31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
DENISA
tiberici
pissycutz
iulia1965
iulianagl
narcisa
lica54
axxa246
alitheea
Garo
dana17
iulia80
elena
mihaela99
anuta1971
florica
rina-rina
Admin_dea05
22 participanți
Pagina 28 din 44
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="iulianagl"]
DA SI A SCHIMBAT PROPRIETARUL ESTE SI NORMAL CE A VRUT MURAT [[ SA FIE STAPANA PE EA PE VIATA EI S FACA CE SIMTE ]] SI CE A IESIT ... HALAL
DA SI A SCHIMBAT PROPRIETARUL ESTE SI NORMAL CE A VRUT MURAT [[ SA FIE STAPANA PE EA PE VIATA EI S FACA CE SIMTE ]] SI CE A IESIT ... HALAL
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="iulianagl"][quote="elena"]
AUZI IULIANA CE PRIETEN? CE ESTE SOMNAMBULA/ DOAARME ? NU SE TREZESTE .. UITAT TE LA EA CUM IL PRIVESTE PE LEVENT CE DRACU CA DOAR NU AVEM 15 ANI? CHIAR ASA CHIAR INGHITIM CE NE BAGA ASTIA PE GAT? ..
AUZI IULIANA CE PRIETEN? CE ESTE SOMNAMBULA/ DOAARME ? NU SE TREZESTE .. UITAT TE LA EA CUM IL PRIVESTE PE LEVENT CE DRACU CA DOAR NU AVEM 15 ANI? CHIAR ASA CHIAR INGHITIM CE NE BAGA ASTIA PE GAT? ..
elena- vip
florica a scris: noapte buna fetelor sa visati frumos
NOAPTE BUNA FLORICA eu cred ca iar nu dorm[
elena- vip
axxa246 a scris:fetele, va pup!
noapte buna, sa ne revedem cu bine
elena- vip
[quote="elena"][quote="iulianagl"]
Pai ce sa facem asta ne da asta inghitim nu.Poate urmatorul episod o sa-l puna pe Murat intr-o lumina mai buna ca prea ni l-au bagat pe Levent pe gat.In schimb mi-a placut de Murat caci cu toate ca a fost uimit de cina lui bahar si ca i-a starnit amintiri nu stiu placute or neplacute nu s-a lasat dus de val a iesit din casa ca un profesionist.
Pai ce sa facem asta ne da asta inghitim nu.Poate urmatorul episod o sa-l puna pe Murat intr-o lumina mai buna ca prea ni l-au bagat pe Levent pe gat.In schimb mi-a placut de Murat caci cu toate ca a fost uimit de cina lui bahar si ca i-a starnit amintiri nu stiu placute or neplacute nu s-a lasat dus de val a iesit din casa ca un profesionist.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
florica a scris: noapte buna fetelor sa visati frumos
Si tu la fel.
iulianagl- moderator
Noapte buna va zic si eu [ iuliana eu sunt uimita am o stare de nu mi revin .. cum poti iubi pe cineva sa accepti compania non stop a altcuiva mai ales ca repet AU FOST PRIETENI / ma duc sa ma culc PA
elena- vip
elena a scris: Noapte buna va zic si eu [ iuliana eu sunt uimita am o stare de nu mi revin .. cum poti iubi pe cineva sa accepti compania non stop a altcuiva mai ales ca repet AU FOST PRIETENI / ma duc sa ma culc PA
Lasa nu te mai enerva pe un serial culcate frumos si mai vorbim maine ca poate te mai gandesti si iti mai revii nu stii ca asta se poate numai in serialele turcesti.Noapte buna si sa dormi bine halal am ajuns ca Base.
iulianagl- moderator
dragelor..din pacate eu ma retrag..la plecare va dedic o melodie pe care eu o iubesc tare mult...
https://www.youtube.com/watch?v=tv36_QAVLsQ
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:dragelor..din pacate eu ma retrag..la plecare va dedic o melodie pe care eu o iubesc tare mult...
Noapte buna draga mea.
iulianagl- moderator
Ok deci nu mai este nimeni pe aici.
Noapte buna dragalaselor si sa aveti un weekend cat mai placut.
iulianagl- moderator
stai sa ti raspund ca ai mei dorm bustean si eu ma plimb ca voda prin loboda ..Eu cred ca Murat este mai mult socat de faptul ca. cele doua cucuvele au gusturi la fel asculta chipurile aceiasi muzica si vinul pe care l a servit era acelasi pe care il beaa cu raposata inviata si multe asa zise coincidente .. de asta este socat
stai sa ti raspund ca ai mei dorm bustean si eu ma plimb ca voda prin loboda ..Eu cred ca Murat este mai mult socat de faptul ca. cele doua cucuvele au gusturi la fel asculta chipurile aceiasi muzica si vinul pe care l a servit era acelasi pe care il beaa cu raposata inviata si multe asa zise coincidente .. de asta este socat
elena- vip
Sper ca pana la urma sa realizeze ce ar vrea Bahar sa faca, ai vazut ce fel i-a raspuns studentei care a intrebat de Hogea?
Sper ca pana la urma sa realizeze ce ar vrea Bahar sa faca, ai vazut ce fel i-a raspuns studentei care a intrebat de Hogea?
iulianagl- moderator
[quote="iulianagl"[/quote]
Lasa nu te mai enerva pe un serial culcate frumos si mai vorbim maine ca poate te mai gandesti si iti mai revii nu stii ca asta se poate numai in serialele turcesti.Noapte buna si sa dormi bine halal am ajuns ca Base. [/quote]
Stii ceva daca nu ar juca Tuba si Cansel la cum au luat o astia razna de au intors totul la 180 de grade /. . pe cuvint ca nu l-asi mai urmari [[ imi aminteste de serialele latino ] basca ca sunt in criza de idei a avut dreptate ali .. Nu sunt nervoasa am asa o stare de dezamagire
Lasa nu te mai enerva pe un serial culcate frumos si mai vorbim maine ca poate te mai gandesti si iti mai revii nu stii ca asta se poate numai in serialele turcesti.Noapte buna si sa dormi bine halal am ajuns ca Base. [/quote]
Stii ceva daca nu ar juca Tuba si Cansel la cum au luat o astia razna de au intors totul la 180 de grade /. . pe cuvint ca nu l-asi mai urmari [[ imi aminteste de serialele latino ] basca ca sunt in criza de idei a avut dreptate ali .. Nu sunt nervoasa am asa o stare de dezamagire
elena- vip
iulianagl a scris:Ok deci nu mai este nimeni pe aici.
tu nu vezi ca ti am mai raspuns [ ca fac planton in noaptea asta nu stiu de ce nu mi e somn ] NOAPTE BUNA LA FEL SI TIE
elena- vip
pai normal o sa si dea in petic dar pe mine ma amuza nesrin cum umbla dupa murat sa nu se duca la hasret [[ este de coma de caraghioasa
pai normal o sa si dea in petic dar pe mine ma amuza nesrin cum umbla dupa murat sa nu se duca la hasret [[ este de coma de caraghioasa
elena- vip
Cucuveaua de Nesrin este de nesuportat crede ca daca murat nu vine acasa si nici la cealalta cucuvea se duce la Hasret dar ea proasta nu stie ca Hasret si Hogea sunt suparati e si mai penibila.
Cucuveaua de Nesrin este de nesuportat crede ca daca murat nu vine acasa si nici la cealalta cucuvea se duce la Hasret dar ea proasta nu stie ca Hasret si Hogea sunt suparati e si mai penibila.
iulianagl- moderator
[quote="DENISA"]
Denisa tu ce crezi ca gandeste Hasret aici?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
"sărăcuţul de el , din marele om de afaceri venit să facă ravagii în Antakya amu' a ajuns un amărât de barman sau ce bine ar fi de mi-ar prepara şi mie ceva tare şi mi-ar ţine şi companie . "
DENISA a scris:
"sărăcuţul de el , din marele om de afaceri venit să facă ravagii în Antakya amu' a ajuns un amărât de barman sau ce bine ar fi de mi-ar prepara şi mie ceva tare şi mi-ar ţine şi companie . "
Iubita dar nu gandesti rau ti-ar prinde bine asa ceva te-ai mai inviora nu!!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Iubita dar nu gandesti rau ti-ar prinde bine asa ceva te-ai mai inviora nu!!
pe mine mă poate lăsa neînviorată pe Tuba poate o mai înviorează.
DENISA a scris:
pe mine mă poate lăsa neînviorată pe Tuba poate o mai înviorează.
Chiar ce ar fi sa aibe o aparitie deadevaratelea nu in tv sa se uite Hasret, intr-un episod hai ca am luat-o razna Savas o are pe Yasemina lui nu se mai gandeste la alta cineva.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Chiar ce ar fi sa aibe o aparitie deadevaratelea nu in tv sa se uite Hasret, intr-un episod hai ca am luat-o razna Savas o are pe Yasemina lui nu se mai gandeste la alta cineva.
Yasemina e de umplutură.
Gata trag cortina , Noapte bună !!!
DENISA a scris:
Yasemina e de umplutură.
Gata trag cortina , Noapte bună !!!
Hai ca mi-ai placut cu Yasemin.Te pup noapte buna sa dormi bine.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum