen-i.nima-furata-t81.htm

[url=https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/melodii-din-serialele-turcesti-f17/
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/melodii-din-serialele-turcesti-f17/[/quote[/url]]

Buna dimineata! cand am vazut la ce ora ai postat prima traducere, m-am gandit ca o sa bei cafea la pranz. 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 15 355639
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 15 Empty Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de nutzi Sam 27 Feb 2010, 11:14 am

Buna dimineata ,lume! Interesant clipul pus de Iulia...iata ca au trecut 8-9 luni de la finalizarea filmului Asi si inca apar zeci de video-clipuri...asta spune ceva!
Frumos filmul Tubei,putin galagios,dar asa este in tiganie si trebuie redat acest aspect,dar in rest totul mi-a placut.Imi place de Cancel ,iar dupa(zia) Levent ,ma topesc,mi-a placut in Asi ,imi place si aici.
Multumesc din suflet tuturor fetelor ce au tradus ...daca n-ati fi voi ,n-ar avea farmec aceste filme..
Inca o data multumesc ...imi place ca v-ati adunat aici numai furnicute...eeee, mai aveti si cate un trantor pe ici -colo ,dar asta este farmecul Smile

Pentru voi cu toata stima si admiratia !!O zi buna va doresc!
nutzi
nutzi
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 27 Feb 2010, 11:16 am

vali1cluj a scris:

Buna dimineata! cand am vazut la ce ora ai postat prima traducere, m-am gandit ca o sa bei cafea la pranz. 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 15 355639

sunt niţel ameţită dar îmi trece .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Sam 27 Feb 2010, 11:27 am

[quote="DENISA"][quote="nutzi"]
Deny,cafea ai baut si zici ca esti putin ametita? deci nu te pot lasa asa ...uite iti trimit putina energie vie(fructe de padure) tu trebuie sa fii aici pe baricade ,nu ne permitem sa te lasam sa obosesti! kiss kiss
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 15 Images10s 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 15 Images2ql
nutzi
nutzi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 27 Feb 2010, 11:30 am

nutzi a scris:
Deny,cafea ai baut si zici ca esti putin ametita?

mullţumesc , mulţumesc, aici e o muncă de echipă, formăm o mare familie.

TOTAL PRIME-TIME” SONUÇLARI

KANAL D: 26.6

ATV: 10.5

SHOW: 10

AB PRIME-TIME” SONUÇLARI

KANAL D: 26.9

SHOW: 13.7

ATV: 12.2
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 27 Feb 2010, 11:37 am

TV’DE DÜNÜN GENEL SONUÇLARI BELLİ OLDU!... KANAL D “HANIMIN ÇİFTLİĞİ” İLE YİNE ZİRVEDE!... BU ARADA DÜN YENİ BAŞLAYAN “GÖNÜLÇELEN” DİZİSİNİN DE PRIME-TIME DIŞINDA KALAN BÖLÜMLERİNDE ÇOK İYİ RATING ALDIĞI GÖZLENDİ!..
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 27 Feb 2010, 11:46 am

Admin a scris:Buna dimi!!!!...abia am ajuns la partea 6 pana acum mi se pare ok ....
Deni cred ca ai nevoie de mai multe 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 15 433230 ....

măi fetelor eu nu sunt băutoare de cafea , dar nişte enegizante nu refuz, mai ales dacă în doza de energizant este şi MURAT YILDIRIM .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Sam 27 Feb 2010, 12:00 pm

[quote="DENISA"]
Admin a scris:

măi fetelor eu nu sunt băutoare de cafea , dar nişte enegizante nu refuz, mai ales dacă în doza de energizant este şi MURAT YILDIRIM .
De ce nu ai spus asa,iubita? si eu adormita stupid ,ti-am trimis frisca ,capsunile si am uitat ingredientul de baza >> energia vie muratel Smile Smile
Deci asa, obosita ,ametita, dar cu gandul tot la el! cupidon
nutzi
nutzi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Sam 27 Feb 2010, 12:09 pm

[quote="Admin"]Buna dimi!!!!...abia am ajuns la partea 6 pana acum mi se pare ok ....
buna iubita! multumim mult...cred ca ai nevoie si tu de un intaritor si ti-l ofer cu toata simpatia...

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 15 Thumb19420641
cu energia vie muratel te intelegi cu Denisa Smile
nutzi
nutzi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Sam 27 Feb 2010, 12:16 pm

buna ziua ce fac fetele harnicutele??eu nu am avut net abia acum l-a facut acum ma pun pe treaba multumesc pentru traduceri kiss kiss
florina1989
florina1989
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Sam 27 Feb 2010, 12:17 pm

va doresc o zi frumoasa ,plina de veselie si bucurii!! gata ,acum ma indrept spre scarbici cu pasi de melc!! pup!!
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 15 1572440o6n4px3o111
nutzi
nutzi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 27 Feb 2010, 12:45 pm

26/02/2010
TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %
1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 1:28:46 16,08% 36,10%
2 HANIMIN CIFTLIGI (OZET) KAND 0:32:05 9,13% 21,65%
3 GONULCELEN ATV 1:22:09 8,96% 22,94%
4 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 0:37:41 6,85% 17,86%
5 ARKA SOKAKLAR (TKR) KAND 1:05:25 6,55% 23,44% 26/02/2010
A/B
S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %
1 HANIMIN CIFTLIGI KAND 1:28:46 15,32% 35,86%
2 GONULCELEN ATV 1:22:09 8,79% 22,51%
3 HANIMIN CIFTLIGI (OZET) KAND 0:32:05 8,48% 22,20%
4 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 0:37:41 7,91% 23,74%
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Sam 27 Feb 2010, 12:47 pm

Gata am postat si partea a cincea
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 27 Feb 2010, 12:49 pm

e cu mult inaintea filmului “KAPALIÇARŞI” transmis de la 20.00 , film produs de tmc. ce bineeee!!!!!
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Sam 27 Feb 2010, 12:51 pm

michiper68 a scris:e cu mult inaintea filmului “KAPALIÇARŞI” transmis de la 20.00 , film produs de tmc. ce bineeee!!!!!

Daaaaaaaaa..si cred ca va lua si filmul lui Murat!!!!
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 27 Feb 2010, 12:54 pm

clio 24 a scris:
michiper68 a scris:e cu mult inaintea filmului “KAPALIÇARŞI” transmis de la 20.00 , film produs de tmc. ce bineeee!!!!!

Daaaaaaaaa..si cred ca va lua si filmul lui Murat!!!!
ca o comparatie primul episod ask ve ceza pe ab 3 ASK VE CEZA ATV 01:31 7,57% 17,62% si primul ep gonulcelen pe ab 2 GONULCELEN ATV 1:22:09 8,79% 22,51%
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 27 Feb 2010, 12:56 pm

pe rating e diferenta mica dar pe share sunt 5 procente. la populatia monitorizata pt audiente la ei 5% e mult.si la ore diferite. ask ve ceza e in prime-time fara concurenta mare, gonulcelen e tarziu si cu multe filme bune in competitie. bine ca i-a luat pe aia de la tmc.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Sam 27 Feb 2010, 1:08 pm

michiper68 a scris:pe rating e diferenta mica dar pe share sunt 5 procente. la populatia monitorizata pt audiente la ei 5% e mult.si la ore diferite. ask ve ceza e in prime-time fara concurenta mare, gonulcelen e tarziu si cu multe filme bune in competitie. bine ca i-a luat pe aia de la tmc.

Si ii va lua si mai tare....Bravo Tuba..bravo Tomiris. kiss
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 27 Feb 2010, 1:18 pm

clio 24 a scris:
michiper68 a scris:pe rating e diferenta mica dar pe share sunt 5 procente. la populatia monitorizata pt audiente la ei 5% e mult.si la ore diferite. ask ve ceza e in prime-time fara concurenta mare, gonulcelen e tarziu si cu multe filme bune in competitie. bine ca i-a luat pe aia de la tmc.

pt tomiris e cel mai bun rating . filmele ei din noul sezon nu prea au ajuns sus in topuri dar vad ca gonulcelen a intrat in forta. sa speram ca va urca pe primul loc .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Sam 27 Feb 2010, 1:41 pm

michiper68 a scris:
clio 24 a scris:

pt tomiris e cel mai bun rating . filmele ei din noul sezon nu prea au ajuns sus in topuri dar vad ca gonulcelen a intrat in forta. sa speram ca va urca pe primul loc .

Da ..sa speram..desi cu Tuba in distributie..are succesul garantat...mai e si Cansel..un actor bun, dupa parerea mea..
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mioaranita60@.com Sam 27 Feb 2010, 2:15 pm

Buna fetelor,
Un film cind i-ti transmite emotie este minunat,
Tuba ,tot ce atinge se transforma in vraja ,in magie,este minunata.
Cansel este un finut si un frumos,cred ca v-om avea ce comenta si
filmul nu ne va dezamagii.
mioaranita60@.com
mioaranita60@.com
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 27 Feb 2010, 2:23 pm

vivi,multumim pt poze..sunt superbe! floare
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Sam 27 Feb 2010, 4:15 pm

EPISODE 1 PART 6 (arzu)

Cobra: hasn't she dressed up yet? Look Gülnaz I can see the spark in people's hearts I can see that Hasret does not have that stardust. she cannot be famous.

Gülnaz: I will give you stars in a minute. she is my sister.
Cobra: I am just telling the truth.

Cihan: hello.
gülnaz: huh there you are.
Cihan: where is Hasret
Gülnaz: she is getting dressed. play your clarinet and she will come out dancing..
Cihan: ok.
Cobra: come on girl come out..

Gülnaz: ohh come on...
they start clapping...

Hasret: so how do I look.
Cihan: you look great
Gülnaz: Magnificent.

**
Murat: I think we are lost and this neighborhood seems dangerous.

Levent: I know the methods.. you have to look as fierce and strong as these people if necessary.. You should not look timid. You might have to swear when you are talking. you should not look like a sissy. DO YOU FOLLOW??

Murat: be careful ( :geb )

Levent: Yo bro! we are looking for Cobra. where does he hang out?

Man: what the f*ck do you want him for? you low life.

Murat: sorry one minute. Sir we are here to listen to Cihan play the clarinet. We were invited by Cobra.
Man: why don’t you say so. Ok go right from here and turn left at the ramp. You will see the wedding.
Murat: you have to act fierce huh?
Levent: we are closing this subject forever.
MURAT: I FOLLOW :geb turn right here..
**
Gülnaz: are you excited
Hasret: no way. Well a little.
Gülnaz: if you forget the song just say “altogether now!” and we will all sing with you.
Hasret: I sang this song 50 times. Don’t worry.
Gülnaz: hasret I wish dad was here too.
Hasret: then I would not get off the stage he would play the violin I would sing he would play I would sing all night long.
**
Cobra: welcome welcome.. My name is Cobra come this way.
Levent: oh thank god at last!
Murat: hello.
Cobra: get out the way you brats! (to the boys)come this way.
Levent: Is Cihan playing.
Cobra: yes he is but the singer is not here so the florist girl is going to sing.
Levent: that’s ok. We came to listen to Cihan anyway.
Cobra: you sit. I will send some stuff to your table.
Murat: I wish this wedding would start so people would stop staring at us.
Levent: oh relax. Have you ever been in such a fun atmosphere?
Murat: oh great now you have a webcam too..
Levent: You know you look handsome one screen ( :geb )
Cobra: the man is so rich he doesn’t know how much money he has. He is the best producer.
Gülnaz: Hasret let me check on Kadriye aunt.
Cobra: welcome Hasret. Look the man on the right. He is the producer.
Hasret: who is the stuck up snob next to him.
Cobra: He is Murat Turalı. Singers beg for him to help them. He is the arranger of music. He teaches in University. He studied abroad in Europe. I did a background check. If he claps you tonight we will all be rich.
Hasret: huh!
**
Gülnaz: get out the way the bride and the groom are here.
(they belly dance just as they arrive :koptum )
Gülnaz : get up you rascal that’s my seat.

Cihan: A BIG ROUND OF APPLAUSE!
Levent: Its starting..
Cihan: and now we will sing florist girl.
Gülnaz: Hasret my beauty..
( Murat is embarrassed to look at her it so great I love it.. )
Song: oh florist girl look at me. I will give you a gold coin. Take your basket and go your way. Sell me roses in Gultepe. …
Levent: I am busy Berrin I will call you later… later…
Murat: her voice is vivid and clear.
Levent: who the girl??
Murat: yes.
Everyone says Bravo..
Murat just stares at her an leaves…
Cobra: he did not applaud. Anyway there are people who haven’t been on stage all their lives.
Hasret: Oh just shut up!
Cobra: who do you think you are!

Hasret: Heyy.. look at me.. the man who cannot run.. I am speaking to you!!
You sulked all night. Did you not like my voice. Sorry we did not study in Europe maybe that is why you thought my voice was weird.
Murat: No.. You have a nice voice but you do not know how to use it.
Hasret: Oh yeah but this voice has been coming out of my mouth since 20 years I sure better know how to use it then you!
Murat: sorry I did not mean to offend you. But this is my job. When I listen to a singer. I… anyway you won’t understand.
Hasret: no no. tell me .. finish off your sentence.
Murat: see you are not in rhythm sometimes you push or pull your voice needlessly..
Hasret: It is my voice I can push or pull it however I want . whats it to you!
Murat: you do whatever you want but I can criticize. I can tell you if your voice disturbs me.
But you can train your voice. You can even be a good singer if you study hard. You can earn money. You have a nice voice. If you know how to use it your voice sounds so pure it has an untouched side..

Hasret: what do you mean pure untouched.. are you hitting on me huh?
Murat: stop stop stop.. I was only talking about your voice.
Hasret: don’t talk about my voice. Or me. If you did not like it you do not have to listen to it. Get lost!
Stop filming! Aaa!!!
Levent: whats going on? Has she gone mad?
Murat: lets go. Close the camera.
Levent: Its good I brought it. First I filmed the music and now the action.. are you ok?

Murat: yeah just open the door.
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Sam 27 Feb 2010, 4:16 pm

FETELOR A APARUT PARTEA A SASEA! O TRADUC EU!!!

Nu s-a apucat nimeni?! MAi stau cateva minute si ma apuc de tradus ok ?!

GAta m-am apucat de tradus partea a sasea
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 27 Feb 2010, 4:30 pm

fetelor..eu din pacate trebuie sa ies..nepotelul meu e bolnav si ma duc sa il consult..
va doresc o dupa amiaza placuta...
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 44 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum