32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
lexia
rina-rina
iulia80
vivi
Bruni-My
florina1989
tiberici
anuta1971
annadanna
iulia1965
Theo_1
mihaela99
dana17
Garo
DENISA
alitheea
pissycutz
lica54
narcisa
elena
axxa246
Admin_dea05
florica
iulianagl
28 participanți
Pagina 8 din 43
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Elena, am tradus cu google: dorinta( publicului telespectator) de schimbare a scenariului, de aparitie a unor personaje noi,a unor intrigi noi pt.ca serialul sa nu fie dus "in spate" doar de cei doi eroi principali- daca nu am inteles bine imi cer mii de scuze!- tu spuneai cu ceva timp in urma ca daca nu se va schimba ceva in scenariu serialul va intra accelerat pe panta descendenta
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Garo a scris:Elena, am tradus cu google: dorinta( publicului telespectator) de schimbare a scenariului, de aparitie a unor personaje noi,a unor intrigi noi pt.ca serialul sa nu fie dus "in spate" doar de cei doi eroi principali- daca nu am inteles bine imi cer mii de scuze!- tu spuneai cu ceva timp in urma ca daca nu se va schimba ceva in scenariu serialul va intra accelerat pe panta descendenta
Mersy Garo retin ce am spus ISI VOR PIERDE PRESTIGIUL [ sa asteptam luna decembrie dar ATENTIE la zvonuri ]]
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Tuba Büyüküstün will be at the shopping mall "city stars cairo" tomorrow at 11.30 AM
http://www.watchfomny.com/A-Tv-Egypt.php
http://www.watchfomny.com/A-Tv-Egypt.php
buna seara Denisa,Dea,Elena,Mihaela,Anuta,Ali,Narcisa,Axxa,Dana,Iuliana,Garo,Lica,Pissy si toate celelalte va doresc o seara frumoasa
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
[quote="florica"] buna seara Denisa,Dea,Elena,Mihaela,Anuta,Ali,Narcisa,Axxa,Dana,Iuliana,Garo,Lica,Pissy si toate celelalte va doresc o seara frumoasa [/quote
Buna seara Florica draga mea [ esti grozava nu ai uitat pe nimeni
Buna seara Florica draga mea [ esti grozava nu ai uitat pe nimeni
elena- vip
[quote="elena"]sper ca n-am uitat prea multe fete care mai scriu aici
florica- vip
Buna seara fetelor!!Ce mai faceti???
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Ce mai faceti???
Buna seara DEEA asteptam si noi ceva vesti daca se poate
elena- vip
[quote="florica"]
Nu ai uitat pe nimeni
Nu ai uitat pe nimeni
elena- vip
Ce fel de vesti?!elena a scris:Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Ce mai faceti???
Buna seara DEEA asteptam si noi ceva vesti daca se poate
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Buna seara DEEA asteptam si noi ceva vesti daca se poate [/quote]Ce fel de vesti?![/quote]
pai noi credeam ca stii si tu ceva de pe la fetele de pe huni
elena- vip
dana17 a scris:Miha ,unde umbli ? Dupa ce ca mi-e dor de Ana ,pleci si tu si ma lași sa vorbesc singura...O zi buna ...Te pup , am vazut ca-ți plac aștea doi... chiar sant draguți ,dar ai noștri ar fi și mai și...
Buna seara tuturor.dragele mele i-a priviti ce face degetul mare a manutei lui Cansel cand o saruta pe Donsoara Tuba.De aia a inebunit Sami.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Nu am citit nimic.Am prelucrat ep 20 si 21 dar las pa maine sa urc pe youtubeelena a scris:
pai noi credeam ca stii si tu ceva de pe la fetele de pe huni
Admin_dea05- Admin
Buna seara!!!Chiar ma bucur sa crape scheletronul de ciuda ..vaiii ce rea sunt!.....iulianagl a scris:Buna seara tuturor.dragele mele i-a priviti ce face degetul mare a manutei lui Cansel cand o saruta pe Donsoara Tuba.De aia a inebunit Sami.
poze
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-930.htm#72084
Admin_dea05- Admin
La umbra teiului este rezumatul ep.27 in franceza
florica- vip
Unde?florica a scris: La umbra teiului este rezumatul ep.27 in franceza
Admin_dea05- Admin
iulianagl a scris:
Buna seara tuturor.dragele mele i-a priviti ce face degetul mare a manutei lui Cansel cand o saruta pe Donsoara Tuba.De aia a inebunit Sami.
Buna IULIANA vrea sa stie si el daca are vreun zvac Sami o murdarea cu labele alea ale lui ;; cum l o fi suportind cred ca inchidea ochii'
elena- vip
Admin_dea05 a scris: Buna seara!!!Chiar ma bucur sa crape scheletronul de ciuda ..vaiii ce rea sunt!.....
poze
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-930.htm#72084
Hai ca-mi place.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
cred ca nu era in scenariu faza aceea cu degetuliulianagl a scris:
florica- vip
pe topicul ,,LA UMBRA TEIULUI''EU NU STIU SA-L aduc aiciAdmin_dea05 a scris:Unde?
]
florica- vip
florica a scris:cred ca nu era in scenariu faza aceea cu degetul
a venit asa din instinct dar cred ca dansei i-a placut ca-l saruta si ea innebunita nu ai vazut parca nu mai era nimeni in jurul lor
elena- vip
florica a scris: buna seara Denisa,Dea,Elena,Mihaela,Anuta,Ali,Narcisa,Axxa,Dana,Iuliana,Garo,Lica,Pissy si toate celelalte va doresc o seara frumoasa
au prins una din putinele ocazi care au fost in serial,de sarutat.In rezumatul ep.27 scrie ca Hsaret ii spune nu la propunerea lui hoca,Levent nu stiu ce surpriza ii pregateste,Cobra a fixat data nunti dar la Gulnaz nu-i convine si iar se isca ceva neitelegeri cam atat am inteles euelena a scris:
a venit asa din instinct dar cred ca dansei i-a placut ca-l saruta si ea innebunita nu ai vazut parca nu mai era nimeni in jurul lor
florica- vip
dar nu se supara Ezelu ca l-ai tradat,ce zici tu?axxa246 a scris:
florica- vip
AHA!florica a scris:pe topicul ,,LA UMBRA TEIULUI''EU NU STIU SA-L aduc aiciAdmin_dea05 a scris:Unde?
]
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum