31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
DENISA
tiberici
pissycutz
iulia1965
iulianagl
narcisa
lica54
axxa246
alitheea
Garo
dana17
iulia80
elena
mihaela99
anuta1971
florica
rina-rina
Admin_dea05
22 participanți
Pagina 29 din 44
Pagina 29 din 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Samy Aksal This is what I understoof from the trailer: Levent propose to Hasret and she will accept 'cause she'is so upset as last time remeber? When she signed the contract just to take revenge!!! She 'll do the same but will feel so sad at the end 'cause she'll son realize that she loves only Murat!!!
Levent o sa o ceara in casatorie pe Hasret si ea o sa accepte din cauza ca e prea suparata din cate si-aminteste ea?Cand a semnat contractul a facut-o sa se razbune!!!Asta o sa faca si acum dar la urma tot ea se simte trista pt. ca realizeaza ca ea doar pe Murat il iubeste.
Asta a inteles Samy Aksal din trailer.
Acum sa o vedem pe Hasret pe unde o sa scoata camasa ca a acceptat propunerea lui Levent.
Levent o sa o ceara in casatorie pe Hasret si ea o sa accepte din cauza ca e prea suparata din cate si-aminteste ea?Cand a semnat contractul a facut-o sa se razbune!!!Asta o sa faca si acum dar la urma tot ea se simte trista pt. ca realizeaza ca ea doar pe Murat il iubeste.
Acum sa o vedem pe Hasret pe unde o sa scoata camasa ca a acceptat propunerea lui Levent.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata fetelor, inca mai dormiti sau nu v-a mai trecut din suparare,poftiti la sau din astea mai turcesti ,un sau un iata ca a sosit si eu va doresc un sfirsit de saptamina frumos cu si caldura in suflet o zi cit mai buna
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
[Dragalaselor bun dimineata si-un rachiu daca vreti ca sa mai viu.Mai dau si eu un rind de cafea cafea cafea cafea cafea cafea ca sa va trziti dea binelea suparari de astea o sa mai avem dacai sanatate le vom invinge pe toate.Va trimit si eu multi si va doresc un uichend placut
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna Lica, vezi de ce sunt bune ,,babutele'' la casa omului, au grije de cele mai tinere o zi frumoasa si tie
florica- vip
Buna dim Florica multam de cafeaflorica a scris: buna dimineata fetelor, inca mai dormiti sau nu v-a mai trecut din suparare,poftiti la sau din astea mai turcesti ,un sau un iata ca a sosit si eu va doresc un sfirsit de saptamina frumos cu si caldura in suflet o zi cit mai buna
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Buna dim lLica ca de obicei foarte draguta multumesc de cafea .. nu am fost suparata doar putin tristaflorica a scris: buna dimineata fetelor, inca mai dormiti sau nu v-a mai trecut din suparare,poftiti la sau din astea mai turcesti ,un sau un iata ca a sosit si eu va doresc un sfirsit de saptamina frumos cu si caldura in suflet o zi cit mai buna
elena- vip
[quote="iulianagl"]Samy Aksal This is what I understoof from the trailer: Levent propose to Hasret and she will accept 'cause she'is so upset as last time remeber? When she signed the contract just to take revenge!!! She 'll do the same but will feel so sad at the end 'cause she'll son realize that she loves only Murat!!!
Acum sa o vedem pe Hasret pe unde o sa scoata camasa ca a acceptat propunerea lui Levent.[/quote
Buna dimineata IULIANA chiar daca are dreptate sau nu acest Samy si ori cit de mult am vrea noi sa i gasim scuze lui Hasret ceea ce vedem si cum percepem [[ cel putin eu ] este ca TOTUSI ea POATE sa aiba o relatie cu prietenul lui Murat si postura NU este prea onorabila pentru ea In comentariul meu de ieri dimineata am spus cum vad eu ca va evolua relatia dintre cei doi Murat si HASRET Frumusetea conexiunea perfecta dintre cei doi ceea ce ni s a elevat frumos intr o relatie[ o simbioza perfecta ] s a dus in acest sezon si atita timp cat in aceasta relatie [ de acum ] cei doi nu si vor deschide sufletul unul spre celalat NU este o relatie armonioasa cu alte cuvinte NU ESTE REUSITA
Acum sa o vedem pe Hasret pe unde o sa scoata camasa ca a acceptat propunerea lui Levent.[/quote
Buna dimineata IULIANA chiar daca are dreptate sau nu acest Samy si ori cit de mult am vrea noi sa i gasim scuze lui Hasret ceea ce vedem si cum percepem [[ cel putin eu ] este ca TOTUSI ea POATE sa aiba o relatie cu prietenul lui Murat si postura NU este prea onorabila pentru ea In comentariul meu de ieri dimineata am spus cum vad eu ca va evolua relatia dintre cei doi Murat si HASRET Frumusetea conexiunea perfecta dintre cei doi ceea ce ni s a elevat frumos intr o relatie[ o simbioza perfecta ] s a dus in acest sezon si atita timp cat in aceasta relatie [ de acum ] cei doi nu si vor deschide sufletul unul spre celalat NU este o relatie armonioasa cu alte cuvinte NU ESTE REUSITA
elena- vip
Buna dimineata fetelor Sa bem o cafea ,iar eu sa ma asez sa vad serialul de aseara...Dar indiferent de ce s-a intamplat aseara in film ,eu ma bucur ca am ales balul...A fost de poveste...Sa vad filmul...Sper ca nu a fost de cosmar....
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
intotdeauna cu placere o zi frumoasa razbunarea arma prostului, daca v-a fi asa ca accepta cererea lui Levent[ceea ce cred ca nu se va finaliza pina la urma]nici pt Hasret nu va fi bine dar nici pt Leventelena a scris:
Buna dim Florica multam de
florica- vip
buna Dana chiar de cosmar nu dar nici departe-=tristdana17 a scris: Buna dimineata fetelor Sa bem o ,iar eu sa ma asez sa vad serialul de aseara...Dar indiferent de ce s-a intamplat aseara in film ,eu ma bucur ca am ales balul...A fost de poveste...Sa vad filmul...Sper ca nu a fost de cosmar....
florica- vip
Esti o dragutaflorica a scris:intotdeauna cu placere o zi frumoasa razbunarea arma prostului, daca v-a fi asa ca accepta cererea lui Levent[ceea ce cred ca nu se va finaliza pina la urma]nici pt Hasret nu va fi bine dar nici pt Levent
elena- vip
buna dragelor..
am intrat sa va salut nitel..si sa va doresc o sambatat cat mai frumoasa si linistita si la plecare sa va dedic o melodie!
https://www.youtube.com/watch?v=nTQCodn61vI
am intrat sa va salut nitel..si sa va doresc o sambatat cat mai frumoasa si linistita si la plecare sa va dedic o melodie!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Fetelor ,am vazut filmul ...Nimic nou pe frontul de est...Singurul lucru care mi-a atras atentia a fost in promo ,cand Nesrin se duce acasa la Hasret...Trebuie sa fie un lucru important pt ea ,din moment ce face asta...Nu-l gaseste pe Murat sau are odorul probleme ? In rest nimic ...Murat parca a ales sa fie trait de viata , nu sa o traiasca el pe ea... Mai bine va fac un comentariu la balul de aseara ,ar fi mai distractiv... Pacat ca nu pot pune poze... Am sa incerc sa va citesc ,din urma...Plec spre casa si ca de obicei ,tare mi-e frica de avion...cu toata nebunia asta din lume...Cu bine fetelor....
dana17- vip
Iulia ,Buna... Ce faci ? La tine e liniste ?iulia80 a scris:buna dragelor..
dana17- vip
e o dimineata linistita Dana ..multumesc de intrebare!
tu esti bine? ce e nou pe acasa?
iulia80- vip
Nu sant acasa ,azi ajung acasa ,dar am inteles ca e bine ...Unde e mai bine ca acasa...?iulia80 a scris:e o dimineata linistita Dana ..multumesc de intrebare!
dana17- vip
incep sa imi dau seama!
iulia80- vip
drum bun sa te intorci cu binedana17 a scris:Fetelor ,am vazut filmul ...Nimic nou pe frontul de est...Singurul lucru care mi-a atras atentia a fost in promo ,cand Nesrin se duce acasa la Hasret...Trebuie sa fie un lucru important pt ea ,din moment ce face asta...Nu-l gaseste pe Murat sau are odorul probleme ? In rest nimic ...Murat parca a ales sa fie trait de viata , nu sa o traiasca el pe ea... Mai bine va fac un comentariu la balul de aseara ,ar fi mai distractiv... Pacat ca nu pot pune poze... Am sa incerc sa va citesc ,din urma...Plec spre casa si ca de obicei ,tare mi-e frica de avion...cu toata nebunia asta din lume...Cu bine fetelor....
florica- vip
numai bine si drum buniulia80 a scris:buna dragelor..
Ultima editare efectuata de catre florica in Sam 30 Oct 2010, 11:24 am, editata de 1 ori
florica- vip
Curaj ,in viata nu le poti avea pe toate...Vii acasa cand o sa ai restul...iulia80 a scris:incep sa imi dau seama!
dana17- vip
Buna Flori...Multumesc...florica a scris:drum bun sa te intorci cu bine
dana17- vip
dana17- vip
ce zici Dana, n- a fost tare faza cu Nesrin cu medicamentul si cea cu Bahar ca s-a imbatat de ciuda ca nu i-a mers faza cu Murat eu cred ca Nesrin merge la Hasret acasa din cauza ca Murat a aflat de casatoria[daca ii adevarata treaba asta]ei cu Levent si cine stie ce prostie a mai facut Nesrin cred ca o roaga sa nu faca pasul asta pt Murat o iubeste foarte mult
florica- vip
fetelor va doresc o zi buna in continuare plec si eu,pe seara ne intilnim daca voiti
florica- vip
Buna dimineata fetelor
va doresc un weekend minunat
TARIH 29/10/2010
HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL BASLANGIC SURE (R) AMR % SHR %
1 GONULCELEN ATV 20:28:03 1:37:37 7,86% 20,06%
2 GENIS AILE STAR 20:40:19 1:45:09 7,65% 19,61%
3 KAVAK YELLERI KAND 22:20:58 1:31:54 7,31% 22,64%
TARIH 29/10/2010
HEDEF KITLE A/B
1 GONULCELEN ATV 20:28:03 1:37:37 7,20% 21,16%
2 ROMANTIK KOMEDI (T.S) KAND 20:03:01 1:42:55 7,04% 21,18%
3 KAVAK YELLERI KAND 22:20:58 1:31:54 6,76% 22,70%
daca va vine sa credeti... o explicatie exista ... se vede ca nu a fost dat filmul de pe Kanald care iesea tot timpul pe primul loc... dar a depasit KAVAK YELLERI care in ultimile saptamani a fost tot timpul inaintea Gonulcelen-ului... chiar ma bucur pentru ai nostri
cred ca in urmatoarea perioada o sa intru mai putin aici.. pentru cine intereseaza sunt bine.. va imbratisez cu drag si va urez discutii placute
va doresc un weekend minunat
TARIH 29/10/2010
HEDEF KITLE TOTAL
1 GONULCELEN ATV 20:28:03 1:37:37 7,86% 20,06%
2 GENIS AILE STAR 20:40:19 1:45:09 7,65% 19,61%
3 KAVAK YELLERI KAND 22:20:58 1:31:54 7,31% 22,64%
TARIH 29/10/2010
HEDEF KITLE A/B
1 GONULCELEN ATV 20:28:03 1:37:37 7,20% 21,16%
2 ROMANTIK KOMEDI (T.S) KAND 20:03:01 1:42:55 7,04% 21,18%
3 KAVAK YELLERI KAND 22:20:58 1:31:54 6,76% 22,70%
daca va vine sa credeti... o explicatie exista ... se vede ca nu a fost dat filmul de pe Kanald care iesea tot timpul pe primul loc... dar a depasit KAVAK YELLERI care in ultimile saptamani a fost tot timpul inaintea Gonulcelen-ului... chiar ma bucur pentru ai nostri
cred ca in urmatoarea perioada o sa intru mai putin aici.. pentru cine intereseaza sunt bine.. va imbratisez cu drag si va urez discutii placute
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum