31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
DENISA
tiberici
pissycutz
iulia1965
iulianagl
narcisa
lica54
axxa246
alitheea
Garo
dana17
iulia80
elena
mihaela99
anuta1971
florica
rina-rina
Admin_dea05
22 participanți
Pagina 27 din 44
Pagina 27 din 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ce frumoasa e Tuba in ep asta!!!
Anutza, unde fusesi, ca nu te-am zarit?
Anutza, unde fusesi, ca nu te-am zarit?
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
HA, HA , HA , -primul dus rece pentru murat , nu se astepta baiatul , era tare sigur pe el ca va sari in sus de bucurie ca o cheama inapoi dupa ce i-a trantit usa in nas , a gonit-o ca pe un caine vagabond si a umilit-o a nu stiu cata oara in fata studentilor
, la mai mare hogea
, la mai mare hogea
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Uitaţi şi voi ce face Hasret
Denisa, poate scoti si ceva poze frumoase cu fatza asta draguta a lui HasretDENISA a scris:Uitaţi şi voi ce face Hasret
http://i.picasion.com/pic32/373d6963b81692ab9716353318c07de5.gif
foarte frumoas a fost azi
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Vin 29 Oct 2010, 11:35 pm, editata de 1 ori
axxa246 a scris:
desina, poate scoti si ceva poze frumoase cu fatza asta draguta a lui Hasret
foarte frumoas a fost azi
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-910.htm#70916
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 29 Oct 2010, 11:38 pm, editata de 1 ori
alitheea a scris:HA, HA , HA , -primul dus rece pentru murat , nu se astepta baiatul , era tare sigur pe el ca va sari in sus de bucurie ca o cheama inapoi dupa ce i-a trantit usa in nas , a gonit-o ca pe un caine vagabond si a umilit-o a nu stiu cata oara in fata studentilor
, la mai mare hogea
eu cred ca o sa asistam la depresia aia de care se tot vorbea [[ bine o sa fie un episod ] ca doar nu or prelungi situatia pina la calendele grecesti
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
DENISA a scris:Uitaţi şi voi ce face Hasret
http://i.picasion.com/pic32/373d6963b81692ab9716353318c07de5.gif
Bad girl Hasret.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
DE TEAMA . ERA FURTUNADENISA a scris:[center]Uitaţi şi voi ce face Hasret
elena- vip
elena a scris:
DE TEAMA . ERA FURTUNA
Sper ca şi dumnealui tot de teamă să se uite la Hasret în urm. episod .
aaaoleu, dar ce a facut savas de e asa de despuiat acolo??
elena a scris:[quote="iulianagl"/quote
tu crezi ca levent chiar o lasa prada din mana ? eu nu cred el nu este ca murat sa stea prosteste departe de ea ai sa vezi cind v a incerca sa scape de el cum va reactiona . atunci se va vedea de ce este in stare levent acum are gherutele ascunse dar cit de curind si le va scoate si atunci sa vezi .. si mai adaug ceva chiar nu ma asteptam sa stea atit de mult impreuna nici nu mai poate sa respire .. si ea sigur va cadea in plasa de asta am spus ca parca este asul din mineca este mantaua de vreme rea asta nu o inteleg ca vad ca filtreaza pe fata [[ doar nu este copilasi sa nu si dea seama] este furioasa nimic de zis dar chiar sa stai non stop este ceva peste puterile mele de intelegere sa iubesti pe cineva si sa fii robotel cu altcineva [[
Pai nu vrea sa o lase sa stea aproape de Hogea ca-i e frica sa nu o piarda.Eu tot nu inteleg cum de a ajuns sa o iubeasca Levent pe Hasret ca la inceput inainte de a complota impotriva lui Hogea el cu Nesrin nici nu o baga in seama era un nimic pt el deci a asteptat sa o slefuiasaca Murat sa scoata diamantul din carbune si apoi sa-i dea cu tifla in nas eu n-as face asa ceva unui prieten apropiat.Aici a fost o curva cu doua fete si vorba ta cand o sa-si dea seama Hasret de ce-i poate capul lui Levent atunci o sa-si scoata gherutele, o sa-i vina randul si lui Levent si sper sa plateasca cu varf si indesat.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Vin 29 Oct 2010, 11:42 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
si eu vreau!!!DENISA a scris:
Sper ca şi dumnealui tot de teamă să se uite la Hasret în urm. episod .
ar fi nemernici sa nu il faca si pe el sa se uite la tv taman cand ruleaza hasret!
zanute eu va doresc noapte buna si vise frumoase
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
axxa246 a scris:
aaaoleu, dar ce a facut savas de e asa de despuiat acolo??
I s-au înfierbântat neuronii sau hormonii..
Somn uşor !! Alitheea
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 29 Oct 2010, 11:45 pm, editata de 1 ori
alitheea a scris:zanute eu va doresc noapte buna si vise frumoase
Sa-nteleg ca a avut de ce, deci si madam iasomnia a prestat ceva corespunzator.DENISA a scris:
I s-au înfierbântat neuronii sau hormonii..
alitheea a scris:zanute eu va doresc noapte buna si vise frumoase
Noapte buna.
iulianagl- moderator
[quote="iulianagl"]
DE CE/ DIN CAUZA LUI MURAT ACUM SE VEDE CLAR CE PRIETEN A FOST LEVENT . INTOTDEAUNA LA INVIDIAT ESTE AMBITIA CEEA CE MA SURPRINDE PE MINE ESTE CA HASRET ACCEPTA CA LEVENT SA L CRITICE PE MURAT STIE CA ESTE O TENSIUNE INTRE EI .. DAR EU NU O INTELEG ESTI ZDROBITA IUBESTI PE CINEVA SI TOTUSI.. REACTIA TA SPUNE ALTCEVA .. PAI MAI BINE SE VEDE DIN FRAMANTARILE LUI MURAT CA IUBESTE DECIT LA EA .. EU NU O INTELEG
DE CE/ DIN CAUZA LUI MURAT ACUM SE VEDE CLAR CE PRIETEN A FOST LEVENT . INTOTDEAUNA LA INVIDIAT ESTE AMBITIA CEEA CE MA SURPRINDE PE MINE ESTE CA HASRET ACCEPTA CA LEVENT SA L CRITICE PE MURAT STIE CA ESTE O TENSIUNE INTRE EI .. DAR EU NU O INTELEG ESTI ZDROBITA IUBESTI PE CINEVA SI TOTUSI.. REACTIA TA SPUNE ALTCEVA .. PAI MAI BINE SE VEDE DIN FRAMANTARILE LUI MURAT CA IUBESTE DECIT LA EA .. EU NU O INTELEG
elena- vip
[quote="iulianagl"][quote="elena"][quote="iulianagl"/quote
t.Aici a fost o curva cu doua fete si vorba ta cand o sa-si dea seama Hasret de ce-i poate capul lui Levent atunci o sa-si scoata gherutele, o sa-i vina randul si lui Levent si sper sa plateasca cu varf si indesat.[/quote
da dar cand isi va da seama Hasret? stiind ca AU FOST prieteni tu accepti compania ca sa nu zic ca aerul il respira amindoi cind murat i a dat floarea nici nu a zimbit cu levent se bucura .. foarte ciudat
t.Aici a fost o curva cu doua fete si vorba ta cand o sa-si dea seama Hasret de ce-i poate capul lui Levent atunci o sa-si scoata gherutele, o sa-i vina randul si lui Levent si sper sa plateasca cu varf si indesat.[/quote
da dar cand isi va da seama Hasret? stiind ca AU FOST prieteni tu accepti compania ca sa nu zic ca aerul il respira amindoi cind murat i a dat floarea nici nu a zimbit cu levent se bucura .. foarte ciudat
elena- vip
[quote="elena"]
Nici eu dar daca stau bine si ma gandesc este ceva nou pt. ea si cred ca incearca sa se adapteze de aceea levent se misca repede cineva pe facebook il numeste vulpe, iar ea asculta ce spune Levent dar nu prea raspunde cand luau micul dejun dupa ploaie si a intrebat ea ceva de Murat si-a schimbat atitudinea imediat Levent ea a simtit dar nu a reactionat a da ia pregatit o paine prajita si el n-a vrut-o si apoi a luat-o, mu are sanse in fata lui Hogea si el stie asta de aceea incearca sa o influenteze cat mai mult pe Hasret.
Nici eu dar daca stau bine si ma gandesc este ceva nou pt. ea si cred ca incearca sa se adapteze de aceea levent se misca repede cineva pe facebook il numeste vulpe, iar ea asculta ce spune Levent dar nu prea raspunde cand luau micul dejun dupa ploaie si a intrebat ea ceva de Murat si-a schimbat atitudinea imediat Levent ea a simtit dar nu a reactionat a da ia pregatit o paine prajita si el n-a vrut-o si apoi a luat-o, mu are sanse in fata lui Hogea si el stie asta de aceea incearca sa o influenteze cat mai mult pe Hasret.
iulianagl- moderator
[quote="elena][/quote]
pai el are de ce sa se framante, ca a umilit-o
de aia isi musca buzele, ca a fost neam Prost
ea cu ce e de vina ca il accepta pe levent ca amic, mai ales ca e impresarul ei.
pai el are de ce sa se framante, ca a umilit-o
de aia isi musca buzele, ca a fost neam Prost
ea cu ce e de vina ca il accepta pe levent ca amic, mai ales ca e impresarul ei.
noapte buna alitheea somn usoralitheea a scris:zanute eu va doresc noapte buna si vise frumoase
elena- vip
fetele, va pup!
noapte buna, sa ne revedem cu bine
[quote="elena"][quote="iulianagl"]
Da dar floarea lui Murat a strans-o la piept ca si cum ar ceva de nepretuit pe cand la Levent a fost ca intre prieteni sunt curioasa de reactia lui Hasret cand o sa-i spuna Levent ca o iubeste.
Da dar floarea lui Murat a strans-o la piept ca si cum ar ceva de nepretuit pe cand la Levent a fost ca intre prieteni sunt curioasa de reactia lui Hasret cand o sa-i spuna Levent ca o iubeste.
iulianagl- moderator
axxa246 a scris:fetele, va pup!
iulianagl- moderator
noapte buna fetelor sa visati frumos
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 44 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum