32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
lexia
rina-rina
iulia80
vivi
Bruni-My
florina1989
tiberici
anuta1971
annadanna
iulia1965
Theo_1
mihaela99
dana17
Garo
DENISA
alitheea
pissycutz
lica54
narcisa
elena
axxa246
Admin_dea05
florica
iulianagl
28 participanți
Pagina 14 din 43
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara zanute , nu stiu daca s-a mai pus , asa ca risc sa il mai pun o data
https://www.youtube.com/watch?v=0iL6k5tKZws
https://www.youtube.com/watch?v=521qmMXs1pE
https://www.youtube.com/watch?v=IbOeHw9jBdI
https://www.youtube.com/watch?v=521qmMXs1pE
https://www.youtube.com/watch?v=IbOeHw9jBdI
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:buna seara zanute , nu stiu daca s-a mai pus , asa ca risc sa il mai pun o data
Ola draga mea mie imi face placere sa o vad pe Tuba asa ca nu-i nici o problema
Noi ne zbuciumam care mai de care cu serialul asta si ei nu au nici o treaba asista unul la filmarea celuilalt se amuza si noi :...Rusiniicaa
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
bine ai venit draga mea , eu imi fac actele de sfarsit de luna , am tot amanat momentul dar pana la urma tot trebuie facute , asa ca sa nu te superi daca nu sunt prea comunicativaelena a scris:
Ola draga mea mie imi face placere sa o vad pe Tuba asa ca nu-i nici o problema
Noi ne zbuciumam care mai de care cu serialul asta si ei nu au nici o treaba asista unul la filmarea celuilalt se amuza si noi :...Rusiniicaa
alitheea- vip
Bună seara dragele mele. Mi-ați lipsit mult, mă duc puțin în urmă să citesc noutățile.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
buna seara copil drag , sper ca esti bine , am zis ca daca nici azi nu stiu nimic de tine iti scriu mesajnarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Mi-ați lipsit mult, mă duc puțin în urmă să citesc noutățile.
alitheea- vip
https://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671&v=wall#!/video/video.php?v=126790354044789&oid=105610722816671
alitheea- vip
florica a scris: te grabesti ,uite asa ne-a trecut noua anul tot asteptind ziua de vineri o seara buna in continuare
Dadeam zor sa termin treaba, ca incepe filmul !!
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
iulia , tu vrei sa iti trimit ezel ?ca nu stiu daca il vrei si daca nu te uiti sa nu il mai trimitiulia1965 a scris:
Dadeam zor sa termin treaba, ca incepe filmul !!
alitheea- vip
buna seara dragile mele; Elena, Narcisa,ALI,DEA, DENISA,Danutele,Anuta,Mihaela,Lica,Iulia,Iuliana,Garo,Axxa si toate iubitoare de,, inima furata'' o seara frumoasa sa avem cu toate
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
alitheea a scris:buna seara copil drag , sper ca esti bine , am zis ca daca nici azi nu stiu nimic de tine iti scriu mesaj
Bună Ali, nu m-am simțit prea bine, nici acum nu-s chiar cum aș vrea.
Am văzut și promo. Mulțumesc mult pentru Ezel.
narcisa- vip
florica a scris: buna seara dragile mele; Elena, Narcisa,ALI,DEA, DENISA,Danutele,Anuta,Mihaela,Lica,Iulia,Iuliana,Garo,Axxa si toate iubitoare de,, inima furata'' o seara frumoasa sa avem cu toate
Bună seara Flori.
narcisa- vip
narcisa a scris:Bună seara dragele mele. Mi-ați lipsit mult, mă duc puțin în urmă să citesc noutățile.
Buna Narcisa Bine ai revenit
elena- vip
florica a scris: buna seara dragile mele; Elena, Narcisa,ALI,DEA, DENISA,Danutele,Anuta,Mihaela,Lica,Iulia,Iuliana,Garo,Axxa si toate iubitoare de,, inima furata'' o seara frumoasa sa avem cu toate
Buna seara FLORICA BINE AI VENIT
elena- vip
ies putin ca astazi nu prea am avut asa timp [[ cred ca s-a vazut nu] revin sa nu plecati
hai ca am intrat NARCISAAA dar ce i draga mea esti bolnava ce te doare?
hai ca am intrat NARCISAAA dar ce i draga mea esti bolnava ce te doare?
elena- vip
bine ai venit draga mea , eu imi fac actele de sfarsit de luna , am tot amanat momentul dar pana la urma tot trebuie facute , asa ca sa nu te superi daca nu sunt prea comunicativa[/quote]alitheea a scris:[
Lasi ali ia sa vezi ca le termini mult mai repede decit crezi imi sopteste mie o pasarica la ure che Nici eu nu am prea avut timp ca ieri mi am facut norma pe forum doar stii eram ca huhurezii amindoua toata lumea dormea dusa noi bintuiam pe forum
elena- vip
[Dragalaselor am venit sa va salut sa va transmit de noapte buna iar celor care urmaresc Ezel vizionare placuta pe miine
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:[Dragalaselor am venit sa va salut sa va transmit de noapte buna iar celor care urmaresc Ezel vizionare placuta pe miine
Noapte buna Lica
elena- vip
Narcisaaaa te-am socat unde esti? Mai esti ? TU ai vrut iar eu ti-am raspuns
elena- vip
florica a scris: buna seara dragile mele; Elena, Narcisa,ALI,DEA, DENISA,Danutele,Anuta,Mihaela,Lica,Iulia,Iuliana,Garo,Axxa si toate iubitoare de,, inima furata''
dapoi nu stiu ce se intimpla,ca mare liniste ii pe aici, nimeni nu mai are curaj sa zica nimica,sanatate Narcisa am inteles ca esti bolnavioara,ai grije de tine nu te juca asa ca ne trebuiesti,vizionare placuta celor care se uita la Ezel
florica- vip
asa e joia...florica a scris: dapoi nu stiu ce se intimpla,ca mare liniste ii pe aici, nimeni nu mai are curaj sa zica nimica,sanatate Narcisa am inteles ca esti bolnavioara,ai grije de tine nu te juca asa ca ne trebuiesti,vizionare placuta celor care se uita la Ezel
rau asa n-ai cu cine schimba o vorbulita,am crezut ca sunteti invitate cu toate la Cotroceni si pe mine m-au uitat pe aiciaxxa246 a scris:
asa e joia...
florica- vip
Mulțumesc pentru urări Flori, doresc sănătate la toată lumea, eu sunt pe calea cea bună, sper doar să nu fie prea lungă.florica a scris: dapoi nu stiu ce se intimpla,ca mare liniste ii pe aici, nimeni nu mai are curaj sa zica nimica,sanatate Narcisa am inteles ca esti bolnavioara,ai grije de tine nu te juca asa ca ne trebuiesti,vizionare placuta celor care se uita la Ezel
narcisa- vip
Axxa, Flori și toate fetele care mai sunt pe forum, vă urez o seară plăcută, o noapte bună și să ne întâlnim mâine la un episod frumos.
narcisa- vip
ai papat iar inghetata?narcisa a scris:
Mulțumesc pentru urări Flori, doresc sănătate la toată lumea, eu sunt pe calea cea bună, sper doar să nu fie prea lungă.
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum